Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Dream or Reality

Goto down 
+28
lentilka
Fazulina
kattie
Faith
wiktoriano
Kacena222
Pa001
Violet
SNAdeline
Kristine
milleniumfalcon
Soniq
keksiiq
Silvia
Leja
Ettie
bookika
Blanka
LenkaX22
Madlen
Samabel
jana7413
janka410
Sarinka
dion-fortune
SkreechTina
SNlois
Chrystelle
32 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Dream or Reality - Stránka 20 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty25.07.08 23:14

no ale aspon take male kratke pokracko by mohlo byt? Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 284389 pleaaaaseeee Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 pretty pleasssseeeee Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty26.07.08 16:04

No, když bude krátké, tak to bude nuda k uzoufání. Dream or Reality - Stránka 20 11674 Laughing Já totiž teď zrovna nemám "v osnově" žádné velké dějové zvraty, takže čím kratší to bude, tím víc o ničem. Laughing Zní to velkem "logicky", že? Dream or Reality - Stránka 20 316745

Ale možná hodím na chvíli bobek na wiki Dream or Reality - Stránka 20 284389 a něco sesmolím, aby se to dalo hodit sem. Už je mi vážně po brášcích smutno. Dream or Reality - Stránka 20 199226 Navíc...aby nám v tom kostele nenastydli, co? Dream or Reality - Stránka 20 999804 Dream or Reality - Stránka 20 316745
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty26.07.08 16:16

oni su este stale v tom kostole? Dream or Reality - Stránka 20 999804 to aby si nam ten dej trosku posunula Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 260605 ale na druhej strane za ten cas sa tam mozno z knizky naucili text Tichej Noci poriadne Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty27.07.08 17:06

Dream or Reality - Stránka 20 99937 Tak za tu dobu, co jsem je tam chudáky nechala trčet, se možná Dean naučil celou Bibli nazpaměť. Laughing Nuda je svi*a. Laughing

No jo, už nad pokračování přemýšlím...ale pořád se nemůžu v jedné věci rozhodnout. Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dojde k ní sice až mnohem později, ale musím se už teď vydat určitým směrem, jinak mi to pak nebude navazovat. Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Krucinál, tohle rozhodování fakt nesnáším. Asi budu muset povídku o jednu část zkrátit, protože už teď se loudám jako šnek a s takovou bych to asi nedopsala ani do příštích Vánoc. Dream or Reality - Stránka 20 202744 603
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty27.07.08 17:38

Puppy eyes Chrys Dream or Reality - Stránka 20 71416 pokráčko brzo Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Já tvoje věrná, bezkonfliktní fanynka tě stráááášně prosím Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 please....please.....PLEASE Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605
Chudáčci,aby nám v tom kostele vážně nastydli....to by moho být vážné....kdo by je opatroval v nemoci,že? Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 284389
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty27.07.08 17:51

janka410 napísal:
....kdo by je opatroval v nemoci,že? Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 284389

No já už bych někoho našla. Twisted Evil (čti sebe, tedy mě) Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 A jinak jsi mě dostala tou bezkonfliktní fanynkou. To byl snad vtip týdne nebo co. Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937
Ale jo, aspoň v duchu už si to zase skládám, jen nevím, kdy to hodím na papír, když pořád váhám nad tou jednou záležitostí. Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 579569
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty27.07.08 17:57

Chrystelle napísal:
A jinak jsi mě dostala tou bezkonfliktní fanynkou. To byl snad vtip týdne nebo co. Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937
Máš snad se mnou nějaký problém Shocked ...... vždyť já vůůůůůůbec nevybaruju, jsem spokojená se vším co napíšeš Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745
Chrystelle napísal:
No já už bych někoho našla. Twisted Evil (čti sebe, tedy mě) Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745
Tady jsi se trošku spletla,ale já ti odpouštím. Je mě jasný,že jsi myslela mě jako opatrovatelku....teda aspoň u Sammyho,že? 702 702

No a jinak co se týče té jedné záležitosti nad kterou váháš.....nemůžu poradit Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Víš,že já ráda poradím Dream or Reality - Stránka 20 328356
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty27.07.08 18:01

Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 No nic, to snad ani nebudu komentovat. Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 A s tou pomocí jsi na to kápla. Tohle ti říct, nad čím přemýšlím, tak mě rovnou zabiješ. Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 To já na tebe nemůžu jen tak vybavfnout, něco takového se musí dávkovat hezky po troškách, abys to stíhala rozdýchávat. Dream or Reality - Stránka 20 328356 Dream or Reality - Stránka 20 666500 Dream or Reality - Stránka 20 99937
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty27.07.08 18:36

No tak to se už bojim....jak takhle naznačuješ....to nebude asi nic dobrýho affraid No tak se nechám překvapit....když teda pohrdáš mou dobrou upřímnou radou Dream or Reality - Stránka 20 71416 Dream or Reality - Stránka 20 261136
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty12.08.08 10:33

Hlásím, že další část je téměř hotová, pokud mi to vyjde, dám vám ji sem už dnes nebo snad nejpozději zítra.
Ovšem zároveň upozorňuji, že jsem ji tak trochu odflákla 603 603 603 603 , protože jsem se nemohla pořád hnout z místa z časových důvodů a na dlouhé přemýšlení teď fakt nemám kdy. Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 71416 Takže jsem děj moc nerozpitvávala a další podrobnosti nechám postupně do dalších dílů. Tuhle část tedy berte jen takovou menší záplatu po dlouhé odmlce. Dream or Reality - Stránka 20 232827 Dream or Reality - Stránka 20 377283
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty12.08.08 10:42

Super Chrys, už se těším Dream or Reality - Stránka 20 170639 Dream or Reality - Stránka 20 170639
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty13.08.08 18:51

Ok, tady to máte, já padám. Dream or Reality - Stránka 20 87642 Dalo mi to vážně pěkně zabrat, takže pokud se vám to nebude zamlouvat nebo některé věty dávat smysl, je mi to vážně jedno. Dream or Reality - Stránka 20 49896 Dream or Reality - Stránka 20 49896 Víc ze sebe prostě nevymáčknu, nemám na to momentálně dost klidu. A nehodlám kvůli téhle povídce úplně zešedivět. Dream or Reality - Stránka 20 862204 Dream or Reality - Stránka 20 49896 Aspoň jsem pro vás nachystala o něco delší část, než jsem původně zamýšlela, abych vám trošičku vynahradila tu dlouhou pauzu. 603 Laughing Dokonce mi to hlásí příliš velký příspěvek, tak to musím rozdělit na dva. Laughing

18. část

Téměř okamžitě uvnitř našel, co hledal.
„Co je to?“ zeptal se Dean při pohledu na malinkou dřevěnou krabičku, kterou držel jeho bratr v rukou.
„To, díky čemu by nás tady Lester neměl najít,“ odpověděl Sam a zaujatě si prohlížel zvláštní ornamenty vyřezané do zapečetěné krabičky.
„Jo? Na mě to tedy nepůsobí moc věrohodně,“ pochyboval Dean. „Co je uvnitř?“
„To nevím. Kate říkala, že si její otec navozil z celého světa spoustu zvláštních předmětů. Tohle bude asi jeden z nich. Ta krabička je prý vyrobena z posvěceného dřeva a používá se k různým rituálům. Ovšem když víš jak na to…“
„A její otec věděl jak na to? Co byl zač? Nějaký čaroděj nebo co?“
„Ne. Byl profesor historie. O černou magii se prý začal zajímat po smrti jeho ženy…“
„Jak zemřela?“ přerušil ho Dean a tušil co uslyší.
„Když bylo Kate půl roku, uhořela nad její postýlkou,“ zazněla očekávaná odpověď. „Způsob, jakým zemřela, mu nedal spát, a proto se spoustu let snažil přijít na to, kdo nebo co ji zabilo a proč.“
„To mi něco připomíná,“ zamumlal Dean. „A přišel na to?“
„Kupodivu mnohem dřív, než náš otec,“ odpověděl Sam a jeho bratr se na něj překvapeně podíval.
„Byl taky lovec? Něco bychom o něm snad slyšeli, ne?“
„Ne, lovec nebyl. Pokud vím, nikdy na to ani nepomyslel. Kate mi vyprávěla, že když jí bylo asi 10 let, začal jezdit po světě a domů si vozil zvláštní knihy, ze kterých se ona ani její bratr nikdy nenaučili číst. Jejich otec nad nimi proseděl celé dny i noci a Kate se zdálo, že o vše ostatní ztrácel zájem.“
„To se ho nikdy nezeptali co bylo v těch knihách?“
„Ptali se a on samozřejmě zprvu lhal. Až o mnoho let později jim prozradil, že jsou to knihy o nadpřirozeném světě. Legendy, rituály, vše o temných silách…v nejrůznějších jazycích, včetně těch nejstarších.“
„K čemu to měl, když se zlem nebojoval?“
„Právě proto shromažďoval všechny ty informace. Aby nemusel se zlem bojovat, ale dokázal se mu ubránit.“
„Nějak mi to nedává smysl…“
„Snažil se pochopit smrt své ženy a nakonec pochopil mnohem víc, než by si přál. Chtěl před tím uchránit své děti a v případě Kate se mu to dařilo docela dlouho, ale její o devět let starší bratr postupně na všechno přišel a otec ho do toho musel konečně zasvětit.“
„A to se ani on nechtěl stát lovcem, když zjistil, že příšery jsou skutečné? A jedna z nich navíc nejspíš zabila jeho matku?“ ptal se zvědavě Dean.
„Prý k tomu nikdy nedostal příležitost. Musel se starat o Kate, zatímco jejich otec cestoval a navíc ho důrazně žádal, aby zbytečně nevyhledával nebezpečí. Možná na to někdy myslel, ale věděl, že by Kate zůstala sama, kdyby se mu něco stalo. Navíc ho ani neměl kdo naučit bojovat. Jeho otec byl učitel. Co uměl ze všeho nejlépe, bylo studovat nepřítele do detailů. Ale do boje se vydával jen v krajních případech. Setkával se s mnoha lovci a navzájem si pomáhali. Ale podrobnosti Kate neznala. O tom, čím se její otec celá léta zabýval, se dozvěděla teprve před pár lety, když se u ní poprvé projevily zvláštní schopnosti.“
„To vážně celou dobu nic netušila?“
„Ne. Její bratr i otec se postarali o to, aby měla co nejhezčí dětství, řádně dostudovala… aby prostě žila normální život. Nikdy jí nepřišlo divné, proč její táta leží v jednom kuse v knihách. Bylo to v náplni jeho práce, takže neměla důvod k nějakému podezření.“
„Když přišel na to, kdo je vrahem jeho ženy, nechtěl se pomstít?“
„Chtěl, ale nevěděl jak. Kolt se mu nikdy nepodařilo najít a bez něj nemělo smysl, aby se pokoušel žlutookého démona vyhledat. Navíc se potom dozvěděl o Lesterovi a najednou měl úplně jiné starosti. Všechny jeho vědomosti stačily bohužel jen k tomu, aby pochopil, že jej nejspíš nikdo nedokáže přemoct.“
„Kromě tebe,“ prohodil Dean ironicky. „A dostáváme se k části příběhu, kterou bych raději prospal.“
Sam se na něj otráveně podíval.
„Promiň, to byla fakt blbá připomínka, vzhledem k tomu, že v posledních týdnech mi spánek nepřinesl zrovna příjemnou vzpruhu,“ prohlásil Dean a vytrhl bratrovi krabičku z ruky, aby si ji také zblízka prohlédl.
„Ty nejsi zvědavej, co v ní je?“
„Nezáleží na tom, co je uvnitř, ale na tom, jestli to funguje,“ odpověděl Sam.
„A funguje?“ ptal se dál jeho bratr. „Třeba už je Lester na cestě k nám, zatímco tady tlacháme.“
„To je možný.“
„Takže jaký je plán? Schovat se do zpovědnice a čekat, jestli se ukáže další z jeho zabijáků?“
„Sice by byl bezpochyby obrovský zážitek, vidět tě ve zpovědnici,“ usmál se Sam, „ale myslím, že není potřeba se obávat. Pokud tady nenašel Kate, nenajde ani nás. Zatím je všechno přesně tak, jak mi popsala, takže snad nelhala.“
„Snad,“ zamyšleně řekl Dean a přejel prstem po pečeti.
„Dokud zůstane krabička nepoškozená, včetně pečeti, nemělo by nám od něj nic hrozit,“ dodal Sam a vzal mu ji z rukou, aby ji ukryl zpět na bezpečné místo za oltářem. „Působí prý v okruhu zhruba tří mil. Takže se musíme zdržovat jen v tomto městečku.“
„Hmm… Doufám, že jsme v tom největším zapadákově z celé Montany,“ neodpustil si další poznámku Dean a pomalu odcházel z kostela, následován svým bratrem.
„Měli bysme odtud zmizet, než si nás někdo všimne,“ řekl venku, zatímco se rozhlížel, jestli už se tak nestalo.
„Kate sem chodila každou noc kontrolovat krabičku, jestli je v pořádku na svém místě, a prý si jí nikdy nikdo nevšimnul. Nejbližší dům je odtud několik set metrů a zdejší lidé prý chodí spát se slepicemi,“ uklidňoval ho Sam, ale také měl obavy, aby i přesto nevzbudili něčí pozornost.
„Takže vážně zapadákov,“ protočil Dean panenky a otevřel dveře Impaly. „Hele, další vyprávění o Ryersonovic rodině už bych dneska asi nezvládnul. Potřebuju nutně pauzu a ty taky. Co takhle trocha spánku, když jsi přesvědčený o tom, že nás tady nenajdou?“ navrhoval bratrovi a ten souhlasil. Sám toho měl po dlouhé cestě dost a potřeboval si hlavně utřídit myšlenky.
Nastartoval a vydal se dalším směrem, který mu popsala Kate.
„Ty to myslíš vážně, že se chceš nastěhovat do jejího domu?“ zajímal se Dean a jen pouhá myšlenka na to, mu naháněla husí kůži. Ten kostel by se mu možná nakonec zamlouval víc.
„Nemáme na vybranou, všude jinde bysme byli nápadní a navíc bych tam neměl …“ zarazil se v půlce věty.
„Co?“
„Soukromí,“ odpověděl stručně po menším zaváhání a Dean si řekl, že udělá lépe, když se teď nebude snažit pochopit, co tím myslel. Raději už nic nenamítal a doufal, že jeho bratr ví, co dělá.
Mezitím projeli dlouhou ulicí stoupající do kopce, minuli několik domů, až dojeli na samý konec městečka a Sam pomalu dostával strach, jestli nejede špatným směrem. Zdálo se totiž, že v těchto končinách už žádný další dům být nemůže. Než však stačil nahlas vyslovit svoje obavy, po průjezdu prudkou zatáčkou se před nimi objevil cíl jejich cesty. Světla Impaly na okamžik ozářila veliký dům, jenž se opět ponořil do tmy, jakmile Sam zaparkoval kousek od něj.
„No páni!“ zvolal Dean, když vystoupil a prohlížel si místo, kde se chystali na nějakou dobu zabydlet. Pomyslel si, že je to nejspíš nejdražší barák z celého městečka.
„Tady budeme fakt nenápadní, co říkáš?“ mrkl na Sama a smál se od ucha k uchu. „Určitě si vůbec nikdo nevšimne, že jsme se sem nastěhovali.“
„To víš, že si toho všimnou.“
„No fajn. Vidím, že máš ve spoustě věcí jasno. To se mi ulevilo,“ ironicky zareagoval Dean.
„Deane, čím víc se teď budeme snažit skrývat, tím víc budeme nápadní…“
„Což zní logicky,“ pokračoval v ironii Dean.
„Musíme sem zapadnout, jinak nás může Lester najít i bez svých schopností. Stačí, když mu dá někdo tip na dva podivíny, co si v Montaně hrají na „neviditelné“. Máme šanci, jen když se budeme chovat jako normální lidi…“
„Vidíš? A to je jádro problému,“ skočil mu horlivě do řeči Dean. „Ani jeden z nás není tak dobrý herec, aby nám ostatní spolkli, že jsme normální.“
Sam se zasmál a než stačil odpovědět, jeho bratr pokračoval.
„Řekni mi, co je normálního na tom, že se vetřeme do cizího domu?“
„Než Kate odjela, postarala se o to, aby zde naše přítomnost nebyla ničím nápadná. Prý se tady lidé zbytečně nevyptávají, samozřejmě pokud se jim nezavdá příčina. To je jasný, že pak se drby šíří rychlostí blesku.“
„No a jak to chceš tedy vysvětlit, že jsme tady? Co jim řekla?“
„Od teď jsme její příbuzní, které k sobě pozvala. Měla přijet se mnou, ale…“ odmlčel se a Dean na něm viděl, že se s její smrtí hned tak nevyrovná. „Nikdo zatím netuší, že zemřela, takže budeme muset trochu improvizovat,“ dopověděl Sam tiše a vzal z auta tašku, kterou mu Kate svěřila. Dean vzal zbytek jejich věcí a dál už se na nic nevyptával.
„Potřebuješ si odpočinout. Promluvíme si ráno,“ řekl mu a vydal se po schodech ke vchodovým dveřím.
Sam vytáhnul z tašky klíč, který mu dala Kate spolu s klíčem od kostela a podal ho Deanovi, aby odemknul. Že se do domu ani jednomu z nich nechce, bylo vidět už z jejich váhavých pohybů. Věděli však, že jinou možnost momentálně nemají a tak po krátkém zaváhání vstoupili dovnitř. Dean nahmátnul vypínač, a když ho stisknul, měkké světlo zalilo rozlehlou halu, ve které zůstali rozpačitě stát. Rozhlíželi se kolem sebe a nevěděli, kterým směrem se mají vydat. Dean chtěl něco říct, ale pak si všimnul Samova výrazu a ztratil řeč. Nebyl si jistý, zda tuší správně, co se mu honí hlavou, a proto raději mlčel. Doufal, že ráno na tom bude lépe. Oba se musejí vyrovnat se spoustou věcí, a tady na to snad budou mít konečně klid a hlavně potřebný čas.
„No… já… půjdu se…“ koktal Dean, dokud ho bratr nepřerušil.
„Nahoře. Tam budeme spát. Kate a její otec bydleli dole, nahoře jsou prý pokoje pro hosty.“
Deanovi bylo hrozně. Nechtěl teď myslet na Kate, ani na to, proč jsou v jejím domě, zatímco ona… V duchu se okřiknul, aby nezačínal s výčitkami, když to sám zakazuje Samovi. Nikdo z nich nemůže za to, co se stalo. Jediný, kdo za všechno nese vinu, je Lester.
„Dobře, tak… jdu si zabrat ten největší pokoj,“ pokus o úsměv se nezdařil a rty se mu zvlnily pouze do křečovitého úšklebku.
Nakonec zapadnul do prvního pokoje na který narazil poté, co vystoupal po schodech do prvního patra a unaveně se svalil na velikou postel. Zůstal civět do stropu a přemýšlel nad tím, jak museli být Ryersonovi asi bohatí, když si mohli dovolit takový dům…
Sam chvíli postával na vrcholu schodiště a přemýšlel nad tím, co mu o domě vyprávěla Kate. V hlavě mu znovu zazněla její slova a zrak mu padl na tašku, jenž držel v ruce. Při představě, co ho čeká, se mu sevřelo hrdlo. Zhluboka se nadechnul a popošel k pokoji, ve kterém právě usnul jeho bratr, aniž by si sundal boty nebo jakoukoliv jinou část oblečení.
„Zaslouží si odpočinek víc, než kdokoliv jiný,“ pomyslel si, zhasnul mu světlo a vešel do protějšího pokoje, aby si konečně taky lehnul.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty13.08.08 18:51

Dean zamžoural očima a nějakou dobu mu trvalo, než si uvědomil kde je, a že nejspíš usnul jen chvilku poté, co jeho tělo dopadlo na měkkou postel. Prsty si promnul oči, posadil se a rozespale se soukal z bundy, která ho najednou hrozně tížila. Byla ještě tma, tak se natáhnul k nočnímu stolku, na němž při příchodu zahlédl lampu a rozsvítil ji, aby se mohl podívat, kolik je hodin. Byly teprve tři.
„Sakra, proč nespím?“ nadával si šeptem. Okamžitě ho napadlo, že vlastně ani neví, kde je Sam. Z toho, že jsou každý v jiném pokoji, mu nebylo moc dobře po těle, protože už si zvyknul, že ho má pořád na očích. V duchu se uklidňoval, že Sam už není malé dítě a dokáže se o sebe postarat, když bude třeba, ale přesto vstal a rozhodl se ho zkontrolovat.
Na jeho věci narazil hned v protějším pokoji, avšak postel byla netknutá a bratra nikde neviděl. Rozsvítil, a zatímco se zmateně rozhlížel, přemýšlel, kde asi může být. Nejdřív na něj chtěl zavolat, ale řekl si, že možná spí někde jinde a zbytečně by ho probudil. Postupně prošel všechny pokoje v domě, ale nikde na něj nenarazil. Jeho obavy vzrůstaly každou vteřinou, ale snažil se zachovat chladnou hlavu. Impala stála pořád před domem, to ho však moc neuklidnilo. Nadechnul se, aby na něj konečně zavolal, a vtom si všimnul pootevřených zadních dveří, které vedly zřejmě do zahrady. Rychle je otevřel, aby vyšel ven a ihned spatřil svého bratra sedícího v trávě.
„Same,“ vydechnul s úlevou a šel za ním. „Co tady děláš? Proč nespíš?“
„Proč ty nespíš?“ odpověděl mu otázkou.
„Nemohl jsem tě v tom zatraceném baráku nikde najít a to mě dokonale probralo. Myslím, že už se mi znovu usnout nepodaří,“ lamentoval Dean a posadil se do trávy naproti němu.
„Promiň, nenapadlo mě, že by ses mohl vzbudit a hledat mě,“ omlouval se.
Dean na něm viděl, že vůbec není ve své kůži. Nebylo těžké si domyslet, co ho trápilo.
„Musíš s tím přestat, Same. Nemůžeš si to do nekonečna vyčítat,“ promlouval k němu. „Ty jsi ji nezabil, není to tvoje vina. Kolikrát ti to ještě budu muset říct, abys to konečně pochopil?“ zlobil se na něj, ale Sam jen zarytě mlčel.
„To, že jsme tady, se mi nelíbí o nic míň než tobě, ale jednou jsme se rozhodli, že tu šílenost podstoupíme, tak pro to musíme udělat maximum. Pomůžu ti jak jen budu moct, ale ty se musíš taky snažit. I když je to těžký… musíš to zkusit. Zachovat chladnou hlavu…“ odmlčel se, protože se na něj bratr podíval a z jeho výrazu bylo jasné, že právě tohle mu teď činí největší problém.
„Uvidíš, že nakonec přijdeme na to, jak toho hajzla dostat,“ dodal nakonec, ale nezdálo se, že by tím Sama nějak přesvědčil.
„Nevím, jestli to zvládnu, Deane,“ ozval se nakonec. „Chci říct… nejsem schopný ani usnout v tom domě. Jak bych mohl zvládnout, co po mně chtěla Kate? Na to prostě nemám,“ nešťastně se svěřil bratrovi.
„Tak nesmíš mluvit. Nebyl bys normální, kdyby tě celá ta záležitost nerozhodila," uklidňoval ho Dean. „Potřebuješ prostě čas a uvidíš, že se pak na všechno začneš dívat jinak. Dokážeš se s tím vypořádat, věř mi. Já ti věřím,“ řekl tónem, který nepřipouštěl žádné pochybnosti. Po chvilce ticha se zvednul ze země, protože mu začínalo být docela chladno a uvědomil si, že jeho bratr tam navíc sedí jen v tričku.
„Pojď dovnitř, musíš být zmrzlý na kost.“
„Je mi fajn.“
„Aha. A spát se ti asi taky nechce, že? Tak v tom případě mi došly výmluvy a musím na sebe prásknout, že se tam prostě sám bojím. Mám podezření, že v tom baráku straší,“ zkoušel bratra trochu rozptýlit.
Tomu se na okamžik objevil na rtech úsměv, ale vzápětí zase zvážněl.
„Možná opravdu nebyl dobrý nápad, zůstat tady. Co kdybychom se zkusili podívat po nějakém tom motelu? Třeba…“
„Blázníš?“ přerušil ho Dean. „Tenhle přepych vyměnit za nějaký laciný motel? Zatím mám ještě všech pět pohromadě.“
„Vážně? Takže ti nevadí, že v tom domě možná straší?“
„Ne, dokud tam budeš se mnou, abys mi kryl záda.“
To už se oba smáli a Sam konečně taky vstal, aby bratra následoval dovnitř. Rozhodl se, že se pokusí usnout, protože na něj únava doléhala čím dál větší silou a navíc nechtěl Deanovi přidělávat další starosti po tom všem, čím si musel projít. Nakonec usnul dřív, než čekal, stejně jako jeho bratr, který už se spánkem ani nepočítal.

O pár hodin později Deana probudil nějaký zvuk. Pootevřel oči, ale oslepilo ho denní světlo pronikající do pokoje dvěma okny, takže nechal víčka zase rychle klesnout. Znovu uslyšet šramot, ozývající se z přízemí. To už ho zcela probralo a ve vteřině byl na nohou. Najednou ho napadlo, že je to nejspíš jeho bratr, takže se zase uklidnil. Neměl by začínat panikařit při každé příležitosti. Pocit klidu však vydržel jen do doby, než otevřenými dveřmi zahlédl Sama, jak tvrdě spí v pokoji naproti. Okamžitě se mu zrychlil puls a bez váhání sáhnul do tašky pro zbraň. Opatrně se přesunul ke dveřím a chtěl jít varovat Sama, ale vtom zaslechl kroky stoupající nahoru po schodech. Měl pouze několik vzácných vteřin na rozmyšlenou. Hlavou mu blesklo, že tyhle oddělené pokoje mu byl vážně čert dlužný. Rozhodl se riskovat a přeběhnout naproti, aby ho mohl vzbudit. Vrhl se k posteli a strčil do bratra tak silně, že byl okamžitě vzhůru. Podobných probuzení si v posledních týdnech užil dost, takže mu stačila Deanova vážná tvář, prst na ústech a věděl vše, co potřeboval. Než stačil jakkoliv zareagovat, zaslechli kroky mířící chodbou směrem k nim. Dean měl pocit, že prožívá další ze svých strašných snů. Ovšem už tady nebyla Kate, takže ať už se stane cokoliv, bude to nezvratná skutečnost. Při tom pomyšlení ho polil studený pot…

TBC...

Naposledy upravil Chrystelle dňa 01.09.08 22:34, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty13.08.08 19:22

aaaaaaaaaaaaaaa Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 104346 super,super, super Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 104346 proste fenomenálne Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 ja nemám slov, super je to napísané, ale zase ma ten koniec zabíja Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 dúfam, že tentokrát bude pokračko skôr Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 no fakt si to napísala super Dream or Reality - Stránka 20 430869 Dream or Reality - Stránka 20 430869 Dream or Reality - Stránka 20 430869 veľmi sa mi táto poviedka páči
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty13.08.08 21:07

Moc děkuji, dion! Dream or Reality - Stránka 20 103511 Dream or Reality - Stránka 20 177401 Jsem ráda, že se ti to líbilo. Dream or Reality - Stránka 20 170639
No jo a ten konec.... 603 ...to víš, že jsem si to nemohla odpustit, abyste byly aspoň trošku zvědavé na další část. Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty13.08.08 21:09

Chrys tak to sa ti podarilo ja som len cumela ze eeee affraid a bol konec a ze TBC Sad ... ale paradne pokracko Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 ... cakanie stalo za to ... neviem sa dockat dalsieho bounce bounce bounce Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 104346
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty14.08.08 13:59

Anooooooooo Dream or Reality - Stránka 20 170639 Dream or Reality - Stránka 20 170639 je tu konečně pokráčko Dream or Reality - Stránka 20 325299 Dream or Reality - Stránka 20 325299 a jdu hned na to Dream or Reality - Stránka 20 284389
Jsem tu i se svým nekritickým komentářem.....ostatně jako vždy Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 284389
Dream or Reality - Stránka 20 677692 Dream or Reality - Stránka 20 677692 Dream or Reality - Stránka 20 677692 aaaaaaaaaaaa .....co znamená ten konec Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 kdo jako má vydržet do další části.....co to je Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 já se snad zblázním Dream or Reality - Stránka 20 862204 Dream or Reality - Stránka 20 862204 Když už se konečně dočkám další části povídky, tak ten konec teda je zase na Dream or Reality - Stránka 20 11674 Dream or Reality - Stránka 20 11674 Dream or Reality - Stránka 20 11674 Ted nebudu spát jak se bojim kdo to tam jde doors Chrys proč mě tohle děláš Dream or Reality - Stránka 20 202744
A co je jako tohle
citácia :
„Nemáme na vybranou, všude jinde bysme byli nápadní a navíc bych tam neměl …“ zarazil se v půlce věty.
affraid affraid affraid affraid
Co by tam Sammy neměl....jak mě můžeš takhle napínat Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744 tohle mě nedělá dobře Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744
Ježíš prosííííííííííím Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 já nutně Twisted Evil slyšíš 704 NUTNĚ potřebuju okamžitě pokráčko Twisted Evil Twisted Evil Jinak to snad nevydržím Dream or Reality - Stránka 20 677692 Dream or Reality - Stránka 20 968235
Ale teda jinak super. Věci co teď víme o Kate a její rodině Twisted Evil
Vážně super pokráčko Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 891817 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 ale fakt nás moc dlouho nenapínej a napiš co nejdřív další část Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty15.08.08 13:13

Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Janko, ty mě vždycky těmi svými komentáři rozsekáš. Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Tak jsem ráda, že pokráčko potěšilo. Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 316745
janka410 napísal:

citácia :
affraid affraid affraid affraid
Co by tam Sammy neměl....jak mě můžeš takhle napínat Dream or Reality - Stránka 20 202744 Dream or Reality - Stránka 20 202744
Shocked Jakýpak napínání? To já bych si nedovolila. Evil or Very Mad Laughing Vždyť to Sammy sám řekl, co by tam neměl. Dream or Reality - Stránka 20 284389 Nebo myslíš, že v tom domě Kate skrývá ještě nějakou svoji sestru nebo tak něco? Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Né, nebudu raději provokovat, ať mi nepřiletí kámen do okna. Dream or Reality - Stránka 20 666500 Laughing

LittleDevil, i tobě díky! Dream or Reality - Stránka 20 103511 Dream or Reality - Stránka 20 430869 Dream or Reality - Stránka 20 430869
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty15.08.08 15:12

Chrystelle napísal:
Nebo myslíš, že v tom domě Kate skrývá ještě nějakou svoji sestru nebo tak něco? Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Né, nebudu raději provokovat, ať mi nepřiletí kámen do okna. Dream or Reality - Stránka 20 666500 Laughing

Sestru affraid že prej sestru Dream or Reality - Stránka 20 87642 Dream or Reality - Stránka 20 87642 já sem ráda,že jsem se jedné zbavila a ona tady začne provokovat s jinou kozou Dream or Reality - Stránka 20 555452
Jen v případě, že by byla stará Twisted Evil hluchá Twisted Evil slepá Twisted Evil chromá Twisted Evil a ležela na smrtelné posteli Dream or Reality - Stránka 20 949816 Dream or Reality - Stránka 20 949816
A jestli nepřestaneš provokovat, tak to nebude"jenom" kámen co by přiletělo Dream or Reality - Stránka 20 555452 Dream or Reality - Stránka 20 555452
(Sorry Dream or Reality - Stránka 20 377283 ....já si zase nemůžu prostě odpustit mé komentáře 603 ....znáš mě Dream or Reality - Stránka 20 284389 )
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty15.08.08 15:37

Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 Já už fakt nemůžu. Já nevím, proč mě překvapuje, že už máš zase zcela jasnou představu o další "vedlejší" hrdince. Dream or Reality - Stránka 20 99937 Jak jsem to četla, tak už jsme si myslela, že tam bude napsáno ...by byla stará, hluchá, slepá, chromá a ležela v hrobě. Dream or Reality - Stránka 20 629176 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Ale to je fakt, že to už by všechny ty handicapy nebyly zapotřebí. Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty15.08.08 16:37

aaaaaaa...konečne pokračko Dream or Reality - Stránka 20 258431 Dream or Reality - Stránka 20 258431 Dream or Reality - Stránka 20 258431 Dream or Reality - Stránka 20 258431 Dream or Reality - Stránka 20 170639 Dream or Reality - Stránka 20 170639 Dream or Reality - Stránka 20 170639 a úžasné pokračovanie Dream or Reality - Stránka 20 325299 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 mne sa táto tvojá poviedka až neuveritelne páči Dream or Reality - Stránka 20 177401 Dream or Reality - Stránka 20 177401 Dream or Reality - Stránka 20 177401 Dream or Reality - Stránka 20 177401 ostatné poviedky som teraz v poslednej dome dosť zanedbávala a mám čo dobiehať, 603 603 603 ale na tvoju som si jednoducho musela nájsť čas Dream or Reality - Stránka 20 868694
takže dakujem za pokračovanie, aj ked teda ten koniec... Dream or Reality - Stránka 20 555452 Dream or Reality - Stránka 20 555452 Dream or Reality - Stránka 20 555452 Dream or Reality - Stránka 20 555452 čo to zase má znamenať??? Dream or Reality - Stránka 20 325299 602 602 602 602 602 ak nebude dalšia časť skoro, tak je po mne Dream or Reality - Stránka 20 629176 Dream or Reality - Stránka 20 629176 Dream or Reality - Stránka 20 629176 Dream or Reality - Stránka 20 629176
chudáčik Sammy...musí to byť pre neho strašné Dream or Reality - Stránka 20 71416 Dream or Reality - Stránka 20 71416 Dream or Reality - Stránka 20 71416 Dream or Reality - Stránka 20 71416 takto si to vyčítať Dream or Reality - Stránka 20 364896 Dream or Reality - Stránka 20 364896 no takže rýchlo rýchlo dalšia časť Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 Dream or Reality - Stránka 20 260605 a ešte pár smajlíkov pre teba Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 Dream or Reality - Stránka 20 214863 cheers cheers cheers cheers Dream or Reality - Stránka 20 103511 Dream or Reality - Stránka 20 103511 Dream or Reality - Stránka 20 103511 Dream or Reality - Stránka 20 103511 Dream or Reality - Stránka 20 92299 Dream or Reality - Stránka 20 891817 Dream or Reality - Stránka 20 104346 Dream or Reality - Stránka 20 104346
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty15.08.08 19:24

Jéééjda, Kristine, děkuji za nádherný komentář! Shocked Dream or Reality - Stránka 20 170639 Dream or Reality - Stránka 20 170639 702
Hrozně moc mě těší, že sis moji povídku tak oblíbila. 603 Dream or Reality - Stránka 20 430869 Popravdě se divím, že se to někomu po tak dlouhé pauze chce ještě číst. 603 Sama už bych nevěděla,o čem byla poslední část. Laughing Laughing
No teď už mi to SNAD půjde o něco rychleji a navíc se dostávám do svojí nejoblíbenější části. Dream or Reality - Stránka 20 707500 Jen doufám, že nebudu mít problém s popisováním děje, na který se tak těším. Dream or Reality - Stránka 20 202744 Při mé smůle určitě. Ale budu se snažit, abych co nejdřív napsala další část, protože jak začne 4. série, je to v kelu. To se zas nebudu moct soustředit. Dream or Reality - Stránka 20 63280 Dream or Reality - Stránka 20 968235
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty15.08.08 23:31

Chrystelle som veeľmi rada,že si prihodila ďalšie pokračovanie,bo som sa už nevedela dočkať toho,jako to s našimi Dream or Reality - Stránka 20 335560 bue pokračovať ďaleej 601 601 601 no a jako inak ťa musím pochváliť,pretože si to opäť napísala fantasticky,takže sa neviem čím skôr dočkať ďalšej časti 703 pokračovanie bolo veeľmi doobré,no a ten koniec totáálne napíínavýýý Dream or Reality - Stránka 20 949816 Dream or Reality - Stránka 20 949816 Dream or Reality - Stránka 20 949816 dúfam,že sa našim chlapcom už nič zlé nestane..stačí,že Sammy si vyčíta Kaetinu smrť Dream or Reality - Stránka 20 71416
ale inak sa mi tež páčil ten rozhovor Sama a Deana,v ktorom Dean furt niečo vyzvedal - myslím tým ten začiaťok Dream or Reality - Stránka 20 99937 Dream or Reality - Stránka 20 99937 no a tie jeho slová,že sa bojí byť v tom dome jakože sám,že tam straší - tak to ma dostalo Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty16.08.08 0:33

Chrys: takže najoblubenejšia časť??? Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 284389 no tak to sa už neviem dočkať Dream or Reality - Stránka 20 733500 Dream or Reality - Stránka 20 733500 Dream or Reality - Stránka 20 733500 asi sa to bude ťažšie písať, ale ty to určite zvládneš na výbornú Dream or Reality - Stránka 20 312566 a ja to tu potom budem rozdýchavať hodiny Dream or Reality - Stránka 20 87642 Dream or Reality - Stránka 20 87642 tak naozaj dúfam, že to bude skôr ako táto časť, lebo inak sa jej už ani nedožijem Dream or Reality - Stránka 20 583517 Dream or Reality - Stránka 20 316745 603
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty16.08.08 13:21

Kacena, děkuji! Dream or Reality - Stránka 20 177401 Jsem moc ráda, že se i tobě tato část líbila a že jsi se u ní i trochu pobavila. Dream or Reality - Stránka 20 258431 Laughing Ovšem dostala mě tvoje věta, že doufáš, že už se jim nic zlého nestane. Hooolka, to jsi na špatné adrese. Dream or Reality - Stránka 20 99937 V mé povídce si toho ještě užijí dost.... Dream or Reality - Stránka 20 707500 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Šetřit je rozhodně nehodlám. Evil or Very Mad Laughing

Kristine napísal:
Chrys: takže najoblubenejšia časť??? Dream or Reality - Stránka 20 284389

Si piš. Dream or Reality - Stránka 20 284389 Dream or Reality - Stránka 20 316745 Já si kluky hezky vychutnám. Twisted Evil Sice to bude kýč jak bič, ale co už. Dream or Reality - Stránka 20 99937 No, ale doufám, že během těch částí opravdu neodpadneš. Dream or Reality - Stránka 20 994403 To by byla fakt škoda, přijít o konec. Dream or Reality - Stránka 20 316745 Dream or Reality - Stránka 20 316745
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Dream or Reality   Dream or Reality - Stránka 20 Empty

Návrat hore Goto down

Dream or Reality
Návrat hore 
Strana 20 z 26Choď na stránku : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next
 Similar topics
-
» 03x10 Dream A Little Dream Of Me
» 03x10 Dream A Little Dream Of Me
» 03x10 Dream a Little Dream of me
» REALITY
» DREAM ABOUT HEAVEN

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Rozpísané poviedky-
Prejdi na: