|
| Anime a Manga | |
|
+10cleo Anwiel Hiro666 Weronička Sarinka Silvia Kristine dion-fortune Lirael SkreechTina 14 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 18:27 | |
| film je na ... neviem, ale vôbec ma nezaujal... ale anime inak ani ten angel sanctuary nie je úplne zlý | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 18:33 | |
| K Death Note jsem film ještě neviděla... ale zas až tak se do toho nehrnu, anime mi stačilo dion: Já si právě říkala...něco supernatural, mystické a trochu "řízné" ... no a zrovna mě čirou náhodou napadlo tohle. Což se docela divím, protože mě většinou nic tak rychle nenapadne | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 18:38 | |
| no ja uz isty cas sledujem naruta, a teraz nedavno, teda este cez Vianoce, som sa nejako dostal k Naruto manga... to je tiez pekna haluz, kedze je to s dejom popredu ako anime... a teraz to uplne zeriem, uz sa ani netesim tak na novu epizodu anime ako na manga... je to fakt dobre, a teraz dokonca aj pekne napinave, ti co sleduju tak vedia... | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 19:47 | |
| naruta pozerali segry na jetixe... neviem, ale to ma nejako nechytilo a mala som doma aj toho naruta 2. lebo je nejaké pokračovanie či čo... aj filmy mám doma, tuším 3 sú o narutovi, ale neviem samabel: ja tie filmy asi pozriem, ale čo som to zapla na chvíľu, tak no a ozaj je to celkom cool anime,ale zatiaľ som ešte nepokročila. trošken som sa zakecala a tak, ale budem ešte dnes určite pozerať. vyzerá to zaujímavo ešte nejaké tipy by som brala hlavne nejaké s peknými mužskými anime postavičkami | |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 20:06 | |
| Mně Naruto nevadí... z těch komerčních věcí je to celkem dobré anime.... ale lepší jsou díly, co jsou dělané podle mangy.... vždycky, když pak nastoupí fillery, které neposunují příběh, tak to není ono ... dost jsem to přeskakovala. Pokráčko Naruto Shippuuden je podle mě lepší...už mě tolik neirituje, jaký fracek to ten malý Naruto byl. Manga ale jednoznačně vede... jako to co se tam teď děje No já nestačím zírat. dion: Já si tak nějak průběžně říkám, že si ty filmy skouknu, ale vždycky mi do toho vleze něco jiného. Ale co se týče anime filmů... Fullmetal Alchemist film je hodně hodně dobrý. Já řvala na konci anime.... asi poslední tři díly... no to tam bylo takových šoků, že to jsem nedávala .... a u filmu jsem se neudržela a řvala na konci taky, protože jsem měla panickou hrůzu, že to zase dopadne tak, jak vůbec nechci, aby to dopadlo. .... naštěstí to pak byla jen poloviční katastrofa.... ale zase jsem za to ráda, protože to tomu příběhu dodává neotřelost a tu správnou šťávu. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 20:17 | |
| samabel: no FMA film bol best! to som len zírala, že a tiež som na konci anime revala ale aj na konci filmu inak som počula vraj by to ešte malo mať pokračovanie, nevieš či je to pravda? neviem naruto ma zatiaľ neláka ja teraz si dopozerám toto od teba a potom ešte toho angela | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 20:46 | |
| dion: Já na konci vždycky jen WTH?!!!! NO, NO!!!!! Když jsem dokoukala anime, tak další den jsem stahovala ten film jako šílená a modlila se, aby to dopadlo nějak lépe...no, stalo se tak napůl, takže slzy musely být namístě další den znovu. Pokračování...tuším, že snad bude, ale nevím kdy... manga normálně pokračuje. Nevím ale z kolika kapitol semleli dohromady těch 51 dílů, tak nevím, jak moc stihli pokročit.... a pro děj, navíc zrovna takovéhohle seriálu, je asi lepší, když budou vycházet z mangy. Ale u mangy jsem zatím četla jen první kapitolu a na zbytek se chystám výhledově, tak nevím, jak to tam je. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 20:54 | |
| samabel: no akože, keď sa oddelili na konci toho anime, tak ja som bola totálne hotová a potom v tom filme! ako si myslel, že s ním nešiel a zrazu len, že hej a boli spolu proste krása.... ja som pozerala trailer či čo a al je tam normálne v tom armor, tak neviem malo by to byť niečo ako ďalšia serka, tak neviem či to nadviažu na anime alebo na film ale inak FMA bolo skvelé. strašne moc sa mi páčilo mangu som nečítala, lebo manga ma zatiaľ nejako extra nedostala proste takto na nete to čítať ma moc nebaví... neviem... každopádne dúfam, že to bude pokračovať, lebo je to super anime. | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 21:17 | |
| dion, odporucam ti naruta ono sa na tom nasmejes, ani nebudes vediet ako... inak tie fillery v narutovi, napr ten co je teraz, je celkom dobry, naruto sa uci spolocne jutsu a je to dost silne... ale manga... kua naruto ma sa zmenil na kyuubi so 6 chvostami, to bude paseka. tak ma napadlo, hovorilo sa, ze ked mal naruto 4 chvosty, tak ze sa kvoli mnozstvu cakry v tele ani nemoze normalne pohybovat. ale teraz, ked ma 6 chvostov, tak sa zacala vytvarat kostra lisky. snad teraz bude pekne ohybny a pohyblivy | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 21:35 | |
| dion: No přesně... já nadávala a řvala, když jsem si myslela, že zůstanou zase oddělení..no, kdyby Al nešel za Edwardem, tak nevím. On už je nějaký trailer? Aha, tak to to musím omrknout. A hned si k tomu zjistím, co že přesně by to mělo být. To se těším. To mě manga nevadí... a mangu VK mám dokonce raději, než samotné anime. Ale tak já toho ještě moc nepřečetla. Pak jsem četla ještě Tsubasa Chronicle - anime taktéž vřele doporučuji.... krásný tragický příběh o lásce, přátelství ... kopec srandy a vážných situací, kouzla... spousta rozličných nápaditých světů. To bylo něco pro mě. Prostě Syaoran a Sakura forever. ... a manga je hodně napřed a když jsem jí četla, tak jsem se od toho pak nemohla odthnout.... četla jsem až do nevím kdy v noci, oči jako dvě čárky, ještě pak do toho přišel takový šok, že jsem řvala jak pominutá , takže několik dalších kapitol...co, několik dalších desítek kapitol jsem břečela jak pominutá a pak jsem zjistila, že ono to je zase jinak a že až tak moc brečet nemusím.... no já z toho málem vážně měla infarkt sisel: To mi povídej, některé epky Naruta jsou opravdu přehlídka komických situací ... já mám hrozně ráda ty scény, kdy starší vrací do Konohy... to jeho přivítání se Saurou... dvě minuty a div z něj nevymlátí duši.... a to jeho sexy jutsu... no konec Když byly fillery první série, tak pár mělo příběh zajímavý, ale něco už na mě bylo moc. Tady u druhé se to dá snést, i když ty žáby ...zvlášť ta super natvrdlá mě vytáčí manga-asi tak... nejdřív se tak takovou dobu mydlí s tím Painem, pak mají "přátelský rozhovor" a teď to všechno úplně vybouchlo... já absolutně nečekala, že by se proměnil zrovna teď a ještě 6 ocasů! Když si vezmu, co prováděl, když měl 4 a už tehdy to byl masakr. A na tu kostru na těle jsem koukala taky... až to skončí a začne se proměňovat zase do lidské podoby, tak bude úplně K.O. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 21:53 | |
| Samabel: no práve! ja keď som to pozerala a on to už mal všetko tak premyslené a už sa aj vrátil a ja nie nie nie druhýkrát to neprežijem a zrazu len hop bol tam al a ja hmm no manga neviem... to keby som možno v rukách držala.... ale takto neviem... vo VK je ale manga ozaj best uvidím. v lete až budem mať viac času sa možno pustím aj do mangy. to, čo si sem dávala mangy, sú aj anime? vyzerajú celkom dobre inak pozerám akurát to fate stay night a ja tam nikde nevidím slash to sa mi už dlho nestalo... ale tak samé baby tam sú no a naruto... no neviem... ja mám skôr také dramatické a fantasy veci rada než vtipné... neviem. uvidím. | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 22:05 | |
| Samabel a ten zámok v oblakoch sa ti páčil? | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 02.03.09 22:40 | |
| Fate stay night -- to je tuším podle počítaové hry Tsubasa Chronicle (Tsubasa Reservoir Chronicle) je podle mangy. Tak já povětšinou jsem skoukla to anime a pak hledám, jestli je k tomu i manga. Hmmm, no tuším, že zrovna ve FS Night je snad jen trocha mezidívších nákloností, ale na chlapce tady opravdu nějak zapomněli ... ale tak pro jednou to snad překousneš Já mám taky raději drama, ale někdy je třeba i ta komedie... a Naruto to tak nějak spojuje dohromady všechno s tím, že animace je barevná a ač poměrně jednoduchá, tak i proto dobrá. Navíc.... Gaara rulez! cleo: Ano, Howl´s Moving Castle je opravdu moc pěkná pohádka. Nejdřív jsem pořád nemohla uvěřit, že z hlavní hrdinky na většinu příběhu udělali starou seschlou babiznu, ale když jsem si zvykla, tak jsem za tu myšlenku byla ráda, protože je to aspoň neotřelé. EDIT: Takže by skutečně měla být celá nová série FMA ... na wikipedii bylo, že by snad měla být odvysílána v dubnu 2009. (no skvělé, další seriál, který budu chtít vidět, maturita nematurita....to je krize ) | |
| | | sisel Žltočočko
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.03.09 13:38 | |
| naruto je fakt vsetko dohromady, je to drama, akcne, komedia, z kazdeho rozku trosku, ide o to ze naruto vzdy prekvapi... niekedy milo, niekedy sklame na celej ciare, ale stale sa snazi a dobre sa to pozera | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 03.03.09 21:16 | |
| samabel: vďaka za tipy no tak dopozerala som 6 epizódu fate stay night a no už keď tam nie je slash, aspoň je tam torturing idem pohľadať či sú aj ďalšie epky na yt, ak nie tak to budem musieť asi stiahnuť.... každopádne to vyzerá dosť dobre a začína sa to rozbiehať konečne. pribúdajú masters a servants a je to fakt dosť zaujímavé. no a teraz v tomto poslednom diely bol super torturing škoda len, že sa tak rýchlo lieči... mohlo by ho to dlhšie bolieť no, ale keďže trpím absťákom slashu vo fate stay night, tak som si dnes na odporúčanie cleo stiahla anime Kizuna, čo je gay-anime-yaoi no a to teda bolo niečo pre mňa zatiaľ to má síce iba 3 časti, ale je to totálne super. akože konečne polonahé telá, celkom pekný hl. predstavitelia, bozky, jazyky, dotyky, love... slzy, torturing, drama, žiarlivosť, hurt, angst no akože všetko, čo zbožňujem bolo v tom anime. nemám na neho slov. taká som happy, že mi ho cleo našla... akože ja som hneď vedela, že to bude niečo pre mňa, ale že to bude až tak dobré som nečakala... proste taký nádherný je to príbeh celú dobu som sa z neho roztápala... a tie niektoré scény tam ako keď ho oprel o stenu, dal mu ruky nad hlavu a pobozkal ho alebo keď boli v tom moteli a on ho hodil na tú posteľ a roztrhol mu košeľu alebo keď bol ten jeden zranený a mal celú pravú stranu ochrnutú a ten druhý mu povedal, že on ho bude nosiť a keď ho potom na rehabke povzbudzoval úplne mi to miestami prišlo ako QAF len kreslené ale fakt best anime. dúfam, že budú aj ďalšie diely | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 24.03.09 21:30 | |
| Tak jsem trochu detailněji nahlédla do "zákulisí" nově připravovaného Fullmetal Alchemist. (Už jen necelý měsíc a je to tady! ) Nejdřív jsem si myslela, že to bude něco jako klasické pokračování, ale když jsem bratry zase viděla ve stavu - brnění bez těla a tělo bez dvou končetin , tak mi to přišlo trochu divné. Ale už to chápu - nový FMA by měl být něco jako "restart" původní série. Což znamená, že pojedeme v příběhu pěkně od začátku. Akorát, že tahle nová série by se měla víc držet původní předlohy, tedy mangy. Mangu jsem ještě nečetla (ale neodolala jsem a jako super výstřelek jsem si objednala její první 3 volume (zatím )), no, zkrátka původní anime se mangy prý celkem drží tak zhruba do poloviny z 51 epizod. Potom se to prý dost odlišuje - co mě překvapilo jako jeden z důvodů bylo, že výtvarnice, co kreslí tu mangu sama chtěla, aby anime mělo jiný konec a nesešlo se tedy v tomhle s mangou. Každopádně --ten děj vymysleli parádně. .... a ještě když si zase vzpomenu na konec celé té série - ten byl skvělý. Takže nový FMA by měl víc následovat mangu (co si budeme povídat, kapitol za tu dobu, co se nenatáčelo přecijen přibylo -huráááá ) | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 24.03.09 22:09 | |
| och tak presne toto som chcela počuť ďakujem samabel za super správu na FMA sa teším ako malé dieťa na vianoce to som teda zvedavá ako to spravia podľa mangy, tiež som ju nečítala tak sa teším na to ako to bude vyzerať proste new start, no wow. to som nečakala. vedela som, že budú vyzerať rovnako, ale som myslela, že za tým bude niečo iné júúúúúúj už aby to tu bolo | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 24.03.09 22:28 | |
| Já jsem to sem hodila schválně proto, že vím, že tě FMA taky zaujal Já se na něj těším ještě víc, než děcko na Vánoce a cukrátka Ten příběh mě vážně moc zaujal a líbí se mi, že to je hodně neotřelé, poukazuje to na ty současné problémy ve společnosti, morální hlediska apod. Edwardův Napoleonovský komplex taky nemá chybu ----jak vždycky zadře, když ho někdo nazve prckem - "Komu říkáš super-hyper-ultra mrňous malinký jako fazole (něco v tom duchu) --- a to někdo vždycky jen prostě konstatuje, že je menší, než jeho bratr a nic víc a on z toho nadělá, jak kdyby mu řekl nějakou super sprostou nadávku. Ještě ty očička a ten celkový nasupený výraz u toho. Já jsem si nejdřív myslela, že udělají buď nějakou přesmičku zhruba navazující na konec série, kdy se vysvětlí, proč mají zase ta těla (i když mi to přišlo takové blbé) ... nebo že to začne prostě tak, že to všechno mají za sebou, ale to, že by se Al vrátil zpátky do toho těla by se prostě nebralo vůbec v úvahu. Ale takhle je to super... tuhle jsem viděla úžasné upoutávky... jako mazec - kód:
-
http://www.hagaren.jp/special/trailer.html A u toho je navíc krásně vidět třeba ta scéna úplně ze začátku série, jak chtějí oživit tu maminku - jak je to točené jakoby z jiného úhlu, animace je samozřejmě lepší a taky ta scéna, kdy poprvé odhalí svou automail končetinu je zobrazena na jiném místě... prostě paráda. Navíc, až to dosáhne bodu, kdy se to v původní verzi začalo s mangou odlišovat, tak bude o to zajímavější to sledovat. A ti Homunculi v tom anime mají úplně jiný původ, než v manze, takže na tohle vysvětlování se těším moc a moc. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 26.03.09 16:01 | |
| No, jelikož jsem tu posledně skončila, vypadá to, že budu mít dva příspěvky pod sebou. Tohle vám prostě musím ukázat. Takže pár videí . -nejprve Death Note trochu jinak Death Note: Sketch Note - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=xHTPeiTvDoE&eurl=http%3A%2F%2Fslash.candita.cz%2Findexx.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D1231530347%26archive%3D%26start_from%3D%26ucat%3D32%26page%3D&feature=player_embedded dále trochu L a Snapea no no no raito - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=m4IFk7RLuJs&eurl=http%3A%2F%2Fslash.candita.cz%2Findexx.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D1231530347%26archive%3D%26start_from%3D%26ucat%3D32%26page%3D&feature=player_embedded a ještě jednou Snape see's L's Past - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=tXeNCJDYA1g&feature=related Kombinace Death Note, Pottera a Bleache ... jako nedávám - Curses! JUSTICE - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=9GSqpGdDrOA&feature=related a soap opera na závěr Matt & Mello Musical Soap Opera - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ok5S6XcNJw8&eurl=http%3A%2F%2Fslash.candita.cz%2Findexx.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D1231530347%26archive%3D%26start_from%3D%26ucat%3D32%26page%3D&feature=player_embedded | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Anime a Manga 27.03.09 7:15 | |
| Samabel: Len jedna otázočka, tie posledné anime, čo som ti písala, si si skukla? Prebehla som celý topic a zdesila som sa, ýe som tu ešte pár vecí nedala Idem to napraviť Gakuen Heaven je yaoi. Manga je super, ale anime je každá epka niečím špeci a hlavná je jedna vec - tí chalani sú neskutočne....ehm....NASTY!!! Ouh hell yeah! Teda aspoň polovica z nich a každá z vás si tam nájde toho svojho obľúbenca. Ten opening je neskutočne zlatý a niektoré Chibi momenty na konci ako extra nemajú chybu Gakuen Heaven Opening - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=hyquH1VMnJk Zaujímavá anime je aj School Days. Osobne som videla len pár častí, najviac obľúbená je u teenagerov hlavne tá posledná - necenzúrovaná. Nie je tam inak núdza o naked scénky a milostný trojuholník - kód:
-
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=7815 School Days Opening - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=ihzgADR2vr4 Dnešnú trojku uzavriem skvelou Jigoku Shoujo a.k.a. Hell Girl. Prvá séria bola super, boli to príbehy, ktoré ukazovali situácie, v ktorých sa človek ocitne a za ktoré je aj ochotný niečo obetovať. Druhá séria je už viacej o Jigoku, ale viacej neviem povedať, videla som len ukážky z toho ale tiež to vyzerá zaujímavo. Druhá séria má názov Jigoku Shoujo FutakomoriJigoku Shoujo [Opening] - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=z7W0Mjr6Mu0 Medzi prestávkami a keď mám čas si zatiaľ čítam dve nové mangy, čo som našla, takže ak ich dočítam a budú stáť za to, podelím sa o ne s vami | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 29.03.09 19:48 | |
| Tina: Na Yami no matsei se chystám... ještě pořád. Ne, to ne, je zkrátka v pořadí a teď už hodně horkém. Během pár dní se do toho hodlám pustit. To druhé, ono by to mělo být hodně komické, ale nějak jsem na ten žánr najednou neměla náladu. A Chobits tam jsem viděla kus prvního dílu, ale chtěla bych si to pustit taktéž až na to budu naladěná. Ono se to dostalo do pozadí, protože jsem náhodou natrefila na Junjou Romantica a to je anime, ze které jsem já ... a po mém nenápadném básnění o tom, i další holky z fora (Chrys, dion, janka ) úplně hotová. Misaki a Usagi Vřele doporučuji taky. Gakuen Heaven - Mám zkouklé!!!!! Konec mě trochu zklamal, ale jinak je to milé anime. Líbilo se mi, jak byli ti studenti hodně různorodé typy osobností ... a ten tenista - My sweet honey ... a pravda, chalani jsou povětšinou velice fešní. --- dobrý byl ten zástupce studentů...pak ten dlouhovasý z počítačovky, zajímavý byl malíř, pak i ten tenista , lukostřelec... no bylo z čeho si vybírat School Days ... no, nevím, možná omrknu, možná ne...spíš ne. Jigoku Shoujo - to už se mi líbí víc ... asi si budu muset postavit pořadník ... co jsem ještě nedávno nevěděla o ničem, co bych mohla sledovat, tak teď se mi to nějak nebezpečně nakupilo a nějak nestíhám. A jasně, poděl se o co jen chceš... vůbec neváhej, já jsem tomu úplně propadla a jsem ztracená. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.04.09 15:04 | |
| - SkreechTina napísal:
- Sukysio Je to anime podobného žánru, len .... ale to myslím, že shounen ai už nie je pre vás problém, však? Tak sa vám to možno tiež zapáči, bo toto je jediná anime, ktorá je 100% lepšia ako manga, ktorá je úplne od veci v tomto.
Sukysio už mám zkouknuté hezkých pár týdnů , ale bavit mě to začalo až tak od poloviny. Jinak to bylo docela zamotané a pořád jsem čekala, kdy se to rozjede. Nakonec se to rozjelo, tak to už bylo lepší. Ovšem např. na Yami no Matsuei to nemělo ani náhodou. To je naprostá bomba, úplně jsem si ho zamilovala. Stejně jako třeba Loveless, který se u mě řadí na stejnou příčku oblíbenosti s Yami no Matusei. - Samabel napísal:
- Tina: Na Yami no matsei se chystám... ještě pořád.
To už dávno není pravda, že Samabel? Našim komentářům prostě nešlo odolat, bylo prostě nevyhnutelné se do toho konečně pustit. No a o Junjou Romantica ani nemluvím, to je naprostý skvost. Tina, na Gakuen Heaven se právě chystám, jen co bude čas, mám to na pořadníku. Už se na to těším. Já bych vám doporučila Kuroshitsuji, toho jsem si také okamžitě zamilovala. Je tam všechno co miluju. Popis tohoto anime mluví za vše : Genres: comedy, mystery, supernatural Themes: Historical Prostě "Supernatural" mě pronásleduje všude. Tady jsou nějaká videa pro ukázku: Sanctus Espiritus [Kuroshitsuji AMV] - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=B084zv59WwA [Sebastian X Ciel] - Black Black Heart (slow version) - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=E4jUg1nYrqc Já Sebastiana prostě zbožňuju. | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.04.09 16:18 | |
| tak ako ja poctivo pracujem na tom gakuen heaven zatiaľ som videla len prvé 3epky, lebo sa mi nedá sťahovať akurát sťahujem kuroshitsuji totižto každopádne ma gakuen heaven zaujalo veľmi tí chalani sa mi fakt páčia a super je to spravené momentálne u mňa vedia kuroshitsuji- môžete vidieť podľa banneru proste toto anime ma dostalo úplne, ale totálne som si ho zamilovala. Yami no matsuei poctivo pozreté a total super anime vo väčšine súhlasím s chrys. Loveless, Junjou Romantica to sú anime, ktoré ma chytili aj gravitation sami páčilo Bleache mi kamarátka vypálila dve série, mala by mi zajtra doniesť, ale keď som videla koľko to má dielov ako neviem, kedy to dopozerám ale čo som o tom počula, tak sa na to teším. samabel vie, že som videla aj prvý diel druhej série FullMetal Alchemist a ako to nemalo chybu!!!!!!!!totálne super anime ja som pozerala skôr slash anime ako Papa Kiss the Dark, Kizuna, Level C... no a teraz idem pronto pozrieť tie vidká, čo ste sme hodili | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.04.09 16:26 | |
| | |
| Predmet: Re: Anime a Manga 07.04.09 16:46 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Anime a Manga | |
| |
| | | | Anime a Manga | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |