| 05x09 The Real Ghostbusters | |
|
+10janča Zizi Hiro666 niki-morgan Samabel cleo janka410 dion-fortune Fay Panthera 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 19:08 | |
| Já už se radši nebudu plést do těhle debat XD. Chtěla jsem Janču vyvést z hořícího domu a místo toho jsem oheň rozšířila na vedlejší barák...
Opkuju, že jsem to nečetlla celý, ale z posledních příspěvků to vypadalo, že vás hodně naštvala a vy jste hodně ostře reagovaly. Pak se z toho snažila vybruslit, ale vy už jste ji nenechali, tak jsem jí chtěla trošku pomoct, ale nevyšlo to. Nemám ráda hádky, protože mám věčně uraženou kámošku, která věci děsně řeší... To, co psala Cleo mi přišlo trochu útočné, ale fajn, asi na to máte právo. Od Fay to bylo celkem v pohodě, možná to mohlo vyznít trošku zle v souvislosti s předchozíma příspěvkama, ale když to teď čtu znova, tak to vůbec nepůsobí útočně...
Nechtěla jsem tady vyvolat další rozepře, takže se do těhle věcí příště radši nebudu ani montovat. Největší problém tady asi dělá to, že ne všechny se známe, a tak nemůžeme ani tušit, jak to ta druhá myslela. Možná by to chtělo vymyslet nějaký znak pro ironii, hyperbolu (jako třeba to s tím plazícím se Samem) a podobný věci, který můžou napsaný vypadat úplně jinak, než básník zamýšlel... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 19:27 | |
| zjavne to tak bude, pretože ja cleo poznám ROKY! osobne a na jej príspevku nebolo útočné abosolútne nič.. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 19:44 | |
| Ja som utocila??? Precitaj si este raz jancin prispevok a potom napis este raz kto tu na koho utoci...ja som len napisala aby ste sa starali o seba, ked sa vam nepaci slash a nerypali a to nie je utok (az teraz to moze vyzniet tvrdsie)....utok vyzera inak...je mi to fakt smiesne... A z Vasich prispevkov mam pocit, ze tu tie boje chcete a len sa ohanate tym, ako nikoho nechcete urazit (teraz konkretne janca) a pritom skoro cely prispevok sa nese v duchu proti slasherom...pisem znovu, ako pisala aj Panthera aby ste si nechali svoje homofobicke poucovanie pre seba...slash v tejto epizode bol, takze mame pravo sa o tom v epizodach bavit a nikto nema pravo nikomu zakazovat o com si ma pisat, kym to nie su vulgarnosti a podobne...ja nepisem Vam, aby ste prestali slintat nad Deanom, je to Vasa vec, tak vy respektujte mna a nepiste mne, ako si mozem mysliet to a to...vzdy budeme mat odlisne nazory s tym nic nespravime, aj o tom zivot je, tak by napriklad janca v buducnosti mohla trochu uvazovat prva, nad tym co napise a akym stylom aby sa potom necudoval niekto, ze toho koho sa to dotkne reaguje, ako reaguje... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 21:59 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 22:11 | |
| XD myslím, že je ideální čas, tohle uzavřít... Všechno bylo řečeno, a možná i víc... Tyhle debaty jistě nemá nikdo rád a jsou plné nedorozumění a nepochopení, takže si myslím, že je nejlepší se jim vyvarovat... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 22:54 | |
| LOL baby práve kukám screeny z tejto epky a tento mi padol hneď do oka. Proste nemôžem si pomôcť, ale pripomína mi to staré dobré časy. Takú prvú sériu neviem takú Dead in the water? len tak na porovnanie | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 15:44 | |
| Ježiš Zizi, no fakt. Nevěřím ani svým očím, jak je ta podoba zarážející. Myslím fakt podoba, protože poslední roky už si Dean vážně není tak moc podobný s první sérií...snad víte, jak to myslím, i když to zní "mírně" absurdně. Vážně krásný záběr. Jinak k epizodě....snad se později ještě vyjádřím podrobněji, ale celkově se mi moc líbila, byla jsem spokojená (až na pár maličkostí). Prostě skvělá epka se vším všudy, jen Cas mi tam chyběl. Nikdy bych nevěřila, že tohle napíšu, kdyby mi to tvrdil někdo tak před necelým rokem. Ale stejně minulá epizoda se mi líbila ještě víc. Tu jsem měla vážně chuť pouštět si pořád dokola, protože ty Deanovi výrazy neměly chybu. A Samovy taktéž. Co se této týče, ty děti byly skvělé, parádně nalíčené. Slash stránku ani nekomentuji, chrochtala jsem blahem. A celou dobu jsem automaticky počítala s tím, že ti dva "Dean and Sam" jsou životní partneři, takže mě ten konec vůbec nepřekvapil, ale na Deana byl zajímavý pohled. Já jsem totiž tak nějak počítala s tím, že všichni kdo byli na tom conu, byli homosexuálové. Prostě mi to tak připadalo. Fay, máš super banner. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 15:59 | |
| Chrys: dííki, tiež som mala výbuchy smiechu, keď som ho včera našla.. - Chrys napísal:
Já jsem totiž tak nějak počítala s tím, že všichni kdo byli na tom conu, byli homosexuálové. Prostě mi to tak připadalo Sam boys a Dean boys | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 16:45 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 16:45 | |
| - Fay napísal:
- Sam boys a Dean boys
Co si budeme povídat... určitě taky existují a podle mě jich nebude málo. EDIT: Chrys: Ty mi čteš myšlenky!!! | |
|
| |
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 16:46 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 16:50 | |
| Já bych se ani nedivila, kdyby fakt byli všichni teplí XD V téhle sérii fakt dost nahrávaj "Sam/Dean fans" XD
Ale tenhle díl byl fakt perfektní! ten LARP XD ještě chudák Chuck, jak tam měl přednášku o tom, že můžou zase vydávat a Sam s Deanem tam po něm házeli ty vražedné pohledy... taky se mi hrozně líbil ten konec "co se týče těch knih, tak my jsme v pohodě" "vážně??" "ne, máme zbraně a najdeme si tě" | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 17:55 | |
| Night Angel: díky za zastání, ale mrzí mě to, že jsi to schytala taky. Já jsem zvyklá na rány. Zizi: pěkný fotky, fakt tam má Dean úplně stejný „kukuč“, ale těch pět let udělá svoje. Ještě k této epce. Měla jsem se asi přímo zeptat takhle (minule to bylo moc oklikou a asi dost nepochopené) a jestli i toto bude zase urážející, tak už teda nevím. Spíš jsem čekala, že mně to bude někdo oponovat, někdo řekne pádný argument, důvod, jak to vůbec a z čeho vydedukoval. Já ať se dívám na poslední epky zepředu dozadu, zleva doprava a obráceně, žádný důvod, proč by tomu tak mělo být nevidím. Takové argumenty, jako pohledy Deana na dr.Sexy a jeho zasněný pohled na konci této epky, a jeho bláznivé nápady a řeči, to teda jako důvod moc neberu. Já jsem svůj názor, jak jsem si tyto pohledy vyložila, vyjádřila v minulém příspěvku. Ale nikdo mně doteď nepřesvědčil o tom, kde to vyznělo naprosto jasně. Vůbec nezpochybňuji, že to tam Kripke může dát, ale třeba až někdy hodně dááááál. Mě právě zajímalo, jak kdo přišel na to, že právě zrovna teď, po této nebo minulé epce se to někomu jeví, že vzniknou lásky typu Dean x Cas nebo třeba i jiné. A ještě musím znovu připomenout, že nejsem vyloženě fanda Deana, jsem celého SN a snažím se rozbírat postavy (nejasnosti v jejich povaze). Stejně kdyby toto nebo jiné téma vzniklo u Sama, Bobbyho i jiné postavy, taky to budu rozebírat, bude mě to zajímat, budu čekat na jiný názor, abychom to mohli buď zkloubit nebo úplně se názorově rozejít. Tak lidi, jestli mně na toto dokážete někdo dát rozumnou odpověď, sem s ní. Dík. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 18:36 | |
| Bože Chrys ty jsi to teda ale zabila prej všichni tam jsou gayové ...tak to sedlo to mě fakt nenapadlo. No a Fay ....Sam boys a Dean boys to mě fakt dostalo A jinak- nechci tady přilévat olej do ohně...v žádném případě. Myslím si,že zbytečnejch hádek a zloby tady už bylo dost a byla jsem ráda,že to ted tady delší dobu bylo v klidu. Já si tady nepotřebuju zdůvodňovat něco,čemu JÁ věřím a mám stejné právo napsat svůj vlastní názor,jako ostatní. No a očekávám,že můj názor budou ti druzí respektovat stejně,jako já respektuji ten jejich. Pokud já tam vidím něco víc ...pokud vidím víc ve vztahu Dean a Cas, pokud se mě zdá,že se Dean chová jako gay... je to moje věc. Vyjádřila jsem jen své vlastní pocity a NIKOMU je nemusím zdůvodňovat. A že je nás takovejch víc komu se to zdá? Zajímavé..ono možná teda na tom opravdu něco bude | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 19:05 | |
| janka: super napísané zizi: tie fotky si vybrala super fakt sa ohromne podobajú k epke a sam a dean boys nuž to sme akurát minule niekde rozoberali, nie? že sú aj sam a dean boys a con v tejto epke ozaj pôsobil tak, že 3/4 účastníkov boli teplí ako mňa to ozaj pobavilo koľko chalanov tam dali cleo: áno na ten panel by som išla s tebou hold ten tam bol akurát tak pre nás janča: tvoj posledný príspevok ani nekomentujem. dotkli sa ma aj tie predošlé, ale stále som si myslela, že fay a cleo mali reagovať inak, no po tomto ľutujem, že to nenapísali ešte ostrejšie. prepáč, ale ja tento príspevok chápem ako maximálnu úražku mojej osoby a toho, čo mám rada, no a hoci nechcem rozsievať nenávisť a podobne, nie som človek, ktorý ľahko odpúšťa. dúfam, že teda pochopíš prečo sa už k tvojim príspevok nebudem vyjadrovať pokiaľ to nebude ozaj nevyhnutné. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 19:14 | |
| cleo: tak confused, yo? janča: pretože tvoje pádne dôvody na to, aby si písala, že ťa Castiel sere, lbo ešte nevrátil Deanovi talizman sú pádne, really! Chceš pádne dôvody? Čo takto Deanové zbrane, ktoré sú OBE s perleťovou rukoväťou? Ja nehovorím, že je Dean gay, božechráň, ale úplne straight tie pohľady na Castiela nie sú. Ešte začnime riešiť jeho osudové ženy a skutočne končím (prečo mám pocit, že má viac osudových mužov? Brášku a Casa??) | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 19:17 | |
| Já bych to už nechala být... Kdyby všichni viděli v umění to samé, byla by to nuda... SN není černý čtverec na bílém podkladu, aby všichni viděli to samé. O čem bychom se potom bavili, kdybychom měli všichni stejný názor a představy? To, že jeden něco nevidí, neznamená, že to tam není... třeba si to jenom nechce připustit... | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 19:19 | |
| - Night Angel napísal:
- To, že jeden něco nevidí, neznamená, že to tam není... třeba si to jenom nechce připustit...
trafila si klinček po hlavičke | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 19:21 | |
| - Night Angel napísal:
- To, že jeden něco nevidí, neznamená, že to tam není... třeba si to jenom nechce připustit...
Presne tak....ja len nechapem naco sem chodi janca urazat a potom sa uteka stazovat na ceske forum, ked jej niekto na to odpise.... | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 19:22 | |
| - Fay napísal:
- (prečo mám pocit, že má viac osudových mužov? Brášku a Casa??)
Myslím, že tam byla nějaká holka v 1. sérii + připočti jejich matku a máš to vyrovnaný Cleo: já nejsem zrovna jedna ze slash fanynek, ale máš perfektní podpis XD | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 19:24 | |
| - Night Angel napísal:
Myslím, že tam byla nějaká holka v 1. sérii + připočti jejich matku a máš to vyrovnaný Ok, Mary beriem, ale Cassie? to si ma pobavila.. (nemyslím to v zlom, naopak ) | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 19:26 | |
| Já se snažila přijít na nějakou holku, se kterou to myslel vážně... ono jich ani moc nebylo... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 19:57 | |
| Night Angel: ja mam pocit, ze uz ani nebude | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters | |
| |
|
| |
| 05x09 The Real Ghostbusters | |
|