|
| Secrets & Awakening | |
|
+25Fazulina calla Faith Wanis Kacena222 SNAdeline Violet milleniumfalcon Kristine SkreechTina Anwiel bookika Soniq keksiiq sisel LenkaX22 Madlen Blanka Sarinka SNlois janka410 Ettie Samabel jana7413 dion-fortune 29 posters | |
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.04.08 20:47 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.04.08 20:50 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.04.08 21:21 | |
| | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.04.08 21:29 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.04.08 22:07 | |
| jeej vdaka a pokracko bude v piatok a snad uz aj spat s falshbackmi a som si aj myslela, ze bobbymu sa potesite, no a urcite bude objasnene, to ako mu lestat pomohol, no zase az trocha neskor, lebo teraz sa budem pravdepodobne sustredovat na tie flashbacky janka: no viem, ze sa ti to nepaci, ale bohuzial je to jedna z moznosti, no co je mrtve, nemusi automaticky aj mrtve ostat no ja uz musim byt ticho, lebo az sa prepracujem k tomuto bodu, tak vsetci budete uz vediet, co ocakavat, takze prestante sa tymto trapit, proste zatial co vas ma zaujimat su len spomienky, takze ziaden strach, min. na dalsich 10 casti to vsetci preziju (alebo aspon ti hlavni) no musim povedat, ze som sa rohozdla zobrat si priklad nielen s kripkeho a dat tejto poviedke cas, ale aj zo sery... takze ocakavajte mrtvoly... aj ked zatial nepoviem koho, no v dalsej casti, sa dozviete meno prvej obete, ktora bola viac-menej ocakavana a tiez nebude to nikto podstatny, takze ziadne strachy.... | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.04.08 22:14 | |
|
Naposledy upravil bookika dňa 16.04.08 9:47, celkom upravené 1 krát. | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 15.04.08 22:18 | |
| | |
| | | LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.04.08 9:12 | |
| dion skvelee pokracko .. parada...no a normalne si ma vysokovala,ked tu tak hadzes spoilery a tvrdis,ze dalsia cast bude silna kava ..jooj,bojim,bojim,bojim .... | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.04.08 9:17 | |
| heh diki moc lenka a dalsia cast este nebude hned taky extrem, to som len naznacovala, co prichadza a zacne to v tej najblizsej casti... proste asi tak, mno... ono to pojde pomaly nebojte viete ja som taky pomaly cloviecik a lenivy, takze sa riadim heslom, ze pomaly dalej zajdes.... | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 16.04.08 10:05 | |
| | |
| | | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 18.04.08 16:23 | |
| už dneska bude bude ano ano prosim vidiš jaka som nedočkavá čo so mnou robiš | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 18.04.08 19:15 | |
| ilovejensensam: hm no neviem, ci to dnes stihnem a ak ano tak sa to tu objavi az neskoro vecer. mam napisany zaciatok a aj clekom jasnu predstavu ako dalej, ale neviem.... akosi zatial nemam slinu.... o 8 by som sa do toho, ale chcela pustit, no neviem ako dlho mi to potrva... ono sa to tu dnes urcite objavi, lebo cez vikend fakt nebudem mat cas pisat, takze to dnes musim stihnut, no neviem kedy, takze skor to cakajte v neskorych vecernych hodinach, pripadne skorych rannych hodinach | |
| | | Soniq Winchester
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 11:04 | |
| takze pokracko je na ceste a tu je spoiler: - Spoiler:
11 cast sa bude volat betrayal- zrada. zacne sa miernymi obkecavackami okolo Desire a potom to uz prejde spat k bobbymu a jeho pribehu. zacnu sa vyvijat dve casove linie, lebo u desire uz bude druhy den, zatial co u bobbyho este nie... bude to ako by navrat spat, tie casti s bobbym. no a samozrejme dalsie flashbacky prichadzaju
| |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 12:00 | |
| | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 12:34 | |
| fajn, je tu dalsia cast... opat len taka kratsia, ale v dalsej to uz bude lepsie momentalne, ale nic nestiham, takze... ehm no, ale uz som sa dostala tam,kam som chcela, takze zase pride seria flashbackov z isteho obdobia CHAPTER 11- BETRAYAL (ZRADA) Na druhy den, luxusna vilaDesire sa nervozne prechadzala po svojej pracovni. Planovany odpocinok sa zmenil na noc plnu trapenia, zaklinadiel a hladania odpovedi na mnoho otazok. Desire urobila vsetko, co mohla, aby posilnila ochranu svojho sidla, no tusila, ze Lestata nic nezastavi, ak si opat zaumieni dostat sa dnu. Desire vsak najviac znepokojoval fakt, ze Lestat bol stale nazive. Teda viac-menej. Burili sa v nej pocity. Lestat bol jej velkou laskou az do dna, ked jej Azazel povedal, ze je mrtvy. Ukazal jej ako zomrel. Ona ho videla zomriet! “Tak ako to, ze je stale tu?” V tom si Desire uvedomila krutu pravdu. “Ten parchant!” Azazel ju ocividne podviedol. Zahral sa s jej myslou a presvedcil ju o niecom, co sa nikdy nestalo…. Desire bola hnevom bez seba. “Ako to mohol urobit?” No jej vnutorny nepokoj prehlusila ina otazka. “Preco Lestat odisiel?” Prisiel predsa do jej domu, tak preco nic nepovedal? Nieco, co videl alebo pocul zmenilo jeho plany a to Desire znepokojilo este viac. V tom prenikol cez zavesy jasny slnecny luc a desirin pohlad presiel k dveram. “Mam tu nieco rozrobene… Lestat musi pockat.” Pomyslela si a pobrala sa spat do podzemia. Televiziu vsak nechala bezat. Na tej sa vo chvili, ked sa za Desire zavreli dvere zmenil obraz ohlasujuc mimoriadne spravy. Reporterkin hlas sa trocha triasol pri oznamovani tragedie, ktora sa udiala vcera neskoro vecer. “Lietadlo smerujuce na Floridu sa zrutilo tesne pred pristatim. Nikto neprezil.” Na to sa na obrazovke objavil zoznam obeti. Medzi nimi bolo aj meno Alex…. Predtym, Bobbyho domBobby s Lestatom presli do obyvacej izby a usadili sa na pohovku. Obaja citili, ze toto este bude dlha noc. Predtym nez sa Bobby pustil do rozpravania, pozrel na Lestata. “Pozri, som ti velmi vdacny za to, co si pre mna vtedy urobil. Ak by si mi nebol pomohol asi by som sa so smrtou mojej zeny nikdy nevyrovnal. No Dean a Sam su mojou najblizsou rodinou. Slub mi, ze nech ti poviem dnes cokolvek ostane to len medzi nami a bratom to neublizi. Neodpustil by som si, ak by sa im nieco stalo kvoli mne.” Lestat sa vludne na lovca usmial. “Neboj sa. Nikomu nic nepoviem. Som len zvedavy, to je vsetko a ver mi, ze ja im ublizit nechcem.” Po tychto slovach Bobby prikyvol a zacal. Ked za mnou prvykrat prisiel John vela som o nom nevedel. Bolo to v obdobi, ked zacal lovit a potreboval niekoho, kto by mu ukazal ako to chodi v tejto praci. Hned ako som otvoril dvere a on tam stal so svojimi dvoma malymi detmi, vedel som, ze je iny nez vacsina ostatnych lovcov. Nikdy som nestretol ziadneho s detmi. Zdrzali sa u mna len kratku dobu, este sme sa nepoznali a John nechcel otravovat, no aj tych par hodin stacilo na to, aby som si vsimol ako ticho je jeden z jeho synov. Dean neprehovoril jedine slovo pocas celeho ich pobytu u mna. Len poslusne sedel pri Samovi a daval nanho pozor. Nikdy predtym som tak pokojne dieta nevidel, aj ked musim pripustit, ze s detmi stale nemam velke skusenosti. John vsak okamzite ako zistil, co potreboval zobral svoje deti, podakoval sa o odisiel. Po par mesiacov sme si len telefonovali, vacsinou kvoli sposobom ako nieco zabit. John sa vsak ucil velmi rychlo a telefonaty boli cim dalej, tym ojedinelejsie. Az jedneho dna sa necakane objavil pred mojimi dvermi so slovami, ze pastor Jim, ktory mu obvykle daval pozor na deti je na love a on potrebuje ist surne vyriesit jeden pripad. Mal som mu cez noc dat pozor na synov. Nebol som tym velmi nadseny, ale nakoniec som suhlasil. Dean mal vtedy okolo pat rokov, no o brata sa dokazal perfektne postarat. Nakrmil ho, prebalil, uspal… Nemal som s nimi ziadne starosti a to ma tak trocha vydesilo. Dean v tom case uz rozpraval, aj ked len velmi malo a tak som sa ho parkrat spytal, ci nepotrebuje pomoc s bratom alebo nieco ine, no on vzdy odpovedal, ze to zvladne. Uprimne som bol uneseny tym, ako vsetko dokazal zvladnut aj sam. John sa vratil nadranom, pekne dobity. Osetril som mu rany a odisel do kuchyne pripravit ranajky a kavu, ked som zacul deanov tisivy hlas, ktory upokojoval otca. Poviem ti, ze ten moment mi zlomil srdce. Povedal som Johnovi, ze chlapcov moze doniest aj castejsie, akosi som odrazu mal tuzbu byt s nimi, dozvediet sa o nich viac. A tak, ked boli chlapci este prilis maly na to, aby mohli ostat samy, John ich vzdy priviezol ku mne alebo Jimovi. Poviem ti, ze vzdy ked prisli mal som pocit, ze Dean starne az prilis rychlo…
Rok 1985 Bobby otvoril dvere a s usmevom na tvari privital vsetkych troch Winchestrovcov. John sa s nim vo dverach hned aj rozlucil. Mal trochu naponahlo… Sam a Dean vsak vosli dnu, obaja viditelne unaveny z cesty. Dean okamzite ulozil brata, no namiesto toho, aby si aj on lahol sa obratil k Bobbymu. “Mozem ti s niecim pomoct?” Bobby sa nanho smutne usmial. “Preco si radsej trochu neodpocinies? Mali ste dlhu cestu.” Dean sa nanho unavene pozrel a len slabo prikyvol. Dotackal sa do posteli k Samovi a okamzite zaspal. Na bobbyho prekvapenie vsak nespal dlho. Uz za dve hodiny opat stal v kuchyni ocakavajuc nejake prikazy. Bobby len neveriacky pokrutil hlavou. “Nepotrebujem ziadnu pomoc, Dean. Naozaj. Nechces sa radsej nieco zahrat?” Deanove zrenicky sa zuzili v uzase. Ked sa vsak spametal jeho odpoved Bobbyho opat velmi zasiahla. “Az sa Sammy zobudi budem sa nim hrat, ale teraz by som ti radsej pomohol. Mozem umyt riad?” spytal sa a Bobby len sokovane prikyvol. Na to sa Dean presunul k drezu, kde zacal s umyvanim. Bobby nanho hladel a pytal sa sam seba, ktore normalne 6rocne dieta ide radsej umyt riad, nez sa hrat…Lestat pozorne pocuval svojho priatela a rozmyslal, co ma Desire spolocne s tymito dvoma. Mali par hodin, kym sa bratia zobudia a Lestat usudil, ze bude dobre ak sa o nich, co to dozvie predtym, ako opat vtrhne do jej domu. Avsak to ako ich Bobby opisoval ho zarazilo. Ocividno slo o velmi zaujimavych jedincov, takze za desirinym konanim bude urcite nieco viac. Narovnal sa a dychtivo cakal, co este mu lovec vyzradi. Podzemie luxusnej vilyDesire vosla do tmavej miestnosti a svojich sluhov okamzite poslala strazit dom. “Lestat sa moze objavil kazdu chvilu..” Ked jej poskokovia odisli sklonila sa k Deanovi a hned na to aj Samovi. Obaja sa po jej dotyku zacali preberat. “Tak Sammy ako sa citime? Trochu nahnevany na ocka za to, co spravil tvojmu ubohemu bracekovi? Vies, Johnny nie je ten, na koho by si sa mal hnevat. Nech uz ublizil Deanovi akokolvek velmi, ty si mu ublizil ovela viac, ked si sa rozhodol odist. Rozmyslal si niekedy nad tym, co to prenho znamenalo? Ako sa asi citil? Chapem preco si sa distancoval od Johna, ale preco aj od Deana? Kolkokrat ti volal a ty si mu nikdy nedvihol? A ked sa pre teba vtedy vratil? Nehovor mi, ze si si nevsimol jeho smutneho vyrazu, ked si mu neustale pripominal, ze ty s nim neostanes. A ked ta zaviezol spat? To si vazne nevidel, ako zlomeny je? Povedz Sam, chces vediet, co robil tvoj brat pocas tych dvoch rokov, co si sa ty snazil zit normalny zivot? Ha? Chces vidiet ako velmi si ho tym zranil?” Po tychto tvrdych slovach sa v kruhu opat objavila hmla. Dean sa citil ovela lepsie potom, co sa vyspal, takze ho bolest hlavy az tak nezasiahla, no vedel, co prichadzalo a len sa smutne pozrel na brata. “Boze prosim odpust mi, ze som ho na toto nikdy nepripravil.” Desirine slova Sama velmi zasiahli. Vedel, ze ma pravdu. Preco bol len tak hlupy a Deanovi neodpovedal? Sam sa bal, ze by sa ho Dean snazil presvedcit, aby sa vratil a on si nebol isty, ci by mu bol schopny povedat nie a tak sa nim radsej nerozpraval vobec. Teraz hladel do oci ich nepriatela a vedel, ze sa myslil. Vedel, ze za chvilu uvidi na vlastne oci dokaz toho, ako velmi svojho brata zradil. Nemylil sa. Obraz sa ustalil a zacali sa v nom premietat obrazy. Sam zadrzal dych a snazil sa upokojit. Dobre si pametal ako nanho posledne bratove spomienky zaposobili a on to uz nechcel opat zazit. No nech sa snazil ako chcel, obrazy v strede kruhu ho opat zacali oberat o dych. Citil chlad, ktory sa zacal sirit jeho telom a tusil, ze uz nema daleko do toho, aby sa definitivne zlomil. Jedina vec, ktora ho este stale drzala pri zivote bol Dean. Po tom vsetkom, co prenho urobil, sa nemohol len tak vzdat.Nemohol ho proste sklamat viac, ako ho uz sklamal…
Naposledy upravil dion-fortune dňa 29.04.08 14:49, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| | | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 13:26 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 13:34 | |
| | |
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 15:08 | |
| dakujem pokracovanie... no uvidime, asi buduci vikend madlen: no hej bobby s lestatom, im pojde napomoc, to mas pravdu len skoda, ze to nestihnu v cas anwiel: heh no to som teda aj ja zvedava, ako to bude pokracovat janka: no dalsia cast bude cela zasvetena tym dvom rokom, bude to dalsia seria flashbackov a ano bude to smutne, teda aspon dufam... hmm no a kratke, ja viem, ale proste nestiham dnes nic, takze len toto osm zo seba dostala, ale pevne dufam,ze o tyzden vam to vynahradim | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| | | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| | | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 18:55 | |
| samabel: no hej, az tak kratke to nebolo bobbyho spomienky este budu pokracovat a sam a jeho obvinovanie......... no ano este si ho uzijete dost a lestata ostane po par casti rovnako zahadny ako je jedine co sa objasni, bude presne to ako pomohol bobbymu ettie: smrt? no to snad nie podla mna toto bola taka ta kludnejsia cast........ som ozaj zvedava, ako vezmete jeden napad, s ktorym som prisla tato poviedka je totiz ozj dost dlha a tak mi napadlo, ze to v jednom bode ukoncim viac-menej neukoncene, ale bude na to nadvazovat druha poviedka este uvidim... lebo ak by som to rozdelila, urcite by som sa v druhej casti mohla krasne povenovat, vsetkym tym flashbckom z konkretnych epiek a v tejto dejovej linii mi na to uz nevyda cas............no ved uvidime, kazdopadne sa pomaly blizime k bodu, kde to pojde ozaj do tuheho ja to vidim na take tri casti este a potom pride to velke bum | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Secrets & Awakening 20.04.08 19:21 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Secrets & Awakening | |
| |
| | | | Secrets & Awakening | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |