|
| Anime a Manga | |
|
+10cleo Anwiel Hiro666 Weronička Sarinka Silvia Kristine dion-fortune Lirael SkreechTina 14 posters | |
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 19.11.09 13:10 | |
| Podle abecedy to ani nezkoušej.. to musíš podle nálady. Jak to vezmeš podle abecedy, budeš věčně nespokojená a třeba si to anime pak ani nevychutnáš. Já to podle abecedy sice nezkoušela, ale stačilo mi, když jsem si na "HOT PLACE" na té mé nástěnce dala 5 anime, která jsem si vybrala, že skouknu nejdřív... a když jsem dokoukala jedno z nich, už se mi vůbec nechtělo vybírat těch dalších a lákalo mě to k těm jiným, co jsem si poznamenala. A Chrys, viděla jsi to Jyu Oh Sei? S dionkou to doporučujeme, že dion? | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 19.11.09 13:31 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 19.11.09 15:24 | |
| U Jyu Oh Sei je i dobré, že je toho 11.dílů. Jinak bych to asi taky odložila na později, ale takhle mě to hned strhlo, takže kdo by odolal. A souhlasím... já z OP byla taky úplně odvařená...proto jsem se to anime vlastně rozhodla skouknout, i když jsem nevěděla, jestli děj bude tak úplně za něco stát. Mně se sice na samotné poslouchání líbí spíš ta Ending písnička a OP se mi spíš líbí takhle v anime jako celek. No, každodápně žůžo. A jak jsem předtím avizovala dion, počkej po třetím dílu. (nebo už to bl ten třetí??? to neva...ten byl taky dobrý ) | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 19.11.09 17:31 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 20.11.09 17:11 | |
| inak začala som pozerať to shakugan no shana a ty kokos, však to je úúúúplne ako 11eyes strašne veľa podobných vecí celkom ma to chytilo | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 21.11.09 12:52 | |
| Shakugan no Shana má stejnou grafiku. A je to vlastně i stejný žánr. Ale děj je úplně jiný. A co jsem tak četla, je to hodně populární anime. Mně se taky líbilo. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 21.11.09 18:59 | |
| No já jsem nakonec Jyu Oh Sei zvládla za ten jeden den, jako vždy a musím říct, že konec. Škoda, že nemám teď víc času, abych se z toho pořádně vypsala, ale tak celkově jsem měla stejné pocity a dojmy, jako vy, jak jsem to tak zpětně četla. Na začátku mě dorazilo, že ten jeho bráška fakt umře, protože jsem až do konce čekala, že se ukáže, že žije. A ono prd! No ale bishounci mi později všechno plně vynahradili. No já jsem slintala celou dobu a navíc některé ty scény mě vážně dostávali do kolen. Prostě super! Moje nejoblíbenější postava po Thorovi byl Third , nebo jakže se to jmenoval, no však určitě víte, koho myslím. No a pak Zagi - no comment. Jak se tam potom objevil s tou zakrytou tváří v plášti a bojoval jak největší borec světa, já jsem ani nedýchala, tohle prostě m-i-l-u-j-u. No hrabe mi, hrabe. No a pořád jsem si ho nějak nemohla dát do souvislosti se Zagim z té minulosti, prostě jsem nevěděla, o koho jde, myslela jsem, jestli to není ten jeho bratr. No ale když se pak odmaskoval.... No jako paráda. A pak všechno s tím "soupeřením", kdo se stane tím jediným...běhal mi mráz po zádech v jednom kuse. A ještě pak do toho švihli ten milostný trojúhelník a to jsem odpadávala už úplně. Největší radost mi udělali, když pak všechny ženské zabili a jen Thor a Zagi zůstali naživu. Aspoň doufám, že Zagi taky přežil. Ale na druhou stranu mě dorazilo všechno to s Third (nevím jak to skloňovat). Se o mě pokoušely mrákoty, když mi došlo, že je to zrádce. Ale nakonec jsem byla ráda, že Thor ho i tak nechtěl nechat zemřít a jak ho zachytil při tom pádu.... a Third se nakonec zastřelil.............................. To mě nas*ali!!!!! Ale asi to ani jinak nešlo. Jo a ještě se mi líbilo, jak Thorovi "umíral" Zagi v náručí... Božínku, to byla úžasná scéna, jak mu držel tu hlavu v klíně a byl na nervy z toho, že ho přizabil zbytečně. Ještě že si ověřil, že není úplně mrtvý a nechal ho zachránit. Já jsem stejně měla za to, že mezi nimi bylo něco víc.... No tak jsem toho nakonec naklovala docela dost a další slohovka je na světě...... | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.11.09 18:46 | |
| Koukám, že nás vážně Jyu Oh Sei chytlo všechny tři podobně. To jsem ráda, že se vám to taky líbilo. dion: Chtěla jsem ti to nejdřív písnou na Skype, ale znovu mě dostihla nemoc a nijak jsem neměla do ničeho chuť. Až dneska jsem zase životaschopná...no, házím ti to sem. Nevím, jestli už jsem ti ten tip nedávala... ale jak jsi říkala, že bys chtěla anime v trochu jiném žánru, co takhle Skip Beat! ? Je to úplně ppc anime. Zrovna si ho stahuju, protože jsem ho prvně sledovala jen online... a plánuju ho skouknout znovu. Tady je pěkné amv. Skip Beat-Let it Rock - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=oiZzI_3xPpQ&NR=1&feature=fvwp No... už jen kvůli Renovi se vyplatí to skouknout. btw: Kdybys to už viděla, tak pardon... vážně ztrácím trochu přehled, co, kdy, kde a komu jsem doporučovala a jestli už to viděl. | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.11.09 19:41 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.11.09 22:08 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.11.09 22:33 | |
| Arigatou gozaimasu, Samabel! Už Skip Beat! stahuji! Mrkla jsem na popis a je mi jasné, že to mě bude bavit. Už se těším na výraz toho parchanta, až ji uvidí při realizaci její pomsty. A kresba se mi líbí mooooc! Takže už se nemůžu dočkat, až se mi dostahuje a začnu koukat. dion, tu hru ti závidím, já na to bohužel taky nemám ty správné věcičky. Musím koupit nějaké tyhle blbinky Marečkovi (jakože on to potřebuje, chápete, ne? ) a pak si bude maminka hezky hrát to svoje. Samabel a na Devil May Cry určitě brzy zkoukni, protože podle mě je to fakt super anime. Pokud máš tedy ráda neohrožené borce se suchým humorem...nebo nevím, jak výstižně bych ti hlavního hrdinu popsala. Každopádně je k sežrání, já takové drsné týpky miluju. Tak ráda bych s vámi víc pokecala, děvčata, ale to víte, anime je přede mnou ještě spousta a spousta a času táááák málo..... | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.11.09 22:51 | |
| Podle mě je to anime vážně pecka! Se i docela divím, že o něm při našich rozhovorech nepadla ani zmínečka. Ale je fakt, že tohle bylo zase z anime, která jsem viděla už před docela dost dlouhou dobou a mezitím se jich celá nová hormada zase nakupila, tak kdo má sakra udržovat přehled. - Chrys napísal:
Už se těším na výraz toho parchanta, až ji uvidí při realizaci její pomsty. No aby ses ze začátku nedivila. Ne, neboj...jen tam budeš muset vzít do úvahy spoustu dalších věcí. Jo, kresba se mi taky moc líbila. Devil May Cry ...neboj, už si to píšu na seznam. (teda až vymyslím, kam ten papírek nalepit ) A ta výmluva v poslední větě jako fakt není výmluvná. No, ale mluvíš mi dneska z duše, holka. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.11.09 23:31 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.11.09 23:53 | |
| ja už poctivo watchujem skip beat a ja dopozerám anime a idem na ďalšie a zatiaľ to stíham pozerať vcelku ok pretože idem fakt podľa nálady a aj keď je anime super, pokiaľ na neho nemám náladu, tak ho proste nekukám v skip beate som na 5 epke a veľmi sa mi to páči presne takéto anime som chcela no a tak ja vám PS 2 fakt odporúčam ja osobne to teda veľmi nehrám, ale čas od času je to super odreagovanie a teraz ako som si kúpila devil may cry, tak si myslím, že je nábeh na novú závislosť tá hra ma úúplne pohltila áno, môže za to výlučne dante | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 27.11.09 0:17 | |
| Papírek poctivě nalepen. Sice ta mezera, která oddělovala papírky - mám rozkoukáno; a papírky - musím skouknout, už nějak neexistuje, takže tu tabuli vážně budu muset nějak předělat nebo se už nevyznám ani v tomhle, ale jinak je vše v nejlepším pořádku. No ale kdo by se divil, když jsem si zrovna rozkoukala anime, které ani nebylo na seznamu. Sakra ale už!!! Jo a akorát jsem koukala na to Angel´s Feather, ale přiznám se, že jsem ten první díl jsem pak už přeskakovala a druhý nechám ležet vodou... kravina na entou. Chjo, dejte mi další kvalitní yaoi jako Fuyu no semi. A zítra, když mi bude dobře, tak se konečně pustím do CG... jenže na to chci a potřebuju mít právě všechny smysly nastražený, takže snad. dion: Mě právě trklo, že zrovna tohle anime je z žánru, který tak trochu vybočuje z našich všedních a zavedených, ale přitom je tohle taky vážně super anime! | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.12.09 22:45 | |
| jj ďakujem ešte raz, skip beat bol super btw videla si nový diel 11eyes? akože ja nemám slov.... túto sezónu hádam naj anime | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.12.09 22:53 | |
| Samabel, vidím, že máš v lístečkách super přehled, což je super. A neboj, nejsi sama. taky mám seznam a přitom si vždycky zcela neplánovaně stáhnu úplně něco nového a zase mám zkluz. - Samabel napísal:
- Jo a akorát jsem koukala na to Angel´s Feather, ale přiznám se, že jsem ten první díl jsem pak už přeskakovala a druhý nechám ležet vodou... kravina na entou. Chjo, dejte mi další kvalitní yaoi jako Fuyu no semi.
Jooooo, tak to se holka asi nedočkáš, protože podle mě na Fuu no Semi hned tak něco nemá. AF byla konina, ale pár scén mě tam zaujalo. Kvalitní shounen-ai aby hledal člověk lupou. Takže já už jsem pak nepohrdla ničím. Jo a ty už jsi viděla Monochrome Factor? Už se mi plete, co kdo viděl. To se mi taky dost líbilo. Ale samozřejmě to nemá nic společného s Fuu no Semi. I tak se ale chystám, že brzy MF zkouknu celé znovu. dion, už mám ztažené a nachystané i Miracle Train. Ale oddaluji to jak to jen jde, abych pak nemusela dlouho čekat na další epky. Jo a Skip Beat už mám taky nachystaný. Jen teď dokázat zabalit všechny ty rozečtené yaoi mangy a podobně a bude zase trocha času. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.12.09 23:13 | |
| chrys: ten miracle train je vtákovina jediné prečo to kukám sú tí bishounen MF je paráda to som minule tiež opakovala musela som si pustiť ten diel ako sa staral o neho a ešte som pozerala 17, tam kde má akira to "shameful secret" ja som kapala... shirogane tam nemal chybu a akira aký bol cute to je taká super epka na odreagovanie no a kvalitné yaoi... veru to je ozaj ťažké nájsť.... fuyu no semi je fakt THE BEST ale mne sa napríklad dosť páčilo aj to maiden rose či ikoku irokoki romantan a haro wo daiteia, aj keď na fuyu no semi to teda nemá počuj a okane ga nai si videla? inak ja už fakt neviem | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.12.09 23:39 | |
| 11 eyes jsem dokoukala před chvílí... ta Yuka je fakt jetá. Jo, má to zajímavé zvraty, ale pro mě to z letošního podzimu nej není. Zase mě to netrhlo až na 100%, ale nemyslím tím, že by mě to nebavilo... je to super. Jsem ráda, že se Skip Beat! líbil...ta holka prostě válela! ....a Ren Monochrome jsem vám tuším kdysi doporučovala. Jo souhlas...i Maiden Rose je hezky zpracované anime. Něco udělali jinak, ale to mi nevadí, protože se jim to taky povedlo zpracovat...akorát mají mínus, že to vysvětlení, proč šel do něj ta tvrdě, tam tolik nevyznělo, jak přesně mělo. A Romantan byl zase dobrý, že to bylo takové humorné, i když tam byl pak ten únos atd. A já se rozplývám nad Letter Bee... to je prostě tak milé anime, na které se krásně dívá... vždycky se hrozně těším na další díl. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 0:01 | |
| a čo máš teda ako naj novinku? letter bee? kua to mi pripomína, že by som to mohla začať kukať. som videla iba tú ovu či čo a to okane ga nai, si videla? a fakt si nám monochrome odporúčala ty kokos, ja si už nič nepamätám sorry inak ja som dnes našla cute icons z hanasakeru seishounen škoda, že ff nie je akože lee-ren a eugene och god.... shippujem zatiaľ len v mysli, ale ja s tým niečo spravím | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 12:02 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 12:10 | |
| no téééda tak to budem musieť omrknúť, keď to tak chváliš už som o tom tuším niekde počula, ale nie veľa, tak som to zatiaľ na zozname nemala... hups. okamžite to napravujem | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 12:32 | |
| Jo, je to super. Tady máš OP songy k první sérce. Tak pro představu. Darker Than Black - OP 1 (HD) - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=o7lAFH1VApc Darker than Black Opening 2 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ge6QQ5h7XYs A tady je k druhé sérce a to se přiznám, že na téhle písničce momentálně ujíždím. Darker Than Black ~Comet of Gemini~ OP HD - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=-NgM53FWyDg EDIT: A teď jsem ještě vyšťourala tenhle trailer... je to sice anglicky, ale podle mě je parádně udělaný. D for Darker than BLACK trailer - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=fUM_EMihCGE | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 12:36 | |
| wow to vyzerá fakt dosť dobre. no myslím, že mám anime, ktoré idem pozerať tie op sú super ty vole to už čo bol za trailer. kks okamžite hľadám prvú sériu | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 13:11 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Anime a Manga | |
| |
| | | | Anime a Manga | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |