Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Zbohom

Goto down 
+13
Zizi
Ewis
lenkka
Violet
Madlen
calla
Soniq
wiktoriano
dzajnisko
CrazyD
Faith
Kacena222
dion-fortune
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorSpráva
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty30.07.08 23:36

Dion je ti odpustene. v takych bolestaich a teplotach neradno nieco vymyslat. idem precitat to druhe, tie skratky sa mi pletu Zbohom - Stránka 7 999804
tak snad zajtra nieco posles Zbohom - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty31.07.08 21:38

dakujem faith. no a dnes mi bolo trosicku, ozaj len malinko lepsie, tak som pracovala na pokracku, ale nie som s nim spokojna, takze si este stale musite chvilku pockat Rolling Eyes sorry Zbohom - Stránka 7 377283
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty31.07.08 22:05

no...toto ti tiez odpustam,lebo viem,ake to je, ked clovek nie je spokojny s tym,co ma napisane. Ja to zazivam hlavne na slohovkach v skole a vtedy ma ide porazit Zbohom - Stránka 7 999804
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty01.08.08 19:12

slohovky ani nespominajte...ked na to pride najradsej by som sa zakopala do zeme a už neviliezla... Zbohom - Stránka 7 968235 Zbohom - Stránka 7 968235
Dion zuby su naozaj potvory...ja po zubarovi nevladzem ani rozmyslat... Zbohom - Stránka 7 207306 je ti odpustene... Very Happy
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty01.08.08 20:06

samozrejme že je ti odpustené veľmi dobre poznám to čo prežívaš ked ma bolia zuby tak nemám náladu na nič ani na SN a poznám aj to ked nie si spokojná s tým čo napíšeš takže máš čas to čakanie určite stojí zato
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty02.08.08 22:22

Jako tá Diana čo si myslí ,že s ním bude robiť ,ak myslím to čo myslí aj ona tak to nech si velice rýchlo vypustí z hlavy Evil or Very Mad no Dean fúha žeravé uhlia, ostrá dýka som v obáčikoch 702 702 je to skvelé a napínavé som zvedavá čo Diana chce ,ale nech si ma nepraje jak chce niečo iné tam na ňu vlítnem a bude mat a pokračovanie samozrejme čo najrýchlejšie lebo ,lebo 602 602 .........tieto dve časti boli úplne úžasnééééé si majster Twisted Evil Zbohom - Stránka 7 949816 Zbohom - Stránka 7 949816 Zbohom - Stránka 7 214863 Zbohom - Stránka 7 214863 Zbohom - Stránka 7 104346 Zbohom - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty04.08.08 17:48

ďakujem krásne za trpezlivosť, pretože fakt to nebola vôbec sranda tieto posledné dni, ale našťastie sa už cítim oveľa lepšie a zajtra mám vyberané stehy, takže som už viac menej za vodou 601 no a konečne vám prinášam pokračovanie 603

12. časť
Sharon a Missouri vtrhli do obývacej miestnosti, kde na seba kričali Sam s Bobbim.
“Je mi jedno, že nevieme ako ju zabiť. Našiel som miesto, kde pravdepodobne drží Deana a my ho odtiaľ ideme hneď teraz dostať. Zabarikádujeme sa v dome pokiaľ nezistíme ako sa jej zbaviť raz a navždy!”
“Nebudeme mať čas sa skryť, lebo predtým nás všetkých zabije! Soľ ani svätená voda totiž na ňu viditeľne neučínkujú!”
“Ale povedal si, že ju dráždia! Tým získame čas, aby sme odtiaľ Deana dostali!”
“Tým si nemôžme byť istí, Sam! Naozaj si myslíš, že by Dean chcel, aby si takto riskoval? Bezpečnejšie bude až počkáme, kým nezistíme ako proti nej bojovať.”
“Ale my nevieme, čo Deanovi robí! No stavím sa s tebou, že to nebude nič príjemné. Ja ho tam nemienim nechať trpieť už ani o sekundu dlhšie!”
“Sam…”
“Bobby…”
Obaja na seba zazerali až sa rozhodla zakročiť Missouri.
“Ja myslím, že by sme mali skúsiť pomôcť Deanovi. Sam má pravdu v tom, že nevieme, čo mu tá démonka robí a ak budeme čakať pridlho nemusí to dopadnúť dobre.”
Bobby vyzeral namosúrene, ale súhlasil. Sám sa o Deana bál, len vedel, že ak by sa Samovi niečo pri pokuse o jeho záchranu stalo, tak by mu to Dean nikdy neodpustil.

V predmestskom domčeku sa zatiaľ Diana pobrala do kuchyne, kde začala piecť koláč pre jej väzňa. Príprava jej zabrala niekoľko hodín, no s výsledkom bola veľmi spokojná. Samozrejme doň pridala pár špeciálnych ingrediencií a potom sa už len kľudne pobrala k Deanovi. Toho v prvom rade šokovala veľkosť koláča. Bol hladný, ale nie až tak hladný… Navyše bol stále pripútaný, takže si pred neho Diana kľakla a začala ho kŕmiť. Lyžičku za lyžičkou vyprázdňovali pomaly tanier. Keď skončili Dean len hlasno odfukoval a snažil sa potlačiť rastúcu nevoľnosť. Diana ho zo zadu objala okolo pása a zašepkala mu do ucha.
“No čo? Máš dosť?” Dean len prikývol. Ešte sa neodvážil otvoriť ústa zo strachu, že by z neho vyšlo všetko, čo pred chvíľou zjedol. Diana sa len zasmiala a rukou zatlačila na jeho pravú stranu brucha. Deanom prešla ostrá bolesť a okamžite ho naplo. Len vďaka sile svojej vôle tam nevyprázdnil obsah jeho žalúdku. Práve, keď sa Diana chystala opäť zatlačiť, sa vchodové dvere prudko otvorili a dnu vtrhli dvaja lovci. Starší z nich ju okamžite začal striekať svätenou vodou a zatlačil ju tak do kúta, zatiaľ, čo mladší sa rozbehol k Deanovi a rýchlo ho odpútal. Bobby do Diani ešte strelil a tým ju na chvíľu omráčil. Všetci traja tak získali trochu času, aby sa stihli dostať do Missourinho domu, ktorý už bol chránený pred Dianinim vstupom. Dean bol počas cesty ticho a zúfalo sa snažil ostať pri vedomí pre prípad, že by museli s Dianou ešte raz bojovať. To sa ale nestalo a oni sa po pár minútach ocitli v bezpečí Missourinho príbytku. Ten prešiel menšími úpravami a vďaka zaklínadlám už nebolo možné, aby sa Diana opäť dostala dnu, nech by už vyzerala akokoľvek. Deana usadili na gauč v obývačke a hneď sa pustili do ošetrovania bodnej rany. No ten zacítil, že prichádza ďalší záchvat a len si nahnevane vzdychol.
“To nemôžem mať ani chvíľu pokoj?” Pomyslel si a snažil sa vyhovoriť, že potrebuje ísť na záchod, ale Sam ho nikam nechcel samého pustiť a odrazu mu pred očami vybuchol ohňostroj. Rukami si chytil hlavu ako sa pomaly zviezol na kolená uväznený vo svojich spomienkach…

pozn.a.: opäť trocha kratšie, ale už by som mala updatovať pravidelnejšie 703
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty04.08.08 18:47

skvelé pokračovanie, 704 704 704 aspoň už Deana konečne dostali od Diany, aj ked si zrejme ešte dosť vytrpí. som zvedavá čo bolo v tom koláči,
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty04.08.08 21:32

diki Zbohom - Stránka 7 891817 no a v kolaci a toho bolo vela 603
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty04.08.08 21:36

som rada, ze nakoniec ho isli zachranit.mi odlahlo 702 chudacik Dean, fuj,.ta torta ale musela chutit. to z nej mu je tak hnusne zle, chudacik moj Zbohom - Stránka 7 71416 ale to nebude dlho trvat, ze?? hlavne, ze uz je v bezpeci a Diana sa k nemu nema ako dostat Zbohom - Stránka 7 312566
skvele pokracko Dion Zbohom - Stránka 7 949816 Zbohom - Stránka 7 949816 Zbohom - Stránka 7 949816 Zbohom - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty04.08.08 22:01

diki faith, ale tym, ze je uz v bezpeci si nebud taka ista Zbohom - Stránka 7 707500 ono u mna clovek nikdy nevie a momentalne je deanovi zle skor z toho, ze ten kolac bol fakt dost velky.... takze je tak troska prejedeny, ale tak ma to samozrejme aj suvis s tym, co tam diana nasypala Zbohom - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty05.08.08 6:31

ja som to vedela, ja som to tusila. u teba som si fakt nie nicim ista Zbohom - Stránka 7 284389 takze tym, ze sa ho prejedol? no, tak ale to prejde nie? a tam,co to Daiana nasypala... to ho velmi nebude brusko boliet Zbohom - Stránka 7 71416
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty05.08.08 8:45

no jasne, ze prejde to, ze je prejedeny... to prejde velmi rychlo, ved to nie je az take hrozne. no a ci ho bude velmi brusko boliet? no jasne, ze hej, vsak hovoris o mojej poviedke Laughing a este si dovolim dodat, ze nielen brusko Zbohom - Stránka 7 707500 ale nic sa neboj ja som sucker pre happy konce.
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty05.08.08 21:24

jasne, v tvojej poviedke fakt pocitam len s tym najhorsim Zbohom - Stránka 7 284389 nielen brusko?? ale toto..no Dion.esteze ide "len" o Deana Zbohom - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty05.08.08 21:51

no heh ja a moja mala obsession 603 ale tak aj sammy si to odo mna pekne obcas schytava, ale dean urcite berie front seat 603 dnes som trochu pracovala na pokracku, ale potom som bola cele poobedie vonka s kamosmi, takze pokracko bude asi zajtra Zbohom - Stránka 7 999804 inak tuto poviedku asi coskoro ukoncim, kedze veci, ktore som sem povodne chcela dat som sa rozhodla presunut do novej poviedky, ktoru chystam a kde sa budu hodit viac, takze tu nas este caka torturing dean, potom doriesenie sharon a jej ducha a samozrejme aj diani. par kapitol, to preto este bude mat, takze don't worry, len vas upozornujem dopredu 603

navyse ja osobne nie som velmi happy s tym, ako sa poviedka vyvinula, takze planujem nieco lepsie 603
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty05.08.08 22:15

konečne som si prečítala pokráčko Zbohom - Stránka 7 170639 chudák Dean... Zbohom - Stránka 7 666500 musí sa napchávať aj keď nie je taký hladný lol! Diana "vôbec" nie je sadistka Zbohom - Stránka 7 99937 super pokračovanie Zbohom - Stránka 7 104346 Zbohom - Stránka 7 104346 som fakt rada, že ho zachránili skôr, než mu ukuchtila niečo ďalšie lol!
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty06.08.08 17:51

dakujem dzajnisko 603 603 603 no a mam pre vas pokracko Very Happy

13. časť
Jeho oči sa pozerali do otcových žltosfarbených zatiaľ, čo mu z úst vychádzali slová provokujúce démona pred ním. Presne ako Žltoočko povedal, maskoval tým bolesť, ktorú mu démon spôsobil potvrdením toho, čo si už dávno myslel. Tušil, že Sam je otcovým favoritom, no počuť to povedané otcovým hlasom mu zlomilo srdce. A fakt, že ich potrebuje viac ako oni jeho? Nuž o tom vedel veľmi dlho. Oni obaja od neho predsa odišli. Nechali ho samého, trápiť sa, či sú v poriadku, zatiaľ, čo oni naňho ani nepomysleli. On by ich nikdy nedokázal opustiť. Nikdy. A to bol dôkaz toho, že Azazel mal pravdu. No vtom démon pomaly sklopil hlavu, a keď ju opäť zdvihol Deanom prešla vlna bolesti a on vykríkol. Akoby mu chceli vytrhnúť srdce z tela. Cítil svoju krv v ústach a on v tej chvíli zúfalstva a bolesti prehovoril k osobe, v ktorú celý život veril. Snažil sa otcovi pomôcť a dodať mu sily, aby sa mohol oslobodiť a zachrániť tak jeho aj Sama. No pomaly slabol a začal upadať do bezvedomia. Posledné, čo si pamätal boli otcove oči plné nenávisti, ktoré ho zabíjali…

Sam videl ako jeho brat padá a okamžite ho zachytil. Deanovo telo sa mu v náruči mierne triaslo a on počul bratovo nezrozumiteľné mrmlanie. Vôbec netušil, čo sa to deje. Snažil sa brata z tranzu prebrať, ale nič nezaberalo. Odrazu sa Deanovo telo naplo a on sa mu vytrhol z objatia. Prudko otvoril oči a rýchlo prerývane dýchal. Sam ho začal upokojovať, no Dean sa ozval trocha priškrteným hlasom.
“Sammy… Asi… Asi budem zvracať.” Missouri si našťastie všimla, že Deanova bledá tvár dostala mierny nádych zelenej a tak už mala vedro v ruke, ktoré pred neho len strčila. Pár minút mohli bezmocne pozorovať ako si Dean bolestne objíma brucho a dávi do vedra. Keď skončil vyčerpane padol späť do bratovho náručia a privrel oči. Ten mu neustále šepkal slová útechy a veľmi sa snažil, aby sa mu netriasol hlas.
“Dean… Čo… Čo sa to práve stalo?” Dean rozmýšľal, či ma povedať pravdu, ale nechcel brata znepokojovať a tak len vyhlásil.
“Bolesť hlavy. Neviem, asi to ma niečo spoločné s Dianou.” Zamrmlal. Bol slabý a zvuk tlkotu samovho srdca ho pomaly uspával. Jeho nevoľnosť ho netrápila, keďže na ňu bol pri záchvatoch zvyknutý, no možno tentokrát za to jeho návrat do minulosti nemohol. Nevšimol si totiž krv, ktorá z neho tiež vyšla von. Vlastne, nikto si toho nevšimol a to môže mať kruté následky…
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty06.08.08 19:00

Dion! affraid to co malo znamenat ta posledna veta??????? affraid affraid affraid no toto... ale super pokracko,len kratucke Zbohom - Stránka 7 71416
ale inak fakt super Zbohom - Stránka 7 104346
takze bude nova poviedka? Zbohom - Stránka 7 258431
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty06.08.08 19:07

tie spomienky Zbohom - Stránka 7 214863 Zbohom - Stránka 7 214863 Zbohom - Stránka 7 214863 Zbohom - Stránka 7 214863 úžasnéééé Zbohom - Stránka 7 430869 Zbohom - Stránka 7 430869 Zbohom - Stránka 7 430869 a chudák Dean, preboha Zbohom - Stránka 7 80513 Zbohom - Stránka 7 80513 Zbohom - Stránka 7 80513 nešťastný, ubolený Zbohom - Stránka 7 583517 Zbohom - Stránka 7 707500 super časť Zbohom - Stránka 7 104346 ale moc krátka!!! :shame: Zbohom - Stránka 7 583517
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty06.08.08 19:11

neboj faith, to len ja musim upokojit svoju torturing dean naladu Laughing a ano bude nova poviedka. rozmyslam ci ju zacnem uz teraz alebo najprv dokoncim tuto, lebo mat rozpracovane tri poviedky naraz mi pride trocha divne Rolling Eyes secrets&awakening su bohuzial momentalne v uzadi, lebo nejako sa neviem dokopat k napisaniu pokracka a tato poviedka sa pomaly, ale iste blizi ku koncu. v poslednej dobe mam ale velky problem so sutredenim na pisanie, lebo mi chodi po rozume ta nova poviedka, ktoru sa chystam napisat, takze neviem ci nebudem nutena napisat nieco ako prolog k tej novej poviedke, aby som bola schopna dokoncit moje rozpracovane dve, takze coskoro sa u mna mozte tesit na novy dlhodoby projekt, opat zamerany na city bratov.

pokracko tejto poviedky sa objavi coskoro, mozno aj zajtra, kedze mam len take kratke pokracka, budem updatovat tak casto, ako sa bude dat Very Happy

dzajnisko:
aj tebe dakujem a ano viem, ze su tie pokracka kratke 603 asi fakt musim zacat tu novu poviedku, nech nemam taky problem s pisanim tejto
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty06.08.08 19:18

super časť 704 704 704 aj ked Deana mi je ľúto, nevadí že je krátka hlavne že aspoň niečo je a k tej druhej poviedke, tak ju teda začni písať ak ti to pomôže aj pri tejto, čo zvedavá na tú novú a na to ako to bude dalej v tejto
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty06.08.08 21:10

dakujeeeeem Zbohom - Stránka 7 92299 Zbohom - Stránka 7 92299 Zbohom - Stránka 7 92299 Zbohom - Stránka 7 92299

no a zacala som teda s pisanim tej novej poviedky a zatial som spokojna 603 bude to trocha viac filozoficke ako ste u mna zvyknuty, no dufam, ze sa aj tak bude pacit. dnes by sa tu mohol objavit zaciatok 603
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Registration date : 11.12.2007

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty10.08.08 21:57

Chudáček Dean Zbohom - Stránka 7 364896 Zbohom - Stránka 7 199226 Ty mu teda dáváš pořádně zabrat... Zbohom - Stránka 7 71416 Moc pěkná pokračování Zbohom - Stránka 7 949816 Zbohom - Stránka 7 949816 Zbohom - Stránka 7 312566 Při té poslední větě mě nepříjemně zamrazilo... copak se stane...? Už aby bylo pokračování!
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty12.08.08 14:08

ďakujem a dnes ma konečne kopla múza, takže mám pre vás ďalšiu časť.

14. časť
Dean sa zobudil na posteli v hosťovskej izbe. Zdola sa ozývali tiché hlasy a on rozmýšľal, čo ho zobudilo. Vtom zacítil ostrú bolesť v žalúdku a prudko sa posadil s rukou okolo pásu. Akoby ho zvnútra pichali ihlami. Sedel na okraji postele, ľavou rukou podopieral svoje telo a pravou si držal brucho. Zhlboka dýchal a bojoval s rastúcou nevoľnosťou. Odrazu sa bolesť prudko zhoršila a on vyskočil, šprintujúc do kúpeľne. Opäť sa podarilo jeho rebelujúcemu žalúdku prebrať kontrolu a Dean tak mohol len objímať záchodovú misu so zúfalou prosbou, aby to už skončilo. Keď prestal dáviť, jeho vyčerpané telo zasiahli kŕče a on sa zviezol na zem, kde sa stiahol do kĺbka. Dean sa pokúsil zakričať bratovo meno, ale nemal v sebe dosť sily a z jeho úst vychádzali len vzdychy bolesti.

Medzitým sa Sam rozprával s Bobbym o tom, ako zneškodniť Dianu. Práve sa chystali overiť jednu teóriu, keď začuli hlasné buchnutie do dverí. Pozreli z okna a s hrôzou zistili, že von stojí Diana, ktorá sa snažila dostať dnu. Zaklínadla ich zatiaľ chránili a Missouri už pracovala na ďalších, no oheň blčiaci v očiach démonky im vravel, že už nemajú veľa času. Obaja vyštartovali ku knihám, ktoré ležali pootvárané na stole a horúčkovite sa snažili nájsť nejaký vhodný exorcizmus. Napriek ich snahe sa im však Dianu von udržať nepodarilo a o pár minút sa vchodové dvere zrútili pod silou démonkinej moci.

Diana graciózne vošla dnu s triumfálnym výrazom na tvári. No ostala uväznená pod diablovou pascou. Bobby vedel, že ju dlho neudrží a tak začal rýchlo recitovať.
„Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica, in nomine et virtute Domini Nostri Jesu.“

No Diana sa len rozosmiala a vzhliadla k pasci na strope, ktorá v tom momente praskla. Jediným pohybom ruky ich prišpendlila k stene a pohŕdavo si ich premeriavala.
„Pozrime sa. Bobby Singer osobne. Aká to česť. Vraj si tam dole poslal pekne veľa démonov. Poviem ti, nemáš medzi nimi práve najlepšiu povesť. Zaujímavé, že ešte žiješ.“ Bobby na ňu zagánil.
„Ow, necháp ma zle. Ja len, že už nie si práve najmladší a pri tom množstve démonov, ktorí su teraz tam vonku... Obdivuhodné.“ Sam na Bobbyho neisto pozrel a cítil ako v ňom rastie nervozita.
„ A slávny Sam Winchester. Ako to Dean vtedy povedal? Antikrist Superstar?“ zasmiala sa Diana.
„Hovoriac o Deanovi. Ako sa má? Ešte dýcha alebo sa už bolesti úplne poddal?“
„O čom to hovoríš?“ spýtal sa ustarostene Sam.
„Ach Sammy, ty si si ničoho nevšimol?“ Sam uhol pohľadom a zachvel sa mu žalúdok.
„Dean teraz musí prežívať peklo na zemi. Vieš, predtým ako ste sa tak famózne zjavili a zachránili ho, som ho stihla otráviť.“
„Ty mrcha! Za toto mi zaplatíš.“ Vykríkol Sam, ktorý sa snažil zlomiť jej moc a oslobodiť sa. Tým však Dianu naštval a tak, keď naňho opäť uprela svoje čierne oči, pocítil ako ho škrtí neviditeľná sila. Diana ho nechala padnúť na kolená ako sa zúfalo snažil chytiť dych. Vtom však zaznel výstrel a ona sa šokovane otočila.

Na schodoch stál Dean s brokovnicou v ruke. Triasol sa tak veľmi až bolo zázrakom, že sa vôbec trafil. Diane síce strela nijako neublížila, no odpútala jej pozornosť od Sama, ktorý sa vďačne nadýchol.
„Nechaj môjho brata na pokoji.“ Zachrapčal.
„Prečo by som mala?“ spýtala sa Diana.
„Pretože ťa o to prosím.“ Ozval sa tretí neznámy hlas od dverí a všetci ostali prekvapene hľadieť na dvojicu, ktorá práve vošla.
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Registration date : 11.12.2007

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty12.08.08 17:50

Shocked Shocked To bylo pokračování! Zbohom - Stránka 7 103511 Zbohom - Stránka 7 103511 Zbohom - Stránka 7 103511 Skvělé, Zbohom - Stránka 7 949816 Zbohom - Stránka 7 949816 Zbohom - Stránka 7 312566 Zbohom - Stránka 7 312566 ale moc krátké! Sad Ukončila si to zrovna v nejlepším... vůbec si netroufám odhadnout, jak se to bude dále vyvíjet! Zbohom - Stránka 7 999804 Prosím brzo pokračování!
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Sponsored content

Zbohom - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zbohom   Zbohom - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Zbohom
Návrat hore 
Strana 7 z 10Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Dion-fortune-
Prejdi na: