Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

05x09 The Real Ghostbusters

Goto down 
+10
janča
Zizi
Hiro666
niki-morgan
Samabel
cleo
janka410
dion-fortune
Fay
Panthera
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 14:23

v pohode Wink

ja sa priznám, že som všetky príspevky nečítala, ktoré tu odzneli, takže možno niekto naozaj z deana gaya robil, ale svojím predošlým príspevkom som chcela objasniť aspoň môj postoj k tomuto, pretože veľa ľudí to asi zle pochopilo, ako to bolo myslené 603 občas možno vyzniem tak, že si myslím, že dean je gay, ale to je skôr zo srandy a podobne 603

no a slash nie je o tom či dean je gay alebo nie Laughing do slashu zapadá wincest, čo je párovanie mužských postáv s priezviskom winchester, čo nemusí nevyhnutne znamenať iba sama a deana, ale kľudne aj johna 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194 či adama Laughing no slash je tiež dastiel alebo destiel- každý si to volá po svojom, čo je párovanie castiela a deana. obľúbený je aj sastiel, čo je párovanie sama a castiela, no a v piatej série sa aj lucifer stal populárny v pairingoch 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194

tak dúfam, že som trocha pomohla 603
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 18:22

dion-fortune napísal:
občas možno vyzniem tak, že si myslím, že dean je gay, ale to je skôr zo srandy a podobne 603

No já osobně počítám s tím, že kdokoliv plácne, že je Dean jasný gay nebo že se tak chová, tak to samozřejmě myslí čistě ze srandy, nikoliv smrtelně vážně. Wink Naopak vůbec nechápu, jak si vůbec někdo může myslet, že by to někdo smrtelně vážně mohl myslet. confused Teď samozřejmě mluvím hlavně za lidi zde na fóru, protože možná se najde ve světě někdo s jiným názorem.

Ona asi většina vůbec ten slash nechápe a tedy že je to bráno čistě jako zábava a ne nucené přetváření seriálových představ a vnucování tohoto názoru všem ostatním fanouškům. Nám by prostě Dean ani Sam ani Castiel a podobně, jako gay nevadil a to je vše. Laughing
Ale je pravda, že nezasvěceným naše komentáře můžou přijít jako "lehce" zavádějící. 603 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194 Laughing
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 18:48

slash-neslash je to aktuálne v SN, je to tam už v poslednej dobe aj naschvál a sú len 2 možnosti ako to prežiť. Naučiť sa z toho smiať, alebo sa hnevať na to, že to tam niekto vidí a že to tam je. Verte mi, tú druhú cestu som skúsila a bola to slepá ulička Wink
Ľudia tu vedia, že nie som členom slash clubu, ale musím povedať, že tam slash je a že ten zjavný, čo tam Eric dáva je fakt funny a rozosmeje. 603
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 19:08

Zizi napísal:
Ľudia tu vedia, že nie som členom slash clubu, ale musím povedať, že tam slash je a že ten zjavný, čo tam Eric dáva je fakt funny a rozosmeje. 603

No mě tedy rozesměje dokonale a to hlavně z toho důvodu, že je mi úplně jasné, proč to tam ten Eric dává. 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937 Jelikož na livejournalech pomalu nic jiného nevidí, jen samý SN slash, tak je mu jasné, co si fanynky přejí a on přece vždycky rád fanouškům vyhověl. cheers 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 949816 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 316745

Osobně ale chápu, že jsou lidé, které třeba ty scény s homosexuální tématikou znechutí. Tak to prostě bylo, je a bude. confused Ale do teď měli pokoj, tak aspoň teď můžou dopřát trochu té zábavy i těch ostatním, kterým tato tématika nijak nevadí.

Např. mě rozesmál komentář tuším Hiro666 v sousedním topicu, kde se vyjádřil, že mu vadil polibek mezi muži. 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937 Tak nějak si nedovedu představit hetero chlapa, který by si líbání dvou mužů nějak užíval. Laughing Ale i tací jsou určitě mezi námi. Jen by je asi člověk jako jehlu v kupce sena hledal. Laughing
Návrat hore Goto down
JMMM
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
JMMM

Počet príspevkov : 208
Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro
Nálada : daždivá
Registration date : 21.11.2009

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 19:56

Ňo, wikipedia zaúradovala a nakoniec som si aj svoje najmenšie pochybnosti ujasnila (stále mi nebolo jasné, či sa jedná len o dávanie dokopy mužských postáv ako kamarátov, alebo niečo viac, wiki hlási, že sa jedná o niečo viac), čím som sa pridala ku skupinke, na tomto fóre menšinovej, teda nonslasherom (ak sa to vôbec tak hovorí).

Čo sa týka toho, že som pochopila z niektorých komentov, že niektoré ,,slasherky" si o Deanovi vtipkujú, že je gay, no prečítala som si tie komenty znovu a stále mám ten pocit. Či je to zo srandy, alebo nie, tak to ešte nemám ostatné komenty dosť načítané a teraz už občas človek ozaj nevie, čo si ľudia myslia zo srandy a čo si myslia skutočne a potom to do srandy zaobalia.

No a k epke, pozrela som ešte raz (dnes som mala koooooooopec času) a mením názor, zo slabých 7 dávam na 9. Asik som len pred týždňom nemala náladu, keď som na to čumela. 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 20:04

Ako môže niekto myslieť vážne nejaký koment o homosexualite hlavnej fiktívnej postavy, ktorá v skutočnosti neexistuje?? Ja teda nehovorím, že s tým seriálom "nežijem", ale uvedomujem si, kde sú hranice.
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
JMMM
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
JMMM

Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 20:24

Aký je rozdiel medzi tým, keď niekto napíše o Jaredovi, Jensenovi, či inej celebrite nejaké domnienky, čo sa v bulvári často stáva (a myslí to vážne), a keď to napíše o fiktívnej postave. Každý má svoje predstavy o niekom, či je skutočný alebo nie. No a pre nás tu je taký Keanu Reeves rovnako skutočný ako Sam Winchester. Ani jedného sa chytiť nemôžeš a šanca, že ich stretneš je takmer rovnaká. A koľkí z vás tu keď prečítali nejaký titulok o celebrite, si vytvorili mienku? Skutočnú mienku?

Len vravím, že človek si okamžite vytvára názor, zžíva sa s ním a prezentuje ho, nech sa jedná o hocičo, vždy sa to myslí vážne (keďže bez vetra sa ani lístoček nepohne).
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 20:34

no, veď preto som to vysvetľovala, že JA iba žartujem ak hovorím o deanovi ako o gayovi a vyjadrili sa viacerí, že to myslia rovnako 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194

čo sa týka tých domienok, tak ja takéto veci neriešim. každý ma toto vlastný názor 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194 ja osobne odlišujem reálne postavy od fiktívnych 603
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 20:35

JMMM napísal:

. No a pre nás tu je taký Keanu Reeves rovnako skutočný ako Sam Winchester. Ani jedného sa chytiť nemôžeš a šanca, že ich stretneš je takmer rovnaká..

Lenže Keanu existuje a Sama vytvorila skupinka ludi, takze tam je je dost podstatny rozdiel. Snad je kazdemu jasne, ze Sama Winchestera nikdy nestretne.
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 20:39

cleo napísal:
Snad je kazdemu jasne, ze Sama Winchestera nikdy nestretne.

K mé škodě 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 199226
dion napísal:
ja osobne odlišujem reálne postavy od fiktívnych
Twisted Evil no já samozřejmě taky...ale holt někdy se neubráním a prostě to co se děje v reálu vidím i u fiktivních postav a naopak 603 (mlčíííííííííííím a nepíšu žádná jména 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194 )
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 20:39

JMMM napísal:
Aký je rozdiel medzi tým, keď niekto napíše o Jaredovi, Jensenovi, či inej celebrite nejaké domnienky, čo sa v bulvári často stáva (a myslí to vážne), a keď to napíše o fiktívnej postave.

Stručně řečeno, živá celebrita/člověk je někdo, kdo může klidně být např. gay, aniž by to veřejně přiznal. Takže to, co se o té jisté osobě domníváme, či máme na ni názor, můžeme myslet vážně, protože to tak ve skutečnosti může být. Jen to třeba nepřizná a jeklikož ho neznám, nemusím věřit všemu, co o sobě veřejně prozradí, prostě si na něj utvářím vlastní názor podle toho, co se o něm doslechnu, jak na mě působí na obrazovce atd.

Naopak fiktivní seriálová či filmová postava je daná scénářem a proto je nelogické myslet si o ní např. že je gay, když tvůrce má přitom myšlenku jasně danou a dokud nám nepředloží něco jiného, můžeme vycházet jen z těch faktů, které jsou nám známé. Ano, můžu fantazírovat o tom, že je nějaká postava jiné orietace nebo si vymyslet jakoukoliv vlastní verzi příběhu, ale skutečností zůstává, že v seriálu je postava prostě taková, jak nám ji předkládají tvůrci. A každý, kdo má všech 5 pohromadě by neměl mít problém to tak brát.
Ono se to blbě vysvětluje, ale hlavní je, nechápu, jak by se mohl někdo třeba nechat nahlodat myšlenkou, že Dean je ve skutečnosti gay. Shocked Shocked Shocked Jak píše dion, reálné postavy se jasně odlišují od fiktivních a snad každý by to tak měl brát. Aspoň já to tak taky beru.

Ovšem koukám, že někdo s tím asi problém má, tyhle dvě věci odlišit. confused
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 20:40

neviem, ale pre mňa je teda viac skutočný dajme tomu Jared, pretože sa s ním stretnúť môžem.. viem, ako to myslíš, ale nie vo všetkom súhlasím. Jasné, že ma rozhodí napríklad Deanová smrť, ale určite si nepletiem realitu so seriálom (aj keď pri tej fanfiction je to občas problém, hehe 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 316745 ). A robím si z toho srandu skoro stále, pretože to sa už ani nedá brať vážne Very Happy
Návrat hore Goto down
JMMM
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
JMMM

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 20:41

cleo napísal:

Lenže Keanu existuje a Sama vytvorila skupinka ludi, takze tam je je dost podstatny rozdiel. Snad je kazdemu jasne, ze Sama Winchestera nikdy nestretne.

Myslím, že to je jasné každému a ak nie, viem o pár pekných miestečkách, kde si kováči dali prácu s mrežami Twisted Evil. Som len napísala, že pre nás tu, je to skoro to isté, pravdepodobnosť stretnutia Sama je 0, pravdepodobnosť stretnutia Reevesa je možno jedna milióntina, nie bohviaký rozdiel, nemyslíte? Teda, pre mňa osobne to, že Keanu dýcha, nehrá žiadnu rolu, pre mňa rovnako vysnené bytosti 702.

To chrystelle: ja viem rozlíšiť realitu od fikcie, rovnako chápem, že si z toho robíte prču, ale nechápem jednu vec, a to je, že ste nikdy ani na sekundu nemysleli tie svoje poviedky vážne, nerozmýšľali nad tým, že možno nekedy Kripke odhalí tajomstvo, ktoré každému vyrazí dych (nemusím snáď hovoriť, že občas ani najbližší netušia o niektorých veciach), a o tom to je, rozmýšľate, čo by bolo keby, čo ak to Kripke nakoniec podá takto? A keď nad tým niekto rozmýšľa tak tuho, že napíše povedku, potom si pravdepodobne tie postavy tak predstavuje, tým sú pre neho v danom svete skutočné. Vo svete, ktorý môže existovať a ktorý nemusí. Každý vedecký objav sa začal najprv v ideálnom vysnenom svete, neskôr sa preniesol na ten náš, s drobnými úpravami. O tom to je, analýza postáv, ktoré nemusia niesť práve meno Dean Winchester, nemusia byť lovci, len sa podobne správajú, potom tie poviedky (a rovnako aj názory prezentované na verejnosti, ako je napr. fórum) dávajú istý model, ako sa na takých ľudí pozeráte.

Naposledy upravil JMMM dňa 21.11.09 20:54, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 20:45

chrys: hezky napísané 704

janka: neboj nie si sama, ktorá si jedno prenáša do druhého 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937

JMMM: ja asi viem, čo si chcela povedať, ale ja sa s týmto veľmi nestotožňujem... áno, aj herci aj postavy sú pre nás takmer absolútne nedotknuteľné, ale predsa... ja ich aj tak rozlišujem, ako písala chrys...
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 21:06

JMMM napísal:
ale nechápem jednu vec, a to je, že ste nikdy ani na sekundu nemysleli tie svoje poviedky vážne, nerozmýšľali nad tým, že možno nekedy Kripke odhalí tajomstvo, ktoré každému vyrazí dych (nemusím snáď hovoriť, že občas ani najbližší netušia o niektorých veciach), a o tom to je, rozmýšľate, čo by bolo keby, čo ak to Kripke nakoniec podá takto?
Ne. Já rozhodně ne. Ani na okamžik jsem nepomyslela na to, že by nám někdy Eric předložil verzi typu "Dean nebo Sam je gay". A víš proč ne? Protože je na světě tolik puritánů, že by se tím zaživa pohřbil i se seriálem. Ano, bylo by to splnění mých (troufnu si tvrdit "našich" Laughing) snů, ale pro tento seriál to prostě podle mě navždycky zůstává jen naší fantazií. Ono úplně stačí, když tam teď dal párkrát homosexuální tématiku a už se někteří fanoušci nadzdvihávají na židlích a vyhrožují, že to přestávají sledovat. Rolling Eyes Suspect Takže proto v tomto případě zůstávám nohama na zemi a prostě jsou pro mě postavy v SN jasně dané.
A platí to u mě i u jiných seriálů. Fantazírovat můžu o čemkoliv, ale nikdy nepočítám s tím, že by se to tím směrem změnilo i ve skutečnosti.

Něco jiného je právě u těch herců. U Jensena/Jareda se vůbec nebojím tvrdit (sobě), že je gay. Ten nemá život předepsaný scénářem. A i když ho nikdy neuvidím, stejně jako sama či Deana, pořád se v jeho životě můžou postupně dít věci, o kterých nikdo znás nemá ani tucha a nebo o nich potají (či veřejně) sní.

Jinak to co jsi teď všechno napsala je sice pravda, ale já jsem předtím reagovala právě na situaci, ve které se ti zdálo (pokud jsem to dobře pochopila), že ty naše fantazie a teorie můžou ovlivňovat či plést ostatní fanoušky. A pokud někdo opravdu začne pochybovat o např. Deanově orientaci, tak to už je jiná....to pak na tom asi něco bude. 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937 Ale pro mě bude přesvědčivý důkaz až kiss Deana s Casem. 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 325299 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937
Ne, vážně...Deana beru jako "děvkaře", který se otočí za každou sukní. Alespoň tak nám ho Eric podal. Že by se z něj časem vyklubal gay by bylo sice krásný 702 Laughing Laughing , ale jak jsem psala výše, zcela nereálné. Leda by natočili 6. sérii pouze a jen pro slash fanoušky. cheers cheers cheers 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 556347 Tak to by byla zcela jiná situace. 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 264347 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
JMMM
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
JMMM

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 21:22

Chrystelle napísal:
Ano, bylo by to splnění mých (troufnu si tvrdit "našich" Laughing) snů, ale pro tento seriál to prostě podle mě navždycky zůstává jen naší fantazií.
Asi ma tu všetci zle pochopili, alebo som uviedla blbý príklad, občas (skoro stále) sa mi to stáva confused. Mne ide o to, že každý dobrý spisovateľ sa musí vžiť do príbehu, na čas, keď píše, musia byť tie postavy živé a skutočné, pretože len ak sa budú chovať prirodzene, tak sa to bude ľuďom páčiť, poprípade aj jemu (jej). No a o tom to je, ak niekto píše, musí si ozaj myslieť, že takto by to tá postava urobila, takto by to povedala, čím sa to stáva pre neho reálnym. Čím nevravím, že si neuvedomujete, že je to fikcia, ale v prípade, že by sa to skutočne dialo, tak by ste očakávali takýto priebeh, toť vsio na tému fikcia a realita.

Chrystelle napísal:

Jinak to co jsi teď všechno napsala je sice pravda, ale já jsem předtím reagovala právě na situaci, ve které se ti zdálo (pokud jsem to dobře pochopila), že ty naše fantazie a teorie můžou ovlivňovat či plést ostatní fanoušky.

Zle si ma pochopila, nikdy som to nemyslela tak, že to môže ostatných pliesť, len som hľadala dôvod, prečo si to myslíte, či som náhodou niečo v seriáli neprehliadla 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 807248. Nie preto, že by som si hneď začala nahovárať zmenu orientácie Deana, ale len tak zo zvedavosti, však ako som písala, bez vetra sa ani lístok nepohne, tak som očakávala, že ste tam niekde videli niečo, čo ja nie. A či to skutočne môže ovplyvňovať iných? Všetko môže, záleží na psychike človeka.

Naposledy upravil JMMM dňa 21.11.09 21:27, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 21:27

Aha, tak jsme se blbě pochopily. Very Happy No ono se není čemu divit, na netu je to běžné. Wink

Jo a máš pravdu, ovlivňovat to může...už jen to, kolik lidí jsme díky těm našim komentářům přetáhli na slash a teď se bijí do hlavy, že na něj nepřišli dřív. 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937

A určitě jsi něco přehlídla, to si piš že jo. Ale jen proto, že prostě nejsi slash fan. Já jsem to tady nedávno dlouze vysvětlovala, protože to taky chtěl někdo vědět, proč tam ten slash vidíme a CO vlastně vidíme. Prostě se na SN díváme jiným pohledem. Tím, kterým ty ho nikdy neuvidíš, dokud nebudeš slash fan. Wink

Takže důvod/"materiál" pro naše fantazie v SN opravdu je. Cool
Návrat hore Goto down
JMMM
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
JMMM

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 21:31

Ňo, som rada, že sa to už vyjasnilo 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 949816.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 21:34

No to já taky. 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 312566 A hlavně že ani facky nelítaly.... 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty21.11.09 23:17

ja len pridám malý dodatok k tomu, že JMMM písala o spisovateľoch a o tom, že musia sa vcítiť do príbehu a podobne. takže ja píšem slash 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194 a nemám s tým problém 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194 jasné, že pre danú poviedku si predstavujem, že dean a castiel sú spolu a teda sú gayovia, ale je to len pre danú poviedku, je to stále niečo, o čom rada píšem, čítam či pozerám videá, ale neovplyvňuje to môj pohľad na seriál ako celok a stále si uvedomujem, že dean gay nie je Wink
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty22.11.09 1:06

dion: mne to po tom množstve ff už ovplyvňuje celkové vnímanie SPN.. Very Happy občas neviem, čo bolo v seriáli a čo v poviedke Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty22.11.09 12:45

fay: no ale to je už profesionálna deformácia Laughing tam zatiaľ ešte nie som 603 a nie preto, že by som nečítala dostatočné množstvo ff, ale preto, že väčšina ff, ktoré čítam sú buďto anime alebo j2 mmt 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 934194 takže sa mi to zatiaľ nepletie, ale mala som aj ja také obdobie počas 4 série, kedy som bola totálne namotaná na dastiel fanfics, že tiež som občas rozmýšľala, čo sme vlastne videli v sn a čo nie Laughing
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty22.11.09 12:49

Dion: jj, 100% profesionálna deformácia, ja mám už toľko tých SPN poviedok prelezených, že dovi.. a keby to bolo len v tomto.. Pozeráme nejakú epku a ja už len - no tak toto je narážka, tamto je narážka (však Jani 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 284389 ), z tohto sa bude dobre čerpať.. Je to choroba.. Very Happy a keď sú k tým poviedkam ešte aj manipy, tak je to už moja konečná (napríklad keď pozerám Heart, tak mi tam pri ňom dakto chýba, vieš asi na čo narážam 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 284389 )

Mohli kua v tejto epke spomenúť aj fanfiction.. Very Happy Hlavne tá od Becky ma zaujíma 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty22.11.09 13:12

fay: neboj chápem ťa úplne Laughing Laughing Laughing inak presne heart je taká epka, že si ju aj rada pozriem, ale kurnik nesedí mi to tam ten jeden záber Laughing Laughing Laughing to isté aj v route666, ale tak to zase až tak moc nekukám, ale aj heaven and hell.... proste to je normálne mučenie ísť si to pozrieť po tých videách Laughing ešteže k heaven and hell sú tuším title od cleo 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937

a nj, škoda, že ff nespomenuli... to je tak vďačná téma 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937 ešteže mišiak sa o tom furt vykeciava 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 99937

btw ty pokiaľ narazíš na fakt, že echt dobrú ff, tak kľudne posielaj na fb alebo do pm alebo na skype, ja si rada rozšírim obzory 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 284389 len sa mi nechce hľadať nejaké dobré už dokončené dastielky.... 603 a kľudne aj sastielky... alebo podobne Laughing
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty22.11.09 13:16

Dion: no niektoré scény sú fakt že neuveriteľné.. dokonca "nemanipové" .. Very Happy

Pekne sa do toho vžili chlapci, ešte by som chcela jednu takú epku 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 316745 alebo by sa tentokrát mohli dostať do fanfiction 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 316745 nech umrem šťastná, heh.. v telke už boli, na Cone už boli.. FANFICTION (asi začnem spamovať CW mail.. Very Happy )

poviedky mám aj také, aj také (rôzne, kopy), jednu perfektnú Sastiel (Luci v Samovi 05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 430869 ) a teraz som Janke posielala jednu torturing dokonalú S/D, tak ti ju hodím dakam Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters   05x09 The Real Ghostbusters - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

05x09 The Real Ghostbusters
Návrat hore 
Strana 5 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» 05x09 The Real Ghostbusters
» 05x09 The Real Ghostbusters
» 08x11 LARP and the Real Girl

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Piata séria-
Prejdi na: