Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Posledná šanca

Goto down 
+14
lentilka
Violet
Ettie
shelby
str8tking
Soniq
Madlen
Kristine
dion-fortune
milleniumfalcon
calla
Mystic
Faith
wiktoriano
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Posledná šanca - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty24.09.08 19:12

faith: ja som to s tou amber pochopila tak, že Sam nevedel, že je bola s Deanom a len mu povedal to, čo si myslel, že je pravda, keďže obe odišli spolu poobede, no v skutočnosti ešte nevieme, čo je s amber... alebo žeby som to ja blbo pochopila? Suspect

každopádne sa teším aj samovým schopnostiam a super bolo ako píše faith, že sam ako dobiedzal a chcel vediet, čo sa stalo a chudák dean už nemohol odpovedať 702
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty24.09.08 19:23

Dion, Faith dakujem krásne baby. som strašne rada že sa vám to páčilo Posledná šanca - Stránka 5 170639 lebo som si fakt dala záležať. vídím že budem v niečom podobnom pokračovať
Faith:Dion to s Amber pochopila správne Sam nevedel že tam bola aj ona. ale v dalšej časti by ste sa mali dozvedieť aj niečo o Amber. ešte neviem ako mito vyjde.
a k Samovej vízii tak tomu sa tež ešte budem venovať.
a Dion: tym chlapom bol Dean ukradnutý im šlo o Amber a on sa len priplietol do cesty. a oni si aj mysleli že ho zabili ked odišli.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty24.09.08 19:28

no hej to, že im šlo o amber mi došlo lol! lol! ale tak ako vravím hlavne, že ho nezabili, ale mne spravili vianoce 601 proste som sa fakt v každej vete, kde bolo napísané ako mu je vyžívala 603 a som zvedavá, čo teda bude s amber a prečo ju uniesli Posledná šanca - Stránka 5 999804
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty24.09.08 19:35

co napisat...pokracovanie nemalo chybu... 702 702 torturing!Dean bol presne taký ako som si ho predstavovala Twisted Evil Twisted Evil Posledná šanca - Stránka 5 316745
Samova vízia Posledná šanca - Stránka 5 258431 Posledná šanca - Stránka 5 258431 proste stále ma niecim prekvapís... Posledná šanca - Stránka 5 258431 Posledná šanca - Stránka 5 258431 Posledná šanca - Stránka 5 104346 Posledná šanca - Stránka 5 104346 Amber som aj ja pochopila... Posledná šanca - Stránka 5 170639 Posledná šanca - Stránka 5 170639
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty24.09.08 21:58

waaaaaaaaaaw Posledná šanca - Stránka 5 170639 Posledná šanca - Stránka 5 170639 Posledná šanca - Stránka 5 170639 konečne som sa k tomu dostala a teda prečítala som to jedným dychom Posledná šanca - Stránka 5 325299 Sam má opäť vízie Posledná šanca - Stránka 5 258431 Posledná šanca - Stránka 5 258431 Posledná šanca - Stránka 5 258431 to je supeeeer Posledná šanca - Stránka 5 284389
a torturing!Dean Posledná šanca - Stránka 5 284389 Posledná šanca - Stránka 5 284389 Posledná šanca - Stránka 5 284389 to som si vážne užívala Posledná šanca - Stránka 5 258431
už som zvedavá čo je s Amber Posledná šanca - Stránka 5 999804 chudák Dean si myslí, že je ok a pritom to tak vôbec nemusí byť a asi ani nebude, že? Posledná šanca - Stránka 5 284389
no tak rýchlo rýchlo pokračko Posledná šanca - Stránka 5 260605 Posledná šanca - Stránka 5 260605 Posledná šanca - Stránka 5 260605
je to skvelá poviedka Posledná šanca - Stránka 5 104346 Posledná šanca - Stránka 5 104346 Posledná šanca - Stránka 5 103511 Posledná šanca - Stránka 5 103511 Posledná šanca - Stránka 5 103511
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty25.09.08 1:22

dakujem aj vám. vidím že sa tiež pačila Samova vizia a torturing Dean, som rada. som zvedavá čo poviete dalej kedže už vážne ide do tuhého Posledná šanca - Stránka 5 707500
Calla: prekvapení ešte bude dosť.
Kristine to že si dean myslí že Amber je ok je pre neho lepšie aspoň má o jeden problém menej teda kým sa to nedozvie. a či bude Amber naozaj ok to závisí od niekoľkých udalosti čo sa teraz stanú alebo nestanú.
na pokračku ešte musim popracovať a premyslieť pár drobností ale vidím to tak že do týždňa by mohlo byť.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty02.10.08 13:41

Tak tu je dalšia časť. nazačiatok mám zlú správu hlavne pre Dion. teraz sa asi dve časti nebudem venovať Deanovi ale potom si zase prídeš na svoje Twisted Evil dúfam že sa táto časť bude aj tak páčiť. objaví sa aj nová postava čo bude v pribehu ešte dôležitá

10. časť

„Ošetroval som ho už veľa krát a bolo to aj horšie. Ver mi, v porovnaní s tým toto nič nie je.“ Odpovedal Bobby pokojne, ale Samovi to nestačilo. Mal pocit, že mu Bobby niečo o Deanovom stave tají a preto ani nechcel, aby bol pri tom keď ho ošetroval.
„Naozaj Bobby?“
„No keď to chceš vedieť stratil dosť veľa krvi ale...“
„Veľa? Ako to myslíš, že veľa?“
„No tak, že oveľa viac ako keby sa len porezal do prsta.“
„Tak to mi došlo. Povedz mi na rovinu ako je na tom? Nezomrie však?“
„Nepreháňaj Sam! Len si potrebuje pár dní oddýchnuť a dostane sa s toho.“
„Pár dní? Veď už má len tých pár dní určite ich nebude chcieť preležať v posteli.“
„Nebude mať inú možnosť.“
„Ako môžeš byť taký pokojný? Veď ani nevieme čo sa mu vlastne stalo. A čo ten plán čo majú Amanda a Amber aby ho dostali z dohody.“ Kričal Sam na Bobbyho, zmocnili sa ho obavy o brata a o to, že by ho mohol znovu stratiť. Tiež ho rozčuľovalo to že Bobby pôsobil tak ako by sa nič nestalo a ešte aj žartoval a pritom niekto chcel Deana zabiť a oni nemajú ani predstavu kto. Dean a Bobby si dokážu zachovať chladnú hlavu aj v kritických situáciách, ale Sam v tomto za nimi zaostával a mal pocit, že už dlhšie nevydrží. Chcel vedieť kto na Deana strieľal a pomyslenie na to, že bude musieť čakať do zajtra, aby sa dozvedel čo sa stalo ho privádzalo do zúfalstva.
„Sam upokoj sa trochu. Dean bude v poriadku, a dievčatá určite budú vedieť ako ich plán uskutočniť aj keď je zranený. Mal by si trochu pospať. Aj pre teba to bol ťažký večer. Zajtra keď budeme všetci traja oddýchnutý. Budeme rozmýšľať nad tým čo sa stalo.“
„Nemôžem ísť spať. Musím dávať pozor na Deana. Čo ak sa mu zhorší stav.“
„Dean sa potrebuje len vyspať tak ako aj ty. Pozri, ak by sa o neho bolo treba starať aj cez noc, sám by som pri ňom ostal. A ak by niečo potreboval, budeš hneď na vedľajšej posteli a bude ťa môcť zobudiť.“ Presviedčal ho Bobby. V tej chvíli mal väčšie obavy o Sama ako Deana, pretože Sam bol s toho všetkého veľmi rozrušený. Preto sa ho ani nepýtal kde Deana našiel a riadil sa príslovím ráno múdrejšie večera a to dávno nebol večer ale noc.
„V poriadku Bobby, idem si teda ľahnúť.“ Povedal nakoniec Sam zaželal Bobbymu dobrú noc a vošiel do izby. Bobbymu však klamal a nemienil ísť spať. Ešte nejakú dobu pozoroval Deana. Bol by na neho dával pozor aj celú noc ale aj na ňom sa podpísala únava a tak sa vyčerpaný zvalil na druhú posteľ a zaspal.

Žena stála uprostred hlavnej cesty, ktorá bola v túto nočnú hodinu opustená. Nervózne podupávala nohou a na niekoho čakala. Osvetľovalo ju len slabé svetlo mesiaca, vietor jej rozfukoval nakrátko ostrihané hnedé vlasy. Stála tam oblečená v čiernych nohaviciach a koženej bunde rovnakej farby, pôsobila tajomne a trochu aj nebezpečne. Na jej tvári bolo už pár vrások čo naznačovalo, že táto žena si toho už dosť prežila. Jej hnedé oči mali prázdny pohľad ktorý upierala do diaľky dovtedy kým neuvidela svetlá prichádzajúceho auta, ktoré zastavilo kúsok od nej. Z auta vystúpili dvaja muži. Jeden z nich prešiel k zadným dverám otvoril ich a vybral z auta zviazanú mladú ženu v bezvedomí a hrubo ju hodil na cestu. Žena podišla k autu a so spokojným výrazom na tvári sa zohla k žene prehovorila: „Amber Carverová, aká česť.“ Potom sa znovu postavila pozrela na mužov stojacich pri aute a povedala im: „Dobrá práca chlapci.“
„Hovoril som vám že nie sme žiadny amatéri. Vždy urobíme to za čo nám zaplatia.“ Prehovoril jeden z nich.
„Zrejme nám nepoviete prečo sme ju mali priviesť.“ Ozval sa druhý muž.
„Do toho vás nič nie je. Najala som si práve vás dvoch lebo mi bolo povedané, že urobíte svoju prácu bez otázok.“ Odpovedala nezmáma hlasom, ktorý zbudoval rešpekt a obaja muži len prikývli.
„Prebehlo všetko bez komplikácii?“ opýtala sa po chvíli.
„V podstate áno.“
„V podstate? Tak čo sa stalo?“
„Sledovali sme ju odkedy odišla z motela bez jej sestry. Išla za nejakým mužom a potom spolu šli na jedno opustené miesto uprostred lesa, čo nám vyhovovalo aby sme ju mohli odviesť.“
„A čo ten muž? nerobil problémy?“
„Nie, vôbec. Postarali sme sa aj o neho.“
„Zabili ste ho?“
„Myslím, že áno. Vystrelil som na neho ale nepresvedčil som sa či je mŕtvy. Je to problém?“
„Nie, to mi je jedno. Hoci ak to bol jeden s tých dvoch na ktorých myslím, bolo by len dobre ak by bol mŕtvy.“ Odpovedala žena potom podala obom mužom obálky z peniazmi prísne sa na nich pozrela a povedala: „Je to toľko ako sme sa dohodli. A teraz choďte a zabudnite, že sme sa niekedy stretli.“
„Pravdaže pani. Už teraz sme zabudli.“ Odpovedal muž a potom zo svojím spoločníkom nasadli do auta a odišli. Žena sa spokojne pozrela na zviazanú Amber ležiacu pri jej nohách. Pomyslela si, že to bolo ľahšie ako očakávala a čoskoro sa určite dostane do jej rúk aj mladšia sestra. Usmiala sa a jej oči sa zaliali čiernou farbou.

Na druhý deň ráno vošiel Bobby do izby aby skontroloval Deana. Prekvapilo ho keď videl Sama spať na posteli, ktorá nebola odostlaná. Bol stále oblečený v tom čo včera a vyzeralo to, že zaspal od vyčerpania bez toho aby si to vôbec uvedomil. Vzal deku, čo bola položená na stoličke aby ho zakryl. Chcel ho nechať aby si ešte pospal. Keď ho prikrýval Sam sa zamrvil a otvoril oči.
„Čo sa deje Bobby? koľko je hodím?“ opýtal sa rozospatým hlasom a pretrel si oči.
„Pol deviatej. Pokojne spi ďalej, mal si ťažkú noc.“ Odpovedal mu Bobby. Sam sa však posadil a pozrel sa na vedľajšiu posteľ, na ktorej ležal Dean. Vyzeralo to tak že sa celú noc ani nepohol ale pôsobil pokojne akoby by mu nič nebolo.
„Čo Dean? Ako mu je?“ opýtal sa.
Bobby prešiel k Deanovej posteli a jemne mu položil ruku na čelo potom pozrel na Sama a povedal mu:
„Má trochu zvýšenú teplotu ale neboj sa nie veľmi. Tvrdo spí. Nechajme ho, čím dlhšie bude spať tým lepšie.“
Sam uznal, že Bobby má pravdu. Síce ho stále prenasledovala otázka čo sa to včera vlastne stalo, nemalo by význam teraz Deana budiť a nútiť ho spomínať na to čo sa stalo. Tým by mu mohol iba ublížiť. Radšej počká kým sa sám zobudí aj tak sa od neho nemienil celý deň ani pohnúť.
„Toto nebolo v pláne Bobby.“ prehovoril po chvíľke tichého uvažovania, keď si opäť spomenul aj a ich návrat v čase a mal pocit, že sa im to teraz opäť vymyká kontrole.
„Nie vždy ide všetko podľa plánu.“ Odpovedal mu opäť úplne pokojne Bobby.
„Viem. Ale vrátili sme sa v čase aby sme ho zachránili a nakoniec to dopadlo tak, že ho skoro zabili o niekoľko dní skôr.“
„Ale nezabili ho, pretože si ho včas našiel. Hoci stále nechápem ako si ho našiel.“
„Ani ja. Tiež to vôbec nechápem. Mal som víziu a videl som ako sa to stalo.“
„Čože? Znovu si mal víziu?“ zvýšil hlas šokovaný Bobby.
„Áno, mal. Len tak nekrič aby si nezobudil Deana.“ Napomenul ho Sam a pokračoval tichým hlasom: „Všetko ti vysvetlím, len nie teraz a nie tu. Teraz potrebujem sprchu. Potom za tebou prídem a poviem či všetko čo som v tej vízii videl.“ Bobby prikývol na Samovi bolo vidieť, že potrebuje studenú sprchu už len preto aby sa trochu upokojil, keďže na Bobbyho pôsobil tak, ako by sa mal každú chvíľu zosypať. Sam odišiel z izby do jedinej kúpeľne ktorú mal Bobby v dome. Bobby ostal pri Deanovi a chvíľu na neho dával pozor. Zrazu však začul slabé zazvonenie vchodového zvončeka a hneď nato netrpezlivé búchanie na dvere. Ešte raz sa pozrel na Deana a potom odišiel z izby. Šiel ku vchodovým dverám a keďže búchanie neprestávalo rýchlo otvoril.
„Amanda? Nečakal som ťa takto skoro. Stalo sa niečo?“ Opýtal sa prekvapene, keď za dverami uvidel stáť mladšiu zo sestier. Videl na nej, že niečo nie je v poriadku a mal s toho obavy, pretože mal práve dosť problémov s Deanom a so Samom a mal pocit, že viac už nezvládne aspoň nie s chladnou hlavou ako doteraz. Amanda bez pozdravu vošla a opýtala sa: „Je tu Dean? Okamžite s ním musím hovoriť.“
„Áno, ale on... on ešte spí.“
„Spí? A čo Amber?“
„Amber? Ja neviem. Mala byť predsa s tebou.“
„Amber včera večer odišla za Deanom a doteraz sa nevrátila. Tak ak je on tu a pokojne spí tak kde je Amber.“
„Amanda, ja neviem ako ti to mám povedať...“
„Povedať mi čo? tak hovor čo sa stalo?“ naliehala Amanda. Vtedy si už bola istá, že obavy o jej ktoré mala celú noc, keď jej sestra neprišla domov a ani nezavolala boli opodstatnené a už tušila, že sa jej stalo niečo zlé.
„Deana včera v noci postrelili a neviem o tom, že by Amber bola s ním.“
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty02.10.08 14:24

čože žiadne torturing? Posledná šanca - Stránka 5 568939 Posledná šanca - Stránka 5 568939 Posledná šanca - Stránka 5 568939 Posledná šanca - Stránka 5 568939 ale tak časť to bola skvelá Posledná šanca - Stránka 5 319161 tá nová postava vo mne nevyvoláva dobrý pocit Suspect no a deano nam buvinká so slabou teplotou... no hneď by som si vedela k nemu ľahnúť 702 krásne na jeho hruď a pozorovať ho ako zranený spí 702 pár kvapiek potu na čele z horúčky a sem tam by sa mu čelo skrivilo bolesťou a on mi zamrmlal niečo nezrozumiteľné 702 702 702 no ok koniec snívania späť k poviedke. som zvedavá, čo teraz urobí amanda Posledná šanca - Stránka 5 999804 a čo vlastne bude s amber Posledná šanca - Stránka 5 999804 inak bobby bol super v tejto časti Posledná šanca - Stránka 5 316745 že
citácia :
„Veľa? Ako to myslíš, že veľa?“
„No tak, že oveľa viac ako keby sa len porezal do prsta.“
no som bola v kŕčoch Posledná šanca - Stránka 5 99937 Posledná šanca - Stránka 5 99937 Posledná šanca - Stránka 5 99937 Posledná šanca - Stránka 5 99937 a chudák Sammy, mal troška nervy Laughing ale tak nečudujem sa mu Posledná šanca - Stránka 5 71416
no proste super časť, patrí ti poklona Posledná šanca - Stránka 5 104346 Posledná šanca - Stránka 5 104346 Posledná šanca - Stránka 5 104346 ale ja chcem späť môj torturing!!!! Posledná šanca - Stránka 5 707500 Posledná šanca - Stránka 5 707500 Posledná šanca - Stránka 5 707500
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty02.10.08 17:14

jej..pokracovanie 702 702 super casť...stáááášne sa mi páčila Posledná šanca - Stránka 5 103511 Posledná šanca - Stránka 5 103511 Posledná šanca - Stránka 5 103511 všetko sa nám zamotáva 602 602 tajomná postava je zaujímavá. Čo má za lubom? Posledná šanca - Stránka 5 999804 ale patrí ti moja poklona Posledná šanca - Stránka 5 104346 Posledná šanca - Stránka 5 104346
a dion Dean stále trpí...nooo možno príde aj horúčka ale určite ho bolí tá strelná rana... Posledná šanca - Stránka 5 284389 malá utecha ale predsa... 704 704 tesim sa na dalsiu torturing!Dean časť Posledná šanca - Stránka 5 170639 Posledná šanca - Stránka 5 170639
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty02.10.08 19:32

Dion tak ty máš teda úžasné predstavy tak to by sa páčilo aj mne Twisted Evil aj mne na tej časti niečo chýbalo ked som ju písala tak budem musieť Deana čo najskôr zobudiť. aj ked mu asi ešte dám chvíľku chudákovi. ved siešte vytrpí dosť
no a tá nová postava aj o nej sa čoskoro dozviete viac
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty02.10.08 20:40

wiktoriano: no len aby Laughing Laughing Laughing Laughing a ja by som mu teda nedopriala ani chvíľu pokoja 603 ale tak predstavy mám vždy podobného charakteru keď niečo čítam 702 702 702 alebo ho vidím 702 702 702 702 proste mne to torturing fakt nedá Laughing Laughing Laughing Laughing keby si videla pár mojich snov, tak by si mala doživotnú traumu Laughing Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty02.10.08 22:02

Dion neboj sa dočkáš sa. Laughing no ja v tom ešte nie som tak veľmi skúsená ako ty a Deana mi je trošku ľúto preto mu doprajem aj oddych. ale ako napísala Calla to že si spí neznamená že vôbec netrpí Twisted Evil
a doživotnú traumu mám už aj po prečítaní niektorých tvojich poviedok aj ked sa mi páčili a tvoje sny si potom radšej ani nechcem predstaviť. Posledná šanca - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty10.10.08 7:28

Shocked uzasne pokracko!Chudacik Sammy...tak sa musi trapit kvoli Deanovi Posledná šanca - Stránka 5 71416 esteze sa o neho tak Bobby stara. Juuj,co by sme my robili bez neho Posledná šanca - Stránka 5 71416
preboha,to co sa stalo s Amber??kto bola ta zenska?? a teraz ide aj po Amande Shocked Shocked Shocked koxo,toto nevyzera dobre confused
a teraz Amanda dosla a bude teraz po riti...juj, dufam, ze sa to vyriesi Wink
a ako je na tom Dean?? dufam, ze nie velmi zle.On je silny chlap,on to zvladne, vsakze? Wink
sup sup pokracko, prosim Posledná šanca - Stránka 5 260605
uzasna praca Posledná šanca - Stránka 5 104346
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty11.10.08 8:28

Faith: dakujem za koment. som rada že sa ti to páčilo. na všetky otázkysa čoskoro dozvieš odpovede.
Tak som si dnes privstala a dopísala pokračko. dúfam že sa bude tiež páčit a nebude vadiť že Deana nechávam tak dlho spať no preto ja som v posledom čase dosť zameraná na spiaceho Deana a s tej predstavy som úplne 702 tak teda príjemné čitanie Laughing

11. časť

„Čože? Ale ako sa to stalo? Kto na neho strieľal? A hlavne kde je moja sestra?“ Amanda rýchlo prepadla panike a zasypala Bobbyho otázkami, na ktoré ani on nepoznal odpoveď. V krátkosti jej porozprával, čo vedel aj keď toho bolo veľmi málo a Amandu to vôbec neupokojilo, práve naopak, ešte viac ju to rozrušilo. Začala kričať:
„Musím s ním okamžite hovoriť. Dean musí vedieť čo sa stalo s Amber a musí mi to vysvetliť!“ a rozbehla sa do Deanovej izby. Keď vošla chcela mu vykričať, že je nezodpovedný a že mal dať na jej sestru lepší pozor alebo s ňou nemal radšej nikam chodiť a vôbec nebrať ohľad na jeho stav. Chcela ho s toho všetkého obviniť aj keď si uvedomovala, že on za nič s toho nemôže, veď aj jeho skoro zabili. Skrátka len potrebovala niekoho obviniť. Dúfala že potom sa jej uľaví a nebude viniť seba, že do tejto záležitosti Amber zatiahla len kvôli nejakej nepodloženej domnienke. Vtedy za ňou dobehol Bobby chytil ju za rameno a tichým hlasom jej povedal:
„Amanda, prosím ťa. Poď odtiaľto. Nevidíš, že je na tom zle a potrebuje spánok. Keď sa zobudí a bude mu lepšie potom nám všetko vysvetlí. Aj mám o Amber strach ale rovnako aj o Deana, a nechcem aby sa mu pohoršilo, no tak poďme.“ Amanda si po Bobbyho slovách už nebola taká istá, že to chce urobiť. Otvorila ústa sa chcela niečo povedať chcela zakričať
„No tak Dean zobuď sa a vysvetli mi čo sa stalo. Potrebujem to vedieť.“ Keď sa však na neho pozrela niečo sa v nej zlomilo a už to nedokázala urobiť. Ako tam ležal pôsobil tak nevinne, že k nemu nedokázala cítiť nejaký hnev a už vôbec nie ho obviňovať. Keď ho videla spať bolo jej ľúto zobudiť ho. Jeho tvár bola veľmi bledá a na čele sa mu lesklo pár kvapiek potu. Trochu sa pohýbal jeho tvár sa nachvíľu skrivila od bolesti ale ďalej spal. Amanda nedokázala zo seba dostať ani slovo a nechala Bobbyho aby ju odviedol z izby.

Keď sa Sam osprchoval chcel sa vrátiť do izby za Deanom ale spomenul si, že sľúbil Bobbymu, že mu vysvetlí čo sa minulú noc stalo. Vošiel do kuchyne a uvidel ako Bobby sedel za stolom spolu s Amandou pili kávu a o niečom sa vážne rozprávali. Sam si ani nevšimol kedy Amanda prišla ale hneď mu napadla otázka, prečo s ňou nie je Amber. Bobby sa otočil a pozrel ku dverám kde uvidel stáť Sama.
„Sam poď, sadni si mi traja sa musíme porozprávať. Teda k tomuto by nám mal najviac čo povedať Dean ale na neho budeme musieť počkať.“ Sam vycítil, že sa stalo ešte niečo a minimálne rovnako vážne ako to čo sa stalo Deanovi. Prišiel ku kuchynskej linke aby si tiež nalial šálku kávy a potom si sadol na voľnú stoličku pri stole. Privítal Amandu a opýtal sa jej na jej sestru. Amanda mu povedala, že Amber bola včera s Deanom a on vtedy pochopil prečo sa ho včera pýtal čo je s Amber aj keď vtedy tomu neprikladal dôležitosť. Stále nechápal, čo tam robil s ňou, veď mal pocit, že tí dvaja si veľmi sympatický neboli. A prečo vo vízii nevidel aj ju keď tam tiež bola?
„Ale čo budeme robiť? Deana zobudiť nemôžeme a nemôžeme len tak strácať čas.“ Opýtal sa potom ako tam všetci traja len ticho sedeli a pravdepodobne uvažovali nad tou istou otázkou.
„Možno, by si nám mal povedať čo si videl ty.“ Navrhol Bobby.
„Keď som tam prišiel nevidel som už nič. Dean tam ležal v bezvedomí a nebolo tam nič čo by mi naznačovalo, že by tam bola aj Amber a ani som sa veľmi neobzeral. Vzal som Deana a ponáhľal som sa sem.“
„Tak som to nemyslel. Chcem vedieť čo si videl v tej vízii. Povedal si, že si videl ako sa to stalo. Videl si aj kto strieľal?“
„Počkať. O akej vízii to hovoríš? Sam je nejaký jasnovidec alebo čo?“ zasiahla do ich rozhovoru Amanda. Bobby si až vtedy uvedomil, Amanda nemá ani tušenie o Samových schopnostiach.
„No nie celkom. Nepovedal by som, že som jasnovidec ale mám isté schopnosti a niekedy mávam vízie o tom čo sa má stať. Aj keď som myslel, že to už prestalo.“ Vysvetlil jej Sam. Pred Amandou nemalo zmysel jeho vízie zatajovať. Veď je čarodejnica a preto by mala mať k takým veciam pochopenie a kým nevie odkiaľ jeho vízie pochádzajú tak by s tým nemala mať problém.
„A čo si v tej vízii videl? Bola tam aj Amber? Vieš čo sa s ňou stalo?“ opýtala sa Amanda to že Sam je jasnovidec a niečo také vzala úplne pokojne. S niekoľkými sa už v živote stretla akurát žiadny na ňu nepôsobil tak ako Sam. Jasnovidci a média ktorých doteraz poznala boli úplne iný ako on. V tej chvíli sa s tým však nemienila zaoberať zaujímala ju len jej sestra.
„Amber som tam nevidel. Doteraz som ani nevedel, že bola s ním. Ale to aspoň vysvetľuje ako sa tam dostal, keď Impalu nechal tu. Videl som dvoch mužov, vyzerali ako nejaký zabijaci. Myslím, že to jeden z nich na Deana vystrelil a potom možno odviedli aj Amber.“
,,Tí dvaja, myslíš že by to mohli byť démoni?“
„Ja neviem Bobby, ale asi to boli ľudia. Démoni by nemuseli na Deana strieľať. Mohli by ho zabiť aj jednoduchšie.“
„Ale Dean a Amber majú nepriateľov len medzi démonmi. Tak prečo by nejaký človek chcel uniesť Amber alebo zabiť Deana?“ uvažoval nahlas Bobby
„Sam, hovoríš, že vyzerali ako zabijaci?“ opýtala sa Amanda, Sam prikývol a potom pokračovala:
„Možno to boli nájomný vrahovia. Možno si ich najal nejaký démon aby uniesli moju sestru a oni ani nemuseli vedieť, že to robia pre démona.“
„Ale prečo by si démoni najímali ľudí?“
„Pretože Amber má schopnosť vycítiť prítomnosť démona na veľkú vzdialenosť. Nemala ju vždy, vlastne sa to naučila len nedávno, ale ak by sa k nej priblížili stihla by sa pripraviť a ubránila by sa.“ Samovi a Bobbymu táto možnosť pripadala najreálnejšia. Sam dopil kávu a stal od stola.
„Idem do izby. Nemôžem nechať Deana dlhšie samého. Možno bude niečo potrebovať.“
„Dean bude spať ešte niekoľko hodín. Nemusíme ho stále strážiť.“
„Aj tak. Pochop to Bobby. Budem pokojnejší ak ho budem mať na očiach.“ Namietol Sam a odišiel z kuchyne. Bobby sa ho ani nepokúšal zastaviť. Krátko na to sa zberala na odchod aj Amanda.
„Kam ideš?“
„Idem hľadať svoju sestru.“ Odpovedala mu stručne Amanda a očividne mala naponáhlo.
„Kam ju chceš ísť hľadať nemáme ani tušenie kde ju tí chlapi odviedli ani pre koho pracovali.“
„Idem naspäť do motela. Skúsim vyhľadávacie kúzlo. Doteraz to vždy fungovalo keď sme sa jedna druhej stratili.“
„Nie, Amanda nemôžeš nikam ísť. Potom čo sa stalo Amber môžeš byť v nebezpečenstve aj ty a chceš predsa hovoriť s Deanom. Bude najlepšie ak počkáš tu.“
„Nemôžem strácať čas. Musím nájsť Amber kým nie je neskoro a nie tu len sedieť a čakať kým bude Dean schopný niečo mi povedať. Aj tak pochybujem, že bude vedieť čo sa stalo.“
„A to kúzlo či čo to chceš robiť. Môžeš ho spraviť aj tu?“
„No, myslím že aj áno.“
„Tak choď do knižnice. Tam budeš mať kľud.“ Navrhol jej Bobby a Amanda nakoniec súhlasila a odišla do knižnice kde mienila stráviť niekoľko nasledujúcich hodín a dúfala, že to prinesie aj nejaké výsledky a zistí kde sa nachádza jej sestra.

Sam sa vrátil do izby. Myslel si, že si ešte prezrie knihy čo mu včera dal Bobby, ale nemohol sa sústrediť na nič iné ako na Deana. Nemohol zbaviť potreby dávať na neho pozor tak ako on dával pozor na neho celý svoj život. Stále mu kontroloval teplotu. Od rána mu síce stúpla len trochu ale Sam mu začal dávať na čelo studené obklady z obavy, že by mohla ešte stúpnuť. Až do popoludnia sa venoval jedine svojmu bratovi. Vždy keď sa trochu pohýbal alebo zavzdychal, myslel si že sa už začal prebúdzať ale Dean stále tvrdo spal napriek tomu, že bojoval s horúčkou. Sam uvažoval o tom či v spánku cíti bolesť. Bol si takmer istý, že áno aj keď by bol rád keby spal tak tvrdo, že by si ani neuvedomoval čo sa s ním deje. Dvere sa otvorili a vošiel Bobby.
„Ako mu je?“ opýtal sa potichu.
„Stále rovnako.“
„Daj si na chvíľu prestávku. Ja pri ňom ostanem.“
„Netreba Bobby. Vôbec ma neobťažuje starať sa o neho.“ Namietol Sam. Nechcel sa od Deana vzdialiť ani na chvíľu. Bobby však trval na svojom. Bol si istý, že Sam potrebuje na chvíľu odísť.
„V tomto dome už skoro nie je čo dať do úst a to sme tu už štyria.“ Oznámil mu. Myslel si že pod touto zámienkou ho presvedčí.
„Ja nemôžem ísť na nákup. Nenechám Deana samého. Prečo nejdeš ty?“
„Pretože ty sa potrebuješ trochu rozptýliť a mal by si ísť trochu na vzduch. Ak by sa Dean zobudil budem tu.“
„V poriadku. Pôjdem.“ Súhlasil nakoniec Sam a postavil sa zo stoličky vedľa Deanovej postele na ktorej sedel už niekoľko hodím. Vzal si bundu a kľúče od Impaly a od dverí sa opýtal:
„Ako to zvláda Amanda?“
„Drží sa. Pokúša sa pomocou nejakých kúziel nájsť nejakú stopu po Amber.“
„Myslíš že to dokáže?“
„Za tie roky čo ich poznám a čo som poznal ich matku, som sa naučil, že mágiu netreba podceňovať a puto medzi nimi je veľmi silné. Ak ju niekto dokáže nájsť tak určite ona.“
„Dobre tak idem nech som čo najskôr späť.“ Povedal Sam ešte raz pozrel na Deana a potom odišiel z izby aj keď sa mu odchádzalo veľmi ťažko vedel, že Bobby má pravdu a naozaj potrebuje vypadnúť. Vyšiel pred dom k zaparkovanej Impale a vyrazil na cestu. Stále sa nedokázal zbaviť myšlienok na Deana. Mal strach s toho že Amber nenájdu včas alebo je už mŕtva a potom by posledná nádej na záchranu Deana zomrela s ňou. Predpokladal, že pri tom musia by obidve sestry aby Deana dostali z dohody. Keď dorazil do supermarketu rýchlo nakúpil všetko potrebné a ponáhľal sa naspäť k Bobbymu. Počas cesty začalo v Impale hrkotať. Hneď ako zastavil z ničoho nič sa pred ním objavila zvláštna žena oblečená v čiernom plášti, keď sa jej prizrel bližšie videl že jej oči sú čierne. Prekvapený okamžite vystúpil a opýtal sa:
„Kto si a čo odo mňa chceš?“

Naposledy upravil wiktoriano dňa 11.10.08 21:17, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty11.10.08 11:13

affraid no ty teda vieš, kedy skončiť! 602 ale pokračko bolo skvelé Posledná šanca - Stránka 5 104346 Posledná šanca - Stránka 5 104346 Posledná šanca - Stránka 5 104346 veľmi sa mi páči, ako všetko riešiš a popisuješ a zase tam bol malý náznak Deanovej bolesti 702 a fakt si super popísala pocity amandy.... proste úžasná práca Posledná šanca - Stránka 5 312566 fakt sa mi to veľmi páči a som zvedavá, či nájdu amber a či stihnú deana zachrániť z dohody... len by ma zaujímalo kto je tá neznáma démonka Posledná šanca - Stránka 5 999804 už sa neviem dočkať novej časti
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty11.10.08 11:30

Dion no niekde treba skončiť aj tak sa mi to zdá už dosť dlhé Laughing som rada že sa ti páči ako to popisujem lebo si naozaj dávam záležať na každom detaile. inak pocity Amandy ohľadom Deana to presne cítim ja ked si ho tam prestavim tak to nebolo až také ťažké opísať Twisted Evil no a Deanovu bolesť treba spomenuť pri každej možnej priležistosti akože ked netrpí poriadne tak aspon trochu Twisted Evil
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty13.10.08 9:39

Krásna časť...to ako sa Sam chcel starať o Deana...skvelo si to napísala...ale to stretnutie s tou démonkou neveší nic dobré?...som zvedavá čo chce od Sama... confused Posledná šanca - Stránka 5 104346 Posledná šanca - Stránka 5 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty25.10.08 18:31

tak som si konečne našla čas napísať pokračko. v poslednej dobe vôbec nestíham. tak dúfam že sa bude páčiť a že ma za ten koniec nezabijete. Very Happy lebo ja som to mala vymyslené už niekedy v lete a teraz to už nebudem meniť.

12. časť

Démonka sa spokojne usmiala a keď sa pozrela na Sama jej oči už mali prirodzenú farbu. Vôbec sa neponáhľala s odpoveďou len sa vysokého lovca pozerala. Nečakala že je až taký vysoký že mu ani nemohla pozrieť priamo do očí ale aj tak videla ako v ňom každou sekundou narastá nervozita a tak sa nakoniec odhodlala a prehovorila:
„Ty si Sam Winchester ak sa nemýlim.“
„Ako vidím ty vieš kto som. Takže by som aj ja rád vedel kto si ty!“ odvrkol jej nahnevane Sam.
„Volám sa Calissa. Poslala ma za tebou Lilith.“
„Aha jasné. Ďalší poskok, ktorého poslala aby ma zabil. Tak do toho! Na čo čakáš?“
„Neprišla som ťa zabiť, vôbec ti nechcem ublížiť Sam.“ Odpovedala Calissa stále s úsmevom na Samovom hneve sa dobre zabávala a mala ho v úmysle ešte trochu potrápiť kým mu povie dôvod pre ktorý za ním prišla.
„Počula som čo sa stalo tvojmu bratovi.“ Poznamenala a pokračovala v uštipačnom tóne, ktorý Sama privádzal do zúrivosti hlavne pri zmienke o Deanovi.
„Predpokladám, že je ešte stále nažive, lebo ak by už bol tam kde patrí, teda v pekle, naše stretnutie by bolo zbytočné. Musím povedať, že Dean je ako šváb. Nezabiješ ho len tak ľahko. Pravdepodobne sa bude držať života až do poslednej chvíle.“
„Prestaň! Povedz mi konečne čo chceš.“ vykríkol nahnevane Sam. Mal veľkú chuť jednu jej vraziť aby jej s tváre zmizol ten škodoradostný úsmev. Želal si aby ju v tom momente mohol poslať do pekla a nestrácať s ňou už ani minútu.
„Čo chcem? Tak toho je dosť. Ale tu nejde o to čo chcem ja, ale o to čo chceš ty a čo chce Lilith.“
„Ja chcem Lilith zabiť a rovnako aj ona mňa. A ak ťa neposlala aby si ma zabila, tak čo tá malá potvora odo mňa chce?“
„Lilith sa chce dohodnúť.“
„Lilith sa chce dohodnúť? So mnou? Budem hádať, chce moju dušu výmenou sa dušu môjho brata.“
„Myslíš, že Lilith zaujíma tvoja duša? Alebo, že by mala pre ňu väčšiu cenu ako Deanova?“ vysmievala sa Calissa. Stále viac ju bavilo Sama provokovať a trápiť.
„Čím je Dean taký výnimočný? Prečo Lilith tak veľmi chce jeho dušu? Veď ja som pre ňu hrozbou a nie on!“ Sam vyslovil otázky na ktoré už dlhú dobu chcel poznať odpoveď ale Calissa sa neunúvala odpovedať mu a prešla priamo k veci.
„Mám Amber Carverovú.“
„čože?“ vykríkol šokovaný Sam. Očakával všetko možné len nie toto.
„Ako si počul Sam. Vaša drahá čarodejnica je v mojich rukách. Teda vlastne v Lilithiných, ale to je jedno.“
„To Lilith stojí za všetkým? Za zminutím Amber a tým že Deana postrelili. Prečo to robí? Prečo mu nedá pokoj aspoň tých pár dní kým mu vyprší čas?“
„Nehraj sa na hlupáka. Mi veľmi dobre vieme, že ste vyhľadali sestry Carverové, aby Deana s toho dostali. A možno by to aj mohli dokázať. Na tom však už nezáleží.“
„Povedz mi už konečne na rovinu. Prečo si tu? na čom sa chce Lilith dohodnúť. A čo s tým má Amber, veď ak ste jej len chceli zabrániť aby zachránila Deana. Prečo je ešte nažive.“
„Amber bude žiť dovtedy kým to Lilith bude vyhovovať a o jej plánoch s tebou nebudem diskutovať.“
„Ak si tu tak je nejaká možnosť, že by Amber pustila? Môžem s Amber hovoriť?“
„Neprišla som vyjednávať o prepustení Amber ale o záchrane tvojho brata.“
Sam nemal slov. Už vôbec nevedel čo sa to deje. Calissa sa na jeho zmätenom výraze v tvári dobre zabávala. Pripadal jej taký bezmocný. Veľa démonov sa ho bálo ale ona ako mu stála zoči voči necítila žiadny strach. Bol pre ňu len neškodný chlapec s ktorým sa môže zahrávať a nie nejaký Antikrist. Pri myšlienke na to sa usmiala a pokračovala.
„Nerozumieš? Dovedieš mi Amandu Carverovú ja ju odovzdám Lilith a ona pustí tvojho brata. Dean bude žiť ako by tú dohodu nikdy nebol uzavrel a všetci pôjdeme domov spokojný.“
„Myslíš si, že budem veriť slovu démona? Kde mám istotu že tú dohodu naozaj zruší?“
„Splní svoj sľub aj mi démoni vieme dodržať dané slovo. Tak čo jej mám povedať?“
„Nebudem sa baviť s nejakým podradným Lilithiným poskokom.“ Povedal Sam nenávistne a pohŕdavo. Jasne dal Calisse najavo, že nič neznamená čím sa očividne dotkol jej citlivého miesta a urazil ju.
„Ja nie som jej poskok.“ Vyštekla na neho
„Je mi jedno čo si a aké máš postavenie v tej vašej démonskej komunite, ak sa mám s niekým dohodnúť tak jedine priamo s Lilith.“ Pokračoval Sam pohŕdavým tónom. Myslel si, že konečne našiel spôsob ak ňou jednať ale nebola to pravda. Calissa sa zo Samovho slovného útoku na jej postavenie rýchlo pozbierala a rovnako mu to vrátila:
„Lilith nebude strácať čas s nejakým úbožiakom ako si ty.“
„Naozaj? tak pre ňu som úbožiak? Nebude to skôr preto že nemá odvahu vyjednávať so mnou osobne lebo sa ma bojí? Ale je jedno. Povedz svojej šéfke, že na jej návrh kašlem a že ju nájdem a zabijem ju a teba takisto.“
„No tak to urob hneď teraz prečo to neurobíš? Aha, pretože si si nechal ukradnúť kolt. Ešte by si mohol použiť nejakú zo svojich schopností. Počkať, to tiež nepôjde, pretože nemáš ani tušenie aké schopnosti by si mohol mať a ako ich použiť. Tak ako ma chceš zabiť a ako by si chcel zabiť Lilith? Si len smiešny amatér Sam. Azazel sa musel zblázniť že si vybral práve teba.“ Vysmievala sa mu Calissa a skôr ako Sam stihol reagovať zmizla. Sam ostal stáť sám uprostred prázdnej cesty, poobzeral sa okolo na všetky strany ale po démonke už nebolo ani stopy. Nahnevane udrel päsťou do Impaly o ktorú sa opieral a potom nastúpil. Sadol si za volant a teraz už bez problémov naštartoval. Stále v ňom v sebe cítil veľkú zlosť a zároveň bezradnosť. Nevedel čo robiť. O Calissinom návrhu mu ani nenapadlo vážne uvažovať. Určite by nedokázal obetovať Amandu, ani ak by to naozaj zachránilo Deana. Síce s ňou strávil ešte len veľmi málo času ale cítil sa v jej prítomnosti dobre a nikdy by jej nedokázal ublížiť. Keď si pomyslel na to, že Amber je teraz v rukách Lilith, tej Calissy alebo niektorého iného z jej démonov cítil sa úplne bezmocný. Ponáhľal sa naspäť do Bobbyho domu a chcel povedať mu o stretnutí s Calissou. On mu možno bude vedieť poradiť ako túto situáciu vyriešiť. Chcel sa čo najskôr vrátiť aby sa mohol starať o Deana, pretože celý čas, napriek tomu čo všetko sa v jeho vnútri dialo, stále na neho nemohol prestať myslieť. Myslel na to či mu nestúpla horúčka alebo či sa už nezobudil. Zo všetkého najviac chcel byť s ním. Chcel by pri ňom keď sa prebudí. Bolo toľko vecí čo mu chcel povedať a na ktoré sa ho chcel opýtať. Po ceste však zmenil názor a jednu ulicu pred Bobbyho domom sa otočil. Potom čo sa stalo minulú noc a potom čo mu povedala Calissa prestával veriť tomu, že by Amanda a Amber mohli Deana zachrániť. Preto sa rozhodol vziať veci do vlastných rúk a nenechať opäť všetko na poslednú chvíľu. Nebude sa nečinne pozerať na to ako jeho najbližší človek zomrie. Tento krát to už nedovolí. Uvedomoval si, že toto je úplne posledná možnosť a vedel, že Dean s tým nebude súhlasiť ale vedel aj to že už mu môže pomôcť len jediná osoba, aspoň dúfal že by naozaj mohla. Zastavil na kraji cesty, vybral mobil a našiel v pamäti číslo, ktoré mu dala už pred niekoľkými mesiacmi a doteraz ho nepoužil. Po treťom zazvonení to zdvihla.
„Ruby som ja Sam. Musíme sa čo najskôr stretnúť.“

p.s. ak by to niekto nepochopil tak Calissa je tá istá démonka o ktorej som už písala niekoľko častí dozadu

Naposledy upravil wiktoriano dňa 27.10.08 7:48, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty25.10.08 22:54

602 602 602 no holy shit. tak to bolo drsné pokračko. za všetkým stojí tá čubka lilith, no Posledná šanca - Stránka 5 812801 hneď by som si s ňou vedela poradiť a tá calissa! ako si to predstavuje takto sa posmievať samovi?!!! Posledná šanca - Stránka 5 43228 Posledná šanca - Stránka 5 43228 Posledná šanca - Stránka 5 43228 no tú tiež nečaká žiadny pekný osud, pokiaľ by sa mi dostala do rúk. no a ten koniec! Shocked ruby? sam? schopnosti Posledná šanca - Stránka 5 260605 Laughing bože please, to by bolo cool ...

ale inak sa mi nepáči, že tam máš také narážky ako by to medzi sestrami a bratmi iskrilo. to akože nie baby, lebo bude zle Posledná šanca - Stránka 5 132752

a teraz šup šup pokračko a nejaký torturing poprosím! deanovi by mohla stúpnuť horúčka alebo tak 603

no ale inak skvelá práca Posledná šanca - Stránka 5 104346 ako vždy... si proste macher Posledná šanca - Stránka 5 214863 Posledná šanca - Stránka 5 214863 Posledná šanca - Stránka 5 214863
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty25.10.08 23:12

Dion dakujem som veľmi rada že sa ti páčilo Posledná šanca - Stránka 5 170639 tak najprv ku Calisse nemal strach ja pre ňu ešte niečo vymyslím Posledná šanca - Stránka 5 707500 so Samom mám v plane niečo podobné ako v 4serii tak uvidíme čo s toho bude.
inak 2 bratia a 2 sestry to by bolo celkom milé. ešte uvidíme zatiaľ neplánujem dvojitú svadbu. Posledná šanca - Stránka 5 316745
a mám ešte pre teba dobrú správu: dalšiu čast chcem celú písať len o Deanovi a nebude sa cítiť dobre Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty25.10.08 23:21

čože? celá časť o deanovi? affraid a nebude mu dobre? affraid ow hell yes!!!! Twisted Evil áno áno áno! budem mať vianoce Laughing už sa neviem dočkať! Posledná šanca - Stránka 5 325299 bože please to rýchlo napíš! teraz si ma strašne navnadila!

no a som rada, že sa žiadna svadba nechystá, som si vydýchla 603 no a calissa musí krásne pomaly zomrieť za to, ako sa rozprávala som samom Posledná šanca - Stránka 5 332617 Posledná šanca - Stránka 5 332617

a sammy bude mať schopnosti, há? no to sa mi teda tiež ohromne páči! baby, makaj písať, lebo to už nevydržím!
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty26.10.08 9:31

Shocked Posledná šanca - Stránka 5 629176 si mi normálne vyrazila dych týmto pokračovaním. To ako sa Calissa rozprávala zo Samom Posledná šanca - Stránka 5 873139 Posledná šanca - Stránka 5 677692 juuu a ten záver Posledná šanca - Stránka 5 994403 Príde Ruby a Samove schopnosti. Posledná šanca - Stránka 5 629176 Takto veľa informácii pre mna. Skoro som to neprežila. Posledná šanca - Stránka 5 87642 Samé šoky mi robíš Posledná šanca - Stránka 5 404917 A dalšia časť s Deanom Twisted Evil jej už aby tu bola. Posledná šanca - Stránka 5 104346 Súhlasím s Dion si macher Posledná šanca - Stránka 5 312566 Posledná šanca - Stránka 5 214863
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty26.10.08 10:03

Calla dakujem aj tebe. ja neviem prečo ale ked som to písala zdalo sa mi celkom milé ako sa spolu Sam a Calissa bavili. ale ako vidim z reakcii asi to bolo priveľa. confused
baby ju ma to takto pozbudzujete do dalšieho písania že by som šla písať pokračko aj hned. problém je len v čase ako píšem 2 Sn poviedky a potom eše 2 iné a k tomu ešte aj iné povinnosi. tak to vidím tak že dalšiu časť by som nohla vzládnuť naskôr tak cez víkend a ked budú sviatky bude aj viac času. dúfam že dovtedy vydržíte.
ešte by ma zaujímalo či vám nebude vadiť že príde Ruby ked ju s teraz nemáte veľmi radi a som tu už asi jediná čo ju mám rada.
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty26.10.08 10:14

wiktoriano niežeby sa mi to nepáčilo. To nie. Bolo to fajn Posledná šanca - Stránka 5 312566 len som to nečakala 603
Ja mam Ruby v tvojich poviedkach rada. Takže sa tešim. Som zvedadá čo na nás chystáš Posledná šanca - Stránka 5 949816 dance
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty31.10.08 10:38

Shocked Shocked tu uz ide poriadne do tuheho teda Shocked teda...akoze, ta Calissa sa mi velmi paci. kedze mam rada zaporakov v poviedkach aj v serialoch aj vsade... dufam len, ze A2 budu v poriadku a ze Sammy nieco vymysli. ze zavolal Ruby Shocked tu bitch mam strasne rada Laughing juj, wiktoriano, perfektne sa to zamotava. skvela praca 704 704
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

Posledná šanca
Návrat hore 
Strana 5 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Wiktoriano-
Prejdi na: