S hanbou priznávam, že som túto poviedku nečítala, bo vznikla v čase, kedy som bola pohrúžená do svojej prvej ff o Johnovi, za čo sa veľmi ospravedlňujem, lebo som došla o veľa.
Začiatok bol naprosto úchvatný
Páčil sa mi opis Michaela, štýl tých viet, ako sa aj melodicky pekne rýmoval, bolo to naozaj krásne. vedela som sa vcítiť do všetkých jeho pocitov, keď rozprával o svojom živote a aj prečo ho chce ukončiť. Nemôžem si pomôcť, takéto opisy začínam mať čoraz viac rada
Na scénu nastúpili naši brothers, čo som sa veľmi potešila a zároveň mi bolo Deana veľmi ľúto, za tie nočné mory, čo ho prenasledovali. Trochu mizérie dodalo aj to presné vyrátanie času, koľko mu ešte zostávalo.
Keď už boli u Missouri, páčilo sa mi, ako Dean nemohol zo Sharoninho auta
Ešte som sa smiala, aj keď mal to chvenie žalúdka, ale úsmev hneď pohasol, keď som sa dozvedela, že to sú jeho záchvaty, ktoré máva dosť často. Chudátko, tak veľmi trpel, ale nikomu o tom nepovedal, celý Dean
Ich rozhovor s babkou pri Sharoninom dome nemal chybu
Že Blue Brothers
A potom tá hádka o Kapitánovi Čiernej Perly Jackovi
Potom som dosť šokovaná zvratom udalostí, čo sa stali, keď nepravá Sharon zmizla aj s Deanom nevedno kam a Sam tam zostal sám. Nasadila si mi dobrého chrobáka do hlavy, keď nikto netušil, čo to nepravé čudo vlastne bolo.
Následná scéna s mierne sexi nádychom
(čo mi pripomenulo naše "nevinné" rozhovory o Jensenovi) a aj Deanova vnútorná hláška nemali naozaj chybu
Rozhovor medzi Samom a Bobbym teda stál za to
Jeden lepší ako druhý
Pomalé zisťovanie skutočnosti o Diane (inak, nemala som ju rada od prvého momentu
) a všetky tie ostatné infošky boli naozaj pekelne dobre prešpekulované, že som len
Pri Deanovom mučení som zacítila nie len Dianine potešenie z toho mučenia
Ale inak, bola to silná káva a Dean dostával riadne zabrať
Príbeh, ktorý rozprávala Shanon Samovi, som si myslela, že mu to pripomenie Jess
Páčilo sa mi, ako si opisovala jeho rozhodnutie zachrániť brášku čo najrýchlejšie sa to dá
Dosť veľká ekšn bola, keď sa zistilo, že dean je otrávený, prišla dosť naštvaná Diana, skoro uškrtila Sama, potom trma vrma, kde vtrhol do príbehu William a Shanon, svetlo, výstrel a mŕtvy menič na zemi. No to bolo WOW!
Bolo to naozaj dobre opísané, že som si skoro nechty obhrýzla a hltala som každé slovo s rýchlosťou svetla, aby som sa dozvedela, ako to nakoniec dopadlo.
Sahnon a šaman
No ty kkšo, to som vôbec nečakala. Ale zachránila v jeden večer dosť duší a týmto som si ju veľmi vážila
Ten koniec s ňou a tým príhovorom o dušiach sa mi moc páčil tiež
Bratský moment si si nechala na koniec, ako čerešničku na torte a to bolo ako vytrhnuté z Kripkovho scénara. Hneď som si vedela predstaviť ich očičká, face, už mi tam chýbalo len objatie. Ale vzhľadom na Deanovo zranenie som to chápala
Patrí ti moja nehynúca poklona
za krásny príbeh, kde bolo mnoho zaujímavého (viď tento sloh, čo som tu napísala
) a veľa iného, čo ma dokázalo chytiť za srdce.