Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Anime a Manga

Goto down 
+10
cleo
Anwiel
Hiro666
Weronička
Sarinka
Silvia
Kristine
dion-fortune
Lirael
SkreechTina
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
AutorSpráva
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Anime a Manga - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty10.04.09 10:35

Chrys: Loveless je tiež moja srdcovka, páčili sa mi aj tie fighty medzi dvojicami, hlavne to, ako furt trepali, že Loveless a Beloved nemôžu ísť dokopy Anime a Manga - Stránka 5 430869 A tá hudba....tak správne pesimistická Anime a Manga - Stránka 5 430869

Už dlhšiu dobu si všímam to vaše Kuroshitsuji, idem si skuknúť mangu a potom určite aj videá, ale potom ma Shocked avatar od Chrys a už ma to ťahá si to čo najrýchlejšie pozrieť Wink

Dion: Papa Kiss the Dark bolo milé, taká oddychovka Wink
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty10.04.09 10:52

Tina, no přesně, ty jejich fighty v Loveless, to byla pecka. Anime a Manga - Stránka 5 87642 Anime a Manga - Stránka 5 707500 I když ten konec .... Anime a Manga - Stránka 5 87642 .....bojím se bojím, jak to nakonec celé dopadne. Anime a Manga - Stránka 5 568939

A který můj avatar tě tak navnadil? Shocked Laughing Ten co mám te´d nebo ten předtím? Já si ho zase za chvilku změním. 603 Laughing Kuroshitsuji fakt miluju, Sebastian je ten nejlepší démon jakého jsem kdy viděla. Anime a Manga - Stránka 5 707500 702 Laughing Laughing A mladý Ciel Phantomhive v ničem nezaostává. Twisted Evil Správný drsňák, jen co je pravda. Anime a Manga - Stránka 5 319161 Laughing Anime a Manga - Stránka 5 430869

Já jsem včera zabrousila i do dob samurajů, válek ve starém Japonsku a úplně jsem se tím odrovnala. Tak smutný příběh jsem už dlouho neviděla. Anime a Manga - Stránka 5 202744 Anime a Manga - Stránka 5 568939 Ovšem pořád žánr shonen-ai, takže opět ne pro každého. Anime a Manga - Stránka 5 934194 Ale byla to příjemná změna, zkusit pro jednou něco vážnějšího a navíc ne fantasy a podobně. Byla to fakt krása 702 , co už, jsem zralá na léčení. 603 Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty16.04.09 23:12

okey tak opäť prispejem svojou troškou do mlýna. neviem či ste o tomto anime počuli, ale ja som dnes dopozerala Kaze no Stigma a ozaj sa mi to veľmi veľmi páčilo 603

pozor spoilery!
Má iba 24 epizód, takže sa dá rýchlo pozrieť. Hl. hrdina je v podstate Kazuma Yagami, ktorý sa narodil do rodiny Kannagi, ktorá už celé generácie má špeciálne schopnosti-každý člen vie ovládať oheň a je ním aj chránený. Táto rodina v podstate ovláda všetky podobné v japonsku- okrem ovládania ohňa, sa totiž dajú ovládať aj iné veci ako zem, vzduch a podobne. Vraví sa, že tí, čo vedia ovládať oheň sú ale najsilnejší. No čo čert nechcel náš hlavný hrdina Kazuma mal dosť smolu a narodil sa s tým, že ten oheň ovládať nevedel. naozaj sa veľmi snažil, ale proste to nemal v sebe. jeho rodina ho nepochopila a vyhodili ho z domu, pretože bol vraj hanbou pre ich rod. kazuma bol po odchode najprv dosť zničený, proste iba pil a tak, ale potom stretol dievča, do ktorého sa zaľúbil a zmenil sa. No opäť mu raz osud neprial a jeho láska zomrela dosť tragickou smrťou. Práve tá v ňom pravdepodobne prebudila moc ovládať vietor. Kazuma na sebe dosť pracoval a naučil sa ten vietor ovládať tak super, že keď sa vrátil domov a musel bojovať aj proti pár ľudom z jeho rodiny- teda proti tým, čo vedia ovládať oheň- tak im pekne všetkým natrel. Ďalšou hl. postavou je Ayano-tuším sesternica Kazumeho, ale nie som si istá- ona vie prirodzene ovládať oheň a je považovaná za jednu z tých lepších. Najprv kazumu neznáša, ale postupne sa do neho zaľúbi a práve táto láska je kľúčom k pár ozaj zaujímavým momentom. Príbeh sa točí o tom, ako musia Kazume a Ayano bojovať proti rôznym zlým ľudom, ktorí využívajú ich schopnosti na to, aby škodili. Rozhodne je to však strhujúce anime, aj keď pár dielov bolo asi len takých, aby boli Laughing ale mne sa aj tie páčili. Proste ma to anime totálne dostalo, hlavne kazume drool

náhľad:
Anime a Manga - Stránka 5 Th_62000
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 16:02

Tak jsem si to pustila po dnešní matuře na odreagování... mám za sebou osm dílů (začla jsem včera).

No, abych pravdu řekla, zatím tak nějak pořád čekám, kdy se stane něco opravdu zajímavého. 603
Bylo tam pár hezkých a zajímavých momentů... pár letmých náhledů do minulosti a situací bylo vážně pěkných. Ale nevím, teď mi přišlo, že se tam něco pořád opakuje a ani ten boj zatím nevykazoval nějaké známky originality a napětí.

Možná mi dojem kazí i ta holka... hlavní hrdina je v pohodě Anime a Manga - Stránka 5 430869 Twisted Evil ... ale ona mi jde na nervy. Nejenom, že mě příliš nezaujalo, jak je nakreslená, ale přijde mi, že pořád štěká kvůli ničemu. Suspect Laughing

Tak uvidíme... třeba další díly budou lepší.
V dalším má být víc ten jeho mladší bráška Ren a ten je strašně roztomilý. Anime a Manga - Stránka 5 177401
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 16:40

mne tá baba prekvapivo nevadila Laughing Laughing Laughing neviem, ale mám rada takéto bojové anime, takže som si prišla na svoje a kazuma bol k sežraní drool ono tie boje sú viac menej o tom istom, ale mne to neva lol! pretože stále je iný oponent. ako toto anime je fakt také na odreagovanie, ale mne sa páčilo 702 aj keď samozrejme napr na také kyou kara maou nemá 603
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 16:47

Nj, abych pravdu řekla, nebýt Ren a Kazumi, tak to vážně balím. 603
Tak ještě mrknu na další souboj a pak vynesu rozhodující ortel.

Ale tak pak na mě na dodívání ještě čeká Samurai 7... a ten je super. 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 17:11

zase ma lákaš na ďalšie anime, há? Laughing ja ešte musím dopozerať to kyou kara maou, potom ešte ovy mirage of blaze a asi pozriem aj gakuen heaven, lebo som si to stiahla a ani princess princess ešte nemám celé pozreté. No
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 17:32

Já? Lákat? To bych si ani v nejmenším nedovolila. Laughing Anime a Manga - Stránka 5 316745

No, je fakt, že z toho, co vypisuješ máš toho teď hodně. Ale to nevadí... jednou se třeba k samurajům dohrabeš. Anime a Manga - Stránka 5 284389 Laughing Anime a Manga - Stránka 5 430869

Hmmm, 9. díl Kaze no Stigma byl přecijen o maličko lepší... hlavně tam měl Kazumi dvě moc pěkné hlášky. Anime a Manga - Stránka 5 316745 (taky to asi bylo tím, že tam bylo poměrně málo té holky a tentokrát se chovala jakž takž s mírou Anime a Manga - Stránka 5 328356 603 )
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 17:52

no ja sa budem celý víkend sedieť nad maturitnými otázkami, tak som si istá, že večer budem potom potrebovať odreagovať a pôjdem zase ako rýchlik. Laughing to KKM si aj šetrím, nechcem to hneď pozrieť, takže to je v pohode. gakuen heaven ma až tak neláka, takže čo pozriem dnes sú tie ovy mirage of blaze a potom uvidíme Anime a Manga - Stránka 5 284389 ja samurajov rada, takže možno ma to predsa len zlákaš Anime a Manga - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 19:50

affraid Zase další anime?! Děláte si srandu? Kdo se pak má odtrhnout od monitoru? Anime a Manga - Stránka 5 280742 Anime a Manga - Stránka 5 202744 Anime a Manga - Stránka 5 316745

dion, na to anime co jsi doporučila, se už moc těším. Twisted Evil Já bojové miluju. cheers 702

Samabel, ty Samuraje mi pak připomeň, na to musím taky kouknout. Twisted Evil Samuraje já moooc ráda. Anime a Manga - Stránka 5 707500 A vůbec mi pak musíš napsat seznam všeho, co máš zkouknuté, protože nechci přijít ani o jednu perlu. Anime a Manga - Stránka 5 284389 Anime a Manga - Stránka 5 316745 Tedy možná jen ty roboty odložím až někdy na později. Anime a Manga - Stránka 5 316745 Anime a Manga - Stránka 5 316745

btw, dion, ještě nemáš Mirage of Blaze dokoukané? V těch OVA byly fakt skvělé boje, Lord Kagetora je dost hustej chlápek, když "se mu chce". Anime a Manga - Stránka 5 707500 Anime a Manga - Stránka 5 707500 Anime a Manga - Stránka 5 284389 702 Laughing Jo a je tam jedna scéna, která mě tedy docela překvapila. Shocked Tak se tě chci pak zeptat, co si o tom myslíš. Protože já fakt nevím, co si o tom myslet. Jde o vzpomínky Lorda Kagetory, které v něm vyvolal Naoe v jedné dost ehm, ehm situaci. 603 Anime a Manga - Stránka 5 934194 Laughing A jako, docela drsný, jestli jsem to správně pochopila. Anime a Manga - Stránka 5 806497
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 19:53

chrys: no ja idem teraz asi na to mirage of blaze, takže sa ti hneď aj ozvem Laughing Laughing Laughing to som teda zvedavá na tie ovy Shocked
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 20:00

No to jsem vážně zvědavá, jak se to bude jevit tobě. Protože mě to docela šokovalo, co se mu možná stalo. Shocked Doufám, že jsem to celé blbě pochopila. A chudák Naoe taky nechápal, co se s ním v tu chvíli děje. No ono je to s nimi docela komplikované.... aaaaa, teď se mi znovu vybavil ten konec.... Anime a Manga - Stránka 5 812801 Jdu si raději pustit další epku KKM, ať si nevyvolávám nepříjemné vzpomínky. Anime a Manga - Stránka 5 900747 Anime a Manga - Stránka 5 487389 Anime a Manga - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty17.04.09 20:12

Chrys: Ale tak to já se čas od času připomenu. Anime a Manga - Stránka 5 934194 Laughing Laughing Twisted Evil Hodím se i nějaké bližší info.

Teď se a ně právě dodívávám ... epizody 18-22 ... no, u té 22 si teď rvu vlasy.
-o tak je mladý, no bože, nemá takové zkušeosti, ale nebuďte na něj sakra tak tvrdí a dejte mu trochu prostoru nebo pak začne provádět koniny!!!! Anime a Manga - Stránka 5 202744 - .....pardon, konec výlevu...musela jsem to ze sebe dostat Laughing
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty19.04.09 22:52

Dokoukala jsem anime Samurai 7 ... no a řekla jsem si, že vám tohle anime tady představím už teď, protože mám na to zrovna náladu. Very Happy

Tady je Opening... písnička se mi líbí opravdu moc Anime a Manga - Stránka 5 430869

Samurai 7 Opening
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=ba0ac9K3fSM

A teď něco popisu.
Vydáno: 2004
Epizod: 26
Poválečný svět budoucnosti, kde se samurajové stávají mechanickými válečníky přezdívaní jako Lupiči. Pravidelně přepadávají vesnice, kradou jejich rýži pro poslední hlavní město světa, bývalou mateřskou loď ve válce mezi opravdovými samuraji a těmi mechanickými. Ale jedna vesnice se chce vzepřít a tak vyšle několik odvážlivců, aby vyhledaly pomoc u posledních pravých samurajů.

Velmi poutavý příběh nabitý futuristickým světem a neobvyklím příběhem 7 Samurajů bojujících za svou čest.

Celé anime je inspirováno velmi známým filmem Sedm samurajů.

Odehrává se to sice v budoucnosti, ale přesto si to udržuje (musím říct, že překvapivě a velice mile překvapivě) i takovou tajemně historickou stránku.
Úplný úvod... nějaké dvě nebo tři minuty jsou takové dost Shocked confused ... ale pak se příběh odvíjí zajímavým směrem a později, když vám dojde, proč tam ta divná scéna na začátku byla, tak už vám ani nebude vadit. Laughing
Jelikož jsou to bojovníci, je jasné, že ne všichni ze sedmi samurajů přežijí až do konce... což mě speciálně u jedné postavy velice mrzelo, i když ta smrt byla bohužel nevyhnutelná. Tohle anime je opravdu jedinečný a hodně zajímavý kousek... je to zase něco úplně jiného a originálního.
Co se týče romantické linie... no, řekněme, že tam mě čekal menší... he, co to plácám... byl to obrovský podraz! Jsem si myslela, že si na sebe dělají oči oba dva a oni je sice oba dělali, ale ne na sebe, ale i na někoho jiného. Laughing Anime a Manga - Stránka 5 202744

A ještě vám ten samurai spolek představím.
Anime a Manga - Stránka 5 Samurai71491024.th
Moji nejoblíbenější jsou Kyuzo, Kambei a Katsushiro.
Anime a Manga - Stránka 5 Kyuzou800600jo0.th Anime a Manga - Stránka 5 Charskambei1pic8.th Anime a Manga - Stránka 5 Katsushiro.th
No a ještě nějaké to fan video, když už jsem v tom... je to plná verze písničky z OP.
Samurai 7 - UNLIMITED
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=GzFhLC4or9g&feature=related
Anime a Manga - Stránka 5 430869
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty07.05.09 17:38

tak samurai 7 je už tiež nejakú tú dobu na zozname Laughing momentálne som sa ale pustila do tsubasa chronicles a to je krása 702 702 702 akože tá hudba tam nemá chybu Anime a Manga - Stránka 5 430869 keď začne hrať a do toho ten fight, no ja normálne nadskakujem na stoličke 702 videli ste to niekto už? samabel ty hej, však? 603 ja som akurát dopozerala 7 diel a strašne som do toho zažraná 603 neviem ani prečo ma to tak chytilo, ale ten príbeh je proste úžasný. teda ten nápad a páči sa mi ako musia bojovať a proste tí hl. hrdinovia sú dosť sexy a hlavne ten soundtrack je totálne bombastický Anime a Manga - Stránka 5 177401 Anime a Manga - Stránka 5 177401 Anime a Manga - Stránka 5 177401 akože ja som hotová Anime a Manga - Stránka 5 87642
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty07.05.09 18:19

Vy mě vážně chcete mít na svědomí, že? Laughing Laughing Na Samurai 7 už se strašně těším, jen co dokoukám shounen-ai, co mám ještě na seznamu, tak se na to vrhnuuuuu. Anime a Manga - Stránka 5 258431 Díky za popis, Samabel! cheers Anime a Manga - Stránka 5 214863 Anime a Manga - Stránka 5 214863

dion, ty nedáš s tím chronickles pokoj, že? Anime a Manga - Stránka 5 132752 Laughing Ty zkoušíš kolik vydržím, že? Laughing No ještě jsem dneska vydržela, protože jsem místo anime četla shounen-ai povídky. Laughing Ta holka je píše fakt úžasně, strašně se mi ty její povídky líbí. 702 702 702 Jen jedno mě vytáčí do nepříčetnosti, že skoro každá má tragický konec. Anime a Manga - Stránka 5 80513 Anime a Manga - Stránka 5 568939 Anime a Manga - Stránka 5 202744
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty07.05.09 18:46

Jj, Tsubasa Chronicles už jsem tady kdysi doporučovala. 702 702

To anime je úžasné Anime a Manga - Stránka 5 430869 Anime a Manga - Stránka 5 430869 a potom na něj navazují ještě 3 OVA a to je nářez Twisted Evil Anime a Manga - Stránka 5 199226 702 702

Když bojují... to myslíš Song storm and fire ... ten je skvělý Twisted Evil

Tsubasa Chonicles A Song of Storm and Fire with Lyrics!!
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=pldhy95dZ6A

Já mám Soundtracky a to je prostě něco úžasnýho na poslouchání. 702 702
Později v anime je třeba zajímavá scéna, kde je tahle písnička.
Tsubasa AMV -Aikoi
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=QXMjoDX85_4
Dream Scape - Tsubasa Chronicle
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=N9d4AHGvsec

A spousta dalších instrumentálních... Smile
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty07.05.09 19:08

chrys: prepáč 603 ale tak teba to zase možno baviť nebude Anime a Manga - Stránka 5 934194

samabel: si myslíš, že tie soundtracky ešte nemám stiahnuté Anime a Manga - Stránka 5 99937 Anime a Manga - Stránka 5 99937 Anime a Manga - Stránka 5 99937 to bolo prvé, čo som spravila, že som si stiahla pesničky 702 dopozerala som inak 11 diel a tsubasa chronicles sú ozaj bomba Twisted Evil pozerala by som ďalej, ale musím ísť spať ak chcem zajtra vidieť na jensena Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty07.05.09 19:12

dion-fortune napísal:
chrys: prepáč 603 ale tak teba to zase možno baviť nebude Anime a Manga - Stránka 5 934194

Anime a Manga - Stránka 5 99937 Anime a Manga - Stránka 5 99937 Anime a Manga - Stránka 5 99937 Tak teď jsi mě vážně rozesmála.... Anime a Manga - Stránka 5 99937 Anime a Manga - Stránka 5 99937 Anime a Manga - Stránka 5 99937 Copak už se stalo, aby mě něco nebavilo, co bavilo tebe? Anime a Manga - Stránka 5 868694 Anime a Manga - Stránka 5 316745 Anime a Manga - Stránka 5 316745

Já bych taky hrozně chtěla ty soundtracky! Nemáte nějaký link, kde bych si je mohla stáhnout? Anime a Manga - Stránka 5 260605 Anime a Manga - Stránka 5 260605 603
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty07.05.09 19:59

dion: Tak promiň, že se tady tak snažím. Anime a Manga - Stránka 5 316745 Anime a Manga - Stránka 5 316745

Chrystelle:
Tady jsou první dva. Wink Wink
kód:
http://www.megaupload.com/?d=FM4ZJFPA
kód:
http://www.megaupload.com/?d=D68N5QR8
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty07.05.09 20:01

Samabel, ty jsi poklaaaad! cheers Anime a Manga - Stránka 5 104346 Anime a Manga - Stránka 5 469569 Anime a Manga - Stránka 5 469569 Děkuji moc! Anime a Manga - Stránka 5 673161
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty07.05.09 21:28

Chrys: Wink Wink

Tak mám za sebou 13.dílů NHG lol! ...já vám asi svůj názor na to napíšu, až to budu mít shlédnuté celé.
No, jinak...ten chlap s brýlemi, co dokáže manipulovat myšlenkami je pěkný hajzl Suspect Anime a Manga - Stránka 5 487389 Mám z něj osypky. Anime a Manga - Stránka 5 332617
Jak nechal tu ženu skočit z paneláku Anime a Manga - Stránka 5 1319

dion: Když jsem koukala na Tsusaba Chronicle...já nemohla hned na začátku, jak se přemístili z těch různých světů k čarodějce a jak si každému za procházení světy řekla o cenu, kterou za to požaduje...no a když sdělila Syaoranovi, co bude chtít od něj Anime a Manga - Stránka 5 806497 Anime a Manga - Stránka 5 199226 to byl konec. Anime a Manga - Stránka 5 199226
Já nemůžu, jak je schopný pro Sakuru i před to všechno udělat cokoliv, aby jí zachránil Anime a Manga - Stránka 5 177401
Ale počkej tam dál...to se dozváš věci. Anime a Manga - Stránka 5 284389 Anime a Manga - Stránka 5 934194 ...jsem mrkala na drát Anime a Manga - Stránka 5 806497
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty09.05.09 21:40

No dobře, když už jsem dionku tak navnadila a sdělila jí základní info, tak už to pro úplnost hodím sem. Smile

Zaujalo mě anime Pandora Hearts.
Je to ongoing anime... a tedy nyní běží v Japonsku v TV. Zítra se dočkám 6. dílu. dance 702

Nejprve nějaký ten popis k ději: (podle mangy)

Oz Bezarius, potomek z jedné rodiny lordů, právě dosáhl svých patnáctých narozenin. Jeho život je rozmařilý a bezstarostný, má všechno nač si vzpomene a jediné, co mu na čele přidává vrásky je dlouholetá absence jeho otce. V den, kdy se připravuje obřad(oslava), kterou má být uveden do společnosti dospělých se vše změní. Aniž by si uvědomoval nějaký závažný důvod, je uvržen do vězení známého jako Abyss (Propast) a je zachránen bytostí zvanou Chain, známou jako Alice, nebo the bloodstained black rabbit. Proč byl uvržen do propasti, jakou roli v tom všem hraje Alice a co s ním má za plány společnost zvaná Pandora...?

Dále je tu oficiální trailer
Pandora Hearts PV ver 02 with sub
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=opFsE8ck4bk&feature=related
a Opening
Pandora Hearts Opening (Subbed)

kód:
http://www.youtube.com/watch?v=Z3zDlIk0Ttc

Tady je obrázek, na kterém jsou některé z hlavních postav.
Anime a Manga - Stránka 5 Th_01165_2767_122_717lo
Popořadě - Oz, Raven, Break, Shanon-chan, Vincent... a tu poslední si nevzpomenu... v anime se zatím neobjevila.

Oz je světový 702 cheers ... užívá si flirtování s děvčaty (ten jeho zápal... a musím říct, že má na to talent-opravdu Laughing ) ... jeho povaha je přátelská, veselá, otevřená.... později se ukáže, že tomu tak úplně není ... a za všechno může hlavně tatíček.

Raven ... 702 Anime a Manga - Stránka 5 49896 702 ...co víc dodat Anime a Manga - Stránka 5 316745

Já jsem se strašně moc zavrtala do mangy Anime a Manga - Stránka 5 170639 Anime a Manga - Stránka 5 177401 ... ta je úžasná.... ale mám krizi... hotových už je 9 Volume, ale do angličtiny jsou přeložené jen 3 Anime a Manga - Stránka 5 199226 Anime a Manga - Stránka 5 80513
Dneska dopoledne jsem dočetla a jen tiše trpím Anime a Manga - Stránka 5 202744
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty27.05.09 12:54

no už som tu nejakú tú dobu nebola, takže idem sa vypísať Laughing

najprv sa konečne vyjadrím k pandora hearts. toto anime má zatiaľ iba 8 dielov, ale všetky tieto diely sú úplne úžasné. myslím, že je to jedno z najlepších nových anime Anime a Manga - Stránka 5 430869 každý týždeň mám nervy, čo čakám na novú epizódu Laughing však samabel vie, ako ju stále otravujem pmkami a nadávam, že kde je dopekla nový diel Laughing pomaly, ale isto sa chystám aj na mangu, lebo vyzerá dosť dobre Twisted Evil kresba sa mi veľmi páči 702 hlavný hrdina oz si ma hneď získal a raven drool omg... no v poslednom diely aký bol super torturing Anime a Manga - Stránka 5 998745 ako fakt. väčšina postáv si ma získala ešte aj break Anime a Manga - Stránka 5 430869 ach jaj.... proste toto anime je jedno z najlepších. fakt je mmt veľmi vysoko v priečke obľúbenosti 702

minule som našla tento obrázok:
Anime a Manga - Stránka 5 Th_pandora1vy6

akože omg Anime a Manga - Stránka 5 99937 Anime a Manga - Stránka 5 99937 Anime a Manga - Stránka 5 99937

okey pokračujem ďalej. čiže dopozerala som prvých 26 dielov tsubasa chronicles Anime a Manga - Stránka 5 430869 úúúúú tak tomuto teda hovorím anime Anime a Manga - Stránka 5 430869 úžasný príbeh. fakt. som mala občas aj slzy v očiach. veľmi sa mi páči celý ten nápad ako cestujú z jedného sveta do druhého a tie boje.... kokso a v tých posledných čo sa dialo... som myslela, že ma trafí, keď mi faya "zabili". fakt husté to bolo Twisted Evil a ten učiteľ ako sa tam objavil... neviem, ale tiež som z tohto anime hotová 702

ďalej som začala pozerať nové anime Phantom Requiem for the Phantom je to žáner, ktorý som v anime ešte nekukala. dosť je to také akčné a podobne. proste je to o tajnej organizácií, ktorá vytvorí phanthoms- teda super nájomných vrahov. ja som len tak z nudy pozrela prvý diel, ale celkom ma to dostalo 603 zatiaľ som videla len dva diely z 8, ale myslím, že je to celkom dobré anime Wink

Phantom Requiem for the Phantom preview
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=_UkfNFm_rPk

no a nesmiem zabudnúť na FMA. to ma každý diel novej serky totálne dostáva 702 pomaly sa to začína meniť a je tam čím ďalej tým viac nových vecí a ja som totálne hotová... v poslednom diely bol rovnako ako v pandore totálne super torturing 702 tak akože nemiluj to potom?

no a ešte spomeniem Ouran High School Host Club
na ten ma naviedla samabel. som asi na 9 diely a je to fakt pecka Twisted Evil super sa na tom bavím. smejem ako blázon a navyše je tam aj taký slabý slash, čiže 702 ja som pri pozeraní tohto anime v 7 nebi. tí hlavní sú tak sexy!!!!!!!!!!!!!!!! drool ach jaj.

okey končím na teraz Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty05.06.09 13:51

no zase ja Laughing Laughing Laughing ale tak musím sa vypísať...

čiže vďaka samabel Anime a Manga - Stránka 5 854585 som začala pozerať zase pár nových anime. začnem nabari no ou. toto anime som už videla celé a omg 702 krása. na konci som si síce plakala ako zmyslov zbavená, ale príbeh je to úžasný.
Nabari no Ou - OP
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=ME1MudBUQ_M

Nabari no Ou - First Ending Theme

kód:
http://www.youtube.com/watch?v=UrWtRt6_qm8

Nabari no Ou 2nd ending
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=viK2xoFHEsQ

toto anime je prvé, ktoré som po dlhšej dobe doslova zhltla, teda som ho pozrela za jeden deň Laughing proste to bolo tak napínavé, že som to musela pozerať ďalej. získali si ma hlavne yoite a miharu 702 vrelo toto anime odporúčam 703

ďalej som začala pozerať dve momentálne vysielané anime: 07-ghost a Eden of the East.

07-ghost som už videla všetky odvysielané epky a je to úžasné anime Anime a Manga - Stránka 5 430869 akože teito a frau sú totálne super drool
07-ghost op (raw)
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=tVBTydEvxqk

07-GHOST Ending "Hitomi no Kotae" by Noria
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=eM3H1MxPaGM

tí bishopovia sú totálne špicový. hlavne, keď bojujú s tými kor 702 a teito... omg.... ten tiež nemá chybu. Anime a Manga - Stránka 5 430869

no a eden of the east videla som zatiaľ iba prvý diel, ale vyzerá to dosť zaujímavo Laughing super som sa pobavila.
Higashi no Eden OP [Eden of the East]
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=rL8LFPIF53A

ten nápad, že si jeden z hl hrdinov nič nepamätá mi pripomenul bournovu trilógiu 603 ale tiež super anime Anime a Manga - Stránka 5 430869
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Anime a Manga   Anime a Manga - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

Anime a Manga
Návrat hore 
Strana 5 z 14Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Supernatural ako ANIME

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: