| RPG- WORLD | |
|
+7wiktoriano str8tking Fay Anwiel Soniq lentilka cleo 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:16 | |
| Edward sa nebránil, keď ho Brian prevrátil. Vedel, že to tak bude musieť byť. Keď mu však začal sať krt, tak si nepomohol pomôcť a začal vzdychať. Začínal však byť hladný a tak zašepkal. "Brian..." Potreboval, aby prestal inak sa neudrží a uhryzne ho. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:22 | |
| Brian sa prekvapene pozrel na Edwarda. Chvíľu bol totálne mimo tak nepochopil, prečo Edward tak naliehavo šepká jeho meno. Myslel si, že sa mu to nepáči, ale potom pochopil, že chce jeho krv. Vyskočil a začal sa rýchlo obliekať. "Prepáč, ale napichali do mňa všelijaké svinstvo, nechcem aby si pil moju krv." Stál pred Edwardom ktorý stále ležal na posteli a mačkal v rukách svoju košeľu. "Prepáč" zašepkal. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:22 | |
| Judith počula odniekial hlasy. Podišla k dverám a počula chlapské výkriky. "To budú Brian a Edward" povedala si pre seba a pozrela sa cez dierku na dverách. Videla ako sa oblizujú. páčilo sa jej to tak to ďalej sledovala. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:24 | |
| Edward zhlboka dýchal, ale dostal zo seba. "V pohode. Nemusíme prestať." povedal a opäť si ho pritiahol. "Len tentokrát radšej nechaj môj krk na pokoji." | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:27 | |
| Brian sa usmial a ako ho Edward ťahal k sebe odhodil košeľu. Znova si na neho ľahol a začal Edwarda pomaly bozkávať. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:29 | |
| Misaki se nechápavě dívala na _Judith, jak někoho pozoruje klíčovou dirkou, ale vzhledem k tomu, jaké zvuky se zpoza dveří ozývaly, tak asi věděla, co se tam děje a také poznala, kdo tam je... Nechala ji, ať si užívá alespoň toho pohledu a šla dál sama. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:30 | |
| Judith sa pozerala ako sa jeden odtiahol potom zase naspäť. "Ja chcem vidieť viac." povedala si a išla do jednej izby kde bolo ovládanie na kamery. "Hneď som späť." Povedala Calle a Misaki. saddla si do kresla a zapla kameru 28. Bola presne nad posteľou a tak videla všetko čo chcela. Sliny jej tiekli a cítila, že je vlhká. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:59 | |
| Rozpačito sa usmiala, keď Mark zanadával na bolesť hlavy. "Si ešte s niekým, alebo nebude vadiť, ak by som ťa ukradla do motela, kde sa poriadne prespíš?" Síce netušila, kde sa nachádza, ale v každom meste sa vždy dalo nájsť miesto, kde sa dá prespať. Trochu sa zamyslela nad tým, ako sa asi majú zvyšní obyvatelia kaštieľa. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 20:04 | |
| " Kľudne ma ukradni ." nahodil ,šibalský ,úsmev. " Teda ,ak tu vôbec nejaký motel bude ." poobzeral sa po okolí ,aby vlastne zistil , kde sú. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 20:18 | |
| "Môžeš v pohode chodiť?" spýtala sa starostlivo a tiež sa porozhliadla po okolí. V tom ju niečo napadlo. Čupla si k zemi a položila dlaň na trávu. Potichu odriekala zvláštne slová v cudzom jazyku a keď sa nadýchla, poznala odpoveď. "Už viem, kde sa ubytujeme a ešte k tomu aj zadarmo." a venovala mu šibalský úsmev. Viedla ho od baru cez park až k okraju hustého lesa, kde na konci mesta sa týčil domček, ktorý akoby ani nechcel byť videný, lebo ho obklopovali vysoké stromy a veľká záhrada. Hneď sa jej zapáčil. Dúfala, že aj Markovi sa bude páčiť. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 20:25 | |
| Misaki si sedla na barovou židli a objednala si whisky. To právě teď potřebovala... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 20:33 | |
| " No wow." vyšlo z Marka , pri pohľade na malý domček , ktorý vyzeral útuľne. " Ako sa ti ho podarilo nájsť?" spýtal sa s údivom. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 20:44 | |
| "Som šamanka. Niekedy, keď bolo treba niekoho rýchlo nájsť, kto sa stratil v lese, prichádzali ľudia za mnou, alebo za mamou. Tak isto to platí aj na zvieratá, alebo hľadanie vhodného príbytku na prespanie" Vzdychla si, lebo to boli časy, počas ktorých sa cítila šťastná. Mama bola pre ňu všetkým a keď zomrela, zomrelo niečo aj v nej, ale hľadanie 5 elementu si brala ako posledná vec, ktorú by mohla urobiť pre jeho pamiatku. Keď prišli pred dvere, vedela, že netreba zaťukať, lebo v dome nikto nebol. Vytiahla si sponku z vrecka nohavíc a do pár sekúnd boli vo vnútri. Podľa prachu na poličkách, ktorí sa na nich vyvalil, bolo jasné, že tu už dlho nikto nebýva. Pootvorila dvere viac dokorán a pozvala Marka dovnútra. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 21:10 | |
| Edward Brianovi bozky okamžite opätoval a širšie roztiahol nohy. Bol príliš vzrušený na to, aby dokázal čakať. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 21:25 | |
| keď Judith videla ako edward roztiahon nohy tak aj ona spravila to isté a pomaly si siahla do riflí. krúživými pohybmi si začala dráždiť svoj pohlavný orgán a pri každom dotyku sa zachvela. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:01 | |
| Brian pomaly vnikol do Edwarda, jedným prstom aby ho pripravil. Pri tom ho stále bozkával a pomaly pridával prsty. Keď cítil, že Edward je pripravený prehodil si jeho nohy cez plecia a pomaly do neho vnikol. Oprel sa o ruky a pomaly, aby mu neublížil sa v ňom pohyboval. Usmial sa na Edwarda a jemne ho pobozkal. Začal zrýchľovať tempo. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:04 | |
| Misaki už byla tak trochu napitá, když si vzpoměla na to, že se chtěla zeptat Judith na něco ohledně Lilith.. Vstala a šla zpátky. Ale když přišla do místnosti, kde démonka byla, tak jí došly slova. Nevěděla, jestli se má začít smát, nebo se vypařit a nechat ji, nebo jestli se má přidat... "Neruším??" | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:08 | |
| Judith počula , ako sa otvárajú dvere. Bola za nimi misaki. "Neruším?" spýtala sa. judith sa cítila trápne ale bola strašne nadržaná takže sa postavila podišôla k Misaki. Pobozkala ju a zašepkala jej do ucha. "nerozdáme si to aj my?" | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:13 | |
| Misaki byla překvapena její reakcí, čekala, že jí vyhodí, ať neotravuje... Ale tak i démonky mohou být bisexuální, stejně jako ona... "Proč bych tě jinak vyrušovala..." Misaki jí sundala triko a pomalu jí začala přejíždět jazykem po hrudi. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:16 | |
| Judith sa obdarovala vášni, ktorú jej Misaki svojým jazykom spôsobovala a pomali jej začala dávať dole triko a prechádzala jej rukou po prsiach. Trošku silnejšie ich chytila a začala jej dávať dole podprsenku. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:21 | |
| Misaki se plně oddala vášni, která jí zaplnila celou mysl. Když jí Judith sundala podprseknu, tak vzrušeně zavzdychala. Nikdy by jí nenapadlo, že by si to rozdala s démonkou. Začala pomalu postupovat ke strolu, ale pak si uvědomila, že si vlastně může přát postel... A v tu chvíli tam byla, velká měkoučká... | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:25 | |
| Judith sa pozrela na Misaki a priala si to isté čo ona. Zvalila ju na posteľ a pomaly jej začala lízať pupok. nechtami prechádzala po kože čím jej spôsobovala zimomriavky a začala jej sať pravé prso. nakoniec si aj ona vyzliekla podprsenku a náruživo ju začala bozkávať. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:33 | |
| Misaki němohla nic dělat, Judith jí způsobovala takovou rozkoš, že nemohla pohnout rukama. Husí kůže, kterou jí způsobovaly démončiny prsty byla tak příjemná!!! Když jí démonka začala líbat, tak jí pomalu sjela rukou po bříšku a zajela jí pod kalhoty i kalhotky. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:36 | |
| Judith cítila ako jej Misakina ruka dráždi prirodzenie a chytila jej ruku a isilnejšie pritlačila nech ju cíti v sebe. pritom jej pomaly prechádzala dole po krku už k pupku a vytiahla Misakinu ruku. Judith začala sťahovať Misakine rifle a prstom jej začala dráždiť prirodzenie. pritom sa sama uspokojovala a predávala sa vášni. Mala dlhé nechty takže si vedela spraviť takú rozkoš, že vykríkla. išla pod Misakine nohavičky a pomalými pohybmi jej začala vsúvať prsty do dierky. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 22:42 | |
| Misaki začala vzrušeně vzdychat, Judith se svými prsty a nehty uměla úžasné věci. Jednou rukou rychle nahmatala polštář a přitiskla si ho na obličej, pak vykřiklatak, jak se jí chtělo. Bylo to pro ni tak vzrušující!!! Toužila toto zažívat každou vteřinu v jejím životě. Druhou rukou se začala sotýkat démončina krásného obličeje a pohrávat si s jejími vlasy, které jí lehtaly na těle. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG- WORLD | |
| |
|
| |
| RPG- WORLD | |
|