Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Posledná šanca

Goto down 
+14
lentilka
Violet
Ettie
shelby
str8tking
Soniq
Madlen
Kristine
dion-fortune
milleniumfalcon
calla
Mystic
Faith
wiktoriano
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

Posledná šanca - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty25.11.08 7:45

no tak mám dalšiu časť až teraz. začala som už v sobotu ale mala som tak trochu tvorivú krízu a nevedela to dokončiť. a potom ked som to včera dopísala nebola som si istá či je to dobre. už som to skontrolovala asi 5x tak už dúfam nebudú nejaké veľke chyby.
v tejto časti sa zase venujem len pocitom. nejako mi to trvá príliš dlho ale už v najbližších častiach sa dostanem aj k akcii tak to dúfam ešte vydržíte. Very Happy

16. časť

Keď Sam konečne zaparkoval Impalu pred Bobbyho domom z úľavou si vydýchol. Celou cestou naspäť bolela hlava a videl trochu rozmazane. Použitie schopnosti na ňom zanechalo stopy tak šoféroval veľmi pomaly a ešte viac sa zdržal. Teraz už cítil trochu lepšie len bol unavený. Skôr ako stihol vystúpil z auta prišiel k nemu Bobby. Vyzeral dosť nahnevane.
„Konečne Sam! keď som povedal že potrebuješ vypadnúť nemyslel som že to vezmeš tak doslova. Čakal som že nakúpiš za desať minúť a o chvíľu budeš tu aby si sa mohol starať o Deana.“ Prihovoril sa mu vyčítavým tónom. Sam vystúpil ale ešte sa opieral o auto pre prípad že by sa mu zakrútila hlava aj keď sa nič také sa nestalo.
„Musel som si ešte niečo vybaviť. Je to až taký problém? Veď pri Deanovi si ostal ty.“ Opýtal sa Bobbyho úplne pokojne čo ho ešte viac nahnevalo.
„Niečo si vybaviť?! To myslíš vážne? Už nemáme žiadne jedlo. Dean sa zobudil a je strašne hladný a vieš že keď je zranený, potrebuje sa poriadne najesť aby nazbieral sily. A ty si pokojne nakuješ alebo čo si doparoma robil viac než dve hodiny?! Okrem toho všetkého mali sme o teba mali strach. Veď vieš čo sa tu deje. Čo ak by sa niekto pokúsil ublížiť aj tebe!“
Sam mlčky pozoroval Bobbyho výbuch zlosti nečakal že ho to až tak naštve. Teraz bol veľmi rád že nevie dôvod prečo sa zdržal. Pri tom aký nahnevaný už bol by ho možno rovno aj zabil.
„Som v poriadku Bobby, nič také sa nestalo. Prepáč mi možno som sa mal naozaj ponáhľať. Nevedel som že je to také súrne.“ Snažil sa ho upokojiť ale nejako to nefungovalo.
„A nechcel by si my vysvetliť čo si to musel vybaviť, že to nemohlo počkať?“
„To nie je dôležité Bobby. Len som potreboval odtiaľto odísť a utriediť si myšlienky. Odkedy sme sa vrátili v čase nemal som ani chvíľu pre seba.“
„Dobre nechajme to.“ ukončil nakoniec hádku Bobby, nechcel sa hádať a už vôbec nie na ulici. „Len dúfam, že si nezabudol nakúpiť.“
„Zabudol som niekedy?“ Opýtal sa urazene Sam a vybral z auta dve papierové tašky.
„Ako je na tom Dean.“
„Donútil som ho vziať si lieky proti bolesti tak mu asi bude lepšie.“
„Idem za ním. A viete už niečo o Amber?
„Nie Dean si nič nepamätá ako sme predpokladali a Amanda nevie zachytiť žiadnu stopu.“
Odpovedal mu sklamane Bobby. Sam mu potom podal jednu z tašiek a vošli do domu.

O niekoľko minúť Sam vošiel do izby. Potešil sa keď uvidel Deana sedieť.
„Bobby mi povedal, že si sa už zobudil.“ Prihovoril sa mu
„To už dosť dávno. Kde si to bol nakupovať v New Yorku?“ opýtal sa ho sarkasticky Dean Sam však ani jemu nemienil nič vysvetľovať. Možno by mu mal povedať aspoň o Calisse ale nechcel mu pridávať starosti a čo sa týka Ruby to mu chcel zatajiť tak dlho ako sa len bude dať. Bál sa jeho reakcie.
„Tak som sa trochu držal čo je na tom? Sedel som pri tebe celý deň.“ Odpovedal mu tie práve príjemným tónom potom sa usmial a povedal
„Už vyzeráš oveľa lepšie.“
„To som akože niekedy vyzeral aj zle?“ prekvapil sa Dean.
„Áno napríklad dnes ráno. Bol si bledý ako stena a nebol na teba najlepší pohľad niekto by sa ťa možno aj zľakol.“
„No určite tak tomu neverím.“
Sam sa nad jeho sebavedomím iba usmial a potom mu ešte od dverí mu hodil papierové vrecko. Dean ho však nestihol chytiť a spadlo vedľa postele.
„Robíš si srandu? Ako mi to môžeš hádzať. Nevidíš že nie som v stave ako som to chytil! Vykríkol na neho Dean „a ešte si ma aj mohol trafiť, a to že ma trafila tá prekliata guľka mi na jeden deň stačí.“
„Ach, prepáč, to je sila zvyku.“ Ospravedlnil sa Sam pri pomyslení na to, že mu od dverí hádže raňajky stále a je to v podstate už rutina. Vedel, že teraz to bolo naozaj nevhodné. Prešiel k posteli zdvihol zo zemi vrecko a podal ho bratovi a usmial sa neho
„tu máš, treba ťa aj kŕmiť?“.
„Nie vďaka Sammy, to zvládnem.“ opätoval mu úsmev Dean a chvíľu na to sa chuťou pustil do koláča.
Sam ho chvíľu len ticho pozoroval ako je. Tešilo ho, že mu tak chutí aj keď inokedy nebolo práve najpríjemnejšie sledovať ako sa napcháva. Prešla len chvíľa a Dean už zjedol všetko čo mu priniesol. Sam uvažoval, že mu bude musieť ešte niečo priniesť ale potom si povedal, že to chvíľu počká. Nemal by zase zjesť tak veľa naraz, mohlo by mu to uškodiť.
„Musí to byť s tebou zlé, keď sa Bobbymu podarilo udržať ťa v posteli pri tom aký si tvrdohlavý.“ Poznamenal po chvíli. Dean sa usmial a povedal mu.
„Neboj sa neumieram. Aspoň nie kvôli tomu zraneniu.“ Potom sa na chvíľu zamyslel. Ani nepotrebovali veľmi hovoriť. Deana však už odkedy sa prebudil trápila jedna vec. Otázka na ktorú sa nechcel opýtať Bobbyho a váhal aj teraz pri Samovi.
„Sam čo sa to s tebou deje?“ opýtal sa nakoniec.
„So mnou? prečo sa pýtaš? Som v poriadku. Možno som trochu unavený ale to je všetko.“
„Tak som to nemyslel. Za posledné dva dni som si všimol že sa správaš nejako inak. Niečo sa deje a ty mi to tajíš. Nepresvedčíš ma, že sa tu nedeje niečo zvláštne. Už to ako si sa narýchlo rozhodol ísť sem sa mi nezdalo. Mám pocit ako by si vedel niečo viac a nechceš mi to povedať.“
„Nič sa nedeje Dean. vôbec nechápem kam tým smeruješ.“
„Nevieš? Všimol som si už viac vecí napríklad včera keď ste pozerali ten zápas hneď si vedel kto vyhrá.“
„Uhádol som. Bola to náhoda.“ zaklamal mu Sam, vtedy už vedel na čo Dean myslel ale nechcel mu povedať pravdu. veď sa s Bobbym dohodli, že mu nič nepovedia.
„Áno asi taká náhoda ako východ slnka.“ Odpovedal nahnevane Dean a ďalej na neho naliehal.
„Tak povedz mi konečne čo sa to s tebou deje? Si hádam jasnovidec? Máš znovu vízie a navyše o takýchto maličkostiach?“
„Nie, ale včera som jednu víziu mal. Videl som ako ťa postrelili predtým ako sa to stalo. Bohužiaľ prišiel som neskoro a nestihol som tomu zabrániť, ale aspoň som ťa včas našiel.“
„Dobre to vysvetľuje ako si ma našiel ale čo všetko ostatné. Tu nejde o jednu víziu. tu sa deje niečo viac čo mi ty a Bobby tajíte.“
„Prestaň s tým, si príliš paranoický. Za chvíľu si začneš myslieť že sme proti tebe alebo ti chceme ublížiť. Asi máš stále horúčku.“
„Nie nemám horúčku. Sam, som úplne pri zmysloch tak sa ku mne prestaň správať ako k decku!“ vykríkol Dean. V hneve sa mykol trhol a znovu pocítil bolesť už nie takú intenzívnu ako predtým tak dokázal pred Samom skryť. Ak sa nehýbal cítil sa celkom dobre. Bol stále viac nahnevaný pretože vedel, že mu klame priamo do očí. Trápilo ho že mu to nechce povedať sám. Tak mu povedal priamo na čo myslí.
„Keď si ma našiel kričal si na mňa asi som znovu neumieral a potom ráno som počul ako si sa rozprával s Bobbym.“
„Čože? Veď si bol v bezvedomí. Ako si nás mohol počuť?“
„Nebol som celú tú dobu úplne mimo. Chvíľami som bol pri vedomí trochu som vnímal čo sa deje ale potom som znovu zaspal.“
„Boli sme tu. Prečo si nič nepovedal.“ Prekvapil sa Sam. Nespomínal si čo presne vtedy z Bobbym hovorili ale ak spomenuli to že sa vrátili v čase len náznakom mohol to pochopiť všelijako.
„Asi som ani nebol naozaj hore ale len v nejakom polospánku.“ Odpovedal stručne Dean. nevedel to celkom vysvetliť. Keď sa zobudil ani si na to nespomínal až neskôr sa mu to vybavilo ako taká hmlistá veľmi nejasná spomienka. Akoby bol stratený na nejakom tmavom mieste, väčšinou nevnímal nič okrem bolesti. Občas však počul čo sa okolo neho deje. Počul tie dôverne známe hlasy. Niekedy len akoby z diaľky a ani nerozumel čo hovoria. Niekedy im rozumel celkom jasne. Ako vtedy keď ho Samov zúfalý krik aby ho znovu neopúšťal akoby priviedol k životu. Bola to tá najjasnejšia spomienka z celej noci. Uvedomil si ako veľmi ho má jeho malý brat rád a preto ho nemôže opustiť aj napriek tej démonskej dohode. A potom počul ten rozhovor Sama z Bobbym ako hovorili o nejakom pláne aby ho zachránili. Nebol si istý čo počul ďalej. Neveril, že by to bolo možné ale to ako Sam zaryto zapieral ho presviedčalo, že možno to predsa len počul správne. Veď bol pri vedomí len chvíľku a hneď na to znovu zaspal. To bolo pre neho vtedy to najlepšie, keď sa nemohol pohnúť, otvoriť oči a už vôbec nie hovoriť. Ak by mohol žiadal vysvetlenie hneď.
„Tuším o čo ide len sa mi nechce veriť, že by si bol to ho schopný a ešte aj Bobby. Tak mi konečne povedz predo mnou tajíte!“
„Tomu aj tak neuveríš.“
„Ja som už schopný uveriť hocičomu. Potom to čo všetko som už videl. Tak mi povedz čo ste s Bobbym urobili aby ste ma zachránili? Vrátili ste sa v čase alebo čo? vôbec tomu nerozumiem.“ Opýtal sa už na rovinu už ho nebavilo takto to z neho ťahať.
Sam sa zhlboka nadýchol. Vedel že už nemá zmysel ďalej zapierať. Zdvihol zrak a pozrel Deanovi priamo do očí
„Áno. a vôbec to neľutujem urobil by som znova. Jednoducho ťa nenechám zomrieť.“
„Bože Sammy! to si nemal robiť! Zašiel si príliš ďaleko, nemal si sa zahrávať s časom. A už vôbec nie len kvôli mne.“
„Rovnako ako ty si kvôli mne nemal uzavrieť dohodu.“ odbil ho Sam a dodal „ty si za mňa zapredal dušu a ja pre teba vrátil čas. Obaja sme prekročili hranice pre toho druhého a keď ťa dostaneme z dohody budeme vyrovnaný.“
„Takže som zomrel a išiel do pekla? Preto si to urobil?“
„Áno.“
„A ako sa to stalo? Ako som prežil posledné dni? Boli sme sa aspoň niekde poriadne zabaviť?“
„Dean, to je dlhý príbeh. Ver mi to nechceš vedieť.“ Odpovedal Sam. Nechcel na to spomínať. Bol by najradšej keby si to ani on nepamätal ale teraz aj keď ho zachráni navždy mu ostanú v pamäti tie dni bez neho. Dean však naliehal ďalej.
„Nie ja to chcem vedieť. Prosím povedz mi to.“
„Dobre, celé dni sme hľadali Lilith. V posledný deň sme ju našli a išli sme za ňou ale nedopadlo to dobre. Nakoniec nás dostala do pasce a potom prišiel pekelný pes a...“ Sam nemohol ďalej pokračovať triasol sa mu hlas a do očí sa mu tlačili slzy „zomrel si mi v náručí. Potom keď mi Bobby zavolal a povedal mi o tom rituály, ktorým sa dá vrátiť čas musel som to skúsiť. Dean ja som musel využiť možnosť zachrániť ťa pretože vieš, že pre teba urobím čokoľvek. V žiadnom prípade nedovolím aby sa to opäť stalo.“
„To je také milé Sammy. Keby som nebol zranený tak by som ťa objal.“ Usmial sa na neho Dean. Sam si rukou nahnevane utrel slzy a opýtal sa
„Prečo musíš vždy všetko pokaziť tým že si robíš žarty?“
„O čom to hovoríš?“
„Nechaj to tak. Už je to preč.“
„Tak keď si už začal povedz mi čo ti vadí.“
„Vieš čo? skoro som ťa opäť stratil. Nevieš si ani predstaviť čím som za posledných 24 hodín musel prejsť. Ako som sa o teba bál a ty sa správaš ako by sa ani nič nestalo. Je ti jedno že ťa skoro zabili pretože si myslíš, že si už aj tak mŕtvy. Je ti jedno čo som prežil predtým ako som vrátil čas. Úprimne ti poviem čo cítim a ty si s toho musíš robiť srandu!“ vykričal mu Sam. Nemal na to nejaký dôvod. Veď tak to chodilo sme nimi bolo vždy a už vôbec sa s ním nechcel hádať, nie dnes. Ale neovládol sa a povedal mu všetko čo si myslel.
„Prepáč ja som nikdy nebol na takéto sentimentálne výlevy.“ Odpovedal Dean tentoraz už vážne, chvíľu váhal či má ešte niečo povedal ale nakoniec sa odhodlal
„Nemysli že pre mňa to bolo ľahké. Myslíš že som spal a nič si neuvedomoval? Že som nič necítil, nejakú bolesť? A tiež sa mi nechce ísť do pekla. Je dosť vecí ktoré ma trápia. Ja len o tom nehovorím.“
„Sám si sa ma pýtal čo sa vtedy stalo. Je veľmi ťažké spomínať na to. Možno by aj tebe pomohlo ak by si sa niekomu zdôveril. Ak by si niekedy chcel, vieš že som tu vždy pre teba.“
„Pre mňa sa netráp. Budem v poriadku. Ak by si si mal o niekoho robiť starosti tak o Amber lebo ak ju nenájdeme tak naozaj zomriem.“ Dean jasne uzavrel túto tému a prešiel na inú
„A prečo nehľadáme Lilith aj teraz veď by si mal vedieť kde je. Teraz poznáš budúcnosť.“
„Teraz na to nemáme čas. Zachránime ťa a potom sa o tú suku postaráme. Nechcem opakovať tie isté chyby.“
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty25.11.08 13:35

uzasne pokracko Shocked Deanovi sarkazmus nikdy nechyba... och,ja ho zboznujem Very Happy velmi sa mi pacil cely ten rozhovor, ako sa Sam a Dean zhovarali...sice Dean vzdy musel nieco zapotit aby zlahcil situaciu,ale Sam... proste povedal,co ma na srdci a to sa mi pacilo 702 to si Dean fakt na prvy sup tipol spravne?? bystry to chlapec lol!
toto ma dostalo:
citácia :
„Rovnako ako ty si kvôli mne nemal uzavrieť dohodu.“ odbil ho Sam a dodal „ty si za mňa zapredal dušu a ja pre teba vrátil čas. Obaja sme prekročili hranice pre toho druhého a keď ťa dostaneme z dohody budeme vyrovnaný.“
sa mi to veeelmi, lubi. Az mi pritom prebehli zimomriavky po chrbte. Krasne napisane. Jednoducho zhrnute- dalsie skvele pokracko 704 704 dance
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty25.11.08 13:57

Faith: potešila si ma že si ti to páči Posledná šanca - Stránka 7 170639 Dean nemusel nič tipovať. on to jasne počul len tá vec z cestovaním v čase sa mu zdala taká šialená že pochyboval o tom či naozaj počul to čo počula pri tom ako na tom bol sa nie je čo čudovať Posledná šanca - Stránka 7 999804
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty25.11.08 14:33

jaaaaaj, chybicka se vloudi 603 ja som uz fakt myslela, ze Dean, betar jeden, vzdy stastne trafi Laughing
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty25.11.08 14:53

Wiktoriano je to super pokračovanie 704 704
Rozvovor skvelí, a ako sa Dean presne trafil že vrátili čas. lol!
Klobúk dole pred majsterkou Posledná šanca - Stránka 7 214863 Posledná šanca - Stránka 7 214863 Posledná šanca - Stránka 7 214863 Posledná šanca - Stránka 7 214863
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty25.11.08 18:16

Super pokračování! Posledná šanca - Stránka 7 103511 Posledná šanca - Stránka 7 103511 Vůbec mi nevadí, že jde o pocitové části, jsou úžasné Posledná šanca - Stránka 7 949816 Posledná šanca - Stránka 7 312566 Tak nakonec Dean ze Sama vytáhl, co se vlastně stalo... nečekala jsem to, myslela jsem, že toto bude opravdu zapírat až do konce, ale vlastně mu už ani nic jinýho nezbylo, když se s Bobbym nevědomky prozradili... No jsem zvědavá na jeho reakci, až se dozví a i na Bobbyho, že Sammy ty dvě hodiny strávil z Ruby a ještě JAK! Twisted Evil Twisted Evil Těším se na další část!
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty27.11.08 18:29

Shocked Sam mu to povedal? Posledná šanca - Stránka 7 87642 Ti kks to bola krásna časť 702 ja mám pocitové strasne rada Posledná šanca - Stránka 7 430869 a táto sa ti moc podarila Posledná šanca - Stránka 7 214863 Posledná šanca - Stránka 7 214863 Ako mu povedal, že mu umrel v náručí Posledná šanca - Stránka 7 568939 Krása Posledná šanca - Stránka 7 104346 Teším sa na ďalšiu Posledná šanca - Stránka 7 170639
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty30.11.08 18:20

Ludia veľmi pekne vám všetkým dakujem Posledná šanca - Stránka 7 92299 som rada že sa to páčilo. mne sa zdalo že to možno bola až príliš.
tak som napísala dalšiu časť toto je trochu viac dramatické tak dúfam že sa bude páčiť aj to.

17. časť

„Nemôžeš nikam ísť. Nie sama!“ rázne odmietol Bobby.
„Nechápeš Bobby, všetky veci máme v moteli! Ak tu aj ostanem, nič tu nemám. Nemám ani nič na prezlečenie. A taktiež sú tam aj všetky Amberine veci.“ Kričala na neho Amanda. vtedy vošiel do kuchyne Sam a vyrušil ich pri hádke.
„Čo ja deje? Prečo tak kričíte?“ opýtal sa keďže to bolo počuť ešte z chodby.
„Prečo nie si s Deanom?“ opýtal sa Bobby bez toho aby Samovi odpovedal.
„Keď sa už najedol, teraz je smädný .“ vysvetlil Sam a prešiel k chladničke z ktorej vybral džbán z džúsom a potom prešiel k drezu kde vzal pohár a znova sa opýtal.
„Prečo sa hádate?“
„Potrebujem si ísť zobrať veci z motela a Bobby ma tam nechce pustiť.“ Povedala nahnevane Amanda akoby dúfala, že Sam ho presvedčí, aby ju nechal ísť. Sam sa však okamžite pridal na Bobbyho stranu
„Má pravdu. Tí čo uniesli Amber by mohli ísť aj po tebe.“
„Takže aj ty?! Nechápete že tam potrebujem ísť?!“
„Dobre, odveziem ťa.“ Navrhol Sam. Potom čo sa dozvedel od Calissy sa ani jemu nepáčila myšlienka na to, že by išla von sama a takto večer. Však aj keď on odmietol, že ju Lilith vydá neznamená, že sa len tak vzdá a nepošle za ňou niekoho iného.
„Myslela som, že chceš stráviť večer s Deanom.“
„Už som s ním bol a keď sa vrátime ešte budem.“
„Dobre, zavez ju. Zatiaľ sa o Deana postarám.“ Súhlasil Bobby.
„Dobre, idem ešte mu toto zaniesť“ Sam ukázal na pohár čo držal v ruke. „a môžeme ísť.“
„Už mu je aspoň trochu lepšie?“ opýtala sa Amanda pri pomyslení na to ako na tom bol keď od neho odchádzala.
„No najedol sa tak ako to vie len on. Tvári sa ako by mu ani nič nebolo. Nieže by som mu veril. Ale myslím že je na dobrej ceste aby sa s toho dostal.“

Netrvalo dlho a vyrazili na cestu. Keď prišli k motelu Amanda si išla vziať svoje veci a odhlásiť sa. Sam jej síce navrhol, že je pôjde s ňou ale ona trvala na tom, že pôjde sama. Vyzeralo to akoby mala strach z toho, že by išiel do jej izby. Sam s toho mal pocit, že mu niečo tají ale nechal ju. Veď ak by po nej aj šli démoni určite by ju nenapadli v moteli kde boli aj iný ľudia. Prešlo niekoľko minúť a Amanda sa stále nevrátila. Sam sa vrátil v myšlienkach k rozhovoru z Deanom. To že sa kvôli nemu vrátil v čase vzal pokojnejšie ako očakával. A aj keď mu to nechcel povedať bol rád, že to už vie. Aspoň má pred ním o jedno tajomstvo menej. Zrazu ho zo zamyslenia vytrhlo zazvonenie mobilu. V prvej chvíli si myslel, že mu volá Bobby aby sa presvedčil, že sú v poriadku. Keď si vybral mobil z vrecka videl číslo ktoré nepoznal. Zaváhal a potom zdvihol.
„Sam Winchester?“ ozvalo sa z druhej strany. Samovi prešiel mráz po chrbte keď začul svoje meno. Bol prekvapený, pretože to číslo malo len málo ľudí a ešte menej ich poznalo jeho pravé meno. Čo ho ale najviac vydesilo bol ten hlas. Patril sotva 10 ročnému dievčatko ale zároveň znel desivo.
„Lilith?!“ opýtal sa šokovane.
„Áno to som ja. Tak sa konečne počujeme. Toľko som o tebe počula.“
„Odkedy taký vysoko postavený démoni ako ty používajú telefóny?“
„Odvtedy čo ste ich vy ľudia vymysleli. Aj mi ideme z dobou.“ Odpovedala mu Lilith a pritom sa pobavene smiala.
„A odkiaľ máš moje číslo?“
„Ja si dokážem zistiť čokoľvek čo potrebujem a toto bola maličkosť. Tak ako ešte si nezmenil názor? Vieš že čas sa kráti.“
„Prečo im nedáš pokoj?“ opýtal sa Sam, stále prekvapený s toho, že mu Lilith zavolala aj keď inú možnosť asi nemala. Keď sa s ním nemohla stretnúť osobne.
„Pretože sú veľmi mocné a pre mňa a aj ostatných démonov nebezpečné a teraz keď sa spojili s vami ešte viac.“
„Rozumiem takto zbabelo sa chceš zbaviť nepriateľov.“
„Mysli si čo chceš ale nedovolím aby vám pomohli a aby ste sa spojili ste spolu príliš silný a ešte je tu aj to proroctvo čo by ste im mohli pomôcť naplniť.“
„Aké proroctvo?“ prekvapil sa Sam. Mal pocit, že Lilith nič také povedať nechcela a jej záujem o sestry bude aj pre niečo väčšie ako Deanova dohoda.
„To ťa nemusí zaujímať aj tak sa nenaplní. Ty len sprav čo od teba žiadam a tvoj brat bude žiť dlhý život a ty budeš po jeho boku.“ Odpovedala mu Lilith
„Ako ti môžem veriť.“
„Uvedomuješ si akú obeť podstupujem? Veľmi som chcela Deanovu dušu a vzdám sa jej. A ako bonus dám pokoj aj tebe ale chcem sestry Carverové. Obe. Oni pre mňa cennejšie ako vy dvaja chudáci. Tak ako mi odpovieš?“
„Choď do pekla ty malá štetka!“ vykríkol nahnevane Sam.
„Oh, nie. Tam som už bola.“ Zasmiala sa Lilith. Potom bola ticho akoby čakala kým sa Sam upokojí alebo mu dávala čas na rozhodnutie a nakoniec povedala
„Ak si to rozmyslíš moja ponuka stále platí. A nemal by si uvažovať dlho. Vieš že Dean už nemá veľa času. Jeho život je teraz v tvojich rukách.“
Sam si uvedomil akú príležitosť práve mal keďže bol s Amandou sám, no hneď na to túto strašnú myšlienku zavrhol. Nájde Amber, naučí sa používať svoje schopnosti a zachráni Deana aj bez toho musel kohokoľvek obetovať. Veď ak je pravda čo mu povedala Ruby, to musí dokázať. Pri démonke ako Lilith ani nemal záruku, že ho nepodvedie. Môže ho vlákať do pasce tak dostať aj Amandu, oboch ich zabiť a potom aj Deana. Bol rozhodnutý nenaletieť jej.
„Odpoveď je stále taká istá ako som povedal Calisse!“ odpovedal jej rozhodne a bez váhania. Celý čas sledoval vchod do motela a teraz uvidel ako sa dvere otvorili a vyšla z nich Amanda z dvoma taškami v rukách. „A teraz ma dobre počúvaj. Zachránim Amber aj Deana a jediná kto pôjde do pekla budeš ty! Ja osobne tam pošlem ten tvoj démonský zadok tak si daj na mňa pozor.“ Vykríkol do telefónu a už nečakal na Lilithinu odpoveď zaklapol mobil a nahnevane ho hodil do priehradky. Práve vtedy Amanda prišla k autu otvorila zadné dvere a na zadné sedadlo položila tašky potom si sadla si vedľa Sama.
„Je všetko v poriadku?“ opýtala sa ho lebo si hneď všimla, že je nahnevaný.
„Áno, všetko je poriadku.“ Odpovedal jej Sam a snažil sa čo najskôr upokojiť. V žiadnom prípade jej nechcel povedať o Lilith a ešte viac ju tým rozrušil.
„Môžeme ísť?“ opýtal sa neskôr a skôr ako odpovedala naštartoval.
„Sam, potrebovala by som ešte niekam ísť. Ak ti to nevadí.“ Odpovedala okamžite Amanda
„Nie, vôbec. A kam chceš ísť?“
„Na to miesto kde si našiel Deana.“
„Načo tak chceš ísť?“
„Musím nájsť Amberino auto. To auto je jej miláčik a ak by sa mu niečo stalo bol by s toho poriadny cirkus.“
Sam sa nahlas zasmial a povedal
„áno to poznám. Dean na k tomuto autu taký istý vzťah.“ A bez slova odbočil na cestu von z mesta. Pár minúť bolo ticho. Sam však stále neprestal uvažovať o tom čo povedala Lilith. Čo sú tieto dve zač keď má o nich taký záujem a o akom proroctve to hovorila? Verí im len preto, že Bobby povedal, že im veriť môžu ale pravdou je, že o nich vôbec nič nevie. Zo všetkým robia len tajnosti. Nepovedali im hneď ako chcú Deana zachrániť. Teraz ten ešte ten prehnaný záujem démonov a nejaké proroctvo? A keď si k tomu ešte pridá to Amandino podozrivé správanie keď chcel ísť s ňou do motela. Nedalo mu to pokoj. Musel sa jej na to opýtať.
„Povedz mi konečne na rovinu. Ako chcete zachrániť Deana?“ opýtal sa jej. Amanda sa na neho pozrela, neodpovedala. Všimol si hneď na to sklopila zrak akoby sa mu nemusela pozerať do očí.
„Všetko pochopíš keď príde čas.“ Povedala záhadne.
„Keď príde čas? Dean už má len 5 dní kedy bude vhodnejší čas?!“ vykríkol na ňu Sam
„Neboj sa. Keď nájdeme Amber obom vám všetko vysvetlíme.“
„Prestaň s tým. Prosím ťa. povedz mi konečne aspoň kto vlastne ste. Viem, že ste Bobbyho netere a čarodejnice aj keď ani neviem čo to znamená. Ale prečo ten záujem o nás? Určite to nerobíte len tak z dobrej vôľe. Kto teda ste?“
„Tak ty mi vyčítaš, že o nás nič nevieš. A čo my vieme o vás? Ja vôbec neviem kto si ty! Mal si víziu a videl si čo sa stalo Deanovi. Ako je to možné. Čo si zač ty?“ vykríkla Amanda a celú záležitosť obrátila proti nemu. Sam nevedel čo povedať. Šokovala ho touto reakciou aj keď mala pravdu. ona nemala ani tušenia kto je. Keby to vedela. Ak by vedela, že má démonskú krv a preto aj tie vízie a keby vedela o pláne na ktorom sa dohodol s Ruby určite by hneď odišla a vykašlala sa na nich. Čo horšie ako toto by pred ním mohla skrývať ona. Vedel, že jej to nemôže povedať, veď väčšinu toho nevedeli ani Dean a Bobby
„No je dlhý príbeh. Nie som nejaký jasnovidec ako si možno myslíš. Som len obyčajný lovec. A tie vízie, to nie je nič dôležité veď som ich mal len pár.“ Odpovedal jej nakoniec
„No vidíš ani ty o tom nechceš hovoriť.“ Povedala trochu nahnevane Amanda. Potom Sam zastal, pretože už boli na mieste včera kde počul výstrel.
„Okej, prepáč. Možno som nemal začínať.“ Ospravedlnil sa jej.
„V poriadku. Prečo tu stojíš?“
„Tu som včera zastal. Ďalej som prešiel cez les. Amberino auto som nikdy nevidel.“
Amanda sa na ňom trochu zasmiala.
„Ja viem, kde zaparkovala.“ Povedala mu a nasmerovala ho na vedľajšiu cestu. Poznala to rovnako ako Amber a vedela ako sa dostať na miesto kde chodili ako deti. A aj to kde vtedy odstavili auto. Aj teraz tam okamžite videli stáť Amberinho chrobáka. Sam zastavil a obaja vystúpili z Impaly. Amanda s úsmevom ukázala na chodník pred nimi.
„Tadiaľto sa tam dá dostať aj pohodlnejšie ako krížom cez les.“
„To som nemohol vedieť. Až taká jasná tá vízia nebola.“ Odvrkol Sam. Vedel že Amanda to miesto dobre pozná z detstva ale on tam nikdy nebol tak nepoznal cestu.
Amanda podišla k autu a otvorila. Keď videla, že Amber nechala kľúče v zapaľovaní vydýchla si. Aspoň nebude problém naštartovať.
„Choď dopredu ja pôjdem za tebou.“ Navrhol jej Sam aby ju mal aj cestou naspäť na očiach.

Na druhý deň krátko pred predpoludním Sam sedel sám v kuchyni a pil už niekoľkú kávu. Stále bol unavený. V noci zase veľa nespal. Občas kontroval Deana a aj keď sa snažil zaspať prenasledovali ho myšlienky na to čo sa dialo. Na Amber a Lilith. Rovnako mal obavy s toho ako zvládne svoje schopnosti. A ďalším problémom bol čas. Uplynul ďalší deň a dohoda stále trvá. Dean ešte stále spal. Spal už dosť dlho pretože, zaspal hneď potom ako sa Sam s Amandou vrátili. Nikto ho nebudil. Bobby hneď ráno niekam bez vysvetlenia odišiel. Amandu Sam od včera nevidel. Vôbec nevyšla z izby, ktorú pre ňu Bobby uvoľnil alebo si to aspoň nevšimol. Začul že niekto zaklopal na dvere. Vstal a prešiel chodbou k dverám. Keď otvoril za dverami stál asi 30- ročný muž. Mal nakrátko ostrihané čierne vlasy a tmavohnedé oči. Oblečené mal džínsy a čiernu koženú bundu. Bol to celkom sympatický muž ale v Samovi hneď vzbudil nedôveru.
„Chcem hovoriť z Amandou.“ Povedal bez úvodu.
„Ako viete že je tu?“ prekvapil sa Sam.
„Jednoducho to viem.“ odpovedal mu stroho a bez pozvania vošiel dnu. Sam to len šokovane sledoval. Muž však uprostred chodby zastal. Niečo mu nedovolilo ísť ďalej. Sam prešiel k nemu a nadvihol koberec. pod ktorým bola nakreslená diablova pasca.
Sam ustúpil dozadu a vykríkol na neho „Toto si nemal robiť. Nedovolím aby si ublížil Amande.“ Muž sa nato zasmial
„Nechcem jej ublížiť. ja s ňou chcem len hovoriť. Mám informácie o jej sestre.“
„áno jasné. chceš ju vydierať alebo čo?“
„Mike?“ ozvalo za druhej strany chodby. Stála tam Amanda ktorá hneď nato prišla k nim a povedala: „To je v poriadku Sam. Pusti ho.“
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty30.11.08 20:45

Wiktoriano Klobúk dole. lol! Je to úžasné. Ako sa báli Sam s Bobbym o Amandu. A keď bol rozhovor medzi Amandou a Samom a ako zaútočila že sa vôbedz nepoznajú atď. lol! lol! Jednoducho Bomba 704 704 704 Posledná šanca - Stránka 7 214863 Posledná šanca - Stránka 7 214863 Posledná šanca - Stránka 7 214863
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty30.11.08 21:05

Noo wiktoriano ďalšia pecková časť Shocked Posledná šanca - Stránka 7 104346 normálne som mala hubu otvorenú pri čítaní Posledná šanca - Stránka 7 806497 tak som si ju musela zatvoriť ha Laughing kto je ten Mike neviem ,ale mne sa nelúbi síce ešte povedal len jednu veu ,ale už sa mi nelúbi Mad Suspect Posledná šanca - Stránka 7 449740 ááá Lilith telefonovala Posledná šanca - Stránka 7 806497 no musím sa priznať ,že som sa aj trochu pri tej predstave zasmiala Posledná šanca - Stránka 7 316745 ,ale dobré nervy na ňu mám jaká drzá je soplaňa Posledná šanca - Stránka 7 332617 Posledná šanca - Stránka 7 812801 no Samík si to s ňou pekne vybavil ten rozhovor sa mi strašne moc páčil Twisted Evil Posledná šanca - Stránka 7 214863 Posledná šanca - Stránka 7 214863 Deanovi sa polepšuje ,ale dúfam ,že nie moc heh Twisted Evil som zvedavá aké tajomstvo to skrývajú Amber a Amanda 602 a ešte viac som zvedavá kedy a v akom stave Amber nájdu Posledná šanca - Stránka 7 677692 fakt úžasne píšeš a vždy sa do toho pohltím Posledná šanca - Stránka 7 214863 Posledná šanca - Stránka 7 312566 Posledná šanca - Stránka 7 949816 je to perfektné a napínavé Posledná šanca - Stránka 7 733500 Posledná šanca - Stránka 7 104346 a všetko ako má byť už zúfalo moc sa teším na ďalšiu časť Posledná šanca - Stránka 7 258431 Posledná šanca - Stránka 7 325299
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty01.12.08 14:51

Shocked Shocked Shocked tak dočítala som pár posledných častí a wow Posledná šanca - Stránka 7 104346 akože klobúk dole Posledná šanca - Stránka 7 103511 strašne napínavé to je. ja nemám slov. veľmi sa mi táto poviedka páči a torturing dean 702 702 702 no juuuuj to bolo super!!! Twisted Evil Posledná šanca - Stránka 7 430869 Posledná šanca - Stránka 7 430869 Posledná šanca - Stránka 7 430869 fakt sa mi páči ako všetko opisuješ a vysvetľuješ. táto poviedka je ohromne super a ja sa neviem dočkať novej časti. fakt super práca! píšeš perfektne 704
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty01.12.08 16:40

str8tking, Soniq, Dion všetkým vám krásne dakujem Posledná šanca - Stránka 7 92299 je to radosť písať ked vidím že sa vám to páči a píšete mi takéto úžasné komenty.
Soniqtak Mike sa ti nepáči Shocked no ja ako autorka ho mám celkom rada. som zvedavá čo na neho povieš ked sa o nom dozvieš viac.
to s tým telefonátom mi tiež pripadalo divné. no chcela som tam ten rozhovor a nejako mi to inak nešlo.
a Deanovi sa musí aj polepšiť ak ho nechcem zabiť. ale neboj sa ja mám toho ešte pre neho pripraveného dosť a aj torturingu bude dosť Twisted Evil
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty01.12.08 17:25

Shocked Úžasné pokračovanie Posledná šanca - Stránka 7 214863 Posledná šanca - Stránka 7 214863 Celú časť som prečítala jedným dychom Posledná šanca - Stránka 7 312566 Ten rozhovor Sama a Lilith bol bombový. Že aj démoni idú s dobov Posledná šanca - Stránka 7 316745 Viem si Lilith predstaviť ako v tej svojej rúčke zvriera mobil a ako sa pri tom tvári Posledná šanca - Stránka 7 316745 Úžasná predstava Posledná šanca - Stránka 7 316745 To sa ti podarilo Posledná šanca - Stránka 7 312566 Nová postava Mike vyzerá zaujímavo affraid Že on je niečo ako Ruby v mužskom podaní? Posledná šanca - Stránka 7 999804 Juj strašne sa teším na to proroctvo Posledná šanca - Stránka 7 170639 Som zvedavá čo to bude cheers Takže bude ešte Torturing!Dean? a veľa? Posledná šanca - Stránka 7 430869 Si ma potešila Posledná šanca - Stránka 7 170639 Teraz som nažhavená na ďalšiu časť Posledná šanca - Stránka 7 258431 opäť moja poklona Posledná šanca - Stránka 7 104346 Posledná šanca - Stránka 7 177401
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty01.12.08 18:45

Posledná šanca - Stránka 7 949816 Posledná šanca - Stránka 7 949816 Paráda Posledná šanca - Stránka 7 103511 Posledná šanca - Stránka 7 103511 Jsem se úplně bála o Amandu, jak Sammy na ní čekal v autě, tak jsem si myslela, že ji vážně přepadnout a tak jsem čekala a čekala, kdy to bude a nakonec nic Laughing Jsem moc zvědavá, jak chtějí Deana zachránit. Posledná šanca - Stránka 7 312566 A Lilith měla takovou drzost, že osobně Samovi zavolala, musí mít pro ni ty dvě čarodějky opravdu velkou cenu... copak to asi bude za proroctví...? Posledná šanca - Stránka 7 999804 Těším se na další část!
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty05.12.08 11:27

uuu Shocked riadne huste pokracovanie Wink Lilith a mobilny telefon, take vtipne Laughing inak,to proroctvo mi pripadalo ako v Harrym Potterovi,pri Voldemortovi Laughing a ze Lilith je schopna nechat nasich bratov ist...to sa mi nezda Posledná šanca - Stránka 7 999804 a ten chlapik,co prisiel nakoniec Shocked fuha, bude to este huste! skvele pokracko 704
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty08.12.08 16:29

Baby všetkým dakujem za komenty.
CallaRuby v mužskom podaní Laughing nebola si jediná koho to napadlo. moja sestra na to povedala to isté. a asi to bude aj pravda
Faithja Harryho Potera veľmi nepoznám tak to proroctvo by sa namalo podobať a to ked ani neviem o aké ide. však to sa ešte uvídi.

tak som dokončila dalšiu časť. je viac orientovaná na Mikea a sestry tak to dúfam nebude vadiť Posledná šanca - Stránka 7 934194

18. časť

Dean pokojne spal ale zrazu sa strhol. Prebudil ho hlas prichádzajú z odniekiaľ z domu. Bol to Samov hlas, tým si bol istý. Ale prečo tak kričal? Hádal sa s niekým? Prudko vstal a vtedy sa mu začala krútiť hlava. Rýchlo sa chytil okraja postele aby nespadol. Vzal džínsy čo mal položené na stoličke a obliekol si ich. Potom vzal košeľu a opatrne si ju obliekol. Najprv zranenú ruku a potom zdravú. Pri obliekaní ho začala opäť bolieť rana. Snažil sa to ignoroval aj keď to bolo takmer nemožné. Ticho zavzdychal, potom pomaly prešiel k dverám a otvoril ich. Cítil sa veľmi slabý tak sa držal pri stene a podopieral sa o ňu. Stále sa mu krútila hlava a mal pocit, že každú chvíľu odpadne. Napriek tomu sa nezastavil. Stále išiel smerom odkiaľ začul Samov hlas. Teraz keď bol bližšie začul aj druhý hlas. Hlas muža s ktorým sa Sam hádal. Nepoznal ho. Nebol to Bobby tým si bol istý. Ten hlas patril mladšiemu mužovi, možno v Deanovom veku. Keď sa blížil k chodbe začul aj ženský hlas pravdepodobne Amandin.
Ako bol stále bližšie, už rozumel aj slovám.
„Amanda rád ťa opäť vidím.“ Ozval sa neznámi hlas, až prehnane pokojne
„Ja teba práve naopak.“
„Ako je to už dlho?“
„Nie tak dlho ako by som si priala!“
Amanda bola určite nahnevaná. Sam takisto. Ale kto bol ten muž? a prečo sem prišiel? Chcel sa dostať k dverám čo najskôr. Ale nevládal. Nestačili mu sily tak išiel len veľmi pomaly.
„čo sa to tu deje?“ opýtal sa keď konečne došiel a uvidel Sama a Amandu ako sa hádajú z mužom stojacim priamo v diablovej pasci.
„Dean ešte si nemal sám stávať.“ Vyčítal mu Sam keď ho uvidel a okamžite k nemu pribehol aby ho podoprel.
„To nie je potrebné.“ Odmietol ho Dean a jednou rukou ho od seba odstrčil „Už mi je lepšie. netráp sa.“ Sam však ostal blízko neho aby ho mohol zachytiť ak by mu prišlo zle, pretože na ňom videl, že sa len snaží zľahčovať situáciu. Tak ako vždy.
„Tak čo sa to tu deje? Čo tu robí tento démon?“ opýtal sa Dean a znechutene ukázal na Mikea.
„Sam, Dean toto je Mike. Dalo by sa povedať, že životná láska mojej sestry.“ Predstavila ho Amanda zo zjavnou iróniou v hlase
,,Čože Amber chodí s démonom?“ prekvapil sa Dean.
„Chodila. to bolo už dávno a nevedela že je démon.“
„Nevedela o tom? Myslel som, že vie vycítiť démonov.“ Opýtal sa Sam, keď si spomenul na ich rozhovor včera ráno.
„Áno. Veď Mike bol dôvod prečo sa to naučila. Aby ju viac žiadny neoklamal.“
„To sa tak ľahko naučíte schopnosť akú chcete?“
„Ľahké to teda nebolo Sam.“ Usmiala sa Amanda „no nakoniec to zvládla.“
„Tak ako teda? Chcete moju pomoc či ma chcete poslať do pekla? Alebo sa tu chcete len medzi sebou baviť ako by som tu ani nebol?“ zasiahol do ich rozhovoru Mike.
„Pokiaľ mi môžeš pomôcť nájsť Amber som ochotná spolupracovať.“ Odpovedala mu Amanda.
„Počkať. Ty chceš spolupracovať s démonom?“ opýtal sa Dean
„Vám zase pomáha Ruby.“
„Až tak veľmi nám zase nepomáha.“
„Dean už niekoľkokrát nám zachránila život.“ Zastal sa jej Sam.
„áno a ktovie prečo!“ nenechal sa odbiť Dean ale potom ich opäť prerušil Mike
„Tak dosť! hádať sa môžete neskôr. A keď ide o Ruby, ona je na vašej strane. Môžete jej veriť.“
„To mám veriť slovu démona, ktorý mi povie že mám veriť druhému démonovi?“
„Poznám Ruby. ona je tak trochu ako ja obaja bojujeme na opačnej strane ako by sme mali.“
„Poznáš Ruby? A poznáte sa dobre?“
„Ani nie, niečo som o nej počul. Pár krát sme sa stretli ale nič viac.“
„A ako potom vieš tak naisto že je na našej strane?“
„Jednoducho to viem Dean a to ti musí stačiť.“ Odpovedal mu stručne Mike. Deana táto hádka ešte viac vyčerpala. Za chvíľu stratil rovnováhu ale Sam ho zachytil.
„Dean vráť sa do izby nevyzeráš práve najlepšie. Pod zavediem ťa.“ Navrhol mu
„Nie nenechám vás tu. Nie s týmto.“ Odmietol Dean aj keď všetkým bolo jasné že sa dlho na nohách neudrží.
„Dean nemal by si dlho stáť. Pustite Mikea a poďme si radšej sadnúť do obývačky.“ Navrhla Amanda.
„To myslíš vážne? To chceš len tak pustiť démona do domu? nechcela by si mu ešte aj ponúknuť kávičku alebo také niečo?“
„Ok, v poriadku. Amanda pusti ho.“ Povedal Sam aj napriek Deanovým protestom. Vedel, že sa nemôžu ďalej baviť na chodbe. Dean si potrebuje aspoň sadnúť. Ako ho podopieral cítil, že sa trochu triasol a zároveň bol celý horúci.
Amanda sa zohla a prerušila pascu. „Dúfam, že nerobím chybu, že ti verím.“ Pošepkala Mikeovi.
„Aj keď tomu neveríš stále Amber milujem. Chcem jej pomôcť. Pre ňu by som aj zomrel.“ Prehovoril presvedčivým tónom Mike. Potom všetci prešli do obývačky. Sam pomohol Deanovi sadnúť si na gauč a potom si sadol vedľa neho. Amanda a Mike si sadli oproti nim.
„Ak Amber tak veľmi miluješ, prečo si zmizol hneď potom čo sa dozvedela kto si?“ opýtala sa Amanda vyčítavo.
„Pretože ona sama to tak chcela.“
„Čože?“
„Asi ti to nepovedala ale potom čo ste ma odhalili ešte raz som sa s ňou stretol.“

Pred 2 rokmi

„Si démon? Vždy si to bol ty? Bol si v tomto tele celý čas odkedy sme sa spoznali?!“ pýtala sa nahnevaná Amber stále nie schopná prijať to že je to pravda.
„Áno, bol som to ja. Od začiatku.“ Odpovedal Mike a pozrel jej priamo do očí. Videl v nich taký odpor ako vždy keď mu rozprávala o démonoch. Teraz bol pre ňu rovnako odporný ako démoni, ktorých posielala do pekla.
„A čo si odo mňa chcel? Chcel si ma zabiť? alebo ma pripraviť o schopnosti?“
„Zo začiatku áno, ale teraz už nie. Amber zamiloval som sa do teba. Viem že tomu neuveríš ale je to tak.“
„Zamiloval si sa? Ty? Veď si démon. Vy démoni nepoznáte takéto city.“ Kričala na neho Amber z rovnakých odporom ako predtým.
„S časti je to pravda. Ale tiež som bol raz človekom.“
„Niekedy pred 1000 rokmi. a asi nie veľmi dobrý keď si skončil v pekle a stal sa týmto.“
„Urobil som pár chýb ako človek a urobil som ich niekoľko aj teraz. Moja najväčšia chyba odkedy som démonom bola, že som sa do teba zamiloval, lebo ako si povedala my démoni nepoznáme lásku. Ale nejako sa to stalo a vôbec to neľutujem. Pri tebe som sa cítil akoby som bol znova človekom.“
„Mala by som ťa hneď poslať do pekla a nie počúvať tieto tvoje kecy!“
„Tak to urob. Som predsa len démon. Ak si už zabudla na to čo si ku mne cítila, tak to urob! Pošli ma do pekla alebo ma rovno zabi. Ak sa potom budeš cítiť lepšie. mne je už všetko jedno.“
„Vypadni!“ vykríkla Amber a oči sa jej zaliali slzami
„Čože?“
„Zmizni Mike alebo kto vlastne si. A už nikdy sa ku mne ani k mojej sestre nepriblíž. Ak mi ešte raz prídeš do cesty tak ťa už naozaj zabijem.“

„Pritom aká bola a aká asi aj doteraz je. Je zázrak, že ma nechala odísť. Myslím, že mi aspoň trochu verila ak ma nezabila tak ako všetkých ostatných démonov čo jej prišli do cesty. Urobil som tak ako chcela a viac sa k vám nepriblížil. Až doteraz. Keď som sa dozvedel, čo sa jej stalo musel som prísť a pomôcť jej.“ dokončil rozprávanie Mike.
„Naozaj dojímavý príbeh ale mňa si nepresvedčil.“ Povedal Dean a potom sa pridala Amanda. „Myslím že to môže byť pravda. Aj keď poznám len Amberinu verziu. Chodili spolu vyše roka a netušili sme kto Mike je.“
„Nemohol som jej to povedať. Vedel som, že by som ju potom stratil. Ale aj keď to ona nevedela. Neurobil som nič proti vám. Práve naopak dával som ostatným démonom falošné informácie a chránil vás obe.“ Keď Mike dopovedal začuli že pred domom zaparkovalo auto a potom sa otvorili dvere. Chvíľu na to sa v obývačke objavil Bobby.
„Čo sa to tu deje?“ opýtal sa keď uvidel, že všetci sú tam „Dean, prečo si už stal?“
„Už sa mi nechce ďalší deň vylihovať. Tiež som musel privítať nášho vzácneho hosťa.“ Odpovedal mu Dean a ukázal smerom na Mika „veď každý deň nás nenavštívi démon, ktorý sa nás okamžite nepokúsi zabiť.“
„čože démon?! vy si len tam pustíte démona do môjho domu a potom sa tu s ním takto pokojne bavíte?!“ Vykríkol šokovaný Bobby
„No super, teraz to budem musieť všetko znovu vysvetľovať.“ Vzdychol si Mike.
„áno tak to by si mi mal veľmi dobre vysvetliť ak ťa nemám okamžite poslať do pekla!“
„Mike je bývalý priateľ Amber. Prišiel pretože má informácie o Amber.“ Vysvetlila Amanda
„A tvrdí, že je na našej strane a chce nám pomôcť.“ Doplnil ju nie práve presvedčene Sam.
„Chcem vám pomôcť. Chcem pomôcť Amber.“ Povedal Mike.
„Dobre. Povedzme že hovoríš pravdu. kde je Amber a ako nám môžeš pomôcť?“ opýtal sa Bobby sadol si a snažil sa upokojiť.
„Väzní ju démonka menom Calissa a niekoľko jej poskokov.“
„Calissa? A čo je tá Calissa zač?“ opýtal sa Sam. tváril sa, že to meno nikdy nepočul.
„Je to najbližšia spolupracovníčka Lilith. Dalo by sa povedať, že jej pravá ruka. Je jednou z najmocnejších démonov a je známa tým že často pre svoje ciele využíva ľudí. Napríklad nájomných vrahov a podobne. Oni nemajú ani tušenie, že to robia pre démona.“ Vysvetlil Mike. Všetci vtedy niekoľko vecí pochopili. Aj to prečo Deana a Amber prepadli obyčajný ľudia.
„A vieš aj to kde ju drží?“ opýtala sa Amanda.
„Áno viem. V jednom starom sklade ďalej za mestom. Opíšem vám cestu. Ale nemôžete do toho ísť sami. Calissa je mocná a každý z vás je proti nej bezmocný.“
„Aha, tak preto potrebujeme teba. Lebo ty si s ňou bez problémov poradíš.“ Odpovedal ironicky Dean.
„Určite dokážem viac ako ty. Hlavne keď si v takomto stave, že sa ledva udržíš na nohách.“
„Len ma neprovokuj lebo ti ukážem, že aj teraz ťa dokážem poslať dopekla!“
„Ak ti záleží na Amber tak to neurobíš. Pretože vieš, že len ja vám môžem pomôcť zachrániť ju. tak ako? Idete do toho so mnou?“

Naposledy upravil wiktoriano dňa 09.12.08 2:38, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty08.12.08 16:55

Wiktoriano SUPER. lol! Takže chlap Ruby je docela cool. Len mi jedna vec vadila 6e to bolo krátke. study . Aspoň to rýchlejšie prešlo než som si zvykol. Asi som nabral upgrade na rýchlejšie čítanie. Ale neskutočné to bolo.
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty08.12.08 18:17

Super pokračování Posledná šanca - Stránka 7 103511 Posledná šanca - Stránka 7 103511 Pěkně se děj pošoupl dobředu Very Happy Divila bych se kdyby se Dean nechal odvést zpátky, když ví, že je tam démon Razz Jinak docela mě překvapilo, že Amber chodila s démonem a ještě že ten démon ji doopravdy miloval - jak alespoň tvrdí Mike (jestli je nevede do pasti) Posledná šanca - Stránka 7 999804 Jsem zvědavá na pokračování!
Návrat hore Goto down
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

Počet príspevkov : 94
Registration date : 07.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty08.12.08 18:56

wiktoriano, mne sa to tak páčilo, Posledná šanca - Stránka 7 733500 páčilo, Posledná šanca - Stránka 7 49896 páčilo! bounce
A ten Mike, je mi strááášne sympaticky, mi pripomina Colea z Charmed, toho som zbožňovala 702
A bol torturing bounce , torturing dance , torturing. Posledná šanca - Stránka 7 733500
Som nadšená, ďakujem za super časť Posledná šanca - Stránka 7 430869 Posledná šanca - Stránka 7 949816 Posledná šanca - Stránka 7 312566 , teším, teším na ďalšiu. Posledná šanca - Stránka 7 998745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty08.12.08 19:49

str8tking, Madlen, shelby veľmi pekne dakujem Posledná šanca - Stránka 7 92299
str8tking tak tebe to bolo krátke. mne sa to zdalo dosť dlhé. ved vo worde to boli 3 strany a písala som to po častiach celý výkend a ešte dnes.
shelby tak ty si ma odhalila. Colea som tiež milovala a Mike je ním tak trochu inšpirovaný. ale inak je to iná postava.
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty08.12.08 21:26

ten Mike je teda typek... takze Amber nieco mala s demonom. to je uzasna zapletka Very Happy ktovie, co by bolo, keby s nim Amber zostala...mozno nieco ako v Charmed Cole a Phoebe Laughing tak ja fakt dufam, ze pomozu najst Amber a potom zachrania Deana,lebo cas sa nam krati,co? Posledná šanca - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty08.12.08 22:14

Faith tak o tom čo by bolo ked Amber ostala s Mikeom som nikdy neuvažovala .to by mohlo by aj zaujímavé. Very Happy
a že je málo času? no Dean už nemá veľa ale ja mám ešte veľa toho čo písať takže ešte času dosť lol!
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty17.12.08 20:11

tak sa mi konečne podarilo dopísať pokračko. trvalo mi to dlhšie lebo mám depku a vôbec mi to nemyslí. preto je táto aj časť aj kratšia. a tiež poriadne neviem ako to bude s pokračkom. nemám to ešte premyslené. dúfam že sa mi skoro vráti múza a vyriešim to.
tak dúfam že sa toto bude dať čítať Very Happy

19. časť

„Ja som už povedala, že ak môžeš pomôcť Amber, budem s tebou spolupracovať. Aj keď ona z toho nebude nadšená.“ Odpovedala mu bez váhania Amanda.
„Ja ju v tom nenechám samú takže idem aj ja.“ pridal sa Sam.
„No čo keď sa už mladý rozhodli tak idem tiež.“ Pridal sa nakoniec aj Bobby.
„Výborne.“ Usmial sa Mike. „tak teraz sa musíme dohodnúť na stratégii.“
„Moment. Počkaj chvíľu. Môj názor tu nikoho nezaujíma?“ ozval sa Dean.
„Vlastne ani nie, pretože ty ostaneš tu.“ Povedal mu Sam. Dean sa na to nahneval.
„Nemôžete ma s toho vynechať! To že Amber uniesli je v podstate moja vina a nebudem tu sedieť na zadku kým vy traja budete riskovať životy. Ak idete vy tak aj ja.“
„Dean, ty nemôžeš ísť. Ešte nie si v poriadku na to aby si mohol ísť do takejto akcie, kde nevieme ani čo čakať.“ Snažil sa ho presvedčiť Bobby a potom sa pridal aj Sam, ktorý si spomenul ako na tom bol kým boli na chodbe.
„Veď sa ani neudržíš na nohách a stále máš horúčku.“
„Ale nie 40 stupňov.“
„To by si tu s nami teraz nesedel a nehádal sa lebo by si nedokázal ani otvoriť ústa. Ale aj tak ostaneš tu.“ Prehováral ho naďalej Sam ale Dean bol ako vždy tvrdohlavý a nenechal sa len tak presvedčiť.
„Idem a hotovo. Prestaňte sa ku mne správať ako decku alebo horšie ako k nejakému mrzákovi. Už sa cítim lepšie, zvládnem to.“
„Dobre, keď si taký tvrdohlavý, tak choď. Mne to môže byť úplne jedno.“ Reagoval chladne Mike.
„Ale to nie je jedno.“ Vykríkol Sam.
„Sammy, som v pohode. Naozaj. Zvládnem to. Idem s vami a nezabránite mi v tom pokiaľ ma tu naozaj nechcete priviazať ako sa mi včera vyhrážal Bobby.“
„Okej, ale budeš sa držať vzadu a žiadne hrdinstvá.“ Súhlasil nakoniec Sam a Dean na to síce neochotne prikývol.
„Dobre, tak kde ste sa už konečne dohodli. Nechajte ma aby som vám opísal aký mám plán.“ Prerušil o chvíľu ticho Mike. Všetci štyria mu len prikývli na súhlas a Mike im potom porozprával všetko čo vedel o mieste kde držia Amber a to ako sa tam nepozorovane dostanú. Potom sa všetci dohodli na postupe. Po niekoľkých minútach Mike stal a poberal sa na odchod.
„Tak ja pôjdem dopredu a zistím aká je situácia.“ oznámil im. „Stretneme sa tam a nič nepodnikajte bezo mňa.“

O pol hodinu už boli všetci pripravený na cestu. Mali pripravené zbrane, svätenú vodu a iné veci pretože nevedeli čo budú potrebovať.
„Stále nechápem ako to že ste všetci tak ochotne súhlasili s tým plánom. Ideme tam len preto, že to povedal nejaký démon a ani nevieme či nás nevlákal do pasce.“ Sťažoval sa Dean zatiaľ čo Sam ukladal veci do auta. Bol zohnutý nad kufrom a ani nezdvihol hlavu len potichu povedal
„Myslím že Mikeovi môžeme veriť.“
„Takže už aj ty?“ rozčúlil sa Dean „Aha zabudol som ty si taký naivný, že naletíš každému démonovi čo povie, že nám chce pomôcť. Ale ja nie. Pre mňa sú démoni zlý a nedá sa im veriť.“
Sam sa vtedy vystrel zavrel kufor a pozrel sa na Deana.
„Stále môžeš ostať tu. Bol by som pokojnejší.“
„Nie. už som sa rozhodol že idem.“
„Dobre, sme pripravený. Amanda už čaká v aute.“ Prerušil ich Bobby ktorý k nim práve prišiel. „Dean naozaj sa cítiš dobre si veľmi bledý.“
„Je mi fajn Bobby.“ odvrkol mu Dean aj keď Bobby vedel, že klame nechcel sa hádať.
„Prečo ty a Amanda idete druhým autom?“ opýtal sa Sam.
„Tak to bude lepšie.“ odpovedal Bobby prešiel k svojmu autu a nastúpil.
Dean hneď na to tiež nastúpil do Impaly samozrejme si sadol za volant
„Dean nemôžeš šoférovať.“ Namietol Sam
„Prečo nie?“
„Lebo ak budeš šoférovať jednou rukou mohli by sme havarovať.“
„Sammy ja dokážem šoférovať aj bez rúk.“ Usmial sa Dean sa potom smutne dodal „a musím využiť posledné dni čo môžem šoférovať moje zlato.“
„Prestaň s takými rečami. Ešte budeš mať dosť príležitostí, keď sa to zranenie zahojí.“
„Budem mŕtvy skôr ako sa to zahojí.“
„Nie nebudeš. Nedovolíme to. Tak si to už vyhoď z hlavy.“ Povedal Sam tak presvedčivo, že by mu Dean aj bol schopný uveriť ale nedovolil si to. Stále uvažoval tak ako by do pekla stále mal ísť. Nechcel podľahnúť možno falošnej nádeji že by mohol by zachránený. Teraz keď sa už ako tak zmieril s tým čo sa s ním stane, by nezniesol by ďalšie sklamanie ak by opäť uveril, že sa mu nič nestane. A preto bol odhodlaný využiť posledné dni a ignorovať pritom aj svoje zranenie a to že sa stále cítil zle, hoci ostatný presviedčal o opaku. Keď už mal len pár dní bolo mu jedno aj keby sa mu pohoršilo.
„Vidím, že na tom nie si až tak dobre ako sa tváriš a nechcem aby si omdlel za volantom. ak máš omdlieť za radšej na druhom sedadle.“ Presviedčal ho naďalej Sam
„Ale ja omdlieť nechystám.“
„Hej, ako by si si to mohol naplánovať. No tak nebuď až taký tvrdohlavý a presadni si. Ak ti na mne tak záleží ako mi tvrdíš, tak ber na mňa ohľad a nesadaj si za volant v takomto stave.“
Dean sa nakoniec síce nie práve najochotnejšie presunul na sedadlo spolujazdca. Sam hneď na to nastúpil a naštartoval. Bobby vyrazil hneď za nimi.

Onedlho dorazili k sladu, ku ktorému im Mike opísal cestu. Vyzeralo to tak presne tak ako to opísal. Stará budova z porozbíjanými oknami ďaleko za mestom. Pokojný úkryt pre démonov aj pre ich väzňov. V prípade že sa niekomu podarilo ujsť, našli by ho skôr ako by našiel cestu do mesta. Amanda, sa myslela na to čo by sa stalo ak by sa Amber pokúsila ujsť a znovu ju chytili. Rovnako ju desilo aj to v akom stave ju nájde. To miesto bolo tak vzdialené od mesta, že ju ani neprekvapovalo, že nezachytila nejaké stopy. Všetci vystúpili z áut. Keď vystúpil Dean trochu sa mu zakrútila hlava ale rýchlo sa zachytil dverí aby si to ostatný nevšimli.
Poobzerali sa po okolí. Mikea nikde nevideli.
„Mike, už sme tu! No tak kde si!“ kričal Sam. Vtedy sa pred nimi Mike objavil.
„Tu som. Len tu nerobte hluk. Mohli by nás začuť.“ Prihovoril sa im potichu.
„Tak ako to vyzerá?“ opýtala sa Amanda.
„Teraz je tá najlepšia doba. Calissa niekam odišla, pravdepodobne za Lilith, a nechala tu s Amber len dvoch démonov. Ty by si si s nimi mala ľahko poradiť. Aj keď s Amber by ste boli silnejšie ale teraz máš Sama a predpokladám že on je ten...“
„Buď ticho. Oni o tom ešte nevedia.“ Pošepkala mu nervózne Amanda a dúfala, že to nikto nepočul.
„Problém však je v tom, že Calissa sa môže každú chvíľu tak nemôžete strácať čas.“ Pokračoval ako by nič Mike.
„A čo ty?“ opýtal sa Sam
„Idem Calisse naproti. Skúsim ju trochu zdržať aby ste mali viac času. Dúfam, že nebude mať podozrenie o čo mi ide, lebo ak by zistila čo plánujeme, poslala by na vás celú Lilithinu armádu.“
„Calissa išla za Lilith a ty jej ideš na naproti. Znamená to, že ty vieš kde je Lilith?“ opýtal sa Dean zatiaľ čo sa stále opieral o Impalu aby si nevšimli, že skoro nevládze stáť.
„Nie, to pravdepodobne vie len Calissa ako jej najbližšia spolupracovníčka. Práve ona väčšinou tlmočí Lilithine príkazy ostatným démonom. Do kontaktu z Lilith ich prichádza len niekoľko.“
„Ale ako potom Calissu nájdeš aby si ju zdržal?“
„Tým sa ty netráp Dean. Ja viem ako ju nájsť.“ Uistil ho Mike a potom dodal. „Stretneme sa keď bude po všetkom a buďte opatrný. Aj tí dvaja démoni sú dosť silný.“
„áno, aj ty buď opatrný.“ Povedala mu Amanda. Mike sa na ňu usmial ako by ho tešilo že si o neho robí starosti potom zmizol a štvorica sa vybrala do skladu.

Naposledy upravil wiktoriano dňa 18.12.08 6:47, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty17.12.08 22:05

Wiktoriano Super lol! lol! . Nie je to zlé. Ja si myslím že toto zakončenie je dobré. Napriek tomu že to nebolo dlhé to bolo fajn. lol! lol! .
Návrat hore Goto down
Violet
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Violet

Počet príspevkov : 295
Registration date : 15.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty17.12.08 23:27

Suhlasim. Az na tu "dlzku" sa neda nic vytknut. Teda az na ten rozsah Posledná šanca - Stránka 7 934194 Very Happy Ale fajne to je cheers 704 Posledná šanca - Stránka 7 319161
Tesim na pokracko a prajem ti, aby si tvrdy boj s depkou vyhrala. Kopni ju do pistaly! Do toho Xena! Posledná šanca - Stránka 7 487389
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Posledná šanca
Návrat hore 
Strana 7 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Wiktoriano-
Prejdi na: