| Dream or Reality | |
|
+28lentilka Fazulina kattie Faith wiktoriano Kacena222 Pa001 Violet SNAdeline Kristine milleniumfalcon Soniq keksiiq Silvia Leja Ettie bookika Blanka LenkaX22 Madlen Samabel jana7413 janka410 Sarinka dion-fortune SkreechTina SNlois Chrystelle 32 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 11.03.08 16:15 | |
| takze najprv skladam poklonu za ozaj bravurne vysvetlenie a skvelo napisanu dalsiu cast poviedka je jedna z najlepsich ake som kedy citala ALE kde dopekle je dean???? ocenujem, ze si ho nezabila, za to som ti ozaj velmi vdacna, ale uz by som ozaj chcela pocut aj o jeho pocitoch a o tom, co robi, samovo orientovane casti uz boli az dve.....takze please v next part dean no a co myslis tym, ze rozdelit tych dvoch, ze ma sam na brata zabudnut???WTF???to co si ta baba mysli, takto samom manipulovat a presviedcat ho o tom, aby deana opustil, to ako nie ty dvaja musia byt predsa spolu a bodka. ale tak bola to skvela cast a len sa modlim za skore pokracovanie, tuto poviedku totalne milujem | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 11.03.08 16:37 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 11.03.08 16:43 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 11.03.08 17:26 | |
| Moc děkuji, dion-forune a Samabel! Těší mě, že se vám povídka líbí. Já vím, že to momentálně není podle vašeho gusta, ale nemůže se psát dokola pořád o tom samém, no ne? Samabel, Kate má do Ruby teda hooodně daleko. Možná na vás působí nepříjemným dojmem, ale ve skutečnosti jí opravdu jde jen o to, aby zachránila životy...ať už kohokoliv. Sice tím přivodí klukům těžkosti, ale pořád lešpí než smrt, ne? A to vy přece máte rády, ne? Hlavně žádnou nezvratnou smrt, ale o to víc utrpení a bolesti. Tak uvidíme, jestli se jí nakonec podaří nějaký ten život zachránit nebo ne. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 11.03.08 17:45 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 11.03.08 17:54 | |
| boze SNlois dalsi vybuch ale akurat si vyriesila moju dilemu lebo ja ako som to citala, tak som vedela, ze ten lester mi dakoho pripomina, ale nijakovsky som si sylera ani petera nevedela vybavit, to asi preto, ze som heroes istu dobu nevidela, takze vdaka konecne viem, co mi to pripominalo, aj ked mne stale napadal Hanibal Lecter v tejto suvislosti ale to urcite bude len tou podobnostou mena janni: samozrejme mne vobec neva, ze si sa viac upla na sammyho, vsak predsa je to len tvoj milacik a aj ja sa mu mienim viac venovat v mojej poviedke a podobne-takze mne to vyhovuje, ze si tam dala sammyho, ved aj jeho totalne milujem, len uz by to chcelo aj deana, aspon trocha spomenut, cim asi prechadza a podobne...ved vies potesit aj nas ale tak poviedka je ozaj perfektna ale ta baba je tam pekne otravna. musim povedat, ze mne sa na zaciatku celkom pacila, ked sa tam objavila, taka cool mi prisla, ale teraz ma cim dalej tym viac stve, takze to rychlo nejako naprav a please next part skoro | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 11.03.08 17:57 | |
| Tak já jsem dostala záchvat smíchu už jen při pohledu na tvůj příspěvek, SNlois. No jo, asi jsem se do té povídky fakt neměla pouštět, protože mi bylo jasný, že to bude pro vás silný kafe (bratři rozdělení a tak). Ale tak co už. Snad to nějak zvládnu dopsat, i když mě to nějak přestává bavit, respektive ztrácím elán... Máš pravdu SNlois, taky mi to připomíná Heroes, po tom, co jsem je nedávno konečně shlédla. Nevím, jak mě mohla napadnout taková kravina a teď navíc vidím, že Lester nemá daleko do Sylara. Ale já jsem prostě potřebovala nějakou záminku, jak dostat Sama tam, kam potřebuju. A nic lepšího mě nenapadlo. Démony jsem do své povídky tahat nechtěla, protože těch už je všude dost. I když, jeden démon tam bude, jestli se to tak dá nazvat... EDIT: tak df už mě dorazila úplně s tím Lecterem. Ten mě nenapadl ani náhodou, ale vidím, že opravdu jméno podobné.... No já už se jdu vážně zahrabat. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 11.03.08 21:43 | |
| Skvelé pokračovanie, Jannka.. Veľmi sa mi páčilo to tvoje vysvetlenie a navyše Sammy je špeciálne špeciálny.. No ale chudák Dean, dúfam, že sa na neho Sammy nevybodne a pôjde ho hľadať a tu cicu okašle.. Super, len tak ďalej.. and next time Sam and Dean have to be together, cuz Im sad they aren't...poor Deano.. | |
|
| |
| |
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Dream or Reality 12.03.08 10:46 | |
| Jani: ale jestli nebude brzo další část nastane ..nene ale fakt pěkný ale já už sem semka zase šla že si půjdu čítat další infarktový part a ono prd | |
|
| |
| Predmet: Re: Dream or Reality 12.03.08 11:54 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Dream or Reality 12.03.08 14:35 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Dream or Reality 12.03.08 17:02 | |
| Jenom kecej klidně dál. Lepší než realizace. Znáš to...pusa plná keců a skutek utek. Na to spoléhám. Ne, ale vážně jsem jen chtěla informovat, abyste na další část nečekali.
Naposledy upravil Janna dňa 12.03.08 17:23, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Dream or Reality 12.03.08 17:49 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Dream or Reality 12.03.08 21:40 | |
| Jé Silvia, ty už jsi ji taky četla? To mě těší, že se ti líbí. No a je mi líto, že tě zklamu, ale honem, honem to určitě nebude. Ale snad se do toho zase někdy dám. Třeba mě nakopnou nové díly SN v dubnu. No, i když podle posledních dílů bych na to asi neměla moc spoléhat. SNlois, tak na tu tvoji novou taktiku už jsem zvědavá. | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Dream or Reality 12.03.08 23:35 | |
| Páni nemám slov--Teraz som dočítalá celú tú poviedku..No nemám slov,alebo skôr mám ich až moc vela.Perfektne píšeš.Nedokázala som sa odtrhnúť od obrazovky Tie Deanove vízie o Samym a jeho smrťi ma dostali..Proste je to neuveritelné ako sa to vyvinulo a vela x som si poriadne poplakala.. Uplne ma dostalo to ako to Dean prežíval,tie vízie ako sa o nho strachoval ja ťa fakt žeriem.. Naozaj ma prekvapilo to ich rozdelenie,nechcela som tomu uveriť ale je to čím dalej tým zaujímavejšie a bola by velká škoda keby si to nedokončila..Dlho som nič podobné nečítala a toto ma brutálne dostalo.. Je tam všetko ako má byť,človek sa pritom zasmeje,poplače sem tam mám chuť poriadne si obúchať hlavu . Proste klobúk dolu máš talent!Perfektná poviedka ja by som ťi tu vypísala všeličo možné na to aké je to úžasné..ale naozaj sa neviem dočkať na pokračovanie.. I | |
|
| |
| Predmet: Re: Dream or Reality 13.03.08 10:54 | |
| | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Dream or Reality 13.03.08 14:27 | |
| Velmi ma zaujala a ja som taká,že to asi naozaj moc prežívam a nečakala som že tu nájdem také skvelé poviedky,pri ktorých sa normálne rozplačem,chytím za srdce a pomalinky len čakám a čakám na pokračko.Naozaj skvele píšeš a aj pri ostatných poviedkach som len čumela:)Naozaj ste skvelé baby.A ja som trpezlivá.Vidržím na pokračko.Ved ako sa vraví,trpezlivosť ruže prináša | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 13.03.08 15:16 | |
| Já se tak těšíla na další pokračování a ono nic Doufám, že brzo chytneš chuť do psaní. Já se taky nemůžu dočkat. Pro mě je nejlepší start do nové kapitolky komentáře. Ty mě výdycky nakopnou upe spolehlivě Ale vážně povídka je skvěle vymyšlená a rozepsaná, tak by byla velká škoda, kdybys ji nechala nedopsanou. Zvlášť v tom nejnapínavějším (rozhodnutí Sama co dál...?) Těším se na další kapitolku!!!! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 13.03.08 20:13 | |
| Jannka, žiadne vybodnutie nebude, jasnééé, tvoja poviedka je úžasná a sa už chcem konečne vedieť, čo sa stalo s Deanom.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Dream or Reality 14.03.08 10:04 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Dream or Reality 14.03.08 10:08 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Ha 29.03.08 20:21 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dream or Reality | |