| RPG- WORLD | |
|
+7wiktoriano str8tking Fay Anwiel Soniq lentilka cleo 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.05.09 20:52 | |
| Jo, tak takhle!Pomyslel si po démončině otázce. "Od narození... otec byl vlkodlak, matka člověk... a z toho jsem vznikl já. Jsem jako každý jiný člověk pokousaný vlkodlakem... nejsem jinačí." při posledních slovech se zarazil. Trochu rozdíl mezi ním a člověkem přeměněným ve vlkodlaka pokousáním byl rozdíl. Ale nebyl si jistý, jestli to může Judith říct nebo jestli by bylo lepší nechat si to pro sebe, alespoň prozatím. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.05.09 20:57 | |
| Judith sa nato zamyslela. Tak akoto, že ešte nemá svoje schopnosti? povedala si pre seba. "A mohol by si mi povedať, že koľko máš rokov?" | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD 06.05.09 0:27 | |
| Závan čerstvej kávy jej myšlienky zahnal do iného kúta a spokojne si odpila. Sama pre seba sa spokojne usmiala užívajúc si svoju horúcu závislosť. Nečakane sa v kuchyni objavila Jasmine. "Ahoj," pozdravila ju prívetivo. Káva jej vylepšila náladu a tak sa konečne úprimne usmievala. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 06.05.09 14:10 | |
| Misaki se cítila celkem unavena. ´Chtělo by to kávu...´ řekla si v duchu. Pomalým krokem se začala blížit ke kuchyni. ´Možná bych se mohla i toršku najíst.´ přemýšlela dál. Byla tak zabrána do svých myšlenek, že se lekla holek, co už v kuchyni byly. "Ahoj!" pozdravila je. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 06.05.09 15:35 | |
| Jasmine vošla do kuchyni a videla ze calla tak uz bola "ahoj" tiez sa pozdravila prešla ku kávovaru aby si naliala šalku kavu a potom si sadla k stolu k nej. potom sa v kuchyni objavila aj misaki "ahoj" pozdravila ju. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: RPG- WORLD 06.05.09 18:17 | |
| "Je mi 24." odpověděl na otázku. "Proč ses mě na to nezeptala před nimy? Nebo se něco děje?" | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 06.05.09 18:25 | |
| Judith sa nad odpoveďaou len usmiala. Takže preto ešte nemá schopnosti povedala si pre seba. "Ale nič len by som bola zvedavá, že odkiaľ si a ako si vôbec vedel, že zámok je na blízku. Viem, že vyčaruje moc ale až tak ľahko sa sem nedostane ani ten, kto má dar alebo nejakú tú schopnosť. Keď budeš nejaký podfukár alebo niečo tak si ťa vlastnoručne podám" povedala mu výstražne a nechala ho v izbe. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD 06.05.09 18:28 | |
| "Dejú sa tu zaujímavé veci," povedala Cala a pustila sa do zeleniny, ktorú si nakrájala na tanier. Milovala čierne olivy a tak si tam vysypala celý sáčok. Spokojne si dve vložila do úst a nechala ich slanú chuť rozplývať sa na jazyku. "Čo vravíte na vlkodlaka? A čo chudák Hannah?!" | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 06.05.09 18:45 | |
| Odešla tak rychle, že ani nestačil odpovědět. Asi nejsi tak dobrá jak si myslíš, nejsem ničím dalším vyjímečný a přesto mi nedělalo vůbec žádný problém zámek uvidět a přiblížit se k němu... Zamyslet by ses měla nad sebou... pomyslel si a rozhodl se to už neřešit. Byl celý rozlámaný a vyčerpaný. Moc si nevšímal pokoje kolem sebe, odešel přímo do koupelny a dal si horkou koupel. Poté, hledal lékárničku, potěšilo ho, že ji našel hned na první pokus v nočním stolku a ošetřil si nejhorší rány a zavázal ruku, na které měl hluboký dlouhý šrám. Našel ve skříni nové oblečení přesně jako by na něj ušité. Oblékl se do něj a jen co lehl na krásnou měkkou postel, tak usnul. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 06.05.09 18:58 | |
| Judith bola zase v miestnosti s démonmi a tešila sa. "Nové správy o vlkodlakovi. Má dvadsať štyri rokov a za pol roka bude mať dvadsať päť, čiže bude plnoletý medzi vlkodlakmi a začnú mu pribúdať nové schopnosti." Judith sa zamyslela apokračovala. "Asi nevie nič o tom, že nejaké bude vôbec mať a myslím si, že v boji proti Lilith nám bude vedieť pomôcť. To je na dnes všetko." rozlúčila sa a všetci démoni sa vyparila a ona išla do kuchyne lebo bola strašne hladná. našla tam dievčatá a usmiala sa na ne. "Ahojte baby. No keby sme chceli ani tak by sme sa tu nestretli pokope. Inač ako sa máte. A čo si myslíte o novom prírastku?" | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG- WORLD | |
| |
|
| |
| RPG- WORLD | |
|