| Zbohom | |
|
+13Zizi Ewis lenkka Violet Madlen calla Soniq wiktoriano dzajnisko CrazyD Faith Kacena222 dion-fortune 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 17:46 | |
| no skvele na co som to zasa natrafila...ale smrt patri k životu tak... pevne nervy a cokoladku....samozrejme vreckovky... ale v tvojom podani to hadam nejako prežijem bez infarktu.... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 17:55 | |
| heh no v tejto poviedke nemam v plane zabit ani jedneho z bratov takze klidek a v secrets&awakeningu som uz jedneho spat vratila a na drhom makam trpezlivost, damy, trpezlivost a calla: az tak by som sa na to moje podanie nespoliehala, lebo ja viem byt aj velmi kruta, ked chcem neviem, ci si citala Die without sins, ale tam, sa uz v plnom prejavila moja zakerna stranka, i ked som to ukoncila happy endom | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 18:05 | |
| este nie ale chystam sa na to... určite to bude skvele... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 18:09 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 18:18 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 18:22 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 18:29 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 18:42 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 18:47 | |
| Neboj sa Dion ,keď sa v nejakej ff rozbehne je poriadne hustá tak sa máš na čo tešiť | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 18:51 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 19:03 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 22:11 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 15.07.08 23:06 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 16.07.08 10:54 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 16.07.08 20:01 | |
| 7.cast Bobby dorazil k Missouri za niekolko hodin a presne podla jeho ocakavani nasiel Sama cumiet na monitor jeho notebooku. “Tak co? Nasiel si nieco zaujimave?” spytal sa ho. Sam prekvapene zdvihol pohlad k starsiemu lovcovi, lebo jeho prichod ani len nezaregistroval, taky bol ponoreny do clanku, ktory prave objavil. “Ahoj, Bobby. A uhm vlastne ano. Nie som si celkom isty, ci je to pravda, ale nasiel som velmi zaujimavy clanok. Jeden mladik bol prilis aktivni s Ouija tabulkou a privol si domov ducha. Po case sa ho chcel zbavit, a preto nasypal vsade sol, ale pretoze on sam ducha k sebe pozval, nezabralo to. Sol zabranila duchovi, aby sa dostal k tomu mladikovi, ale z domu ho nevyhnala. Sol ma totiz chranit pred vstupom nepozvanych nadprirodzenych veci. Ak si im ty raz svoj dom otvoril, sol uz nema taky ucinok aky by mala mat.” “Hmmm. Zaujimave. Pocul som uz o niecom podobnom. To by mohlo vysvetlovat to, preco vyzerala ako Sharon. Missouri ju pozvala do svojho domu a tak sa sem mohla potom dostat aj ona vydavajuc sa za Sharon.” “Ano, lenze ma to mali hacik. Toto vsetko sa tyka duchov, ona je demon." "No mozno nie uplny." "O com teraz hovoris, Bobby ?" “No, ked sa otvorila brana pekla, von sa dostalo pomerne vela zaujimavych jedincov. Ti najstarsi a najmocnejsi demoni, ale tiez polodemoni. Nikdy o nich nikto predtym nepocul, pretoze pre polodemona je nemozne uniknut z pekla, pokym sa samozrejme neotvori brana. Polodemon este neukoncil svoju premenu a tak druha jeho polovicka je zvycajne to, co ostalo z ludskej duse. Takze v niektorych vzacnych pripadoch ide o polo ducha a polo demona.” “Huh. Pani. O tomto som teda nic nevedel. Takze myslis, ze tato neznama je vlastne napoly duchom a napoly demonom?” “Myslim, ze by to dost sedelo. Pozri ludske duse, ked vojdu do pekla, su v podstate duchmi. Pokial odtial uniknu v kratkej dobe, ako vas otec a premena sa este nezacala su proste len duchmi. Iny, ktori tam zotrvali dlhsie take stastie nemali. Ich premena sa totiz uz zacala. Takychto je len par, lebo obdobie, ked je niekto polodemon a poloduch je velmi kratke. Demonska polovicka totiz velmi rychlo prevezme kontrolu." "Wow. To je mi teda novinka. A ako sa takehoto niecoho zbavime?” “No to je jedna velmi dobra otazka, na ktoru bohuzial nemam odpoved. Pozri sol ju bude odpudzovat, rovnako aj svatena voda, ale nema na nu az taky ucinok ako na riadnych duchov ci demonov. No sposob, ako sa jej nadobro zbavit nepoznam.” Povedal smutne. Sam si vzdychol. “No fajn. Ja sa pokusim zistit kam uniesla Deana a ty skus zistit, ako sa jej zbavit.” “Okey.” Odvetil Bobby a obaja sa dali do prace.
Missouri medzitym sedela so Sharon v kuchyni. “Takze ty myslis, ze je to duch toho mladika, ktory si vzal zivot?” “Ano. Mam taky pocit, ze sa potrebuje zmierit so stratou svojej priatelky predtym, ako sa bude moct pohnut dalej.” “No to je mi ale ironia. Tak on sa zabije, aby sa s tym nemusel vyrovnat a stane sa toto. Huh." "No to vies, jeho dusa nemoze odpocivat v pokoji pokial je plna tolkej bolesti zo straty. Obcas sa musime naucit dat zbohom tym, ktorych sme milovali, aby sme mohli pokracovat v nasej ceste.” “Takze myslis, ze mu budes vediet pomoct?” “Dufam, ze ano. Zavisi od toho, ako velmi bude chciet on spolupracovat.” | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 16.07.08 20:19 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 16.07.08 20:29 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Zbohom 16.07.08 22:02 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Zbohom 16.07.08 22:18 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Zbohom 17.07.08 11:37 | |
| naozaj skvele si to vysvetlila že polodemon nikdy som o takom niečo nepočula akurát ešte stále nechápem prečo vyzerá ako Sharon ti polodemoni majú schopnost meniť podobu? som zvedavá čo dalej vymyslíš a teraz zopakujem to čotu už odznelo veľakrát je to vážne skvelá poviedka | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 17.07.08 20:47 | |
| jeeej dakujem krasne vsetkym za uzasne komentare 8.castDeanovi sa opat zacali premietat pred ocami spomienky. Tentokrat ich vsak bolo viac. Videl zomierat svojho brata, otca i mamu. Bolest ho celeho pohltila a na malu chvilu si zelal len zomriet, aby mohol uniknut tejto agonii. No po par minutach zachvat skoncil, nechavajuc Deana vycerpaneho a slabeho. Cely sa triasol a zacalo ho napinat. Diana sa v miestnosti objavila prave vcas, aby mu rozviazala usta a on mohol vyvratit vsetko, co v ten den zjedol. “Ale, ale... Co to nevidim. Zda sa, ze nie som jedina, ktora toho vela skryva. Povedz Dean, ktore spomienky ta prenasleduju a nenechaju kludne odpocivat ?" Dean na nu velmi nepekne pozrel a zachrapcal : "No tebe sa urcite zdoverim." “Mas pravdu, ty nie si velmi zhovorcivy typ, co sa tvojich citov tyka, ze? Ale nic sa neboj. Mne nic vysvetlovat nemusis, ja chapem.” Dean na nu udivene pozrel. “Ow, nebud tak prekvapeny, zlatko. Povedala som, ze som plna prekvapeni. Zena bez tajomstiev je ako nocna obloha bez hviezd.” “Aka poetka. Netusil som, ze peklo je tak inspirujuce.” Demonkina tvar pri tychto slovach potemnela. “No to budes mat moznost o chvilu zistit na vlastnej kozi, nie? Kolko casu ti este zostava?” Dean na nu opat zaganil. Diana sa len rozosmiala. "Peklo nie je inspirujuce, je deprimujuce. No nastastie pred tym, ako ta pohtia pekelne plamene si mal moznost zit a zivot je inspirujuci, Dean." Dean mohol prave v tomto momente cestne vyhlasit, ze s divnejsou demonkou sa este nestretol. "Teba fascinuje zivot?" "Samozrejme, ze ano. No nesmieme zabudat na smrt. Mna totiz zaujimaju obe tieto fenomeny. Teba snad nie?” Dean na nu stale nechapavo hladel. Diana sa pousmiala. “Co myslis, preco som uniesla len teba Dean ? Preco ma tak velmi zaujimas?” A po tychto slovach Deanovi zaplo. “Lebo ja sa nachadzam medzi zivotom a smrtou.” Diana mu venovala siroky usmev. “Velmi spravne, Dean.” Na chvilu sa mu otocila chrbtom a zo stola vzala dyku. Pevne ju uchopila a pozorne si ju prezrela. Na to opat podisla blizsie k Deanovi a povedala. “Nanestastie pre teba to vsak znamena, ze ma o to viac bude bavit hranie s tvojou telesnou schrankou.”
Naposledy upravil dion-fortune dňa 17.07.08 21:46, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 17.07.08 21:27 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Zbohom 17.07.08 22:29 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Zbohom 18.07.08 8:10 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Zbohom | |