|
| Anime a Manga | |
|
+10cleo Anwiel Hiro666 Weronička Sarinka Silvia Kristine dion-fortune Lirael SkreechTina 14 posters | |
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 10.04.09 10:35 | |
| Chrys: Loveless je tiež moja srdcovka, páčili sa mi aj tie fighty medzi dvojicami, hlavne to, ako furt trepali, že Loveless a Beloved nemôžu ísť dokopy A tá hudba....tak správne pesimistická Už dlhšiu dobu si všímam to vaše Kuroshitsuji, idem si skuknúť mangu a potom určite aj videá, ale potom ma avatar od Chrys a už ma to ťahá si to čo najrýchlejšie pozrieť Dion: Papa Kiss the Dark bolo milé, taká oddychovka | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 10.04.09 10:52 | |
| Tina, no přesně, ty jejich fighty v Loveless, to byla pecka. I když ten konec .... .....bojím se bojím, jak to nakonec celé dopadne. A který můj avatar tě tak navnadil? Ten co mám te´d nebo ten předtím? Já si ho zase za chvilku změním. Kuroshitsuji fakt miluju, Sebastian je ten nejlepší démon jakého jsem kdy viděla. A mladý Ciel Phantomhive v ničem nezaostává. Správný drsňák, jen co je pravda. Já jsem včera zabrousila i do dob samurajů, válek ve starém Japonsku a úplně jsem se tím odrovnala. Tak smutný příběh jsem už dlouho neviděla. Ovšem pořád žánr shonen-ai, takže opět ne pro každého. Ale byla to příjemná změna, zkusit pro jednou něco vážnějšího a navíc ne fantasy a podobně. Byla to fakt krása , co už, jsem zralá na léčení. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 16.04.09 23:12 | |
| okey tak opäť prispejem svojou troškou do mlýna. neviem či ste o tomto anime počuli, ale ja som dnes dopozerala Kaze no Stigma a ozaj sa mi to veľmi veľmi páčilo pozor spoilery! Má iba 24 epizód, takže sa dá rýchlo pozrieť. Hl. hrdina je v podstate Kazuma Yagami, ktorý sa narodil do rodiny Kannagi, ktorá už celé generácie má špeciálne schopnosti-každý člen vie ovládať oheň a je ním aj chránený. Táto rodina v podstate ovláda všetky podobné v japonsku- okrem ovládania ohňa, sa totiž dajú ovládať aj iné veci ako zem, vzduch a podobne. Vraví sa, že tí, čo vedia ovládať oheň sú ale najsilnejší. No čo čert nechcel náš hlavný hrdina Kazuma mal dosť smolu a narodil sa s tým, že ten oheň ovládať nevedel. naozaj sa veľmi snažil, ale proste to nemal v sebe. jeho rodina ho nepochopila a vyhodili ho z domu, pretože bol vraj hanbou pre ich rod. kazuma bol po odchode najprv dosť zničený, proste iba pil a tak, ale potom stretol dievča, do ktorého sa zaľúbil a zmenil sa. No opäť mu raz osud neprial a jeho láska zomrela dosť tragickou smrťou. Práve tá v ňom pravdepodobne prebudila moc ovládať vietor. Kazuma na sebe dosť pracoval a naučil sa ten vietor ovládať tak super, že keď sa vrátil domov a musel bojovať aj proti pár ľudom z jeho rodiny- teda proti tým, čo vedia ovládať oheň- tak im pekne všetkým natrel. Ďalšou hl. postavou je Ayano-tuším sesternica Kazumeho, ale nie som si istá- ona vie prirodzene ovládať oheň a je považovaná za jednu z tých lepších. Najprv kazumu neznáša, ale postupne sa do neho zaľúbi a práve táto láska je kľúčom k pár ozaj zaujímavým momentom. Príbeh sa točí o tom, ako musia Kazume a Ayano bojovať proti rôznym zlým ľudom, ktorí využívajú ich schopnosti na to, aby škodili. Rozhodne je to však strhujúce anime, aj keď pár dielov bolo asi len takých, aby boli ale mne sa aj tie páčili. Proste ma to anime totálne dostalo, hlavne kazume náhľad: | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 17.04.09 16:02 | |
| Tak jsem si to pustila po dnešní matuře na odreagování... mám za sebou osm dílů (začla jsem včera). No, abych pravdu řekla, zatím tak nějak pořád čekám, kdy se stane něco opravdu zajímavého. Bylo tam pár hezkých a zajímavých momentů... pár letmých náhledů do minulosti a situací bylo vážně pěkných. Ale nevím, teď mi přišlo, že se tam něco pořád opakuje a ani ten boj zatím nevykazoval nějaké známky originality a napětí. Možná mi dojem kazí i ta holka... hlavní hrdina je v pohodě ... ale ona mi jde na nervy. Nejenom, že mě příliš nezaujalo, jak je nakreslená, ale přijde mi, že pořád štěká kvůli ničemu. Tak uvidíme... třeba další díly budou lepší. V dalším má být víc ten jeho mladší bráška Ren a ten je strašně roztomilý. | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| | | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 17.04.09 16:47 | |
| Nj, abych pravdu řekla, nebýt Ren a Kazumi, tak to vážně balím. Tak ještě mrknu na další souboj a pak vynesu rozhodující ortel. Ale tak pak na mě na dodívání ještě čeká Samurai 7... a ten je super. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 17.04.09 17:11 | |
| zase ma lákaš na ďalšie anime, há? ja ešte musím dopozerať to kyou kara maou, potom ešte ovy mirage of blaze a asi pozriem aj gakuen heaven, lebo som si to stiahla a ani princess princess ešte nemám celé pozreté. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 17.04.09 17:32 | |
| Já? Lákat? To bych si ani v nejmenším nedovolila. No, je fakt, že z toho, co vypisuješ máš toho teď hodně. Ale to nevadí... jednou se třeba k samurajům dohrabeš. Hmmm, 9. díl Kaze no Stigma byl přecijen o maličko lepší... hlavně tam měl Kazumi dvě moc pěkné hlášky. (taky to asi bylo tím, že tam bylo poměrně málo té holky a tentokrát se chovala jakž takž s mírou ) | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 17.04.09 17:52 | |
| no ja sa budem celý víkend sedieť nad maturitnými otázkami, tak som si istá, že večer budem potom potrebovať odreagovať a pôjdem zase ako rýchlik. to KKM si aj šetrím, nechcem to hneď pozrieť, takže to je v pohode. gakuen heaven ma až tak neláka, takže čo pozriem dnes sú tie ovy mirage of blaze a potom uvidíme ja samurajov rada, takže možno ma to predsa len zlákaš | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 17.04.09 19:50 | |
| Zase další anime?! Děláte si srandu? Kdo se pak má odtrhnout od monitoru? dion, na to anime co jsi doporučila, se už moc těším. Já bojové miluju. Samabel, ty Samuraje mi pak připomeň, na to musím taky kouknout. Samuraje já moooc ráda. A vůbec mi pak musíš napsat seznam všeho, co máš zkouknuté, protože nechci přijít ani o jednu perlu. Tedy možná jen ty roboty odložím až někdy na později. btw, dion, ještě nemáš Mirage of Blaze dokoukané? V těch OVA byly fakt skvělé boje, Lord Kagetora je dost hustej chlápek, když "se mu chce". Jo a je tam jedna scéna, která mě tedy docela překvapila. Tak se tě chci pak zeptat, co si o tom myslíš. Protože já fakt nevím, co si o tom myslet. Jde o vzpomínky Lorda Kagetory, které v něm vyvolal Naoe v jedné dost ehm, ehm situaci. A jako, docela drsný, jestli jsem to správně pochopila. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 17.04.09 19:53 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 17.04.09 20:00 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 17.04.09 20:12 | |
| Chrys: Ale tak to já se čas od času připomenu. Hodím se i nějaké bližší info. Teď se a ně právě dodívávám ... epizody 18-22 ... no, u té 22 si teď rvu vlasy. -o tak je mladý, no bože, nemá takové zkušeosti, ale nebuďte na něj sakra tak tvrdí a dejte mu trochu prostoru nebo pak začne provádět koniny!!!! - .....pardon, konec výlevu...musela jsem to ze sebe dostat | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 19.04.09 22:52 | |
| Dokoukala jsem anime Samurai 7 ... no a řekla jsem si, že vám tohle anime tady představím už teď, protože mám na to zrovna náladu. Tady je Opening... písnička se mi líbí opravdu moc Samurai 7 Opening - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=ba0ac9K3fSM A teď něco popisu. Vydáno: 2004 Epizod: 26 Poválečný svět budoucnosti, kde se samurajové stávají mechanickými válečníky přezdívaní jako Lupiči. Pravidelně přepadávají vesnice, kradou jejich rýži pro poslední hlavní město světa, bývalou mateřskou loď ve válce mezi opravdovými samuraji a těmi mechanickými. Ale jedna vesnice se chce vzepřít a tak vyšle několik odvážlivců, aby vyhledaly pomoc u posledních pravých samurajů.
Velmi poutavý příběh nabitý futuristickým světem a neobvyklím příběhem 7 Samurajů bojujících za svou čest.Celé anime je inspirováno velmi známým filmem Sedm samurajů. Odehrává se to sice v budoucnosti, ale přesto si to udržuje (musím říct, že překvapivě a velice mile překvapivě) i takovou tajemně historickou stránku. Úplný úvod... nějaké dvě nebo tři minuty jsou takové dost ... ale pak se příběh odvíjí zajímavým směrem a později, když vám dojde, proč tam ta divná scéna na začátku byla, tak už vám ani nebude vadit. Jelikož jsou to bojovníci, je jasné, že ne všichni ze sedmi samurajů přežijí až do konce... což mě speciálně u jedné postavy velice mrzelo, i když ta smrt byla bohužel nevyhnutelná. Tohle anime je opravdu jedinečný a hodně zajímavý kousek... je to zase něco úplně jiného a originálního. Co se týče romantické linie... no, řekněme, že tam mě čekal menší... he, co to plácám... byl to obrovský podraz! Jsem si myslela, že si na sebe dělají oči oba dva a oni je sice oba dělali, ale ne na sebe, ale i na někoho jiného. A ještě vám ten samurai spolek představím. Moji nejoblíbenější jsou Kyuzo, Kambei a Katsushiro. No a ještě nějaké to fan video, když už jsem v tom... je to plná verze písničky z OP. Samurai 7 - UNLIMITED - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=GzFhLC4or9g&feature=related | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.05.09 17:38 | |
| tak samurai 7 je už tiež nejakú tú dobu na zozname momentálne som sa ale pustila do tsubasa chronicles a to je krása akože tá hudba tam nemá chybu keď začne hrať a do toho ten fight, no ja normálne nadskakujem na stoličke videli ste to niekto už? samabel ty hej, však? ja som akurát dopozerala 7 diel a strašne som do toho zažraná neviem ani prečo ma to tak chytilo, ale ten príbeh je proste úžasný. teda ten nápad a páči sa mi ako musia bojovať a proste tí hl. hrdinovia sú dosť sexy a hlavne ten soundtrack je totálne bombastický akože ja som hotová | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.05.09 18:19 | |
| Vy mě vážně chcete mít na svědomí, že? Na Samurai 7 už se strašně těším, jen co dokoukám shounen-ai, co mám ještě na seznamu, tak se na to vrhnuuuuu. Díky za popis, Samabel! dion, ty nedáš s tím chronickles pokoj, že? Ty zkoušíš kolik vydržím, že? No ještě jsem dneska vydržela, protože jsem místo anime četla shounen-ai povídky. Ta holka je píše fakt úžasně, strašně se mi ty její povídky líbí. Jen jedno mě vytáčí do nepříčetnosti, že skoro každá má tragický konec. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.05.09 18:46 | |
| Jj, Tsubasa Chronicles už jsem tady kdysi doporučovala. To anime je úžasné a potom na něj navazují ještě 3 OVA a to je nářez Když bojují... to myslíš Song storm and fire ... ten je skvělý Tsubasa Chonicles A Song of Storm and Fire with Lyrics!! - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=pldhy95dZ6A Já mám Soundtracky a to je prostě něco úžasnýho na poslouchání. Později v anime je třeba zajímavá scéna, kde je tahle písnička. Tsubasa AMV -Aikoi - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=QXMjoDX85_4 Dream Scape - Tsubasa Chronicle - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=N9d4AHGvsec A spousta dalších instrumentálních... | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.05.09 19:08 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.05.09 19:12 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.05.09 19:59 | |
| dion: Tak promiň, že se tady tak snažím. Chrystelle:Tady jsou první dva. - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=FM4ZJFPA - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=D68N5QR8 | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.05.09 20:01 | |
| | |
| | | | Samabel Pekelný moderátor
| Predmet: Re: Anime a Manga 09.05.09 21:40 | |
| No dobře, když už jsem dionku tak navnadila a sdělila jí základní info, tak už to pro úplnost hodím sem. Zaujalo mě anime Pandora Hearts. Je to ongoing anime... a tedy nyní běží v Japonsku v TV. Zítra se dočkám 6. dílu. Nejprve nějaký ten popis k ději: (podle mangy) Oz Bezarius, potomek z jedné rodiny lordů, právě dosáhl svých patnáctých narozenin. Jeho život je rozmařilý a bezstarostný, má všechno nač si vzpomene a jediné, co mu na čele přidává vrásky je dlouholetá absence jeho otce. V den, kdy se připravuje obřad(oslava), kterou má být uveden do společnosti dospělých se vše změní. Aniž by si uvědomoval nějaký závažný důvod, je uvržen do vězení známého jako Abyss (Propast) a je zachránen bytostí zvanou Chain, známou jako Alice, nebo the bloodstained black rabbit. Proč byl uvržen do propasti, jakou roli v tom všem hraje Alice a co s ním má za plány společnost zvaná Pandora...?Dále je tu oficiální trailer Pandora Hearts PV ver 02 with sub - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=opFsE8ck4bk&feature=related a Opening Pandora Hearts Opening (Subbed) - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Z3zDlIk0Ttc Tady je obrázek, na kterém jsou některé z hlavních postav. Popořadě - Oz, Raven, Break, Shanon-chan, Vincent... a tu poslední si nevzpomenu... v anime se zatím neobjevila. Oz je světový ... užívá si flirtování s děvčaty (ten jeho zápal... a musím říct, že má na to talent-opravdu ) ... jeho povaha je přátelská, veselá, otevřená.... později se ukáže, že tomu tak úplně není ... a za všechno může hlavně tatíček. Raven ... ...co víc dodat Já jsem se strašně moc zavrtala do mangy ... ta je úžasná.... ale mám krizi... hotových už je 9 Volume, ale do angličtiny jsou přeložené jen 3 Dneska dopoledne jsem dočetla a jen tiše trpím | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 27.05.09 12:54 | |
| no už som tu nejakú tú dobu nebola, takže idem sa vypísať najprv sa konečne vyjadrím k pandora hearts. toto anime má zatiaľ iba 8 dielov, ale všetky tieto diely sú úplne úžasné. myslím, že je to jedno z najlepších nových anime každý týždeň mám nervy, čo čakám na novú epizódu však samabel vie, ako ju stále otravujem pmkami a nadávam, že kde je dopekla nový diel pomaly, ale isto sa chystám aj na mangu, lebo vyzerá dosť dobre kresba sa mi veľmi páči hlavný hrdina oz si ma hneď získal a raven omg... no v poslednom diely aký bol super torturing ako fakt. väčšina postáv si ma získala ešte aj break ach jaj.... proste toto anime je jedno z najlepších. fakt je mmt veľmi vysoko v priečke obľúbenosti minule som našla tento obrázok: akože omg okey pokračujem ďalej. čiže dopozerala som prvých 26 dielov tsubasa chronicles úúúúú tak tomuto teda hovorím anime úžasný príbeh. fakt. som mala občas aj slzy v očiach. veľmi sa mi páči celý ten nápad ako cestujú z jedného sveta do druhého a tie boje.... kokso a v tých posledných čo sa dialo... som myslela, že ma trafí, keď mi faya "zabili". fakt husté to bolo a ten učiteľ ako sa tam objavil... neviem, ale tiež som z tohto anime hotová ďalej som začala pozerať nové anime Phantom Requiem for the Phantom je to žáner, ktorý som v anime ešte nekukala. dosť je to také akčné a podobne. proste je to o tajnej organizácií, ktorá vytvorí phanthoms- teda super nájomných vrahov. ja som len tak z nudy pozrela prvý diel, ale celkom ma to dostalo zatiaľ som videla len dva diely z 8, ale myslím, že je to celkom dobré anime Phantom Requiem for the Phantom preview - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=_UkfNFm_rPk no a nesmiem zabudnúť na FMA. to ma každý diel novej serky totálne dostáva pomaly sa to začína meniť a je tam čím ďalej tým viac nových vecí a ja som totálne hotová... v poslednom diely bol rovnako ako v pandore totálne super torturing tak akože nemiluj to potom? no a ešte spomeniem Ouran High School Host Club
na ten ma naviedla samabel. som asi na 9 diely a je to fakt pecka super sa na tom bavím. smejem ako blázon a navyše je tam aj taký slabý slash, čiže ja som pri pozeraní tohto anime v 7 nebi. tí hlavní sú tak sexy!!!!!!!!!!!!!!!! ach jaj. okey končím na teraz | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 05.06.09 13:51 | |
| no zase ja ale tak musím sa vypísať... čiže vďaka samabel som začala pozerať zase pár nových anime. začnem nabari no ou. toto anime som už videla celé a omg krása. na konci som si síce plakala ako zmyslov zbavená, ale príbeh je to úžasný. Nabari no Ou - OP - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=ME1MudBUQ_M Nabari no Ou - First Ending Theme - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=UrWtRt6_qm8 Nabari no Ou 2nd ending - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=viK2xoFHEsQ toto anime je prvé, ktoré som po dlhšej dobe doslova zhltla, teda som ho pozrela za jeden deň proste to bolo tak napínavé, že som to musela pozerať ďalej. získali si ma hlavne yoite a miharu vrelo toto anime odporúčam ďalej som začala pozerať dve momentálne vysielané anime: 07-ghost a Eden of the East. 07-ghost som už videla všetky odvysielané epky a je to úžasné anime akože teito a frau sú totálne super 07-ghost op (raw) - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=tVBTydEvxqk 07-GHOST Ending "Hitomi no Kotae" by Noria - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=eM3H1MxPaGM tí bishopovia sú totálne špicový. hlavne, keď bojujú s tými kor a teito... omg.... ten tiež nemá chybu. no a eden of the east videla som zatiaľ iba prvý diel, ale vyzerá to dosť zaujímavo super som sa pobavila. Higashi no Eden OP [Eden of the East] - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=rL8LFPIF53A ten nápad, že si jeden z hl hrdinov nič nepamätá mi pripomenul bournovu trilógiu ale tiež super anime | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Anime a Manga | |
| |
| | | | Anime a Manga | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |