|
| Anime a Manga | |
|
+10cleo Anwiel Hiro666 Weronička Sarinka Silvia Kristine dion-fortune Lirael SkreechTina 14 posters | |
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 31.10.09 22:44 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 31.10.09 23:21 | |
| no ja okrem seigaku nejakých veľkých obľúbencov nemám ešte ako tak môžem fudomine a potom už mám len postavy, ktoré ma proste zaujali a páčia sa mi... hlavne teda pokiaľ ide o bratov a ešte lepšie ak ide o dvojičky ale tak tí, čo si ich menovala sú fakt super ono celkovo každá postava má niečo do seba... niektoré môžem viac, niektoré menej, ale zatiaľ je ich tam veľmi málo takých, ktoré fakt nemusím.... no a eiji sa mne teda páči ohromne som veľmi rada, že je jedným z tých reprezentantov akurát už idem na zápasy s U.S tak sa teším ako malé decko no a inak v poslednom zápase bol konečne torturing fujiho to som sa posledne zabudla zmieniť, že konečne to pekne schytal! | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 31.10.09 23:45 | |
| Tak Seigaku rulezzz! To je jasné. To zase já mám ve Fudomine postavy, které se mi líbí, ale většinou ne zas až tak úplně, aby byly top. Ty dva, co jsi zmiňovala ve videu, tak třeba mě hrozně lezli na nervy. Ti mě osobně vůbec nezaujali. A máš pravdu, většina postav se dá...když už nic jiného... v pohodě snést. No, nevím, ale ty co jsem vypsala mě chytly tak nějak nejvíc... ale je fakt, že některé se mi na pairing hodí víc, některé míň... taky jsem je vypsala i proto, že bych o těhle chtěla vědět něco víc... i když třeba Sanadu bych fakt viděla buď v pairingu s Echizenem ... a to by byl Love x Hate relationship ... anebo s tím druhým ... jinak mě zase tak moc nezajímá. Mě dostalo, že v prvních dílech POT Eijiho mluví jiný dabér, než později.... je to docela síla. Já mám taky ráda tu jeho veselou povahu, ale zase mě neuhranul až tak moc. Jako říkám... Fuji občas něco málo z torturingu má, ale není to až tak moc... i když, já osobně pořád toužebně čekám, až dostane Echizen taky jednou pořádně napr-el. A tím pořádně myslím fakt tak pořádně, že ho to konečně kopne, aby si maličko ty svoje hodnoty uspořádal jinak. Ale co se dá dělat. Uvidíme. | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 01.11.09 16:17 | |
| tak ja len tie dve, čo som spomínala ten červenovlasý a ten fialovovlasý z fudomine hlavne ten fialovovlasý ten je super ako si sám pre seba stále rozpráva.... no a tak tie dvojičky ani mňa zase nejako prevratne nezapôsobili, ale proste išlo o "brotherly love" takže chápeš... ale nechýbajú mi tam no a tak tie pairigny sú u mňa stále v procese vývoja... som zvedavá či sa niekedy rozhodnem kto s kým no a tak echizen čas od času prehrá... teda s otcom svojim... ale tak mňa by zase asi porazilo ak by mal prehrať nejaký dôležitý zápas... no a občas prehrá, aj keď je pravda, že keď už hrá druhýkrát, tak to dotyčnému vráti, ale aj tak... máš pravdu, že by mu to možno prospelo, ale tak ktovie... zatiaľ som s ním spokojná... inak už som na 168 tento týždeň to dorazím všetko akože konečne anime, ktoré mi zabralo viac času... len som mmt pozadu so všetkými ostatnými seriálmi a anime, ale nevadí | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.11.09 21:37 | |
| Jo, toho fialovovlasého z Fudomine... ten je bezvadný! Ta povaha je vážně dobrá, jak si pořád něco mele pod vousy a rozebírá to ze všech stran. A když byl ten chibi díl, tak mě rozsekalo, jak hrál tu královny v jejich adaptaci Shěhurky. Jo, s otcem sice prohraje, ale skoro nikdo ho přitom nevidí. Mě by se líbilo, kdyby jednou vážně dostal pořádně na pr-el... jednou by stačilo, kdyby to bylo megasuper pořádně. I když není to zase tak, že by mi to až tak vadilo, že tomu tak zatím nebylo. Jo a víš, že celý příběh Prince of Tennis je "pouhým" prologem k celému tomu příběhu o tom?... Jako mazec toto. Já jsem o víkendu koukala na nový Nyan Koi! ...omg, to byl zase pecka díl. Jsem se tak nasmála. Jak furt řešili ty trable s láskou a s kým, že on chodí... a vůbec. A ta co vypadá jak kluk, jak se mu pak snažila aspoň dohodit tu svou Madonu. A Letter Bee bylo zase hrozně milé. To anime se mi hrozně pěkně sleduje. 11eyes byla klasika, ale vypadá to, že příště by se to mohlo víc rozjet. Teď čekám na FMA a od Eclipsů a ono pořád ještě nevyšlo. Sice to do zítra vydržím, ale ráda bych si to aspoň stáhla. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.11.09 21:59 | |
| ja som s anime tak pozadu, že viac ani nemôžem... nemám pozreté absolútne nič ani z anime ani zo seriálov z nových epizód... zajtra sa bude dobiehať ALE dopozerala som pot priznávam sa, že niektoré časti som preskočila, pretože poondiaty yt mi ich nechcel prehrať ale nebolo ich veľa... len ja to neviem nikde nájsť na stiahnutie a mierne ma to irituje... ani tú ovu, kde majú skupinu, myslím, že sa to volá band of princes neviem zohnať... ale mám pozreté aj national tournament ovy všetky a samozrejme movie two samurais či ako sa to volalo, to čo boli na lodi a ryoma tam stretol svojho brata a tiež som videla movie gift from atobe to bola pecka... atobe definitívne stúpol v priečke obľúbenosti akože toto anime je ozaj perfektné ono bude aj viac častí? alebo je to už koniec? a akože celé pot je len predohra k tomu príbehu? čože? ale ako ja mám novú závislosť mmt fakt ma nejako neláka ísť pozrieť čokoľvek iné... sedím a čítam ff tezuka/fuji akože tento pairing sa oficiálne stal mojim No.1. pairingom, aj keď mám asi ešte milión ďalších kombinácií a čítala som jednu super ff, kde figuroval aj atobe to bol teda heartbreaking príbeh... no nič, idem sa oddávať aj naďalej čaru fanfiction | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.11.09 22:32 | |
| Já jsem taky některé OVA nebo speciály neviděla... něco absolutně nejde sehnat. Jo, opravdu jsem to napsala správně... POT je něco jako prequel... no, to je fuk, prostě je to pouhý začátek. A nové díly anime zatím nebudou, ale manga normálně vychází... i když toho dál není zase tolilk. Vážně jsem zvědavá, co z toho bude. A vážně doufám,že se splní moje přání, aby Ryoma dostal v zápase pořádnou nakládačku. Já jsem asi před pěti minutama narazila na stránku s kupou POT doujinshi... zítra to obhlédnu a pak pošlu odkazy. Teď se musím jít učit. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.11.09 17:54 | |
| to s tými ovami je fakt blbé... dúfam, že sa mi to podarí niektoré tie veci vysnoriť, inak ma trafí..... a ty vole to si teda neviem predstaviť, čo je to pravé POT ak je toto iba začiatok asi checknem tú mangu a jééé doujinshi ja som sa zatiaľ prevrtávala cez ff pomaly, ale isto likvidujem ff tezuka/fuji, už mám za sebou aj pár s ryomom ešteže toho toľko je, tak ma to na chvíľu ešte zamestná dnes už sa venujem dielom bežiacich anime, takže až dopozerám fma ap. ozvem sa no a ešte musím spomenúť jednu scénu ktorá ma totálne dostala a kvôli nej som sa stala big fan pairingu atobe/tezuka v tom filme gift to atobe ako pretekali a malo na tezuku padnúť to osvietenie, tak ako ho atobe odstrčil z cesty a zranil sa pri tom nohu a potom ho tezuka chytil okolo pliec a pomohol mu dokulhať do cieľa akože ja keď som to videla, tak som bola, že to bol taký brutus slash moment | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.11.09 15:14 | |
| Já taky jen zírala, když jsem zjistila, že tohle celé má být jen začátek POT. Jako fakt nevím, co s tím chce dál dělat. Každopádně... jestli ten Echizen opravdu párkrát nedostane výprask, tak ať si mě nepřeje. Ti nějak večer pošlu ten odkaz na doujinshi, pokud máš teda zájem... a jen malá poznámka...je toho hooooodně. I když se přiznám, že co se POT týče, tak se mi pár těch různých pairingů líbí, ale spíš to mám tak jako pro sebe, že si třeba řeknu, že by se k sobě hodili, ale nějak už k tomu ty povídky ani mangu nepotřebuju. Navíc ten z Rikkaidai, co ho mám tak ráda...tak ten zrovna v doujinshi skoro vůbec není. To třeba KHR doujinshi a povídky... to je jiná. Nad tím vážně slintám blahem. Tam vážně nevím, co si přečíst dřív. A k poslednímu dílu 11eyes... ten konec byl ppc. Prostě ten torturing... Parádní byl. a ukázka na příští díl to završila... se nemůžu dočkat. Navíc ten chlápek, co se mu zjevil a měl taky to oko... | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.11.09 19:09 | |
| jj tie doujinshi si poprosím ďakujem no a odkiaľ čítaš mangu? pretože na onemanga, čo sú kapitoly POT tak končia tam, kde aj anime.... no a tak vidieť echizena dostať na prdel by bola haluz ako u POT som na tom asi tak ako ty... jediný pairing, ktorý ma fakt že ohromne chytil je tezuka/fuji, ale inak si tiež len poviem, že ten by sa hodil k tomuto a ten k tomu a podobne... čo sa khr týka, tak tam teda tie pairingy ešte nemám ujasnené vôbec.. no a k 11eyes ja som dnes konečne dokukala všetky diely a hlavne ten posledný diel ma teda dostal som bola šokovaná ako sa v ňom prebudila tá sila... strašne cool bol sa mi páčilo aký skvelý bojovník bol... riadne rýchlo ho porazil... no ale tú ukážku som nevidela, lebo ja to teda nekukám, aby som potom nenervovala, takže fakt díki za spoiler ale tak nevadí mno dnes som dopozerala aj nyan koi! to v tom zábavnom parku bolo super len sa mi nepáči, že to vyzerá tak, že skončí s tou, čo nechcem...ale tak čo už no... a ten koniec to som zvedavá, čo je to za osobu, že vie, že je prekliaty.... pozerala som aj miracle train a boli dobré epky, klasika no a hansakeru seishounen má nový op a dej sa tak brutal stupňuje, že normálne nervujem pri tom... neskutočné sú tam teraz zvraty, keď sa všetko točí okolo ragnei... a li-leng je bohový.... v poslednom diely sa tak krásne rozčúlil, keď kajika chcela ísť do ragnei a on ju tam nechce pustiť... božinku a rumaty poriadne dospel teraz je ešte viac sexy... no a mustaga alias eugene je v peknej prdeli mmt | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.11.09 21:19 | |
| To pokračování se jmenuje Shin Tennis no ojisama nebo tak nějak. No jasně, když jsi z khr zatím viděla ten začátek, tak to o tom těžko můžeš mít víc utříbenou představu. Zato já už jsem s tím jasná. Jakože tam opravdu nezůstávám jen u jednoho pairingu. Jeee, vždyť jsem k 11eyes ani nespoilerovala... víš, jak to skončilo, tak je jasné, co asi tak budou muset řešit, ne? Jo, u Nyan Koi! se mi taky nelíbí, že se má k té, se kterou ho nechci vidět. ááá, další info na Hanasakeru... možná se za čas zase k jedné, dvěma epkám odhodlám, ale zatím pořád ještě od posledně rozdýchávám Kajiku. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.11.09 21:32 | |
| aha takže nový názov okey dokey skúsim to omrknúť... no a tak hej ja som na tom v krh ešte dosť biedne... čo mi pripomína, že by som mala dopozerať ten posledný diel, čo si tam hodila a tak spoiler veľký na 11eyes nebol, len to s tým chlapíkom... ale tak fakt mi to neva no a neskutočne som zvedavá na ďalšie diely akože toto anime je jedno z najlepších nových a nyan koi! má akurát novú ep, tak som zvedavá už sa celkom teším no a tak pokiaľ ti kajika tak ohromne vadí, tak chápem prečo ťa hanasakeru nebaví... hlavne ak zvážim, že je tam fakt skoro stále v tých prvých epkách a potom tam je síce pomenej, ale aj tak je jej tam dosť... ale tak ona je proste hlavná protagonistka, všetko sa to točí okolo nej... ale teraz je už podľa mňa ten dej oveľa lepší ako bol na začiatku... to bolo len o tom ako hľadala tých sexošov, teraz už fakt ide o veľa ale aj tak nie je jasné koho si vyberie, i keď súdiac podľa openingu by to pre zmenu mal byť li-leng | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.11.09 22:08 | |
| Jo ty myslíš spolierem tohohle chlapíka... no tak to pozor, to spoiler nebyl... ono po té znělce je tam ještě kousíček epizody a potom je ukázka na další díl. Takže na tohle si dávej bacha... a přijít zrovna o takového fešáka. Nezávidím. Á, nové Nyan Koi! Sice dneska stahuju jak o život, takže nevím, jestli se mi to stáhne ještě dneska, ale nevadí. A zase oslavuju... přeložila jsem další epku khr! Ale jako vážně se docela bojím toho počtu řádků... teď se to skoro pořád pohybuje kolem 400... já nechápu, proč jsou tak ukecaný. Ta Canaan, jak k tomu dělám korekturu, tak ta snad dvakrát, třikrát měla 350 a teď ty poslední díly to je samých 300 řádků... a já mám pokaždé o celou stovku větší nálož! To není fér!!! Vybrala jsem si dlouhé anime a ještě mi dělají naschváli s tím, jak jou ukecaní.... kdo to má překládat. Jako Kajika je vážně postava, která mě dokonale vytočí k nepříčetnosti už po deseti vteřinách, co jí vidím. Jsou v anime postavy, které nemám ráda a nesnáším je, hned bych je zabila, ale na Kajiku bych shodila pár atomovek, ani bych se neohlížela na to, jestli si to opravdu zaslouží, aby byla jistota, že bude po ní. Fakt, ta averze je úplně děsná. Ale jdu se mrknout na ten druhý OP. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.11.09 22:32 | |
| no veď práve tak som ten spoiler myslela, že ja tie kúsky na konci nepozerám, viem že tam sú, ale nekukám tie ukážky a tým pádom tá zmienka o chlapíkovi bola pre mňa spoilerom ale tak asi si to pôjdem pozrieť fešáčiska chcem vidieť nyan koi! som už videla a ohromne som sa nasmiala super diel s tými riadkami ti to nezávidím... ja mám čo robiť preložiť 200 riadkov ku sn... ale tak ide to super no kajika nepatrí medzi moje obľúbené postavy, ale tak takúto averziu teda neprežívam myslím, že moja najneobľúbenejšia postava z anime ever je asi yuki... no prečítala som prvé dve kapitoly POT mangy a akože klasa echizen idem čítať ďalej a potom sa vrhnem na tie doujinshi | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.11.09 23:03 | |
| Aha, takže ty se tomuhle úplně vyhýbáš... tak to jo. Já teda Nyan Koi! nakonec stahuju... z toho Hotfail nebo co to je, protože na MU je u mě celý dnešní den fronta. Hmm, no vidíš... to zase já tu Yuuki tolik neprožívám...ano, byla jsem na ní párkrát hodně nasr... ... ale všeobecně mi nevadí. Jo, ten jeho nástup na plac byl zase něco... jako já si vážně myslím, že být to kdokoliv jiný než Echizen, tak mu budu nadávat do volů. A ještě... s tímhle jsem chtěla ještě nějakou dobu počkat, ale nedá mi to a musím udělat reklamu a doporučení už teď. A to hlavně vzhledem k tomu, že anime, které ti chci představit má jen 11 dílů, takže to moc dlouho nezabere. My si s kamarádkou na kolejích (s tou mojí bývalou spolužačou ze střední) dáváme jednou týdně takové menší promítání nějakého anime... takového, které se dá komentovat a vůbec... a když jsme dokoukali Tears to Tiara (celkem dobré anime, akorát ten konec byl pozvolnější.. a naštvalo mě, že Arturovi nesehnali nevěstu(ženicha) )Tak jsem koukala po něčem dalším a narazila jsem na 4 anime, dvě jsme vyřadili a to třetí vyřadila ona... přičemž já bych se do toho přetího hned pustila, protože díky OP mě to brutálně zaujalo. No, tak jsme spolu začaly sledovat to poslední. Ale mně to nedalo a začala jsem stahovat to, co ona sledovat nechtěla. A to je anime, které se jmenuje Jyu Oh Sei Asi takhle... nejen, že se jim povedl ten OP... a Ending je taky moc hezký a ten má zase úžasně nádhernou písničku. Ale celé to anime bylo hrozně zajímavé. A po třetím díle... se díky určitým věcem stalo ještě zajímavějším. Je to docela napínavé...trochu sci-fi.. Pak do toho ten torturing- toho je tam celkem dost ...pořád jsem si říkala, jak to krucinál dopadne. No, poslední díl je vážně , vážně, vážně brutální!!! Fakt super konec. (btw: To slovo brutální bych měla omezit ) A posledních pár záběrů mě poslalo kamsi do bezedné výše blaha. Netuším, jak tě to zaujme, ale mě se to zkrátka moc líbilo... a doporučovala bych to nedávat do pořadníku, ale dát tomu přednost. Tady je ještě OP a ED... jsem zvědavá, co na ně budeš říkat ty. Jyu-oh-sei Opening - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=K3P-XQy-3zs Jyu-Oh-Sei Ending - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=D03OGmTI0Zw | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 08.11.09 11:16 | |
| tak ani ja yuki až tak neprežívam, ale je to moja najneobľúbenejšia postava z anime.... aspoň zatiaľ.. ja som nemohla z toho ako si tam nahodil tie brejle, aby mohol ísť hrať tá jeho povaha je fakt hrozná, ale jemu to tak sedí hmm tears to tiara by som mohla už aj ja dopozerať... ešte asi 7 dielov mi chýba dokonca ale máš to dobré, že to takto spolu pozeráte ten op aj ed toho nového anime sú celkom fajn už aj to idem sťahovať len zase bude problém nájsť linky, keďže je to licensované, ale myslím, že už mám celkom good kvalitu avi, tak dúfam, že to fakt bude ono horšie na tom je, že je to iba na rapide, takže mi to bude zase trvať dva roky kým sa mi to dosťahuje nevadííí aspoň sa stihnem učiť popri tom tak ďakujem krásne za tip, vidím, že si ma zase kvalitne zamestnala... | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 08.11.09 23:50 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 12.11.09 19:11 | |
| no tak pozrela som jyu oh sei a akože dosť dobré to bolo až na ten koniec.... to ich ozaj všetkých nemuseli zabiť... teda väčšinu... ale bolo to ppc. veľmi sa mi to páčilo len na začiatku taká nádejná brotherly love a oni ho zakillujú hneď akože sila toto ale ozaj díki za typ, anime sa mi veľmi páčilo thor bol perfektný aj zagiho a thirda som mala rada no a ešte k echizenovi, tak ako ja tiež neviem neviem, ako by som sa k nemu správala mať ho napr v triede ale tak tu mi tá jeho povaha sedí a myslím, že je super taký, aký je tears to tiara... no veru, mňa to strašne bavilo, len akosi som to raz nestihla pozrieť a potom to už išlo dole vodou... ale rozhodne to dopozerám, alebo arthur aj demon king sú úžasní no a aké anime ešte pozeráš? typy môžeš neustále posielať | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 12.11.09 20:39 | |
| Jsem říkala, že ten poslední díl byl mazec. Ale aby zemřel "Third" jsem nechtěla. ..navíc takový šoky, když byl najednou světlovlasý!!! A Thor na konci...zase tmavovlasý ... a opět sexy like hell! Jako v tomhle anime se vážně s ničím nepárali... což je na jednu stranu to, co se na tom dá ocenit. Zagi se mi hrozně líbí v tom OP, když tam je ten záběr, jak kráčí dopředu a udělá takový ten ďábelský škleb. Co ještě sleduji? Abych pravdu řekla, tenhle týden byl takový, že jsem se skoro k ničemu nedostala...ani poslední FMA jsem ještě neviděla. Ale Nyan Koi! jo... to byla zase pecka. A Tegami Bachi je moc hezké. A 11eyes ...na ty jsem koukala včera (přestávka od učení znaků) fakt jsem zvědavá, jak to půjde dál... ale ta holka, co jí pořád chce ochraňovat... to je pipina ..já věděla, proč mi už od začátku přišla nesympatická. Ale víš, co si najdi--- Tales from Earthsea ...je to film a je super. Takový dobrodružný příběh. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 12.11.09 22:31 | |
| ja idem akurát asi mrknúť 11eyes a rozmýšľam, či som videla nyan koi ale asi hej no a hej ten third ma nahneval jeho som mala dosť rada ale tie svetlé vlasy ja som tušila, že bude tiež z tej druhej plánety podľa toho, ako sa správal, ale nemyslela som si, že to bude agent v utajení akože som bola dobre z toho vyjavená... a thor ako sa mu začala meniť tá pokožka, tak ja len smrk smrk, nieee takto sa mi páči, ale keď ho potom ukázali celého, tak zase môj vyjavený ksicht skrátka tým dvom to seklo či už mali vlasy strieborné alebo tmavé zagi sa aj mne páči v tom op ale páčil sa mi aj, keď ho napr thor prebodol, tak ako sa zviezol popri tej stene a potom ako ho držal a vravel mu, nech neverí tomu chlapíkovi... no proste bol to tiež riadny kus chlapa ale ten jeho evil pohľad v op to je fakt pecka... ten film určite omrknem ďakujem krásne a ešte si nevidela fma omg nový diel bol dosť ppc | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 16.11.09 0:05 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 16.11.09 1:22 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 18.11.09 17:35 | |
| Jako absolutně vác nestíhám , ale snad vás zase brzy doženu. Jen se chci zeptat, protože se mi nechce všechno zpětně pročítat, abych si neuvalila nějaký nechtěný spoiler. Sledujte někdo anime Soul eater? Docela by mě zajímalo, jestli se na to dá koukat nebo ne. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 18.11.09 17:53 | |
| Chrys: Nesleduju. Je to kdesi v pořadníku, ale na horké listině to není. Těžko říct, jsem na to zvědavá sama, ale zatím se mi do toho nechce. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 19.11.09 12:56 | |
| Díky za info, tak já to taky zatím ještě odložím. Stejně mám před sebou ještě hromadu dalších na které se těším, jen jsem byla zvědavá, jestli nemám tomuhle třeba dát přednost. Fakt nevím, co mám stahovat dřív. Asi začnu podle abecedy a bude po dilema. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Anime a Manga | |
| |
| | | | Anime a Manga | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |