| Zbohom | |
|
+13Zizi Ewis lenkka Violet Madlen calla Soniq wiktoriano dzajnisko CrazyD Faith Kacena222 dion-fortune 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Zbohom 23.08.08 23:13 | |
| no, nikdy sa neda predvidat, ako na dane pokracko zareaguju citatelia. Ale vzdy to ide spontanne, takze je to len dobre smutno-vesele? takze tam bude aj zopar Deanovskych hlasok?? tak akoby aj nie. Ved je to pekne dlha poviedka a ja som mala vzdy pocit, ze je dokladne premyslena (i ked to o tvojej kazdej ff mozem povedat) mne fakt fakt pripada kazda tvoja poviedka a kazda sa mi paci. proste z nej citim, ze ma pointu a ta pointa sa mi zakazdym pozdava | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 23.08.08 23:19 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 0:51 | |
| no, ale to akoze fakt ta beriem za slovo tak ako ja pozeram a citam,tak sa dari heh, tak to hej. takze bud rada, ze maju. lebo ja som tomu fakt rada aaaa, tak motivacia je dolezita. som rada, ze sa nam tak dari | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 16:57 | |
| okey, tak nakoniec predsa len ešte bude jedna časť, lebo v tejto krátkej som sa len rozpísala o Sharon, takže toto je koniec jej príbehu 17.časťSharon sa so všetkými rozlúčila a pobrala sa domov, kde ju čakala mäkká posteľ a horúca čokoláda. Tieto posledné dni boli náročné a ona si potrebovala odpočinúť. Nebola si zatiaľ istá, čo mieni robiť s jej schopnosťami, ani či sa budú ešte vyvýjať, no vedela že sa určite bude snažiť pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Ľudia sú často zaslepení a nevšímajú si zúfalých volaní o pomoc. Nie je to tak, že by ich nepočuli, oni ich len radšej ignorujú. Predstierajú, že na tomto svete nie je nič, čo by sa logicky nedalo vysvetliť, pretože sa boja nepoznaného. Neuvedomujú si, že jedného dňa to môžu byť oni, ktorí budú ticho prosiť o pomoc, no celý svet sa im otočí chrbtom. Sharon sa otvorili dvere do sveta, ktorého existenciu mi tak oduševnene popierame. No ona si nenechá túto príležitosť ujsť. Nikto by na tomto svete nemal byť sám. Nezáleží na tom, či je živý a či mrtvý a Sharon bola pripravená tam byť pre všetky duše, ktoré sa stratili a nevedia nájsť cestu. Ona im nepovie nie. Ona sa nebude tváriť, že ich nepočuje. Ona ich vypočuje a ukáže správny smer. Sharon si dala dlhý horúci kúpeľ, vychutnala si hrnček teplej čokolády a potom sa zmorená zvalila do postele. Zavrela oči a do ríše snov sa ponárala s úsmevom. Do jej izby prenikal mesačný svit a vietor nadvihoval záclonu na okne. No možno to nebol iba vietor a zajtra bude Sharon počuť ďalšie volanie... A možno to je len matka príroda a my sa snažíme vidieť nadprirodzenú moc aj tam, kde nie je... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 17:03 | |
| tak toto si napísala veľmi pekne. páči sa mi takéto ukončenie príbehu Sharon. a tá posledná veta je veľmi dobrá na tom bude niečo pravdy. teším sa ešte na ten rozhovor medzi bratmi čo si spomínala. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 17:43 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 18:51 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 21:37 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 22:14 | |
| okey tak ešte raz vám všetkým krásne ďakujem počas písania celej poviedky ste mi boli úžasnou podporou a vaše komenty ma vždy veľmi potešili. no všetko má svoj koniec, takže nech sa vám páči, záverečná časť. 18.časťSam stál pri okne a pozoroval nočnú oblohu, ktorá bola posiata hviezdami. Dean sa ešte stále neprebral a tak ho uložili do postele, ktorá je určite pohodlnejšia než Missourina dlážka. Sam si vzdychol. Udalosti uplynulých dní sa mu priemetali pred očami a nedovolili mu zaspať. Vtom sa jeho brat zamrvil a pomaly otvoril oči. „Hej.“ Ozval sa Sam. „Ako sa cítiš?“ „Lepšie.“ Odpovedal Dean, no stále si držal brucho. „Len som toho zjedol trocha viac ako som mal.“ Sam sa usmial, no jeho oči ostali smutné. „Si v poriadku?“ spýtal sa ho Dean. „Áno... Nie.“ Pripustil Sam a sadol si na posteľ oproti bratovi. „Ja len... Keď si zmizol nevedel som, čo ti Diana robí, či si vôbec ešte nažive a ten pocit, že by som ťa pomohol stratiť... Vieš... Ako si mi stále opakoval, že som silnejší, že to zvládnem, keď tu už nebudeš... Ja... Myslím, že som tomu začal veriť, no teraz... Dean, ja to nezvládnem. Nedokážem žiť ďalej ak zomrieš.“ Dean najprv naprázdno preglgol, no potom začal rozprávať. „Ja viem, Sammy. A hoci sa tvárim, že ma táto situácia nedesí, v skutočnosti z toho šaliem. No nie preto, prečo si myslíš. Ja som pripravený odísť. Dofrasa, myslím, že som pripravený už roky. No bojím sa ťa nechať samého. Keď som uzatváral tú dohodu, jediné na čo som myslel bolo, že ťa nemôžem nechať zomrieť. No teraz si začínam uvedomovať, že keď môj čas vyprší, neostane tu nikto, kto by na teba dal pozor, kto by ti pomohol... Ja... Mrzí ma to, Sammy. Naozaj. No pochop aj ty mňa. Celý život som ťa ochraňoval, dával na teba pozor... Ako som sa mal zmieriť s tým, že som zlyhal?“ „To ale predsa nebola tvoja chyba, Dean. Nemohol si nič robiť.“ „Vážne? Mohol som ťa nájsť skôr. Mohol som ťa lepšie varovať. Čo ak ťa Jake dostal len preto, že som zakričal tvoje meno? Čo ak som ťa tým rozptýlil a ty si preto nedával pozor, ha?“ „Dean, prestaň. Za nič z toho, čo sa stalo nemôžeš a nemal by si sa obviňovať.“ „No ani ty nemôžeš za to, že som uzavrel dohodu.“ Sam naňho prekvapene pozrel. „Čo je? Myslíš, že mi to nedošlo? Viníš sa, že si Jakea nezabil, keď si mohol, že si nebol opatrnejší... Si presvedčený o tom, že je to tvoja chyba. No nie je, Sam. Bolo to moje rozhodnutie a neľutujem ho. Možno ma mrzí ako sa celá situácia vyvíja, no nežiadaj ma, aby som ľutoval to, čo som spravil, lebo to sa nestane. Bol si mŕtvy a ja som ťa priviedol späť. A urobil by som to znovu.“ Samovi sa hlas mierne triasol ako hovoril: „Ale ty si za mňa zapredal dušu, Dean. Tu nejde len o to, že zomrieš. Ty ... Bože Dean...“ Sam musel prerušiť zrakový kontakt s bratom, pretože sa už nedokázal pozerať do jeho prenikavo zelených očí. Dean sa však slabo usmial. „Sammy... Moja duša ti predsa patrila vždy.“ „Čože?“ Sam bol zmätený. „Odkedy mama...“ Dean sa zhlboka nadýchol. „Odkedy mama zomrela, ty si bol dôvodom, pre ktorý som mal chuť žiť. Otec bol v tom čase zničený a ak by nebolo teba... Neviem, či by som mal silu pokračovať. No ako som ťa vyniesol z nášho horiaceho domu, cítil som sa za teba zodpovedný. Držal som ťa vtedy pevne v náručí a prisahal som, že nedovolím, aby ti niekto niekedy ublížil. Viem, že som mnohokrát zlyhal, no snažil som sa. Vážne som robil, čo som mohol, aby si mal všetko, čo si potreboval. Celý môj svet sa vždy točil jedine okolo teba. Kvôli tebe som ráno vstával z postele a jedine ty si ma dokázal rozosmiať. Pozri ja chápem, čím prechádzaš. Celá tá vec s otcom... A bol som to ja, kto ťa videl zomrieť, nie? A sľubujem ti, že sa pokusím spolupracovať. Dovolím ti, aby si sa ma snažil zachrániť, no ak sa ti to nepodarí... Musíš mi sľúbiť, že sa nebudeš obviňovať. Že nájdeš dôvod, pre ktorý pokračovať. Že budeš žiť.“ Sam prikývol. „Sľubujem, Dean. No to sa nestane, pretože ja ťa zachránim.“ Dean sa usmial. „V to dúfam.“ Ticho pripustil a obaja si ľahli spať. Zajtra ich čaká ťažký deň. Vlastne ich čakajú veľmi náročné mesiace. Čas neúprosne beží a hodiny odtikávajú zvyšné minúty. No teraz, keď mal bratovu podporu, Sam neochyboval o tom, že všetko bude dobré. S pocitom nádeje zavrel oči a po veľmi dlhej dobe pokojne zaspal. Na druhý deň sa bratia rozlúčili s Missouri aj Bobbym a nasadli do Impali, vyrážajúc na najdôležitejšiu cestu, akú kedy podnikli. Nastavá obdobie, od ktorého budú závisieť osudy ich oboch. Ako čierny Chevrolet mizol za rohom a nechával za sebou len rozvírený prach, nevedeli, čo ich v budúcnosti čaká. No teraz boli spolu, jeden vedľa druhého usadený v automobile, ktorý mohli nazvať domovom a to bolo jediné, na čom záležalo... THE END | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 22:18 | |
| ja som to hovorila... zasa raz si ma dojala... to bolo tak krasne to s tym zapredanim duse, ze jeho dusa mu vzdy patrila. ze len on bol jedinym dovodom,pre ktory rano vstal. A ze Sam obvinuje za to, ze je to jeho chyba... no proste... a ten koniec si tiez napisala krasne... isli v ustrety svojmu osudu so vztycenou hlavou a vierou v lepsiu buducnost. si King/Quenn Dion. patri ti moja velka poklona | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 22:23 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 22:57 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 23:32 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 24.08.08 23:34 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Zbohom 25.08.08 8:42 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 25.08.08 9:35 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Zbohom 26.08.08 21:22 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Zbohom 27.08.08 14:06 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Zbohom 27.08.08 14:19 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 27.08.08 15:20 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Zbohom 27.08.08 15:51 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 08.09.08 21:40 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 08.09.08 23:27 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 09.09.08 13:43 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Zbohom | |
| |
|
| |
| Zbohom | |
|