|
| 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
|
+24Madlen SNlois renáta Samabel calla Hiro666 SkreechTina lenkka Zizi pipo janicag Silvia CrazyD wiktoriano Faith Sarinka Mystic Pa001 Kristine janka410 Chrystelle Anwiel dzajnisko dion-fortune 28 posters | |
Autor | Správa |
---|
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 12:25 | |
| Teďkom mě tak napadlo-není Castiel nějaký divný-Zajde za Deanem, řekne mu, že pro něj má nějakou velmi důležitou práci že ho kvůli ní vytáhl z pekla a pak co? Ahoj někdy příště? Já sem čekala, že mu teď v té truhé epizodě poví, co po něm bude přesně chtít, ale on se o tom zmínil zase, že má pro něj práci, ale proč mu neřeklne jakou? Určitě to bude něco většího než bojovat na straně dobra v apokalipse. To by z někama vyhrabal ví lidí ne? Ten bude mít asi něco zallubem-to by mu určitě řekl z kraje kdyby po němchtěl doživotní donášku oblíbeného piva. Já si fakt myslela, že se to dozvíme už tady. :cry: | |
| | | Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 12:31 | |
| podľa mňa to kripke robí naschvál... čím viac bude napínať, tým viac bude mať pozornosť ľudí... ja by som to pripisovala marketingovému ťahu... ale nevylučujem, že aj castiel nie je taký "biely" ako sa zatiaľ javí byť... predsalen je to vojak... ja osobne mu zatiaľ nejako nedôverujem | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 12:33 | |
| Já nevim proč, ale pořád sde nemůžu odtrhnout od myšlenky, že nakonci budou stát proti sobě Dean a Sammy... Možná tohle je ta práce. | |
| | | Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 12:41 | |
| Já sem si taky říkala, že by ten úkol mohlo být něco se Samem. Vemte si to tak, že když Dean šel do pekla v Mystery spotu-byl tam půl roku a nakonec ho musel vytáhnout Sam. Teď po čtyřech měsících ho vytáhne "anděl" a jediný závažný rozdíl mezi teď a předtím možu najít jenom to, že teď Sam používá schopnosti.... | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 12:52 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 12:54 | |
| Popravde, nechce sa mi všetky tie príspevky čítať, snáď postupne, pretože dámy, akože 50 postov... Noooo, ja proste nemám slov. Epizóda bola ohromná, napínavá a miestami sa mi páčila viac než prvá. Chudák Dean, ako si stále myslí, že si nezaslúži byť zachránený, že je len obyčajný človek. Scéna s koláčom ma dostala "a nezabudni mi doniesť koláč" a potom kukol do tej tašky "kde mám koláč"... Duchovia boli hustí. Meg, Ronald aj Victor, bravúrni. Chudák Sammy, ako si to pekne zlízol a to umývadlo a tie baby to ešte šmarili na kapotu auta. Veľmi mi bolo ľúto Meg, ale mala pravdu podľa mňa, že nemysleli na ňu, hlavne keď ju vyhodil Dean z okna a to, že sa jej malá sestra po jej smrti zabila ma úplne dostalo... Tiež som rada, že vysvetlili jej outfit, že tak vlastne vyzerala predtým, než ju posadol démon "ostrihal ju a obliekol ako štetku". Ďalšia vec, čo ma dostala, ako Victor hovoril Deanovi, že nezomreli hneď ale zomierali 45 minút či koľko a ako Nancy Lilith trhala kožu a všetci sa prizerali...kokos...tá malá bitch... A ešte ma čosi dostalo... Ako Meg hovorila Samovi, že koľko takých dievčat zabil, keď sa učil vymietanie, opäť mala pravdu a ešte ako dodala to s tým netvorom... a Sam len na ňu tak škaredo pozrel, ako by mal v paži a vystrelil... Zaklínadlo bolo ohromné a ten Deanov chmat po miske... Opäť nechýbali protective!Dean a protective!Sam...juj.. naši starí známi bratia... A musím povedať, že Castiel rocks a totálne...ako Deana "sundal"..."že mal by si mi prejavovať viac rešpektu za to, že som ťa vytiahol z pekla,pretože ťa tam môžem opäť poslať".... A celkovo, ako mu Dean nadával, že čo nič nespravili a on ho sundal, že mu už zomrelo tuším 60 jeho bratov, to číslo si nepamätám a že všetko sa netočí len okolo neho...ale musím uznať, že mal Dean pravdu, že ak je tam skutočne Boh, prečo nič nerobí a dovolí, aby sa všetky tie veci stali...apokalypsa ma neprekvapila, no nečakala som, že sa Lilith poradí prelomiť prvú pečať tak skoro... Inak som hovorila, že Castiela totálne žeriem, tuším hej... len som mu celú dobu mala chuť podať balzam na pery.... No a nesmiem zabudnúť na Bobbyho "Panic room"...a následne Deanove "you are awesome".... Sammy v ponožkách a taký strapatý, žiadny gél... prečo mu to takto nenechajú... Oki, takže epizóda ma totálne dostala, opäť predčila moje očakávania...nemôžem sa dočkať ďalšej....táto séria bude proste DA BEST..... | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:00 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:08 | |
| Taky mam pocit, že tam řikal jenom 6 bratrů... 60 už by bylo moc přehnaný, aspoň pro mě.
Meg a Victor sou vážně úžasný!!!! Škoda, že už sou oba pryč. Už sem si řikala, že by mohla Sammyho dostat, jak mu tam řikala o těch holkách, ale pak jenom ten pohled a bum!!!! Kdyby jí mířil na břicho, nebo tak, ale on jí namířil přímo do obličeje.... | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:11 | |
| | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:14 | |
| inak ešte ako sme rozoberali ten plán s Deanom, no neviem,ale neprišlo by vám divné ak by za vami trebárs castiel došiel, že "čauko, ja som anjel Boží a mám pre teba job. Takže sa priprav, musíš si zabiť brata." alebo niečo podobné... proste najprv mu musí Dean uveriť, že to čo hovorí je pravda, až potom mu môže povedať, čo pre neho chystá.... no a mňa tiež dalo ako ju tam sam odbachol... no ale mne sa inak strašne páčil ten koniec, kde ich vkuse strielali a potom ten deanov skok no a sarinka sa nezdá aká killerka to je diabolský admin v akcii a anejli bye bye no a ja som s castielom tiež nadmieru spokojná a dúfam, že tú pieseň teda chytro nájdeš | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:21 | |
| - dion-fortune napísal:
- no a sarinka sa nezdá aká killerka to je diabolský admin v akcii a anejli bye bye no a ja som s castielom tiež nadmieru spokojná a dúfam, že tú pieseň teda chytro nájdeš
pamätanie si čísel nie je moja parketa...alebo matika... anjeli traste sa... Pesničku už ťahám.. Tak ten plán, no čo ja viem, troška začínam pochybovať, že je to ono, i keď jedna vec mi nejde do hlavy. Prečo anjeli nezlikvidujú Lilith, veď sú očividne silnejší než ona, nechápem... a druhá vec, ak má Sam tie schopnosti od Žltočočka, prečo dokáže vymietať démonov, prečo by mu dával takú schopnosť...? | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:26 | |
| sarinka: ja myslím, že on nemá schopnosť vymietať démonov, ale telekynézu pomocou, ktorej démona dokáže vytiahnuť von a poslať spať. čo sa plánu týka, tak to si musíme počkať, ako sa to všetko vyvinie... prečo nezlikvidujú lilith je dobrá otázka | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:30 | |
| Tak to ma nenapadlo, a vlastne to aj sedí...inak, keď ho zavalili tie baby o tú skriňu alebo čo to bolo, tak som čakala, že keby použije nejakú svoju schopnosť, aspoň posunie tú skriňu a ono nič... Ako sa ja by som proti tomu plánu nič nemala, bola by to proste bomba, ale tak sa mi zdá, že Lucifer je väčšia záležitosť, no uvidíme... | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:33 | |
| ale to nemohol nič použiť, lebo tam bol dean no ale my nevieme kto je Lucifer si mala kedysi istý nápad, že no ale tak ja fakt neviem... možno Sam bude jedna z tých pečatí fakt som zvedavá ako sa to všetko vyvinie, lebo teraz som z toho | |
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:39 | |
| Ja viem, že bol a to viac som chcela, aby niečo použil... Jeeejda, tak noo, hej, ale to je blbosť s tým Luciferom, nie? No ale ten nápad s pečaťou, že by ňou mohol byť aj Sam je cool, lenže ich je šesť tisíc a Lilith stačí 66, takže ak by aj bol Sam jednou z nich, nemusí ho vôbec riešiť...jedine, že by bol nejakou dôležitou.. | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:41 | |
| Přesně, před Deanem ty svoje schopnosti přece nemůže použít... to by bylo moc brzo, ale Dean to jednoho dne zjistí a to bude něco!!! Už se moc, moc těšim!!!! Já už chci další díl!!!! Chci vědět, co se to vlastně děje a chci už konečně vědět, jak to byla s Marry s YEDem!!!!! Na vysvětlení toho, proč ho tehdy poznala a proč se Sammymu omlouvala čekam už tak dlouho!!!!! A pořád mi to neskutečně vrtá hlavou!!!! | |
| | | Pa001 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:48 | |
| Je dost možné, že Sam má tu schopnost vymítt démony ne že by to bylo nějak přes telekinezi-že by mu ju Azazel dal aby ho démoni v armádě poslouchali. Nebo vůbec nemohl ovlivnit, co se se u těch "šílených děcek" objeví. | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 13:58 | |
| bozee, ja si zbehnem na styri hodinky do skoly a tu uz pat stran no neva... nova epka bola uzasna!!!! stale sa spamatavam. hudba v uvode bohovska sa mi zda, alebo v 4.serke davaju take dlhsie tie zostrihy? a este si nemozem pomoct,ale tie cervene napisy ma dostavaju do kolien. Strasne cool momentalne mi mozog vymazal dost podstatnych veci,ale ja si to este dnes pozriem. Ale najviac ma dostal "pie" Bobbyho hlasky boli uzasne. "Panic room" bola tiez uzasna. Len tak som kukala, ze Bobby je jaky borec rozhovory..super. Inak, ta Ruby sa mi za denneho svetla zdala strasne ovela skaredsia, nez v prvom dieli lebo v 4x01 sa este dala,ale dnes... si hovorim wtf?? vobec nic, najradsej by som ju poslala niekam prec a povolala do sluzby opat Katie, ktora mi tam tak chyba ti duchovia, ci ako ich nazvat sa mi moc pacili. Juj,ako obil Victor Sammyho o to umyvadlo, som myslela, ze vyskocim z gauca a poriadne ho prefackam. Muselo to tak boliet Megan je kocica strasne sa mi pacila. To, co rozpravala, to ako to rozpravala... to co hovorila Samovi o tej Ruby boze...co sa to deje so Sammym. drsny je Castiel...moja laska velika preco ho ja len tak milujem? (dnes mal uzasne vlasky). Ako tam nabehol... povedal to o Luciferovi, povyhrazal sa Deanovi... on je bozsky A suhlasim so Sarinkou- aj ja by som mu dala nejaky balzam na pery, cely cas som na ne cumela a pozeram, ze vsetci su paf so Samovych ponoziek aj mna dostali... na viac si nespominam,ale bola to uzasna cast | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 15:57 | |
| Sakra, lidi zdá se mi to, nebo jak Sammy zastaví na tý benzínce, tak nezačne tankovat.... mam takovej pocit, že když projde okolo toho stojanu, tak tam nenabíhaj žádný čísla... | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 16:22 | |
| tak som si to konečne pozrela ale vyjadrím sa k tomu až ked si to pozriem s titulkami lebo som s toho rozumela menej než polovicu tak ani neviem o čo šlo. a čo tam ti duchovia chceli. ale časť sa mi aj tak páčila aj ked 4x01 sa mi zdala byť lepšia. no a ešte Castiel ten bol zase úžasný len by som ho už rada videla aj viac ako len v jednej scéne na konci. | |
| | | CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 17:05 | |
| uz fakt neviem co si mysliet...Dean, Sam...uplne sa zmenili....je to pochopitelne...Dean ma pracovat pre Boha...a Sam vie vymienat demonov...ja som uplne vedla...uz nic nechapem... | |
| | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 17:09 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 22:22 | |
| Jo a ještě sem zapoměla zmínit tohle: Hrozně se mi líbí, jak řekne Victor to Whitelight!!!! Vážně moc dobrý!!!! | |
| | | janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| | | | pipo Pocestný duch
Počet príspevkov : 73 Bydlisko : Lučenec :) Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 26.09.08 22:32 | |
| Joj ste tu zapísali 5 strán a ja som si to pozrel len teraz Nejdem tu rozpisovať celé slohy ako niektorý takže len stručne: Akože začiatok bol dosť krutý , v jednej chvíli som si myslel že bobyho zabijú :cry: našťastie sa tak nestalo. No a nakoniec to všetko dobre dopadlo, takže spokojnosť. Na konci nás zase dostal do nervov Castiel (aspoň máme zase o čom polemizovať celý týždeň ) Inak mohla by sa objaviť nejaká nová hetrečka, vy ženy máte postarané ale čo my? tak niekto ako Bela alebo stará Ruby by stačil | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
| |
| | | | 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |