| Zbohom | |
|
+13Zizi Ewis lenkka Violet Madlen calla Soniq wiktoriano dzajnisko CrazyD Faith Kacena222 dion-fortune 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Zbohom 13.07.08 21:47 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 8:11 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 16:21 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 18:22 | |
| jeeej ake krasne komentare tu pribudli dakujem vam vsetkym velmi krasne ja ani neviem, co povedat, taku radost mi robite juuj hrozne som rada, ze sa vam moje dielko pai tak tu je dalsia cast, enjoy 5.castNa studenej kamennej dlazbe sedela zviazana postava, ktora vyzerala rovnako ako Sharon. Dean sa k nej rozbehol, aby ju mohol rozviazat. Tiez si nemohli byt isty, ci to nie je pasca a on nechcel vystavit Sama nebezpecenstvu. Najprv zviazanu Sharon polial svatenou vodou, a ked jej to nic nesposobilo rychlo ju rozviazal. Utesil ju, ze vsetko bude v poriadku a spolocne so Samom jej pomohli hore. Obom bolo jasne, ze toto je prava Sharon a tak okamzite vyrazili k Missouri. Ked vbehli do jej domu, nasli cernosku omracenu na zemi, ale nastastie bez vaznejsich zraneni. Vtom vsak oboch odhodilo k stene a zbrane im vypadli z ruk. Vzhliadli k mladej zene, ktorej oci sa sfarbili na cierno. “Dufala som, ze sa ukazete.” demonsky sa na nich Sharon usmiala. Podisla blizsie k Deanovi, jej oci ziariace vzrusenim. “Chcela som ta stretnut uz velmi dlhu dobu, Dean Winchester.” Dean chcel zareagovat, ale demonkina ruka sa dotkla jeho ramena a obaja zmizli v kudoli cierneho dymu. Sila, ktora drzala Sama pri stene povolila a on sa zviezol na zem. Okamzite vsak vyskocil spat na nohy a vykrikol : "Dean!" Missouri sa zacala preberat a tak k nej pribehol a pomohol jej. Vratil sa aj pre pravu Sharon, ktora cakala v aute a potom im vysvetlil, co sa stalo. “Ow, zlaticko, to je mi tak strasne luto. Ale neboj sa tvojho brata najdeme.” Sam sa vsak hned zacal vypytovat. "Ako presla cez tu sol ? A preco vzala len Deana ? Preco nam nijako vazne neublizila?” Missori ho vsak zastavila. “Hej, to bude dobre. Nemaj strach. Dean je silny, urcite to vydrzi az ho zachranime. No musim uznat, ze niektore tvoje otazky su ozaj znepokojujuce. Hlavne by ma zaujimala ta sol.” Odrazu prehovorila Sharon. “No, ked ma vcera v noci prisla uniest, sol z cesty neodstranila, ani nic podobne. Proste cez nu presla a nic jej to nespravilo.” Sam pozrel na Missouri. “Ja to nechapem. Mala predsa cierne oci, jasne som ich videl. A potom cela ta vec s tym, ze vyzera rovnako ako Sharon... Pokial Sharon nema dvojca, ktore by ta demonka mohla posadnut, potom islo o menica. Ale posadnuty menic? A navyse to nevysvetluje ako sa mohla dostat cez tu sol...” vzdychol si Sam. "Myslim, ze potrebujeme pomoc." vyhlasil nakoniec a vytocil cislo Bobbyho Singera. Medzitym sa Dean prebral zviazany na stolicke v nejakom predmestskom domceku. Oproti nemu sedela zena, vydavajuca sa za Sharon a so zaujmom ho pozorovala. Popijala pritom kavu a ocami ho celeho dokladne studovala. Dean mal usta zapchate latkou a tak na svoju vaznitelku len ganil. Ta po chvilke polozila prazdny hrncek od kavy na stol a postavila sa. Natiahla ruky dopredu a pukla prstami, akoby sa na nieco pripravovala. Na nieco, co sa Deanovi pravdepodobne nebude pacit. Najprv mykla rukou a jeho kosela sa rozopla, takze mal obnazenu hrud. Prekvapene na nu pozrel. ‘O co jej ide? Chce ma znasilit alebo co?’ V demonkinych ociach sa roztancovali ohniky a s usmevom na tvari sa zadivala na jeho hrud, z ktorej odrazu zacala stekat krv a ak by Dean nemal v ustach satku bol si isty, ze by krical. Jeho tvar sa skrivila bolestou a demonka zaziarila spokojnostou... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 19:03 | |
| vyborné opäť torturing Dean! a ten posadnutý menič naozaj skvelý nápad to by ma nenapadlo | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 19:08 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 19:32 | |
| o moj bože preco to vždy schyta Dean?? ale velmi sa mi to paci...som zvedava co bude dalej.... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 19:39 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 20:10 | |
| No dúfam ,že zajtra inak ma zaujíma prečo sa to volá Zbohom snáď sa to časom dozviem... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 20:27 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 20:31 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 21:47 | |
| no tak sa modlime, aby som si zajtra nasla cas no a zbohom sa to vola preto, ze sa tu bude vela lucit s tymi, ktory uz nie su medzi nami. dean si opat pripomina smrt mami i sama, tiez hned ten zaciatok, kde ten mladik stratil svoju priatelku a pod. proste bude tu vela podobnych narazok na mrtve osoby, takze preto zbohom. nebojte ono to casom uvidite | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 21:52 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 21:58 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 22:11 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 22:19 | |
| ja som prave docitala Secrets&Awakening a hovorim si "Zajdeme do topicu s dalsou Dionkinou poviedkou, ze tam dufam bude pokracovanie, ze si ma opat ziska" a tu nic... som ja ale smutna... ale tak verim, ze coskoro to napravis teda. a najlepsie by bolo, keby si davala v pokracka subezne v jednej aj v druhej poviedke tak kazdu hodinku, to by som sa veru nestazovala ale vies co? musim ti este povedat, ale to som uz asi spominala, ze pises velmi zaujimavym stylom. proste to citatela chyti za srdce (teda aspon mna, teda budem pisat za seba,ako to na mna ucinkovalo ). proste ma to chytilo a uplne ma to pohltilo. nech sa dialo cokolvek, nedokazala som sa od toho odlepit a nejak som uz s tym "splyvala" a stale som chcela dalsie a dalsie pokracovanie. a strasne sa mi paci tvoje vyjadrovanie a opisovanie tych pocitov a vsetkeho toho co sa deje. si proste macher Dion, uznavam ta | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 14.07.08 23:38 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 8:53 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 9:38 | |
| presne calla ! ja to uz aj vidim sfilmovane. veru, nebola by som proti | |
|
| |
calla Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 11:07 | |
| jezizi baby ja sa asi rozplyniem tak krasne ma tu chvalite, az sa cervenam ale tak kazdy hodinu pokracko? preboha Faith, vsak vobedz nie si narocna ale tak idem prave pisat, nech mate dnes, co citat Madlen: dakujem za pochvalu a to vies, torturing dean je proste moje calla: juuj tak si ma opat potesila tym svojim komentom baby ja byt niekde pri vas, tak vas normalne, ze vystiskam, za taketo krasne komenty aj ja vas vsetky uznavam a velmi vas mam rada takych uzasnych citatelov mat ako vy, to je to najlepsie, co sa autorovi moze stat | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 13:47 | |
| ja a narocna? ale kdeze tak to sa teda tesim na to pokracko, snad tu uz o chvilku bude to my by sme ta vystiskali a viac nepustili, az kym by si nam nedala dalsie pokracovania a musim ta opravit- to je to najlepsie, co sa moze stat citatelovi- ked mozu citat nieco take uzasne od takeho uzasneho autora | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 13:58 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 14:12 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 14:25 | |
| aaa babenky ja sa tak hanbim teraz :shame: :shame: :shame: takto ma tu chvalit, bozinku, co mam na to povedat? ma privadzate do rozpakov ale tak mam pre vas take kratsie pokracko, aby ste mohli dychat kludnejsie 6.castBobby sa prave vratil domov z lovu, ked zazvonil telefon. Trochu namosurene, ze nema ani chvilu pokoja sa pobral zodvihnut. “Tu Bobby Singer.” “Ahoj, Bobby. Tu Sam. Som u Missouri a pracujeme na jednom pripade, ale trochu sa to skomplikovalo. Deana uniesli." "Ach chlapci, vas tie problemy priam vyhladavaju same, co?" “No co ti mam na to povedat, Bobby. Iba preto, ze nehladame problemy, neznamena, ze ich nenajdeme.” “Heh, aky si dnes chytry.” “Vlastne ani nie. Ta demonka, co Deana uniesla presla cez sol akoby nic a ja netusim, ako je to mozne.” “Ja ti poviem ako je to mozne. Dotycna nie je demonka. Hotovo, pripad vyrieseny.” “Bobby, ja som videl jej cierne oci. Prispendlila ma s Deanom k stene a potom s nim spavila puf. Proste sa ho dotkla a zmizli. Ostal po nich len cierny dym, ktory sa rychlo rozplynul. Povedz mi ako toto nema byt demonka?” “Huh. Vravis, ze sa vyparila do vzduchu?” "Ano, ale viac ma trapi ta sol, Bobby. Co je to za demona, aby bol voci nej odolny ? Navyse nikomu inemu v podstate neublizila. Ow ano, a vyzera presne rovnako ako Sharon. Missourina nova kamaratka.” “Pockaj, spomal trochu. Ak vravis, ze vyzera rovnako ako ta Sharon, si si isty, ze to nie je Sharon?” "Ano Bobby som si isty, ze to nie je Sharon, lebo tu sme nasli zviazanu v jej vlastnej pivnici a prave teraz sedi vedla mna. Navyse som ju polial svatenou vodou, len tak pre istotu." "Nechcem ta oberat o optimizmus, ale ak neucinkovala sol, preco myslis, ze svatena voda bude?" "Vdaka Bobby, fakt. Si ohromna pomoc." "Nebud sarkasticky, to nie je tvoj styl. Navyse hned ako zbalim par veci vyrazam k vam. Vyriesime to, Sam. Neboj sa. Dean bude v poriadku." "To dufam, Bobby." Ukoncili hovor a stary lovec si vzdychol. ‘Aj ja, Sam. Aj ja.' Rychlo sa osprchoval a do cestovnej tasky hodil par kusov cisteho oblecenia a nejake knihy, o ktorych si myslel, ze by sa mohi hodit. Nasadol do svojho auta a vyrazil do Kansasu. Demonka podisla blizsie k zviazanemu Deanovi a prehovorila. "Hmm. Vies, hovori sa o tebe, ze si fesak, ale ze az taky, to som necakala." Naklonila sa k nemu a jazykom zlizla trocha krvi z jeho hrude. Deanovi presiel mraz po chrbte a na zadnej strane jeho krku sa objavila husia koza. Demonka k nemu opat vzhliadla ocami, ktore uz mali povodnu slabomodru farbu, ale ich zrenicky boli nebezpecne uzke. "Mimochodom ja som Diana." Predstavila sa mu tesne predtym ako odisla z izby. Dean nemal inu moznost ako tam ostat ticho sediet. Z konania tejto demonky bol tak zmateny ako este z nicoho predtym a to ho desilo. Navyse opat pocitil chvenie v zaludku a vedel, co prichadza... pozn.a.: mimochodom som po dnesnom hodinovom surfovani po nete a studovani demonskej terminologie prisla na to, ako je mozne, ze diana presla cez tu sol, takze snad na to aj Sam s Bobbym coskoro pridu pokracko asi zajtra | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Zbohom | |
| |
|
| |
| Zbohom | |
|