| Z pera Zizi | |
|
+19dzajnisko lentilka Dzowika4 janicag Ewis Soniq Anwiel wiktoriano SNlois CrazyD Faith calla Silvia Sarinka dion-fortune lenkka SkreechTina sonca12 Zizi 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 13.09.08 20:59 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 14.09.08 14:40 | |
| V noci som zasa tvorila ale tentokrát to bude trošku strašidelné. No myslím, že ten koniec však vraví za všetko a ak by som vedela, že sa to takto skončí, rada by som sa bála. Nečakaná záchranaNoc, hviezdy zakryté mrakmi. Temná ulička so strašidelnými zvukmi. Podivné tiene mihajúce sa po stenách, len tvoje bijúce srdce a neutíchajúci strach. Zrazu zrýchliš svoj krok a prebehneš popri kríkoch. Lampy začnú blikať, ty pocítiš náhly chlad. Rozbehneš sa a domov letíš, niečí pohľad na svojom chrbte cítiš. V dome vyzerá všetko bezpečne, pokiaľ lampa neblikne. Odrazu je všade tma, skrývaš sa v kúte na zemi schúlená. O chvíľu kroky ticho prerušia a tvoje oči do tmy sa zahľadia. Pred tebou silueta človeka sa zjaví, ďalší nával sĺz po líci sa ti valí. Ten človek sa k tebe blíži, ty sa bojíš, že ti ublíži. V tom jeho ruka dotkne sa tej tvojej, pokojným hlasom ťa vytrhne z predstavy strašidelnej. Do náručia, aby ťa ukľudnil, ťa vezme, ubezpečí ťa, že tam už nič nie je nebezpečné. V tom celý dom svetlo zaplaví a ktosi dvere do miestnosti rozrazí. Z náručia sa mužovi vytrhneš a obe postavy si poriadne prehliadneš. Pred tebou budú stáť dvaja vysmiaty lovci a predstavia sa ti ako bratia Winchesterovci. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 14.09.08 14:41 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 14.09.08 15:25 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 15.09.08 9:43 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 15.09.08 12:39 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.09.08 21:24 | |
| No tak toto je taká obyčajná báseň. Aj keď je troška o SN teda na konci, je to hlavne pravdivá báseň. Takto ja totiž vnímam skutočné priateľstvo a chcem preto toto dielko venovať lenkke, lebo v čase nedávnej krízy stála pri mne a predsa len sa poznáme už 14 rokov Najlepší priateľNajlepší priateľ, vždy pri tebe stojí, rozosmieva ťa až kým nie si veselý. Najlepší priateľ ťa objíme a bez slova počúva tvoje trápenie. Najlepší priateľ si ťa zastane, keď sa cítiš proti svetu bezbranne. Najlepší priateľ sa s tebou smeje, aj keď možno žiadny dôvod na to nie je. Najlepší priateľ slzu z oka zotrie ti, že všetko dobré bude, povie ti. Najlepší priateľ ti pomocnú ruku podá, za svoju pomoc nikdy nič nežiada. Najlepší môj priateľ, je môj veľký brat, vždy sa môžem spoľahnúť, že pri mne bude stáť. Že ma nenechá klesnúť až na samé dno a čo sa so mnou stane, mu vôbec nie je jedno. Najlepší priateľ je môj braček Dean, vždy ma bude chrániť až na dno svojich síl. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.09.08 21:50 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 19.09.08 22:11 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 20.09.08 12:53 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.09.08 15:09 | |
| Ahojte, chcem vám všetkým so srdiečka ešte raz poďakovať a prihodiť sem ešte raz moju báseň, pretože bola kvôli chybe na fore zmazaná a keďže ich tu mám všetky tak ju sem ešte raz prihadzujem. PS: som rada, že to čítate RovnováhaTak ako prvá dažďová kvapka, slza v oku sa ti zjaví, keď sa pred tebou zrazu temné stvorenie objaví. Keď lesom kráčaš a všade je ticho, možno so skrýše v kríku, sleduje ťa wendigo. Pozoruješ deti ako sa vonku veselo hrajú, raduješ sa, že nestretli ešte strigu. Ako hrdina, každé ráno stojíš pred zrkadlom, s vedomím, že krvavá Mary nemá dôvod objaviť sa v ňom. V ovocnom sade si strašiaka všimneš, možné však je, že do jabĺčka si nezahryzneš. Keď vracať sa budeš domov neskoro v noci, možno tá skupinka ľudí čo obídeš, budú upíri na ulici. Počas teplej noci, zrazu ochladí sa vzduch, možno to nebude náhoda, ale len utrápený duch. Na svete však rovnováha musí existovať, a preto okrem strany zla aj na tej dobrej musí ktorí stáť. Okrem obetavých lovcov, čo za nevinných sa bijú, aj anjeli a iné dobré tvory verím, že existujú. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.09.08 15:35 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.09.08 23:18 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.09.08 16:22 | |
| Jej calla, lenkka to ste nemuseli. Ja viem, čo ste mi písali. Ale aj tak ďakujem. Veľmi si to cením. Mám tu opäť akýsi môj výplod, tak prajem pekné čítanie Prečo?Prečo práve ty? Otázkou sa trápiš. Bol si zachránený a v pekle sa viac nesmažíš. Nevieš či máš veriť, že anjeli sú skutočný. Tvoj rozum nechce pripustiť, že aj svet dobra je možný. Ak skutočne žijú a chránia obyčajných ľudí. Prečo sa nebijú aj so zlými démonmi? Prečo sa doteraz skrývali a nepohli prstom? Prečo nikomu nepomohli a nechali to na lovcov. Čo sa blíži, čoho sa má svet báť? Skutočnej Apokalypsy alebo nás chce len niekto vyľakať? Ty nevieš čomu veriť, za skutky nebo súdiš. Prečo ťa boh kázal vrátiť, nechápavo v myšlienkach blúdiš. | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.09.08 17:06 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.09.08 17:48 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 29.09.08 14:17 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 07.10.08 20:28 | |
| Juhuuu ďakujem vám babulky. Vy ste moji anjelikovia radosti. Čítať vaše pochvali ma neskutočne moc teší. Mám pre vás opäť čosi Tak prajem príjemné čítanie Návrat do minulostiDeanne a Sam, mali jednu dcéru len. Mary Campbellová sa volala, za Johna Winchestra vydať sa chcela. Žltooký démon rodinu jej zabil, pred očami aj lásku jej popravil. Aby aspoň Johna zachránila, dohodu s démonom uzavrela. Jediným svetlom bol pre ňu John, nádejou vo svete plnom démonov. Toto všetko sa dozvedel v minulosti Dean, ten mladý muž bol totiž Johnov a Maryn syn. V tom strhol sa lovec v posteli, anjela Castiela jeho oči prekliali. Vraj zastaviť svojho brata má, kým nejakú hlúposť nevykoná. Ovládol ho pri tých slovách strach, aj nenávisť, že anjel stále rozpráva len v hádankách. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 07.10.08 20:42 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 08.10.08 19:05 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 08.10.08 19:13 | |
| - Zizi napísal:
Vraj zastaviť svojho brata má, kým nejakú hlúposť nevykoná.
Ovládol ho pri tých slovách strach, aj nenávisť, že anjel stále rozpráva len v hádankách. Krasa Zizi... Tato cast sa mi asi najviac paci Wow, mat tak tvoje basnicke crevo... | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Z pera Zizi 08.10.08 19:20 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 08.10.08 19:23 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.10.08 16:07 | |
| Táto báseň bola pôvodne iná, ale môjmu mobilu sa asi nepáčila a vymazala sa. Tak som ju z toho čo som si pamätala dala opäť dokopy. Ale tak význam je stále rovnaký Dúfam, že sa bude páčiť Ja sa len tak nezľaknemStrhol som sa v strachu, v temnote som sa prebudil. Videl som z vnútra rakvu, ten pohľad ma vystrašil. Vyhrabal som sa von, cez hrubú vrstvu hliny. Okolo seba som sa rozhliadol, celý kraj bol spustošený. Navštívil som Bobbyho, po čase mi uveril. Pomohol mi nájsť Sammyho, s dievčaťom som ho objavil. Prečo práve ja, mám zachrániť svet? Prečo práve mňa, prikázal boh vrátiť späť? Bol som predsa v pekle, čo ak ma zmenilo. Dlhé štyri mesiace, moje telo nežilo. Zrazu mám zastaviť brata, skôr ako spraví hlúposť. Nechcem ísť viac do pekla, na nekonečnú večnosť. Opäť musím bojovať, opäť musím žiť. O brata sa strachovať a sám sebou byť. Nech sa mi anjel vyhráža, môjho brata sa nedotkne. Vytiahol z pekla lovca, čo sa len tak nezľakne. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Zizi | |
| |
|
| |
| Z pera Zizi | |
|