| Zbohom | |
|
+13Zizi Ewis lenkka Violet Madlen calla Soniq wiktoriano dzajnisko CrazyD Faith Kacena222 dion-fortune 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 12.08.08 20:26 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 12.08.08 20:54 | |
| ďakujem vám krásne pokračko bude snáď čoskoro a pomaly sa blížime ku koncu inak nelámte hlavu nad tým koncom, ono na to aj tak neprídete, kto tam prišiel ale nebojte nič, všetko bude dobré ..... teda možno nie úplne všetko ale tak chápeme sa však? | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Zbohom 12.08.08 21:08 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 15.08.08 23:23 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Zbohom 16.08.08 20:45 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 15:48 | |
| jeeej ďakujem vám krásne ste úžasné. 15. časť„Ty!“ Diana sa zúrivo vrhla na neznámeho muža, no on sa tesne predtým, ako ho mohla zasiahnuť rozplynul. Objavil sa na opačnom konci miestnosti a kľudným hlasom pokračoval. „Prosím, nechaj ma vysvetliť. Ja som ťa nezradil. Všetko to bolo len nedorozumenie, to preto si skončila v pekle. Potrestali ťa za to, že si zabila nevinného muža.“ „Nevinného?“ Diana sa hystericky rozosmiala. „Ty si ma zradil! Dala som ti všetko, čo som mohla a ty si aj tak odišiel! Bez jediného slova, bez rozlúčky si sa proste vyparil.“ „Ale ja som sa plánoval vrátiť!“ „Bola som tehotná a ty si ma opustil! Vieš ako na mňa ľudia potom pozerali? Vlastná rodina sa za mňa hanbila. Otec ma dokonca zmlátil tak, že som potratila. A ty mi povieš, že si sa chcel vrátiť?“ Diana sa ďalej smiala a krútila hlavou. „Kedy? Ha? Kedy si sa plánoval vrátiť? Až budem ležať niekde mŕtva?“ „Ja som ti nikdy nechcel ublížiť. Miloval som ťa.“ Odvetil a hlas sa mu triasol. „Zvláštny spôsob ako niekomu ukázať, že ho miluješ.“ „Nevedel som, že si tehotná. Ak by som to tušil, nikdy by som neodišiel. Čo to nechápeš? Odišiel som, aby som pre nás našiel miesto na bývanie. Aby som ťa mohol požiadať o ruku a ponúknuť ti budúcnosť vo vlastnom dome. Nechcel som ostať žiť s tvojou rodinou. Nechcel som vyzerať ako nejaký chudák, ktorý si ťa berie len kvôli peniazom. Chcel som, aby si bola na mňa hrdá.“ Nešťastne odvetil mladík. Diana sa zarazila. „Čože?“ Muž k nej podišiel bližšie. „Prepáč mi. Prosím. Ja som nevedel... Ja... Nenič sa takto. Nie kvôli mne. Prosím.“ Diane sa v očiach objavili slzy. „A ostaneš sa mnou?“ Muž prikývol. „Už navždy.“ Diana sa usmiala. Odrazu jej telo padlo na zem a ona sa objavila v miestnosti ako duch. Otočila sa k Deanovi, ktorý sa držal zábradlia, aby nespadol. „ Odpusť mi. Moja démonska polovička možno mala predsa len navrh.“ Dean len zamrkal. Vôbec nechápal, čo sa to deje. Ono všetci boli v miestnosti mierne zmätený, len žena, ktorá prišla s neznámym mužom sa spokojne usmievala. Diana chytila mužovu ruku a spoločne pomaly odchádzali do svetla, ktoré sa v miestnosti nečakane objavilo. Diana sa ešte raz ospravedlňujúco obzrela a na to obaja zmizli. Jej telo sa však na zemi zamrvilo a jeho majiteľ nahnevane otvoril oči. Práve sa chystal zaútočiť, keď ho Bobby zasiahol striebornou guľkou do srdca a menič sa zviezol späť na zem. Sam však vyštartoval k bratovi, ktorému sa podlomili kolená. „Dean. Hej Dean. Už je dobre. Diana je preč.“ Dean len slabo prikývol a pustil zbraň, ktorú stále držal v ruke. Potom sa objal okolo pásu a tvár sa mu skrivila bolesťou. No Sharon k nemu rýchlo podišla aj s nejakou flaštičkou v ruke. „Toto by malo pomôcť.“ Odvetila a Sam na nič nečakal. Rýchlo dal bratovi záhadnú tekutinu vypiť a modlil sa, aby rýchlo zabrala, lebo Dean bol očividne vo veľkej agónii. Bobby sa otočil k Sharon. „Ako si vedela, že s ním odíde. A ako si ho sem vôbec dostala?“ Missouri vyšla otrasená z kuchyne, kde sa skrývala a snažila vymyslieť nejaké zaklínadlá, ktoré by pomohli. „No to by aj mňa veľmi zaujímalo.“ Sharon sa usmiala. „Ja nie som médium.“ Missouri vyzerala šokovane. „Čože?“ „Som šaman.“ Natešene odvetila Sharon. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 15:59 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 16:03 | |
| calla: ale toto nie je ten mladík zo začiatku ten ešte bude. toto je len ten chlap, čo ho Diana zabila. Ten na začiatku sa zabil sám ono to ešte bude lepšie vysvetlené. ale už sa pomaly blíži koniec. ešte asi jedna, dve časti | |
|
| |
Faith Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 16:26 | |
| no ono na začiatku bol ten duch mladík, ktorému mala Sharon pomôcť, tak ten bude vyriešený v najbližšej časti a ten, čo bol v tejto tiež bude objasnený. on bol dôvodom, pre ktorý šla Diana do pekle, oni spolu chodili, ale ona si myslela, že ju opustil a tak ho zabila, ale ono to tak nebolo a teraz sa to práve objasnilo, že on išiel hľadať jej domov a podobne. v najbližšej časti to bude trocha viac objasnené | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 16:28 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 16:29 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 19:04 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 21:21 | |
| uprimne povedane (napisane) ja som si pod tou samankou tiez predstavila take divne veci. lebo v podstate neovladam definiciu samanky a jedine, co ma napadlo bolo tancovanie okolo ohna a vyvolavanie duchov, vyrabanie masticiek a take nieco | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 21:25 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 19.08.08 21:39 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Zbohom 20.08.08 15:49 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 23.08.08 22:01 | |
| jeeej ďakujem soniq 16. časť„Šaman?“ „Áno. Išla som na cintorím, na ktorom mal byť pochovaný duch toho úboheho chlapca a odrazu som tam mohla vidieť duše všetkých zosnulých. Nechápala som to, až kým som sa nezačala rozprávať s Michaelom- to je meno toho chlapca. Povedal, že ho ku mne niečo priťahovalo. Vtedy som si uvedomila, že ma tí duchovia nevyhľadávali náhodou. Moja šamanská energia ich volala. Čítala som o tom v jednej knihe. Šaman je človek, ktorý dokáže komunikovať s duchmi podobne ako média, no on ich navyše dokáže ovládať, či privolať z ríše mŕtvych. Vďaka týmto schopnostiam som Michaelovi mohla pomôcť. Bolo to prvykrát, čo som niečo také skúsila, ale išlo mi to prirodzene, akoby som vedela, čo mám robiť. Proste som Michaela vpustila do svojho vnútra a ukázala mu pár mojich spomienok. Vysvetlila som mu, prečo nevie nájsť pokoj a keď zo mňa vyšiel von, tak sa oslobodil. Videla som ako vykročil ku svetlu. Neviete si predstaviť aký mi bol vďačný. Ja som bola stále v šoku, z toho čo sa stalo, keď som si spomenula na Deana a Dianu. Chcela som sa rýchlo vrátiť, keď sa predo mnou zjavil William. Porozprával mi, čo sa stalo medzi ním a Dianou a poprosil ma, aby mohol isť so mnou a pokúsiť sa napraviť, čo pokazil v minulosti.“ „Wow.“ Povedala Missouri. „Už som o šamanoch počula, ale myslela som, že dávno vymreli. Nikdy som sa nestretla so žiadnym, ktorý by vyzeral ako ty. Väčšinou sú to starci, ktorí majú milión rôznych amuletov, riekaniek a tancov.“ Sharon sa zasmiala. „Ja viem. Tiež som si šamana predstavovala podobne, no moje schopnosti sa inak vysvetliť nedajú. Kto iný má moc privolať ducha len pomocou mysle?“ Missouri prikývla. Vtom sa ozval Sam, ktorý stále podopieral brata, i keď Dean upadol po vypití tekutiny do bezvedomia. „No ten mladík, čo spáchal samovraždu- Michael, je v poriadku, však?“ „Povedala by som, že áno. Smrť svojej životnej lásky niesol ozaj ťažko, no potom, čo sme sa rozprávali pochopil, že nemôže myslieť len na ňu. Uvedomil si, že ona by nechcela, aby sa utápal v žiali a nevedel nájsť pokoj. Nikdy predtým mu nikto nepomohol, nevenoval mu pozornosť a možno aj fakt, že ja som tam pre ňho bola, dovolila mu, nech sa vyplače mu pomohol. Vieš, zmieriť sa so smrťou niekoho na kom ti záleželo je jedna vec, ale zmieriť sa s tým sám.“ Sharon pokrútila hlavou. „To je nemožné.“ Sam prikývol a pevnejšie stisol bratovo telo. „Odkiaľ si mala protilátku.“ Spýtal sa opatrne. „No nevedela som, že Diana sa už vybrala za vami a preto som najprv s Williamom zamierila k domu, v ktorom sa skrývala. Ju sme tam síce nenašli, no všimli sme si dvoch veľkých nádob, v ktorých sa hmýrila tekutina. Obe boli označené a v tej s lebkou toho bolo trochu menej a tak som si povedala, že prečo riskovať a radšej som trocha odliala z druhej nádoby. Viditeľne som urobila dobre.“ Sam prikývol. Dúfal, že Dean bude naozaj v poriadku. Myšlienka na to, že brata takmer stratil ho zabíjala. Ešte predsa majú čas a on sa zaprisahal, že nedovolí, aby Deana stratil. Nech už to stojí čokoľvek... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 23.08.08 22:22 | |
| no Dion ty si dnes cinis. to sa mi paci. brala by som to aj castejsie krasne si vysvetlila toho samana. fakt uzasne. takze velke dik za to uprimne, aj ja som si ho tak predstavovala, ako ho opisovala Missouri Sharon je fakt strasne super postava. je mi strasne sympaticka. a to, ze pomohla Michaelovi. a tak,ako to vsetko nakonieco dopadlo a ze pomohla aj Deanovi s tou flastickou. Len som zvedava, ze co dalej bude s Deanom.Ako sa dalej vyvinie situacia tak sa tesim na dalsie pokracko | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 23.08.08 22:42 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 23.08.08 22:47 | |
| acha, to je kniha? prepac, nic mi to nehovori paci paci, a ako. je to velmi zaujimava postava no tak to je super clovek pise poviedku a ma premysleny uz koniec. to si nieco ako ja tak som na ten rozhovor zvedava. velmi budem plakat??? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 23.08.08 22:52 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 23.08.08 22:55 | |
| ahaaaaaaaaa to aby som zacala kukat Jetix sak jasne, je to tvoja ff,takze si prisposobuj ako potrebujes no, tak podla mna, ked sa niekomu zrodi napad v hlave, tak ho napadne zaciatok, potom nejaka zapletka lahka a potom hlavne koniec. az potom rozvadza tu zapletku do ohromnych rozmerov, ktore citatelom vyrazia dych a ten koniec...proste zaver,aky ma byt tak pri tebe fakt nie som ista. ty ked napises nieco ze smutne a emociolnalne.tak ja placem ako male dieta. takze to "snad nie velmi" akoby som nevidela | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 23.08.08 23:01 | |
| no tak ja obyčajne nemám pocit, že je to nejako extra smutné a potom tu len vidím uplakané smiles... a naopak, keď si myslím, že som napísala niečo dosť smutné, tak nič... no takže ťažko povedať, no akože ono to bude také smutno-veselé no a máš pravdu. hlavné je mať začiatok, koniec a zápletku. aj keď ja sa musím priznať, ze secrets poviedku som mala premyslenú úplne celú už od začiatku | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Zbohom | |
| |
|
| |
| Zbohom | |
|