|
| Anime a Manga | |
|
+10cleo Anwiel Hiro666 Weronička Sarinka Silvia Kristine dion-fortune Lirael SkreechTina 14 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 13:22 | |
| nj code geass je úplne fenomenálne a počkaj na ten koniec to budeš vstrebávať nie tak oki ja som dopísala druhú kapitolu seminárky, idem kuk darker than black vidím to tak, že do vianoc nespím, aby som všetko postíhala, čo chcem | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 18:20 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 19:06 | |
| WTF?! Jak to mám všechno stíhat?? jakoby nestačilo, že mám v PC nachystaných asi 10 anime a nejsem schopná se rozhodnout kterým začít, teď mi do toho Samabel hodí další lákavou návnadu. Já se na ten trailer ne a ne a nepodívám. Musím to vydržet, musím to vydržet.... Samabel, proč se necháváš mučit? No proto, proč my všechny. Protože se v mučení vyžíváme a to na všechny možné způsoby..... Ale vážně, CG je třída, co se šokujících zvratů a scén týče. To kdo vymyslel, zasloužil by metál. A přesně jak píše dion, počkej až uvidíš konec. To je taková pomyslná třešnička na dortu. Do dnes jsem to nerozdýchala a raději nad tím moc nepřemýšlím, protože jen pomyšlení na to mě ničí. | |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 22:42 | |
| ááááááá, do háje, do háje, do háje!!! Na co já se to sakra dívám!!! ... teď z toho akorát šílím a protože to musím stahovat znovu, jak mi nejde t CD, tak teď musím hodinu čekat!!! Dokonce jsem z té 18ky tak mimo, že jsem dvakrát klikla na špatný odkaz, než jsem se dostala sem. Nejdřív fotr mluví na Zera... Lelouch prosí Suzakiho, aby ochránil Nunnally... pak celá ta bitva, co se vede... jak si před ním Lelouch klekl a Suzaki mu přišpápl tu hlavu k zemi. A když už se zase jakž takž dohodou, tak je to v háji a Lelouche zatknou!!! Pak jde pro Nunnally, Rolo jí hodlá zabít! Kallen se připojí k bitce... fotr to zase sleduje všechno z povzdálí. No a nakonec ten výbuch, protože se Suzakimu zase aktivoval Geass, aby žil. A Lelouch chce mluvit s Nunnally a Rolo říká, že nemůže... pak ten jeho výraz a že s ní prostě jen chce mluvit a Rolo říká, že je mrtvá. ... a ten poslední Lelouchův výraz tomu dal korunu. Lidi, já jsem z toho úplně v ... Chjooooo | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 23:04 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 23:11 | |
| ježiš úplne ako ja, keď som to pozerala.... budem musieť niekedy zopakovať pár tých dielov zas asi btw ja kvalitne ujíždím na tom darker than black som na 6 epke tuším a neskutočne ma to chytilo. strašne ppc anime. pomaly sa tam aj kopec vecí komplikuje a tak... proste nestíham valiť oči strašne moc ďakujem za tip, takéto anime mám najradšej | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.12.09 23:57 | |
| | |
| | | | Samabel Pekelný moderátor
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 0:28 | |
| Jo, fakt mi to stačí. Po 20. díle už ani nevím, čí jsem. Omg, to je vážně brutálně ppc anime!!! Otčík chce použít Sword of Akasha... teď ta Lelouchova matka!!!???!!! Jakože tohle už je vážně síla... jsem chvíli myslela, že se spletli a ona to je fat jeho matka! Pak ta aktivace toho zařízení... Parádní stylový příchod velice ehm "naštvaného" Lelouche. A nakonec si odpálí výbušniny a zapečetí ten vchod, aby fotrovi zabránil uskutečnit ten plán. Já si vážně připadám, jak po prožití nejmíň dvaceti mozkových příhod. A to se fakt děsím toho konce. Hmm, fajn.. ještě jednu epku a pak budu zatínat zuby, protože spánek je taky potřeba... no, i když... začínám mít pocit, že se vlastně dneska možná moc nevyspím. EDIT: Pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc!!! Tak 21.díl byl fakt moje smrt!!! Ty kokos, to je vtip, ne? Omg, omg, omg. (hh, to je fakt inteligentní komentář ) Ta jeho matka... a že to dělali pro ně... pak jak rodiče "zmizeli". VV kdysi zabil Marianne?!!! Lelouch už má dva Geass. A co jako ten konec o měsíc později!!! Jsem myslela, že zase blbě vidím... já už nic nechápu. A nakonec si císař nakráčí ke křeslu a - LELOUCH!!! A když ho chtějí napadnout, tak se ukáže Sukaku v celé své parádě! O bože, já už ani nevím, jak to mám komentovat... no kdo by teď mohl myslet na spánek!!! EDIT 2: Ok, teď už vážně nevím co napsat, aby bylo jasný, že jsem z toho mimo ještě víc. Lelouch si hraje na diktátora... ty kokos, to by mě fakt zajímalo, co se za tím skrývá za větší plán, protože tohle jde prostě mimo mou schopnost vstřebávání myšlenek... a ještě si před každým hraje na cizince. Setkání kde je přinutil k té smouvě... že každý musí být připravený ničit... omg, co to je??? Že se z něj stal nepřítel světa. No a teď ten úplný konec, kdy mu ukázali Nunnally a ona řekla - Bratře, Suzuku, jsem váš nepřítel! ....jakože toto už je fakt moje konečná! Jestli zítra nenapíšu na forum, tak jsem šla k psychiatrovi. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 8:28 | |
| Tak přesně tohle jsem po ránu potřebovala. Jak já se tady chlámu, to je neskutečný. Né, že bych se vyžívala v tvém utrpení, Samabel, to vůbec ne. Ale když to je taková sranda sledovat ty tvoje reakce, navíc když já měla na vlas stejné. A to jsi ještě pořád neviděla ten konec! To s tím Rolem mě neskutečně tehdy sebralo, protože přesně jak jsi napsala, člověk se na něho v tu chvíli vůbec nemohl zlobit, když takhle zemřel. To oni udělali schválně, aby z nás udělali ještě větší magory. Pak to o měsíc později, to už můj mozek taky nepobíral. Tohle jsi vystihla: - kód:
-
Já si vážně připadám, jak po prožití nejmíň dvaceti mozkových příhod. Zajímalo by mě, jestli ještě někdy natrefím na podobné anime, ale asi ne. Tohle byla tak jedinečná směsice skvělých "věcí", že to člověk fakt jen těžko rozdýchával. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 8:37 | |
| Jen se chlámej... já se taky chlámu, už ani nevím čemu. Včera jsem se rozesmála i při nějaké vážnější scéně, protože mi zrovna došlo, jak moc jsem z toho v háji. Dokoukala jsem to včera do 23. Poslední dva díly si nechávám na doma. Spánek je přecijen spánek, když už jsem ponocovala den předtím a ono fakt bude lepší, až se doma rozvalím do křesílka a ty poslední nevěřícné nadávky budu křičet z domova. Ke 23: Nejdřív Nunnally, když se ptala, jestli to Lelouch dělal pro její dobro a on potlačil všechny pocity a rozesmál se jak maniak a řekl jí, ať není bláhová... a přitom se mu třásly ruce jak o závod. To bylo brutální. To je fakt děs, že přede všemi dělá SOB, aby těm lidem vlastně pomohl vytvořit zem, po které touží nebo co. A Suzuku, jak mu dodával odvahu, když zase kvůli Nunnally váhal a měl depku. Schneizel je fakt pořádnej hajzlík. Jak sám nastavuje světu masku, ale fakt touží jen a jen po moci a tyranství. A jen tak si zabije Cornelii?! Nunnally chce odčinit bratrovy hříchy tím, že odpálí bombu? ...jak prosím??? to nechápu, co to sakra má být!! No fakt bezva tohle stresování... Vážně bezva. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 9:33 | |
| Aha, takže taky už banner? Vidím, že jsi taky neodolala. Samabel, tohle nečti, je to jen pro dion. Spoilery na poslední díl CG:- Spoiler:
| |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 10:31 | |
| ježiiš teraz vám to nestíham všetko dočítať a zareagovať, tak len v rýchlosti ku chrys: - Spoiler:
no ja som to minule tiež pozerala a potom som týždeň v kuse fičala na tom songu,čo hrá, keď zomrie... ja som hlavne zvedavá na to až budeme diskutovať o tom konci, či je to tak ako som to ja pochopila teda, že lelouch nakoniec prežil.... ale ja som pritom inak tiež revala a som to pozerala dokola jak magor a revala... no pochopíš to?
a teraz na ešte rýchlo k tomu, čo som chcela, lebo za desať minút odchádzam a ešte som v pyžame.... a síce ráno som sa začítala do mangy gravitation-aj preto mám časový skĺz a ľudia ono je to totálne ppc ešte lepšie ako anime by som povedala... proste také neskutočné záchvaty smiechu češi to sakra dobre preložili také hlášky tam... ja som nemohla. fakt som hrozne rada, že som si ju nakoniec kúpila som váhala medzi ňou a tsubasou, ale toto je fakt super odporúčam vrelo do toho aspoň nahliadnuť | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 17:35 | |
| Tak ta tvoje možnost závěru CG mě ani ve snu nenapadla. Z čeho usuzuješ, že by to tak mohlo být? Já jsem asi úplně natvrdlá, ale tohle mě vážně nenapadlo. Hele, tak Gravitation někdy doval k Jance a já kouknu. Ne, já jak pojedu zase do města, tak se stavím v knihkupectví a pořádně se do ní začtu a uvidím, jestli mě to chytne. Já jsem na to totiž koukala, ale kresba se mi líbí víc v anime, tak mi to nic neříkalo.....ještě k tomu, když mě ani to anime moc nechytilo. Na mě je to až moc komediální a málo romatiky. Ale neříkám, že to musí být špatný, možná by mě nakonec ta manga fakt bavila. Musím mrknout. Včera jsem totiž objednávala nějaké knížky přes net a měli tam Gravitation dost levně, tak jsem pořád otravovala Janku, ať mi poradí, jestli si ji mám objednat taky nebo ne. Nakonec jsem se na to vyprdla, ale možná se to časem změní. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 18:11 | |
| chrys: ja som vedela, že ten koniec bude ešte rozporuplný takže len tak okrajovo ti poviem, prečo si myslím to, čo si myslím, nech sa do toho môže aj samabel potom aktívnejšie zapojiť a nerozoberáme to dvakrát to isté, aj keď v tomto prípade mám pocit, že by mi nevadilo ani keby sme to stokrát rozoberali - Spoiler:
(no ja som sa proste stretla s tým názorom, ktorý zastávam aj ja, že on získal ten code svojho otca, predtým ako zomrel. dôvod prečo si mohol ponechať svoj geass bol ten, že geass dostal od C.C. a code od svojho otca, čiže šlo o dve rôzne osoby, preto má aj geass aj kód nesmrteľnosti. a tam aj v epke bolo niekoľko náznakov... ako keď napríklad transformoval tie spomienky nunally a C.C. predsa na konci povedala, eh Lelouch... plus code sa nezobrazí až kým niekto naozaj nezomrie... takže lelouch teoreticky ozaj zomrel, akurát, že po smrti sa mi aktivoval ten kód a teda je v podstate nažive... však sa to aj volá CODE GEASS... ale tak je to len moje zbožné prianie a proste ja som si vygooglila dôvody, prečo nažive je a bodka aby som sa lepšie zmierila s tým koncom... ale pokiaľ sa ti viac páči predstava, že je mŕtvy, ja ti ju neberiem )
k mange gravitation: no ja som práveže rada, že konečne taká funny na odreagovanie je neviem, ale ja som sa fakt bavila.... vás by to možno až tak nechytilo... ale ja som proste dnes dočítala celé prvé volume, taká som bola nadšená tam sú proste také hlody.... tak napríklad, keď ide šuiči prvýkrát za yukim, tak na druhý deň si z neho robia srandu v škole, že: "statečne seš bránil, ale on byl silnejší. a pak te *píp*, pak vzal tvuj *píp*, udelal s ním *píp* a nakonec *píp*, že jo? ... neboj bolí to jen ze začátku. Pak se ti to začne líbit... "no tak nevrť se, budu nežný." a šuiči na nich pozerá, že "vy ste fakt blbci" ps: vtedy ešte spolu nespali, to bolo to po tej príhode s autom, ešte sa ani nemali v podstate radi... a potom sa ho pýtajú, že či už pozná jeho meno a šuiči, že nie a jeho sestra dostane záchvat, že: "takže ses o to nechal pripravit nekým, koho neznáš" "c-co reknu máme? šuiči ty si taková devka..." a šuiči len rozčulený, že "co si to sakra o mne myslíte" a to len tak zo začiatku... a úplne best sú tie komentáre autorky k tomu "Rada provokuji malé nevinné chlapce. jako je šuiči. ale nejspíš by bylo lepší kdybych trápila takové jako je eiri. co myslíte?" torturing fan jak vyšitý ako fakt som z mangy hotová | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 18:38 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 19:07 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 20:23 | |
| Koukám, že ty taky zdárně postupuješ. Ok, 24. za mnou... poslední díl se mi ještě dostahovává, tak to zatím opíšu. Je fakt zajímavé, jak Lelouch a Suzaku ukazují, že jim jde o tu budoucnost. Pak jak se Lelouch bavil s CC a že když Nunnally bude překážet, tak jí bude prostě muset zabít. Schneizel jak chtěl uvěznit Lelouche v tom Damoclesu nebo co... a pak jak Lelouch toho staršího bratra ošálil a použil na něj ten Geass. To bylo fakt husté. Že Cornelia žije a že jí bratr zachránil... hádám dobře, že myslela Lelouche a ne toho druhého, že? Pak Kallen teď útočí na Suzakiho... kua, jak tohle dopadne?!!! A nakonec Nunnally a že vidí... jakože končím. ten poslední díl mě určitě vyždíme dokonale. EDIT: Ok, rozsáhlejší komentář potom... já jsem z toho totálně v prčicích. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 20:26 | |
| ja som to vedela ten koniec bol proste fenomenálny... neboj, aj ja som to hoooodne dlho rozdýchavala si prečítaj teda tie spoilery, že čo si o tom ty myslíš.... by ma to dosť zaujímalo... inak som na 16 diely darker than black... pekne sa nám to komplikuje | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 20:44 | |
| Já už si ani nepamatuji, za jak dlouho jsem byla schopná ten konec kommentovat, ale byla jsem z toho pěěěěěkně v prd..... dion, čumím jak blbec, absolutně nechápu nic z toho, co jsi napsala, vůbec mi to nedochází. Já už si vůbec nepamatuji, jak přesně to s tím geassem atd. bylo, takže ta tvoje verze mě nenapadla ani omylem a ani teď nechápu, jak by to mohlo být vůbec možné a jestli to tak tedy opravdu bylo. Podle mě je to ale blbost, ne? To by tam nějak ukázali, že žije, nebo ne? Nebo ty myslíš, že jen ty náznaky nám to jako měly objasnit? No jak vidíš, ti "chytřejší" z nás (čti já) to vůbec nepobrali. Ale jinak jsem samozřejmě všemi deseti pro verzi, že nakonec nějak přežil. Já prostě nechci a nechci a nechci, aby umřel. To není fér!!!!! btw, už stahuji taky Dark than Black. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 20:54 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 21:09 | |
| chrys: čomu preboha nechápeš som sa to snažila tak zrozumiteľne napísať ale tak však si všimni aj ten koniec. tá labuť z papiera a C.C. povedala, že:"the power of Geass brings loneliness…that’s not quite right is it, Lelouch?" a pozerala sa smerom na toho šoféra, ktorého tvár sme nevideli a proste ako inak vysvetlíš to, čo videla nunally, keď sa dotkla leloucha? musel jej tie spomienky nejako predať on, nie? no a na to by musel mať ten code nesmrteľnosti, ktorý podľa mňa získal od charlesa akože sú aj hypotézy, že naozaj zomrel a svoj code odovzdal suzakimu, keď ho prebodol... ale mne sa proste táto verzia páči viac myslím si, že ten koniec bol otvorený práve preto, aby si tam tí ľudia domysleli to, čo im vyhovuje... niečo ako to bolo s kuroshitsuji tam si tiež niektorí mysleli, že sebby ciela zabil a niektorí, že nie samabel: ja nechcem chrys moc spoilerovať, ale ja som totálne hotová z darker than black... akože, čo sa tam dejú za veci... nestíham chápať tak idem jak na bežiacom páse.... | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 21:36 | |
| Ok, tak pro uklidnění, když jsem si přečetla ty vaše názory, tak jsem hned běžela sondovat po netu a natrefila jsem na tohle... ...co na to říct... svět je hned zase veselejší, útulnější a zelenější. Jinak taky souhlasím, že ten konec byl udělaný schválně tak, aby si lidi domysleli podle sebe, jak to s Lelouchem dopadlo. Ale to, jak se CC podívala jakoby za sebe, když mluvila na Lelouche... no, prostě... nemůžu jinak. Takže mrkněte na tenhle odkaz... moje záchrana, jinak bych z toho vážně byla v kelu... Teda takhle, já jsem z toho roztřepaná jako třasořitka ještě teď, ale bylo by to ještě horší...no, chápete, že... A navíc... i když Lelouch se už ocitl v situacích, kdy byl ochotný smířit se se smrtí, tak mi nepřijde jako člověk, který by se pro lidi obětoval až takhle... jasně, zemřelo kvůli němu hodně lidí, ale kvůli Suzakimu taky... a ten už byl taky rozhodnutý zemřít ... a tady vlastně žije dál s tím odkazem Zera. A rozhodnutý zemřít byl tehdy, když už si myslel, že je zatlačen do kouta a prostě není jiné východisko... a tady, kde měl vlastně dostatek volnosti a času na plánování, tak se mi fakt nějak nezdá, že by se toho života vzdal, když teď už měl po zabití fotra více možností. Jinak...ta scéna, kdy si Kallen přivázaná k tomu sloupu uvědomila, proč se Lelouch choval jako tyran a proč těch pár měsíců dělal, co dělal... to už jsem se fakt rozeřvala jako blbá. Ty její oči, to bylo tak krásně vykreslené, jak jí došlo, že Zero je přece on, takže vzal na sebe tíhu a špínu celého světa, aby ten svět měl novou šanci a lidi konečně začli žít podle svého. A Nunnally taky... to mě vážně mrzí, že i když je Lelouch naživu, tak Nunnally vlastně jakoby ztratil už navždy a nemůže s ní už víc být. Tady je ten odkaz... fakt husté čtení a záchrana mé duševní rovnováhy. - kód:
-
http://forum.nihonomaru.com/current-series/61415-code-geass-is-lelouch-dead-or-not.html | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 21:57 | |
| A to mi, sakra, někdo nemohl říct DŘÍV??????????????!!!!!!!!!!!!! Co já jsem si zažila a jak dlouho mi trvalo, než jsem ten konec rozchodila a teď na mě vybalíte, že asi žije. No mě švihne, fakt. Tohle anime mě vážně bude mít na svědomí. Čučím jak blbec na ty obrázky co jsou v tom příspěvku a přemýšlím, proč jsem si toho nevšimla, že tam seděl Lelouch. A pak si přečtu, že jsou to asi fotomontáže něbo něco. No ale možná tam fakt sedí on. Já už jsem totiž přišla na to, proč mě vůbec nenapadlo, že by ten konec mohl mít i jiný význam - tedy scéna s C.C. Protože jsem prostě u toho nepříčetně řvala , takže jsem ani pořádně nevnímala, co se na té obrazovce odehrává. A znovu si to celé pouštět, by bylo nesnesitelné mučení mé vlastní osoby, tak jsem to odkládala dokud to šlo. tedy do dneška. Tak vám děkuji a počítám s tím, že žije. Samabel, ty máš ale sakra štěstí, že jsi se nemusela trápit tolik měsíců, jako já. Ještě k tomu, co řekla C.C na konci....já to prostě brala tak, že ona k němu promlouvá "tam nahoře" . Nebo prostě si jen tak plácá pro sebe, aby řeč nestála. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 04.12.09 22:14 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Anime a Manga | |
| |
| | | | Anime a Manga | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |