| RPG- WORLD | |
|
+7wiktoriano str8tking Fay Anwiel Soniq lentilka cleo 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 16:35 | |
| Brian sedel v bare s Jessy a Markom a popíjal. Začínala ho pobolievať hlava. Stále musel rozmýšľať nad Edwardom. Je to všetko pravda, čo mu Jessy povedala? "Ospravedlnte ma" povedal Jessy a Markovi a vyšiel von na vzduch. Prudko sa nadýchol a vzdychol si. Oprel sa o zábradlie a pozeral do diaľky. Prudko ho pichlo v hlave, až sa mu podlomili kolena. Padol na zem a chytil si hlavu. Začal kričať, ale hudba vo vnútri bola príliš hlasná a nikto ho nepočul. Keď bolesť ustúpila, oprel sa o stenu za sebou. Spomínal si na všetko. "Edward" zašepkal. Vyskočil a zatočila sa mu hlava. "Wow, ako na kolotoči.." zabrblal si sám pre seba. Zbadal taxík a rozbehol sa za ním. Naskočil dnu povedal, kam ho ma odviezť a unavene si oprel hlavu o sklo. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 17:19 | |
| Mark pil z fľaše, v ktorej už nič nebolo. " Á zase to zmizlo." hovoril opito. Bol totálne mimo, už ani nevnímal to, čo sa dialo vôkol neho. Hlava sa mu točila aj po sediačky a tušil , že za chvíľu to bude musiet vyvrátiť, pretože ho dosť napínalo. Postavil sa , no hneď na to sa zaknísal a narazil do steny . Urobil ďalší krok a vrazil do nejakého chlapa. " Huups , srry." omluvil sa a pri tom sa smial . Takto sa pohyboval až kým nevyšiel von. Tam sa vyzvracal , no potom akosi všetko z černalo a jeho telo sa ocitlo na zemi. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 17:38 | |
| Keď sa šla Ren pozrieť za Misaki, v polovici cesty ju zastavili zvuky bitky a keď sa vrátila, zistila, že v miestnosti už nikto nie je. Naštvalo ju to a vybehla von pred kaštieľ. Z celej sily sa sústredil a príroda ju ako vždy vypočula, keď sa ocitla vo víre z lístkov a kvetov. Nikdy nevedela presne vysvetliť, čo sa s ňou deje, keď takto cestuje, ale nakoniec sa uzastavila pri nejakom bare, kde pred dverami spoznala veľmi známu postavu. Ešte predtým, ako sa mohla špičkami dotknúť zeme, vyletela z víru a utekala za Markom. Páchol, ale jej to nevadilo a odtiahla ho na bok, aby neboli tak na očiach. Neďaleko sa nachádzala fontána, tak ho odniesla tam a ovlažila mu tvár a čakala, či sa preberie. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 17:44 | |
| Mark zacítil studenú vodu na svojej tváry. To ho prebralo. Hnedˇpo tom ,ako otvoril oči, nemohol vidieť nič krajšie . " Ren. " nevedel či sa mu ešte sníva, alebo tam je skutočne s ním. Rýchlo sa posadil , no v tom ho prudko zabolela hlava . " Dofrasa." zaklial. " Fakt si tu ?" spýtal sa jej. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 17:51 | |
| keď Judith počula, že Misaki mučí démona latinsky tak sa len čudovala. To bol už vyšší stupeň mágie. keď prišiel Edward tak sa naňho len ukradomky pozrela a podišla k démonovi. "Tak ty si fakt myslíš, že to bude ťažké," spýtala sa ho a hneďnato mu dala jednupäsťou a potom vytiahla nôž a namočila ho do solového roztoku. Potom ňou pomaly začala obrezávať kožu aby ho oslabila. Niesol sa krik, ktorý napokon prešiel do zjapanie. "Calla skús to teraz. Bude to ľahšie" povedala Calle a dúfala, že jej to nebude spôsobovať ťažkosti. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 17:53 | |
| Edward sa potreboval vyventilovať a tak odstrčil callu aj judith a z démona si spravil boxerský mech. Po tom, čo ho niekoľkokrát pekne zasiahol cítil ako sa začína cítiť lepšie, tak ustúpil od krvavého démona a nevinne sa usmial na ostaných. "prepáčte, snáď ešte vie hovoriť." povedal a extra milo sa usmial na Misaki, ktorá ho ako jediná privítala. Potom opustil miestnosť a vyšiel von nadýchať sa čerstvého vzduchu. Pomaly, ale isto sa mu vyjasňovalo v hlave.
Naposledy upravil dion-fortune dňa 05.04.09 18:20, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 17:58 | |
| Judith prekvapila edwardow výbuch a strašne sa jej to páčilo. "Vôbec nevadí, keby nevedel hovoriť. Potrebujeme sa dostať do jeho hôavy tak si kľudne poslúž" mpovedala mu Judith a škodoradostne sa na démona usmiala. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 17:59 | |
| Keď taxik prišiel na miesto Brian hodil šoférovi bankovku a vystúpil. Nadýchol sa a pomaly sa otočil. Pozrel priamo do Edwardovych očí. "Edward, čo tu robíš?" povedal prekvapene. Ale kým upír stihol odpovedať, začal znova. "Spomenul som si" pozrel do zeme a potom pomaly na Edwarda. Usmial sa na neho a pomaly k nemu pristupoval. Potom sa zaškeril a opýtal sa. "A odkedy máš prosím ťa krídla?" | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:01 | |
| Misaki se dívala, jak Edward mlátí démona a bylo jí jasný, že musí být pořádně naštvaný... Nevěděla, co se dělo po tom, co odešla a docela by jí to zajímalo. Edward odešel a tak šla za ním. Ale byl u něj Brian.. Sakra, tak už i on je tady... Misaki je nechala o samotě a šla zpátky. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:06 | |
| Cala zavrela oči a plne sa sústredila na svoju prácu. Nadýchla sa a s výdychom cítila, že už sa nenachádza v pracovni, ale niekde úplne inde. Oči si chvíľu museli zvyknúť na tmu, avšak so sluchom problém nemala. "Judith priviedla veľmi zaujímavých ľudí," ozvalo sa asi dva metre pred ňou. Stále nič nevidela a tak sa posadila na zem a počúvala rozhovor medzi ženou a mužom. "Upír, čarodejnica, Keltka," pomaly vymenovávala žena jej priateľov, "empatička, jasnovidka. Zaujímavé, naozaj zaujímavé." "Vedia, prečo sú tu?" spýtal sa muž a Cala cítila, že sa tej neznámej ženy bojí. "Majú určitú predstavu, avšak Judith im nepovedala celú pravdu?" zasmiala sa žena, až sa otriasol strop a na zemi sa rozvírila kôpka prachu. "Nesmieme im dovoliť násť ho!" povedala zrazu prísne, "bol by to koniec môjho plánu. Jedine piaty element dokáže zničiť to, na čom sme roky pracovali. Musím zistiť, v akej sú fáze." zamyslene dodala. Cala cítila, ako sa muž otriasol. "Ja.. ja to pre Vás spravím pani." povedal trasúcim sa hlasom. "Samozrejme, že spravíš," zaznelo, "a aby si vedel, že ma nesmieš zradiť," nepokračovala však a Calu striaslo pri výkriku, ktorý nemohol byť v žiadnom prípade ľudský. Počula, ako muž dopadol na zem a ťažko dýchal. "Áno pani, pre Vás všetko pani," drkotal zubami. Lilith sa len zasmiala. "Neváľaj sa tu a choď to zariadiť." zavrčala a následovne sa ku Cale niesli zvuky krívajúceho muža. Keď jeho kroky utíchli, začala niečo šepkať latinsky. Cala vedela presne, čo tie slová znamenali, dnes ich sama použila, avšak v inom poradí. Bol to vysoký stupeň exorcizmu. Odrazu miestnosť zaplavilo jasné svetlo a Cala musela zavrieť oči. Počula znova smiech ženy z neskutočnej vzdialenosti a potom sa ozvala protipožiarna siréna, ktorá až príliš pripomínala tú z domu. Keď otvorila oči, bola naspäť v miestnosti a upieralo sa na ňu 5 párov zvedavých očí. "Bol to on..." povedala potichu a vstala. Pomaly kráčala z miestnosti, vedela, že čo bude nasledovať a nechcela sa toho zúčastniť. Hneď ako vyšla za dvere, posadila sa na zem, oprela sa o stenu a hlavu si vložila medzi kolená. Výkriky, ktoré boli následkom démonkyného mučenia sa ozývali ešte dlho potom ako vedela, že je démon zodpovedný za vpustenie Lilith medzi nich dávno mŕtvy. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:14 | |
| ked tam prišiel Edward a zmlátil démona. Jasmine sa trochu usmiala. urobil presne to na čo mala chut ona. potom ked sa Cale podarilo dostat čo chcela a odišla nasledovala ju. nemala záujem vediet čo bude dalej aj ked to bol démon tak je bolo jedno ak ho Judth zabije | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:25 | |
| Edward sa pozrel na Briana, ktorý akurát vystúpil z taxíka. Potom, čo povedal cítil ako sa mu vnútrom šíri teplo. ´takže si spomenul...´Vydýchol si a znovu ho objal. "Už nikdy, nikdy ma takto neopusť." Pošepkal mu do ucha a potom odpovedal na jeho otázky. "vyšiel som von, lebo som sa potreboval nadýchať čerstvého vzduchu, aj keˇv vlastne dýchať vôbec nepotrebujem. Neviem či ti to dáva, zmysel, ale to je jedno. No a krídla mám len krátku dobu a neviem prečo. Všetci dostali nejaké nové schopnosti." Pokrčil ramenami. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:28 | |
| Misaki přišla přesně ve chvíli, kdy Cala řekla "Bol to on..." ale neodešla za nima.. Chtěla vidět, co s ním Judith udělá. Ikdyž jí to nedělala moc dobře, ale i tak zůstala a všechno sledovala, ani jednou neuhnula pohledem. To díky němu byla vystavena přítomnosti Lilith, díky němu jí bylo tak špatně... | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:33 | |
| Jessy sa poobzerala nikde nikoho kde sa tí dvaja vytratili, ale ani ju po veľmi netrápilo, popíjala ďalej svoju wisky a začala sa obzerať po bare. No nevidela nikoho kto by tam stál za hriech tak sa pozviechala zo stoličky a vybrala sa k dverám, vonku bol vzduch chladný medzitým sa zvečerilo a ona sa zahľadela na hviezdy. ,,zaujímalo by ma ako sa Lilith dostala von,, povedala nahlas poznal jej meno aj to kto bola no vedela j to že dlhú dobu nebola schopná vyliezť z pekla. Poobzerala sa určite tu bude nejaké miesto kde sa stretávajú démoni a podobné bytosti, vybrala sa smerom k tmavej uličke vedela že ich hneď spozná keď na nich narazí a mala na nich pár otázok. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:38 | |
| Brian si pritiahol Edwarda bližšie a chvíľu rozmýšľal nad jeho odpoveďami. "Takže nové schopnosti" povedal po chvíľke. Odtiahol sa od Edwarda a začal sa prechádzať. "Čo sa deje? Niekto ma uniesol a chceli ma zbaviť spomienok na teba, Edward" zastavil a pozrel vážne na upíra. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:41 | |
| Judith vyvalovala oči keď sa pozrela na callu. nechaôla nech vijde a nakoniec tam zostala z démonom sama. Uškerila sa a natiehla sa k jeho uchu a zašepkala. "teraz zažiješ také mučenie, ktoré si budeš ešte dlho pamätať. Vpustiš sem Lilith bola tvoja posledná vec, ktorú si na tomto svete urobil" démon nahodil prekvapený pohľad a hneď nato začal prosíkať. "Ja som to neurobil naschvál. Donútila ma." Judith nato len kývla hlavou. "Mal si my povedať, že ťa prinútila. Keby sa sem dostala tak by sme ju čakali" Podišla k dverám a zatvorila ich. Misaki tam zostala ale bola dosť nazúrená nato aby sa krotila. Lusknutím si pre seba vyčarovala jeden veľký stôl. Šmarila ho naň a zleteli z neho všetky šaty. Mal na sebe len spodky. Judith chytila striekačku a z jednej fľaši natiahla do nej červenú tekutinu. "Vieš čo toto je?" démon sa celý striasol. Najradšej by odišiel ale Judith ho pridržiavala. "Toto je esencia ohňa. takže vieš, čo ti vie spraviť" vpichla mu ho do krku a pomaly to púšťala do jeho žili. Démon sa celý triasol, zjapal od bolesti. Vo vnútri celý horel. na koži sa mu objavovali čierne fľaky. Judith sa len smiala a sfarbili sa jejj oči na čierno. démon začal vypľúvať svoje vnútornosti a Judith ich po jednom ukladala do acetónu. Potom schytila nôž a namočila do kyseliny. Rezla mu do kože a do dieri dala soľ. Takto ho celého prešpikovala a všade okolo bolo toľko krvi, že si Judith museli vyhrnúť rukáv. Vedľa seba si pohľadom na kozub spravila oheň a hádzala tam všetku kožu čo z neho teraz nechtami pootrhávala. Muž cítil že ide vybuchnúť. "Dúfam, že keď sa znovuzrodíš ako človek tak budeš dobrý" týmito slovami sa s nim rozlúčila a. Píľkou mu začala rad po radom odrezávať prsty na nohéch a potom ich hádzala do ohňa. nakoniec chytila malý ostrý postriebrený nôž a vyrezala mu oči. démon už ani kričať nevedel tak vydával zo seba len chrapľavý hlas. Nato mu Judith vyrezala aj jazyk a hodila do ohňa. "myslím, že stačilo ručnej práce. Niektoré nechty mám zlomené." oči jej nabrali červenú farbu a po latinsky začala odriekavať nejaké slová. Na každé jedno slovo sa démonovi niečo odtrhlo. Buď ruka alebo nechet alebo noha. Nakoniec ho celého posypala soľou a hodila ho do kozuba. "Cíť sa tam dobre ty prašivec. Tak a koniec. Ideme na drink Misaki?" spýtala sa a otvorila dvere a uvidela tam Callu ako sedí pri stene. čupla si k nej "ďakujem, že si mi ho pomohla nájsť. Dúfam, že ti to veľkú traumu nespôsobilo." povedala jej a postavila sa. natiahla k nej ruku a povedala je. "Pozývam ťa na drink" | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:44 | |
| Edward sa zahľadel na Briana. "To fakt? Ja už vôbec neviem, čo sa deje. Najprv odpadnem, ale vnímam, čo robia všetci ostatní aj keď oni ma nevidia, potom sa preberiem a narastú mi krídla. Odrazu sa objavíš ty a nič si nepamätáš. Potom si spomenieš, ale to prečo si zabudol je ozaj znepokojujúce..." Vzdychol a chytil si hlavu. "Bolí ma z toho hlava." Potom sa však usmial a pobozkal Briana. "No nedovolím, aby si ešte raz zabudol alebo aby mi ťa znovu vzali." | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:48 | |
| "Aj mňa bolí hlava" slabo sa usmial a vrátil Edwardovi bozk. Chytil ho zo zadu za krk a pritiahol si ho k sebe. "Teraz nad tým nechcem rozmýšľať, aj zajtra je deň. Som unavený." povedal a oprel sa o Edwardove pleco. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:50 | |
| Edward prikývol a podoprel ho. "tak to by sme mali ísť do postele vyspať sa." Usmial sa na neho. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:54 | |
| Brian pochopil Edwardovu narážku, chytil mu hlavu do obidvoch rúk a začal ho vášnivo bozkávať. Pomaly sa mu presunul ku krku a jemne mu ho oblízal. Potom pozrel na Edwarda a a žiarivo sa na neho usmial. "Ak si správne spomínam, mal si to rád....?" | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:57 | |
| Edwardovo celé telo sa začalo mierne triasť, keď mu Brian olízol krk. "Aaach. to hej, mám to veľmi rád." Znovu sa usmial a nadvihol Briana. Veľmi, ozaj veľmi rýchlo sa s ním dostal späť do kaštieľu a nohou vyrazil dvere do jednej z prázdnych izieb. Potom ho hodil na posteľ a pritlačil sa na neho celým telom. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 18:58 | |
| Misaki se dívala a nijak se jí to nelíbilo, ale nadruhou stranu jí rozhodně té trosky nebylo líto. Judith si s ním pěkně pohrála. "Drink, ale jistě, ráda!" S tím vykročila ven z místnosti a následovala Judith do baru. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:01 | |
| Brian sa mierne nadvihol na posteli aby dočiahol na Edwardove ústa. Pomaly mu začal prechádzať jazykom po perách. Potom mu ich jazykom pootvoril a vkĺzol dnu. Rukami mu zručne dal dole kabát a košeľu. Potom pritlačil ruky na jeho studenú hruď a nežne mu prechádzal hore dolu. Začal mu rozopínať nohavice a ich bozky boli stále viac a viac vášnivejšie. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:05 | |
| Edward tiež nelenil a zručne sa zbavoval oblečenia na jeho láske. Zacítil ako mu rozopol nohavice a tak mu pomohol a rýchlo si ich sám vyzliekol. Ešte viac sa pritlačil na Briana a na chvíľu sa odtrhol od jeho úžasných pier a slabo mu zahryzol do ucha. Potom mu jazykom prešiel po jeho vnútri až sa z neho plynulo dostal na krk, na ktorom mu spravil cucflek. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: RPG- WORLD 05.04.09 19:13 | |
| Keď Brian zacítil Edwardov jazyk v uchu, prešla ním príjemná triaška. Zacítil ako mu Edward spravil na krku cucflek. Zamračil sa, ale dlho mu to nevydržalo. Začal sa nahlas smiať. Pritiahol si Edwardovu hlavu a surovo ho pobozkal. Prevalil ho pod seba a sadol si na neho. Chytil mu ruky a dal mu ich za hlavu. Naklonil sa nad Edwarda, pevne mu držal ruky za hlavou a začal mu nežne sať krk. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: RPG- WORLD | |
| |
|
| |
| RPG- WORLD | |
|