Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Posledná šanca

Goto down 
+14
lentilka
Violet
Ettie
shelby
str8tking
Soniq
Madlen
Kristine
dion-fortune
milleniumfalcon
calla
Mystic
Faith
wiktoriano
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

Posledná šanca - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty18.12.08 13:56

Moc pěkné pokračování i přesto, že tě opustila múza a máš depku! Fakt se ti povedlo Posledná šanca - Stránka 8 103511 Posledná šanca - Stránka 8 103511 Ano, přesně to se dalo od Deana čekat Razz Těžce zraněný, ale nehodlá na ně čekat a v klidu se léčit a ještě k tomu chce řídit Laughing Líbilo se mi, jak ho Sammy přemlouval, aby ho tam pustil. Jsem zvědavá, jak jejich akce dopadne a hlavně, jak nápomocný tam chce být Dean!? Suspect
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty18.12.08 16:28

všetkým krásne dakujem. vaše komentáre mi zlepšili náladu Posledná šanca - Stránka 8 92299 Posledná šanca - Stránka 8 92299
Violet to je naozaj dobrá rada musím tu depku nakopať nech mi nepokazí vianoce. Posledná šanca - Stránka 8 43228 teraz ked budú prázdniny pokusim sa napísať pokračko skôr. len neviem ako to zase vyjde z tou dlžkou.
Madlenno ved Dean je dosť tvrdohlavý aby sa tam trepal a môžem prezradiť že tam naozaj veľmi nápomocný nebude skôr naopak Twisted Evil
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

Počet príspevkov : 94
Registration date : 07.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty18.12.08 18:10

wiktoriano, aj táto časť bola ako vždy super cheers Posledná šanca - Stránka 8 49896
neviem, ten Dean sa mi nezdá, podľa mňa to s tou tvrdohlavosťou preháňa. confused Však tam niekde odpadne a budú sa starať ešte aj oňho. Posledná šanca - Stránka 8 934194 Ale zasa mne to vadiť nebude. Wink 702
Fakt super časť, dúfam, že sa zbavíš depky a múza sa vráti, bolo by škoda, keby nie. Posledná šanca - Stránka 8 430869
Tak sa drž Posledná šanca - Stránka 8 177401
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty18.12.08 19:25

wiktoriano, taky jsem si říkala,a že musí nadělat víc škody jak užitku. Razz Těším se na další část Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty21.12.08 16:54

tak dočítala som ďalšie časti a wow Shocked tak toto sa nám naozaj začína komplikovať. som zvedavá, či je mike ozaj dobrý a čo za puto to má sam a dean s amber a amandou. tiež sa mi páči mučenie deana Twisted Evil som ozaj rada, že sa ešte necíti oveľa lepšie Posledná šanca - Stránka 8 707500 no proste brilantné pokračko Posledná šanca - Stránka 8 104346 ja nemám slov. veľmi sa mi páči táto poviedka.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty22.12.08 21:20

Dion to je tak že ja som sa vždy rozčulovala že v SN sa Dean vzdy až príliš rýchlo vylieči z kažkého zranenia tak som sa rozhodla že ja to urobím inak a tak lahko mu to neprejde Twisted Evil
tak sa mi podarilo dopísať dalšiu časť. ospravedlnujem sa že nie je velmi dlhá ale ja už dnes viac napísať nedokážem mám skrátka dosť Posledná šanca - Stránka 8 677692
tak dúfam že nebudú vačšie chyby a pokúsim sa napísať pokračko čo najskor

20. časť

„Vie niekto kde by tu mali Amber držať? Mám pocit že to nám Mike nejako zabudol povedať.“ Povedal Dean keď prešli dlhou chodbou, ktorá viedla do niekoľkých prázdnym miestností a žiadnej z nich nebolo po Amber ani stopy.
„Možno to ani on nevedel. Nemusíš ho preto hneď podozrievať.“ Odpovedala mu pokojne Amanda.
„hej. Pre teba je niečo ako švagor tak mu veríš.“
„Vieš čo Dean teraz nemáme čas hádať sa pre Mikea. Musíme nájsť moju sestru. A keď ide o to kde tak dobré miesto by bola napríklad nejaká pivnica.“
„Pochybujem, že tu nejaká je.“ Zapojil sa Bobby. „ale mohla by si skúsiť nejaké s tých vašich kúziel. Ak je niekde tu nemohla by si ja s ňou spojiť, alebo ju vycítiť?“
„Neviem. Veď to včera nešlo a skúšala som to celý deň.“
„vtedy si bola ďaleko. Aspoň to skús.“
Amanda súhlasila. Chvíľu sa len ticho sústredila. Všetci z napätím očakávali či sa jej podarí niečo zistiť. Prešlo aj niekoľko minút kým prehovorila.
„Mám to. Je tu. poďte, zavediem vám k nej.“
Všetci ju bez slova nasledovali. Prešli rovnou chodbou,ktorá sa na konci zatáčala doprava. Tam bolo úzke schodisko.
„Pôjdeme hore.“ Nasmerovala ich Amanda a prvá vyšla po schodoch. Za ňou išiel Sam potom Bobby a nakoniec Dean. Ten už vtedy vyčerpal skoro všetku energiu keďže prešiel viac ako mu jeho stav dovoľoval. Po niekoľkých schodoch sa mu zakrútila hlava a zrútil sa dolu.
Sam okamžite pribehol k nemu podal mu ruku a pomohol mu stať zo zeme.
„Dean, čo ti je?“
„Nič, len sa mi zakrútila hlava.“ Odpovedal akoby nič Dean
„Nemal si sem ani chodiť. Počkaj tu. O chvíľu sme späť.“ Prikázal mu Sam a potom vyšiel po schodoch za Amandou a Bobbym. Vošli do ďalšej menšej chodby na ktorej uvideli stáť jedného muža. Nepochybovali o tom, že je to jeden z tých démonov ktorých spomínal Mike. Keď tam vošli okamžite si ich všimol a jediným pohľadom Sama a Bobbyho odhodil k stene. Skúšal to aj na Amandu ale na ňu to vôbec nezaberalo. Odvážne prišla priamo k nemu, nepozorovane vytiahla z puzdra na opasku dýku, vykríkla vetu ktorej Sam ani Bobby nerozumeli a zabodla démonovi dýku do srdca skôr ako stihol zareagovať. Prešlo ním niekoľko elektrických výbojov a zrútil sa na zem.
Sam a Bobby sa šokovane zdvihli zo zeme a prišli k nej.
„Waw, to sa ti ako podarilo? Myslel som, že takže taký existuje len jeden nôž, ktorým sa dá zabiť démon.“ Opýtal sa Sam.
„Toto nie je taký nôž ako má Ruby. Je úplne obyčajný za normálnych okolností by som s ním žiadnemu démonovi neublížila.“
„Tak ako si...“
„Koľkokrát ti mám opakovať že som čarodejnica? Nie je to nič zložité ten nôž v spojení s mojou magickou silou a špeciálnym zaklínadlom dokáže zabiť démona.“ Vysvetlila Amanda a Sam prikývol na znak toho, že pochopil.
„Ale robím to len zriedkavo. Mrzí ma keď musím zabiť aj človeka, ktorého démon posadol.“ Dodala smutne Amanda.
„Áno, to je ťažké ale inak to nejde.“ Utešoval ju Sam.
„Ale ide. Ak s Amber spojíme svoje sily dokážeme zabiť démona až potom čo opustí telo, ktoré posadol.“
„Tak kde je Amber?“ zmenil tému Bobby.
„Poďte, musí tu byť ešte jedna miestnosť.“ Odpovedala Amanda a odviedla ich do miestnosti. Tam uvideli Amber. Ruky aj nohy mala priviazané k stoličke a ústa zalepené páskou. Bola síce neupravená, ale nevyzerala, že by jej nejako vážnejšie ublížili. Amanda k nej pribehla a strhla jej pásku z úst.
„Amanda. Som tak rada, že si tu.“ Dostala zo seba Amber keď už mohla hovoriť. Sam ju potom odviazal a pomohol jej vstať.
„Si v poriadku neublížili ti?“ opýtal sa Bobby.
„Nie, zatiaľ nie ale vyhrážali sa mi. Tá démonka... predstavila sa ako Calissa mi hovorila strašné veci. Hovorila mi, že sem čoskoro dovedie aj Amandu a potom nám zabije obe. A potom... mi do detailov opisovala ako to urobí.“ Rozprávala Amber roztraseným hlasom.
„Calissa má asi také sadistické chúťky ako Lilith, preto si tak dobre rozumejú.“ Poznamenal Sam a vybrali sa na cestu späť.
„A kde je Dean? Je v poriadku? Calissa a aj ostatný démoni mi stále opakovali, že je mŕtvy. Klamali však?“ opýtala sa Amber keď šli dole po schodoch.
„Neboj sa Dean žije, dokonca sem prišiel s nami.“ Uistil ju Sam
„A kde je?“
„Bože, to neviem. Prišlo mu zle tak som ho nechal tu. Veď to bola len chvíľka...“ Povedal vyľakane Sam. Takmer okamžite prepadol panike a obrovskému strachu o brata. „Nemal som ho tu nechávať samého, bolo to príliš nebezpečné.“
„Ale tiež si ho nemohol ťahať hore“ Upokojoval ho Bobby.
„Tak som sa mal vrátiť s ním. Mal som ho odviesť do auta.“
„Možno sa vrátil k autu sám. poďme tam.“
Ostatný z Bobbyho nápadom súhlasili prešli naspäť chodbou a vyšli von.
„Dean, Dean si tu?“ kričal Sam keď vyšli von ale Dean nikde nebol.
„Ostaňte tu. Idem ho pohľadať do toho skladu.“ rozhodol sa v okamihu
„Ale nemôžeš ho ísť hľadať sám. Môže to byť nebezpečné.“ Protestoval Bobby
„Možno len niekde odpadol, zvládnem to aj sám. Prosím ostaňte tu nechcem aby sa niečo stalo aj vám.“ Dopovedal Sam. Nenechal sa ďalej presviedčať a bežal naspäť do skladu.
„do čerta čo je to s tými Winchesterovcami?! To majú tú tvrdohlavosť v rodine?!“ zanadával potichu Bobby.

Mike stál na prázdnej poľnej ceste. Zrazu sa pred ním objavila Calissa.
„Mike? To je teda prekvapenie. Tak dlho sme sa nevideli. Čo tu robíš? hádam si len nečakal na mňa.“ prihovorila sa mu prehnane sladkým hlasom.
„Vynechajme tie úvodné kecy. Viem, že si uniesla Amber Carverovú.“ Začal priamo Mike.
„No a?“
„chcem aby si ju pustila.“
„Čože? Ty si sa asi už úplne zbláznil.“ Calissa sa začala nahlas smiať. „Ako sa vôbec opovažuješ ma o tom žiadať.“
„No tak Calissa urob to pre mňa.“
,,Ja ju nepustím. A už vôbec nie kvôli tebe. Pozri ak by si ma nezradil, nechala by som ťa aby si sa s ňou trochu zabavil, keď sa ti tak páči. Ale takto. Je mi ľúto, nemôžem ti pomôcť.“ Vysmievala sa mu Calissa. Svojím sladkým hláskom a uštipačným úsmevom dokázala doviesť do zúrivosti každého, a doslova sa v tom vyžívala. Na Mikea to tiež fungovalo, a okamžite bol do nepríčetnosti rozzúrený.
„Radšej drž hubu lebo si to rozmyslím a namiesto vyjednávania ťa rovno zabijem!“ zvrieskol na ňu.
„Ty a zabiť ma? Tak to ťažko. Veď čo ti už zmôžeš Mike? Ty? zamilovaný démon, kto to kedy videl? navyše do čarodejnice a nie hocijakej ale jednej z najmocnejších čo zabíja démonov akoby boli mravce.“
„Povedal som drž hubu! Fakt by som ťa mal bez dlhých rečí zabiť.“
„Áno možno by si mal, ale neurobíš to.“
„Áno neurobím.“
„Pretože potom by si ťa Lilith našla aj v tom najtemnejšom kúte pekla a zabila by ťa a predtým by ťa určite mučila. Však ty vieš veľmi dobre koľko spôsobov pozná aká je v mučení zručná.“
„Kašlem na tú malú suku. Nebojím sa jej.“ vykríkol Mike. Snažil sa upokojiť. Veď chcel predsa len Calissu len zdržať, ale tento jej postoj ho vždy vedel vytočiť a ona ani nemienila len tak prestať.
„Tak prečo ma teda nezabiješ?“ opýtala sa Calissa opäť posmešným tónom.
„Ty vieš prečo. Vieš že máme spoločnú minulosť a boli sme nerozlučný kým si sa spojila s Lilith.“ Odpovedal jej trochu pokojnejšie Mike myslel že, keď spomenie ich minulosť donúti ju zmeniť postoj Calissa mu to však rovnako vrátila.
„A ty s tými čarodejnicami. Teraz pre mňa už nič neznamenáš. Si len zradca.“
„Možno som. Ale ja nikdy nezabudnem na to, že keď sme boli ešte ľudia bola si moja sestra.“
„Ak si to tak dobre pamätaš spomeň si aj na veci, ktoré sme spolu robili a za ktoré sme skončili v pekle vtedy si nebol taký slaboch ako sa z teba stal teraz. Už nie si môj brat. To už bolo veľmi dávno a bola by som schopná kedykoľvek ťa zabiť.“ odpovedala Calissa úplne chladne. Mikea síce bol démon to trochu mrzelo. Niekedy aj ľutoval že nie bezcitný ako ona a ostatní démoni. Potom by to mal ľahšie. Uvažoval čo jej ešte povedať aby ju ešte zdržal, keď nevedel koľko času ešte bude potrebovať ale Calissa ho predbehla.
„Teda ak už nič iné nechceš tak ti radím aby zaliezol naspäť do tej svojej diery či kde sa to schovávaš a to skôr ako sa ti niečo stane. Maj sa pekne a viac ma nezdržuj. Mám dôležitejšie veci na pláne ako strácať čas s tebou. Vieš musím sa vrátiť k tvojej drahej Amber.“ Keď dopovedala ešte sa na Mikea škodoradostne usmiala a zmizla.
„Calissa.“ Vykríkol Mike na prázdnu cestu ale už ju nedokázal zadržať.

Naposledy upravil wiktoriano dňa 07.01.09 0:25, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty23.12.08 9:45

nie, NIE ,NIE!!!!!!!!!!!!! Posledná šanca - Stránka 8 202744 Posledná šanca - Stránka 8 202744 ÁÁÁÁÁÁ v najlepšom konec ty ma chceš zabiť Posledná šanca - Stránka 8 677692 idem to nahlásiť , že pokus o vraždu to čo!?!?!?!? Shocked prečo už konec Posledná šanca - Stránka 8 80513 Posledná šanca - Stránka 8 80513 WOWOWOWOWOW Dean sa stratil a nevyše je aj zranený toto sa mi pekelne páč i Posledná šanca - Stránka 8 707500 Twisted Evil drool kurnik to je úžasné Posledná šanca - Stránka 8 104346 a Amber našli super som rada , že je v pohode Posledná šanca - Stránka 8 170639 a potom WTF?! Posledná šanca - Stránka 8 806497 On je jej brat ČOOO!!! doors Posledná šanca - Stránka 8 11674 ty kokos ja končím to je moc fúúúú Posledná šanca - Stránka 8 87642 Posledná šanca - Stránka 8 87642 jaj bože to je také úžasné Posledná šanca - Stránka 8 104346 normálne (už hovorím jak naša učitelka Laughing ) balzám na dušu moju há Posledná šanca - Stránka 8 214863 Posledná šanca - Stránka 8 312566 Posledná šanca - Stránka 8 949816 proste PECKA s velkým P-E-C-K-A Posledná šanca - Stránka 8 103511 Posledná šanca - Stránka 8 325299 Posledná šanca - Stránka 8 325299 brutálne dobré Posledná šanca - Stránka 8 214863 a rýchlo ďalšiu časť (ano a ber to ako rozkaz Posledná šanca - Stránka 8 107729 ) Posledná šanca - Stránka 8 733500 704 Posledná šanca - Stránka 8 260605 Posledná šanca - Stránka 8 260605
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty23.12.08 10:15

Shocked ehm kde je dean? akože ja som mala infarkt na mieste, keď zmizol, i keď som čakala, že sa niečo také stane, keď tam ostal sám. no a moment, tá calissa sa už vracia? affraid ale oni tam ešte sú! dievča, ty si devil! takto nás mučiť. ale skvelé pokračko, patrí ti poklona Posledná šanca - Stránka 8 104346 veľmi sa mi páči ako sa poviedka vyvíja, tie čarodejnice sú cool a fakt, že deanovi bolo zle, no 702 som rada, že zdieľaš podobné názory ako ja, čo sa torturingu týka Laughing
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty23.12.08 20:27

Soniq tak pokus o vraždu tak to ma fakt mrzí Very Happy ja som nevedela že budú také reakcie. veľmi pekne dakujem za tvoj obsiahly koment Posledná šanca - Stránka 8 92299Posledná šanca - Stránka 8 430869 a čo sa týka pokračka. ešte chcem dopísať moju druhu poviedku a potom sa môžem venovať naplno tejto takže možno za niekoľko dni bude. ale bude to dosť husté tak dúfam že prežiješ Posledná šanca - Stránka 8 733500
Dionaj tebe dakujem. neboj sa dalšej časti sa to z Deanom vyrieši a myslím že sa ti to bude páčiť ako Twisted Evil
Návrat hore Goto down
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty24.12.08 14:11

wiktoriano, to bola super časť 704 dúfam, že Deana nájdu v biednom stave Twisted Evil Laughing Proste nádhera. Šokujúce, napínavé! Toto je pre teba:
Posledná šanca - Stránka 8 104346
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty25.12.08 18:59

Posledná šanca - Stránka 8 103511 Posledná šanca - Stránka 8 103511 Skvělé pokračování a zase ukončené v nejlepším Razz Mám pocit, že se to všechno krásně zamotáva víc než to už zamotané bylo a to se mi líbí Posledná šanca - Stránka 8 319161 Posledná šanca - Stránka 8 312566 Další nové zjištění Mike je bratr Calissy. Shocked WOW! To jsem nečekala! A Dean se stratil, jsem zvědavá co s ním je. Posledná šanca - Stránka 8 328356 Opravdu přivodí víc potíží jak užitku Smile 601 Posledná šanca - Stránka 8 934194
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty30.12.08 18:30

Dobehla som zameškané časti a musím povedať, že si naozaj činila Posledná šanca - Stránka 8 103511 Posledná šanca - Stránka 8 103511 Waw...každou častou som strácala slová Posledná šanca - Stránka 8 214863 Posledná šanca - Stránka 8 214863 Mike vyzerá byť "správny démon" Posledná šanca - Stránka 8 312566 Ako im pomohol Posledná šanca - Stránka 8 430869 a Dean zmizol affraid Som strasne zvedavá kde ho nájdu Posledná šanca - Stránka 8 71416 A torturing bol úžasný. Som sa vytešovala ako malé decko 603 Patrí ti veeeeelká poklona Posledná šanca - Stránka 8 104346 Už budem svedomito čítať každú časť Posledná šanca - Stránka 8 177401
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty30.12.08 18:53

baby všetkym vám veľmi pekne dakujem Posledná šanca - Stránka 8 891817 som strašne rada že vás to stále baví čítať.
tak teraz mám pre vás dalšiu časť. sice poslednú v tomoto roku ale nebojte ešte ich bude dosťVery Happy
dúfam že to s tou Deanovou tvrdohlavosťou neprehánam ale mne sa to na nom tak páčí Posledná šanca - Stránka 8 284389
toto je najdhlšia časť ako som napisala tak dúfam už bude všetkým stačiť

21. časť

Dean sa prebral na tvrdej drevenej podlahe. Zmätene sa poobzeral okolo a vykríkol a prázdnu miestnosť
„Čo sa stalo? Kde som? Je tu niekto? Sam? Bobby?“ nikto sa neozval tak sa pomaly sa pokúsil vstať a ísť sa pozrieť kde všetci sú. Hneď ako sa mu s ťažkosťami podarilo postaviť na nohy zrazu preletel ak asi meter vzdialenej stene a celou silou do nej narazil práve zranením plecom. Jeho tvár sa skrivila od nečakane silnej bolesti. Cítil, že začal krvácať a krv mu rýchlo presakovala cez tričko a košeľu. Inštinktívne si pravou rukou chytil plece ale démon ktorý sa tam práve objavil ho okamžite ešte viac pritlačil k stene. Tak, že ruky mal voľne vedľa seba a nemohol pohnúť už ani jedným prstom. Vtedy keď už bol úplne paralyzovaný k nemu pristúpil démon a spokojne sa usmieval.
„Tak si sa prebral. Myslel som si, že ťa budem musieť zobudiť sám. Vieš nemáme veľa času.“ Prihovoril sa mu.
„Kto si? kde si ma to zavliekol?“ opýtal sa ho Dean.
„Nemusíš vedieť kto som hlavne že ja viem kto si, Dean.“ odpovedal mu démon a hneď na to pokračoval „Našiel som ťa tu na chodbe v bezvedomí tak som ťa vzal sem aby sme sa mohli nerušene porozprávať. Ako vidím stále sa musíš hrať na hrdinu. Mal by si si radšej niekde užívať posledné dni na zemi ale ty sa namiesto toho pokúšaš zomrieť ešte pred termínom.“
„Do toho ťa nič nie ty hnusný démonský sukin syn.“ Precedil cez zaťaté zuby Dean a pri tom sa snažil vydržať bolesť, ktorá sa stále zhoršovala. Ten náraz do steny stačil aby ho rana neznesiteľne bolela a sila ktorou ho démon pútal k stene bolesť ešte znásobovala.
„Teraz neviem či mám ísť varovať ostatných alebo tu ostať a trochu sa s tebou zabaviť.
Určite si sem prišiel sám tak kde sú tvoji spoločníci?“ opýtal sa démon najprv pokojne a keď mu Dean odpovedal len nenávistným pohľadom silno ho kopol do brucha a vykríkol
„tak kde sú?“ Dean stále neodpovedal. Aj keď chcel. Mal strašnú chuť vykričať mu všetky nadávky ktoré poznal ale nedokázal to. kvôli bolesti už nedokázal povedal ani slovo a cítil ako ho pomaly opúšťali sily. Keď démon videl, že nebude odpovedať pokračoval vo svojej zábave. Usmial sa na neho tak, že Deana ešte viac provokoval
„Uzdravil si sa nejako rýchlo. Čo teba ani guľky nezastavia?“ opýtal sa ho a potom ho celou silou udrel priamo do zraneného miesta. Dobre vedel kam udrieť, predtým si všimol ako si to plece držal. Dean to už nevydržal vydal hlasný bolestný ston, potom cítil ako začal ešte viac krvácať a stratil vedomie.

Sam sa prechádzal po chodbe a zúfalo volal Deana. Všade však bolo úplne ticho, nikto sa neozýval. Potom začul výkrik, prichádzajúci z jednej z miestností a rozbehol sa k dverám. Nemohol uveriť tomu čo uvidel. Chcel tak okamžite vbehnúť a Deana zachrániť ale niečo mu v tom bránilo. Vedel, že sám nemá proti démonovi šancu. Rýchlo uvažoval čo robiť, či má zavolať Amandu a Amber. Podľa toto čo hovorila Amanda by si s tým démonom poradili ale tým by stratil príliš veľa času ktorý ani nemal. Vedel, že musí niečo urobiť a to okamžite. Vtedy mu hlavou preblysli Rubyne slová
„Všetky tvoje schopnosti sú ovládané mysľou, stačí ak budeš na niečo čo chceš urobiť myslieť a dokážeš to.“
,,za pokus to stojí.“ Rozhodol sa okamžite. Zatvoril oči sa sústredil sa potom len pohol rukou a keď otvoril oči a uvidel ako démon preletel miestnosťou a vrazil až do steny na druhom konci. Vtedy sila, ktorá držala Deana pri stene povolila a on sa bezvládne zviezol k zemi
„na začiatok to nebolo zlé.“ Pomyslel si Sam a pribehol k Deanovi. Videl, že je v bezvedomí síce ho to vystrašilo ale na druhej strane bol rád, pretože aspoň nevidel čo urobil, to by mu ťažko vysvetlil.
„Dean tak preber sa. Už je po všetkom, no tak preber sa prosím ťa.“ Kričal na Deana a trochu ním zatriasol. Dean sa pohol a otvoril oči. Vtedy si uvedomil, že sa pozerá do tváre svojho brata.
„Sam? čo sa stalo?“
„Už je po všetkom.“ zopakoval Sam potichu
„Čo je s tým démonom?“ opýtal sa Dean keď sa pozrel cez miestnosť a uvidel ho ležať na zemi pri stene.
„O démona sa nestaraj. poď padáme odtiaľto.“ Sam pomohol mu vstať a podoprel ho keďže skoro nemohol chodiť.
„A čo Amber? Nemôžeme odísť bez nej.“
„Amber sme už našli je v poriadku.“ Upokojoval ho Sam a chcel ho odviesť zo skladu. Dean sa síce celou chodbou ledva vliekol a keby ho Sam nepodopieral bol by spadol keď však došli k východu už chcel ísť sám.
„Sam, chodiť ešte dokážem.“ Povedal mu.
„No nezdá sa mi.“
„Som síce zranený a ten démon mi na pohode tiež nepridal ale chodiť ešte dokážem.“ Uistil ho Dean a tak ho Sam musel pustiť. Trochu sa mu zatočila hlava ale nakoniec zo skladu vyšiel po vlastných. Vonku už netrpezlivo čakali Bobby zo sestrami. Bobby k nim okamžite pribehol
„Ste v poriadku? Už sme chceli ísť za vami.“ Prihovoril sa im.
„áno sme v poriadku.“ Odpovedal mu Dean
„No vôbec na to nevyzeráš. Dean, veď krvácaš.“
Vtedy kým pribehla Amber, šťastná, že Deana vidí ho objala. Dean zaskučal od bolesti. Amber sa od neho okamžite odtiahla.
„Prepáč nechcela som ti ublížiť.“ ospravedlnila sa mu. „Ja som len veľmi rada, že ťa vidím... po tom všetkom.“
„To nič netráp sa.“ Odpovedal Dean a snažil sa pred ňou tváriť tak ako to mal vo zvyku ako by ho to vôbec nebolelo.
„Nerád vás ruším ale porozprávate sa neskôr teraz musíme vypadnúť kým démoni nezistia a ako sme ich dobehli.“ Prerušil ich Bobby potom aj z dievčatami nastúpil do auta. Sam Deana aj napriek jeho protestom odviedol k Impale a pomohol mu nastúpiť a potom obe auta vyrazili na cestu.

„Čo to má znamenať? Čo si myslíš, že dosiahneš keď sa budeš tváriť že si poriadku. Krvácaš, potíš sa, si bledý ako smrť a pritom sa tváriš akoby ti nič nebolo. Všetci vidíme, že si na tom zle a týmto divadlom nás neoklameš.“ Vykričal Sam Deanovi po chvíli cesty.
„Na mne nezáleží. Amber je v poriadku a ty tiež to je jediné na čom mi záleží.“ Odvrkol mu Dean s pohľadom upretým do zeme. Nechcel sa na neho pozrieť aby nevidel aký ubolení výraz mal a nemohol ho zakryť.
„Prestaň sa takto podceňovať Dean! Aj na tebe záleží a to nie len mne. Dosť krvácaš, a ani mi nedovolíš aby som sa ti na to pozrel.“
„Teraz sa nezabávaj som mnou a dávaj pozor na cestu aby si náhodou do niečoho nenarazil.“
Sam ho neposlúchol a cestu aj naďalej sledoval len okrajovo. Volant držal len jednou rukou zatiaľ čo druhou niečo hľadal v taške čo mal uloženú v priehradke už niekoľko dní. Keď sa mu konečne podarilo nájsť čistý uterák ktorý bol úplne na spodku podal ho Deanovi a povedal mu.
„Silno si to pritlač na ranu. Bude to bolieť ale musí si zastaviť krvácanie. Už si aj tak stratil až príliš veľa krvi. A ak mi tu po ceste vykrvácaš to by nebolo pekné.“
„To teda nie, zašpinil by som si krvou moju krásku.“ Nasilu sa usmial Dean a potom si vzal Sama uterák a urobil čo mu kázal aj keď musel na chvíľu zaťať zuby a veľmi sa premáhať aby tú bolesť vydržal. Sam sa snažil sústrediť na cestu aj keď každú chvíľu pozeral vedľa seba na Deana.
„Musíš ísť tak rýchlo?“ opýtal sa Dean po tom ako bol ďalšiu chvíľu ticho. Tá rýchla jazdu mu vôbec nerobila dobre aj keď za iných okolností by zvládol aj väčšiu rýchlosť.
„Musíme sa čo najrýchlejšie dostať do Bobbyho domu len tam budeme v bezpečí.“ Odpovedal bez váhania Sam. Dean sa na chvíľu zamyslel a potom sa opýtal.
„Myslíš, že sa Calissa a Lilith ešte o niečo pokúsia?“
„Som si istý, že keď sa dozvedia ako sme nimi vybabrali, budú riadne zúriť, a nechajú to len tak. Do Bobbyho domu sa dúfam nedostanú. Veď tam má všade všelijaké pasce a iné triky a ešte môžu dievčatá skúsiť nejaké ochranné kúzlo alebo také niečo. Ak sa toto všetko stalo aby im zabránili v tom veľkom pláne čo s nami majú a o ktorom nemáme ani tušenia určite sa ešte o niečo pokúsia.“
„Zdá sa mi to, alebo z teba cítim nejakú nedôveru voči nim? Veď si do nich vkladal takú dôveru a bol si si taký istý, že nám pomôžu.“
„Snažím sa im veriť. Ale včera som strávil nejaký čas s Amandou a správala sa dosť záhadne. Vtedy som si uvedomil, že vlastne o nich nič nevieme a ona sa veľmi vyhýbala vysvetleniu.“
„Tiež chcem vedieť o čom im ide ale som si istý že nám to čoskoro vysvetlia.“ povedal Dean teraz to bolo akoby si vymenili úlohy ohľadom názoru na sestry. Veď predtým bol Dean ten ktorý im neveril. Dean potom náhle zmenil tému.
„Keď sme už si tom vysvetľovaní. Mohol by si mi tiež vysvetliť ako si sám zneškodnil toho démona? Zabiť si ho nemal ako a na vymietanie si mal málo času.“
„Dean, nie je dôležité ako som to urobil, ale že som ťa zachránil.“
„Ale ja to chcem vedieť tak mi povedz čo si mu urobil?“
Sam sa zamyslel, nevedel čo povedať. Dovtedy dúfal, že Dean na to čo sa stalo zabudne alebo sa aspoň nebude pýtať.
„No ja...“ začal vysvetľovať veľmi pomaly lebo si práve vymýšľal nejakú vhodnú výhovorku „Oblial som ho svätenou vodou.“
„Nevšimol som si že by si nejakú mal pri sebe.“
„Mám ploskačku vo vrecku bundy mám ti ju ukázať aby si mi veril alebo čo?“ vykríkol Sam, cítil sa ako pokrytec keď mu takto klamal a ešte sa aj tváril urazene ale vedel, že povedať mu pravdu, by bolo ešte horšie.
„No dobre. Verím ti. Ale to nemôže byť len to veď ten démon bol úplne grogy.“
„áno... potom... som mu potom ešte jednu vrazil. Dokedy ma chceš takto vypočúvať? Zachránil som ťa a ty sa ku mne namiesto ďakujem správaš ako k zločincovi.“
„Ja viem. Prepáč. Ja len nechcem aby si mi opäť klamal do očí ako včera ohľadom toho návratu v čase. Tak ak sa ešte niečo deje čo mi tajíš. Prosím, povedz mi to.“
„Nič sa nedeje! Dean, čo je to s tebou? Už si na tom tak zle že ti to vplýva aj na mozog, keď zrazu chceš aby sme sa navzájom zdôverovali? Nikdy predtým si to nechcel. Práve naopak vyhýbal si sa takým rozhovorom.“
Dean zdvihol hlavu a pozrel sa na Sama. Sam sa snažil pozerať pred seba na cestu ale cítil na sebe jeho pohľad tak sa otočil a pozrel na neho.
„ale teraz to chcem.“ Povedal Dean vážnym tónom Sam opäť uhol pohľadom a tváril sa že je sústredený sa šoférovanie
„Teraz pre zmenu nechcem ja. Už ti nemám čo povedať všetko čo som mal na srdci som ti povedal včera a ty si ma ani nebral vážne.“ Povedal mu a Dean na jeho slová už nenašiel odpoveď. Uznal, že v tom čo povedal mal pravdu tak už nechcel ďalej vyrývať. Krátko na to už boli pred Bobbyho domom. Sam zastavil a hneď na to vedľa nich zastavilo aj druhé autu v ktorom prišiel Bobby s Amber a Amandou.
„Čo tu robí Mike?“ opýtala Amber svojej sestry, keď uvidela ako stál na chodníku pred domom a nervózne prestupoval na mieste.“
„To Mike nám povedal kde ťa držali a pomohol nám zachrániť ťa.“ Povedala Amanda. Amber rýchlo vystúpila z auta a bežala priamo k Mikeovi akoby úplne zabudla na to čo sa medzi nimi stalo a bol stále tým mužom ktorého milovala.
„Som rád, že si v poriadku.“ Neisto sa na ňu usmial Mike aj keď nevedel čo od nej môže očakávať.
„Mike, Ja neviem...čo ti mám povedať. Ja... ďakujem.“ Ťažko zo seba dostala Amber a potom Mikea bez uvažovania pobozkala. Práve vtedy k nim prišli aj ostatný a všetci si všimli ako sa Dean zatváril keď videl ako Amber bozkáva Mikea. Bolo im jasné že žiarli, čo znepokojilo hlavne Amandu, ktorá mala obavy z toho, že by sa Dean mohol do Amber zamilovať. Sam sa naopak viac staral aby ho udržal na nohách, kým sa dostanú dnu.
„To nestojí za reč. Nemohol som to nechať tak. Snažil som sa Calissu zadržať ale nepodarilo sa mi to na tak dlho ako som chcel. Potom som šiel za vami, varovať vás ale vidím, že ste to aj tak stihli.“
„Áno. Mali sme šťastie.“ Povedala Amanda.
„Calissa teraz musí poriadne zúriť.“ Mike sa škodoradostne usmieval pri pomyslení, že teraz jej už určite prešla tá dobrá nálada ktorú mala kým bol s ňou.
„Počuj odkiaľ toho o tej Calisse toľko vieš?“ opýtal sa podozrievavo Dean.
„Calissa je.. ona je súčasťou mojej veľmi dávnej minulosti. To je jedno.“
„Nie je to jedno veď ona je tvoja sestra.“ Povedala Amber.
„Čože?!“ vykríkli všetci naraz.
„Calissa mi to povedala keď ma väznila. Okrem iného sa mi stihla vysmievať aj kvôli tomu, že som sa ako ona povedala, zamilovala do jej neschopného bračeka.“
„Ja tú suku raz zabijem.“ Zanadával potichu Mike
„Calissa bola mojou sestrou kým som bol človekom. Teraz je mojou nepriateľkou číslo jeden. Ona je pravou rukou Lilith a ja som... ja som démon ktorý je na nesprávnej strane.“ Nikto mu neodpovedal ani jedným slovom tak po chvíľke opäť prehovoril.
„Tak ja už pôjdem kým sa ostatný démoni nedozvedia, že pomáham čarodejniciam a teraz už aj Winchesterovcom, lebo ak by ma našli nedopadnem veľmi zle. Vy dva ste medzi démonmi rovnako obľúbený ako Amanda a Amber.“
„Buď opatrný.“ Povedala mu Amber.
„Budem. Už som sa naučil ako sa skrývať. Neboj sa o mňa.“
„Počkaj! Uvidíme sa ešte niekedy.“
„Neviem. Ak si spomínam ty sama si mi povedala, že ma už nikdy nechceš vidieť.“
„No áno. Ale to bolo už dávno.“
„Možno sa ešte stretneme ale myslím, že bude pre teba najlepšie ak sa ti nebudem pliesť do života.“ Vysvetlil jej Mike zo smutným pohľadom. „Zbohom Amber. A držím ti palce aby sa ti podarilo Deana zachrániť.“ Dodal a potom zmizol. Amber ešte chvíľu pozerala na miesto kde pred chvíľou stál Mike akoby nebola schopná pohybu. Nikto to čo sa stalo nekomentoval a bez slova vošli do domu. Nakoniec vošla aj Amber.
„Vezmem Deana do izby.“ Povedal Sam hneď ako vošli.
„Dobre za chvíľu za vami prídem.“ Súhlasil Bobby. Sam s Deanom odišli a potom aj Bobby.
„čo moje auto?“ opýtala sa Amber. Po tom čo sa stalo si na svojho ružového miláčika spomenula až teraz.
„Len pokojne našla som ho. Zaparkovala som ho vzadu nech pred domom zbytočne nestraší.“ Odpovedala jej usmiata Amanda a čakala na jej reakciu. Amber bola vždy na svoje auto háklivá.
„Čo máš proti môjmu autíčku?“ opýtala sa urazene.
„Ale nič. Len by som chcela vidieť ako sa Dean tváril keď do neho musel nastúpiť.“
Vtedy sa už smiala aj Amber. „No tak to naozaj stálo za to. ale ak mi ešte raz o ňom povie niečo zlé a mu aj ja poviem čo si myslím to tom jeho poklade.“
„Teda, vy dvaja ste úplne rovnaký. Stále viac sa presviedčam že práve on je ten koho si tak dlho hľadala.“
„Áno to je. Tak ja sa idem sprchovať a trochu sa upraviť. Musím vyzerať hrozne.“
„Dobre choď ja sa idem pozrieť či nenájdem kúzlo ktorým by sme ochránili dom pred démonmi.“

Sam odviedol Deana do izby. Potom tam prišiel Bobby a ošetril mu ranu. Krvácanie sa mu podarilo zastaviť už po ceste tak to nebolo až také zlé ako očakávali.
„Chcem hovoriť s Amber.“ Povedal Dean keď Bobby skončil z ošetrovaním.
„Pôjdem za ňou a poviem jej aby sem prišla.“ Povedal mu Bobby aby náhodou nechcel ísť za ňou sám. „Sam zatiaľ mu pomôž z prezliekaním.“ Sam prikývol a keď Bobby odišiel pomohol Deanovi obliecť si čisté tričko.
„Tak už si pochopil, že bol hlúpy nápad ísť tam s nami? Iba si nám pridal problémy.“ opýtal sa ho. Dean so Samom síce súhlasil ale zároveň si stále trval na svojom
„Dobre máš pravdu ale tiež som nemohol ostať tu a len tak nečinne sedieť a čakať.“

Naposledy upravil wiktoriano dňa 07.01.09 0:50, celkom upravené 3 krát.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty30.12.08 18:54

Vtedy sa pomaly otvorili dvere a vošla Amber.
„Bobby mi povedal, že so mnou chceš hovoriť.“ Prihovorila sa Deanovi dosť nervózne.
„Dobre, tak ja idem. Uhm... uvariť si kávu.“ Vyhovoril sa nenápadne Sam a odišiel z izby.
„To nebolo potrebné.“ Usmiala sa Amber. Očividne bola v rozpakoch z toho, že s ním ostala sama. Veď už keď ho videla už od dverí neuveriteľne ju priťahoval a to aj napriek tomu že bol stále dosť bledý. Keď ho videla iba čiernom tričku, bola z neho úplne mimo. „nie to nemôžem. nemôžem si s ním nič začať. Jednoducho nie.“ opakovala si v duchu.
„To vysvetli jemu. Myslel, si že potrebujeme súkromie.“ prerušil Dean jej úvahy. Amber sa snažila rýchlo spamätať a zmeniť tému.
„Ako sa cítiš?“ opýtala sa keďže takáto hlúpa otázka bola jediná ktorá jej napadla.
„No bolo mi aj lepšie, ale neboj sa prežijem. Teda ak ma dostaneš z dohody.“ Odpovedal jej a trochu sa na ňu usmial.
„Počuj ty a ten Mike? Videl som ako si ho pobozkala. Stále ho miluješ?“ opýtal sa po chvíľke. Amber sa trochu začervenala a preto sklopila zrak aby si to nevšimol. Tešilo ju že, mu vadilo to že ju videl bozkávať iného muža Potom sa začala smiať
„Ale no tak Dean. Hádam len nežiarliš. Mikea som kedysi milovala ale to bolo dávno a nevedela som, že je démon. Pobozkala som ho len z vďačnosti, veď mi vlastne zachránil život.“
„Fajn vidím, že o ňom nechceš hovoriť.“ Ukončil tému Dean. Amber sa ešte chvíľu pozerala do zeme a keď si myslela, že už má normálnu farbu opäť sa mu pozrela do tváre.
„Prepáč mi.“ Prehovorila vážne.
„Nemám ti čo prepáčiť.“ Odpovedal pokojne Dean.
„Ale áno. všetko čo sa ti stalo bolo len kvôli mne. Postrelili ťa lebo si bol so mnou. prišla som aby som ťa zachránila a naopak skoro si kvôli mne zomrel.“
„Nie, ty za to nemôžeš. To je skôr moja vina. Zaplietla si sa do toho lebo, mi chceš pomôcť a v ten večer som mal byť opatrnejší mal som ťa ochrániť.“
„Nemohol si nič robiť. Toto je niečo oveľa väčšie. Nestalo sa to len preto, že ťa chcem dostať z dohody. Mňa a Amandu prenasledujú démoni už dávno a chcú nás zabiť lebo sme pre nich príliš nebezpečné a teraz keď sme sa spojili alebo sa plánujeme spojiť s vami sme pre nich ešte väčšou hrozbou.“
„A prečo? Nechápem to. Povedz mi prosím ťa už konečne o čo ide.“
„V poriadku myslím, že je už najvyšší čas aby si sa to dozvedel, veď ak by nás v ten večer nevyrušili asi by som ti to povedala už vtedy.“

Naposledy upravil wiktoriano dňa 31.12.08 0:27, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty30.12.08 19:23

Deanova tvrdohlavost se mi taky líbí Smile Chudák, zase dostal do těla... a Sam jak použil svoje schopnosti, to se mi moc líbilo Posledná šanca - Stránka 8 319161 Myslím, že to i Dean trochu tušil, jak se ho na to vyptával... Posledná šanca - Stránka 8 328356 Usekla jsi to zase v nejlepším, jsem zvědavá, co mu Amber řekne. Čeho jsou součástí, něco malinko už tuším z náznaků v předchozích částech, ale jsem zvědavá na pořádné vysvětlení!! Very Happy Shocked Perfektní část! Posledná šanca - Stránka 8 103511 Posledná šanca - Stránka 8 319161 Posledná šanca - Stránka 8 104346
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty30.12.08 19:46

Shocked Shocked Shocked tak toto je parádne pokračko!!! torturing dean! Posledná šanca - Stránka 8 430869 Posledná šanca - Stránka 8 170639 akože to bolo super. som si to poriadne vychutnávala a žiarlivý dean tiež nebol zlý Posledná šanca - Stránka 8 284389 ozaj pekne opísané a ten koniec! Posledná šanca - Stránka 8 677692 akože ja už chcem tak veľmi vedieť, čo všetko znamená.... neviem sa dočkať najbližšej časti. táto nemala chybu Posledná šanca - Stránka 8 104346
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty30.12.08 20:23

kód:
iba čiernom tričku, bola z neho úplne mimo.
a veta mal som ta ochranovat.... 702
juuuuuuuuuuuuuuu Smile rychlo rychlo pokracko Posledná šanca - Stránka 8 325299
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty30.12.08 21:07

affraid affraid affraid Wiktoriano To nemyslíš vážne. Posledná šanca - Stránka 8 677692 Posledná šanca - Stránka 8 677692 Ukončiť to v najlepšom.
Konečne som dobral aj zameškané časti Posledná šanca - Stránka 8 170639 Posledná šanca - Stránka 8 170639 . je to super a čo sa týka dĺžky tak je bombová. Posledná šanca - Stránka 8 170639 Posledná šanca - Stránka 8 170639 . Páči sa mi ako to píšeš , neviem čo to môže byť za to tajomstvo Posledná šanca - Stránka 8 202744 Posledná šanca - Stránka 8 202744 Posledná šanca - Stránka 8 202744 . Please rýchlo po novom roku pokračko 704 704 704 .
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty30.12.08 21:40

všetkym vám veľmi krásne dakujem. ste úžasný čitatelia Posledná šanca - Stránka 8 430869 Posledná šanca - Stránka 8 891817
dalšia časť bude po novom roku určite ved to bude dosť času a možno to stihnem ešte cez prázdniny.
tak k tomu tajomstvu ešte si musím premyslieť čo mu Amber povie a čo si ešte nechám na neskôr. aj ked možno niektorý už tušíte o čo ide ved tých náznakov bolo už dosť.
Str8king som rada že ti tá dlžka stačila Very Happy
Madlen Dean sice tuší že Sam mu ešte niečo tají ale čo o tom nemá ani šajnu Wink
Návrat hore Goto down
Violet
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Violet

Počet príspevkov : 295
Registration date : 15.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty30.12.08 22:11

No a zas chvalim posledna. Ja sa na to vykaslem Posledná šanca - Stránka 8 512176 603
Tak, ale neda mi. Chi-chi. Zas uuuzasneee pokracovanie. Bolo tam vsetko co malo. A az na ten zaver (zas v najlepsom ukoncene-co je to s vami ludia?!!!) to bolo priam genialne dielo. Keby som mala klobuk, tak ho pred tebou zlozim a keby si ma videla, tak by som sa ti aj uklonila (dufam, ze nemas kameru Posledná šanca - Stránka 8 999804 ). Ale kedze nemam a nevidis, tak aspon takto: Posledná šanca - Stránka 8 103511 Posledná šanca - Stránka 8 214863 Posledná šanca - Stránka 8 214863 Posledná šanca - Stránka 8 214863 cheers 704 704 704 Posledná šanca - Stránka 8 319161 Posledná šanca - Stránka 8 258431
Návrat hore Goto down
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty01.01.09 23:44

wiktoriano, táto časť bola super, torturing Dean opäť nesklamal 702 702
Ja sa pomaly začínam báť, že Dean nemôže mať nič s Amber lebo sú nejakí utajení súrodenci. To bolo prvé, čo ma napadlo ohľadne toho tajomstva. lol! Posledná šanca - Stránka 8 934194
Teším sa na pokračko, ako to všetko vysvetlíš!!! 704 704 Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty02.01.09 0:19

Violet lepšie neskoro ako nikdy. ja si aj tak tvoj koment cením rovnako Posledná šanca - Stránka 8 92299
Shelby: aj tebe dakujem. Amber má tých tajomnstiev viac a Deanovi zatiaľ povie len to čo bude nutné. A že súrodenci? to je celkom dobrý postreh mohlo to tak vyznieť. zatiaľ to nepotvrdím ani nevyvrátim ale aj ktomu sa dostanem lol!
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty04.01.09 14:04

tak mám tu dalšie pokračo dúfam že nie je krátke lebo viac som tam napchať už fakt nemohla Posledná šanca - Stránka 8 934194

22. časť

„Dobre tak hovor.“ Súhlasil Dean a z napätím na ňu pozeral. Amber prenikavý pohľad jeho krásnych zelených očí znervózňoval ale snažila sa na to nemyslieť a sústrediť sa na to čo mu práve chcela povedať
„Povedala ti o tom niečo Amanda?“ opýtala sa.
„Nie veľa. Povedala len to, že len ty ma môžeš zachrániť a na to musíte urobiť nejaký rituál či také niečo. Neviem. Vôbec nič nechápem. Kto ste a ako mi chcete pomôcť?“
„Myslím že, už vieš kto sme. Sme čarodejnice a Bobbyho netere.“
„Áno to viem. Ale to nie je všetko. nerobíte to len kvôli Bobbymu. tak čo máte s nami spoločné?“
Amber sa zhlboka nadýchla. Bála sa to povedať. Vedela ako šialene to bude znieť. Tiež mala zo začiatku pochybnosti a vždy keď sa spomenula tá záležitosť, len sa na tom zasmiala. Aj keď bola čarodejnica a teda verila v mágiu. Nemohla uveriť, že je súčasťou nejakého proroctva, že je vyvolená alebo také niečo. Amanda tomu verila a už niekoľko rokov sa neúspešne pokúšala nájsť bratov. Keď sa stretli zo Samom a Deanom Amber mala stále pochybnosti o tom či sú to oni. Stále odmietala uveriť. Ale po tom čo sa stalo. Po tom ako ju Calissa dala uniesť práve kvôli záležitosti s proroctvom si bola istá, že je to pravda. Musí to byť pravda inak by sa Lilith tak nebála toho, že sa proroctvo naplní. Uvažovala o tom či Lilith nevedela, že Sam a Dean sú vyvolení už pred tým ako sa to dozvedeli oni. Vysvetľovalo by to prečo, tak veľmi chce Deanovu dušu. Veď ak by len jeden z nich štyroch zomrel bolo by všetko stratené. Lilith to nemala odkiaľ vedieť, ale možno aj áno. tak by to dávalo zmysel.
„Hej... Amber, tak povieš mi to?“ prerušil ticho Dean, keď mu Amber už nejakú tú minútu neodpovedala. Amber sa zrazu strhla a ešte viac znervóznela
„Áno... dobre... my sme... sme...“ koktala Amber akoby to nechcela povedať. Dean však na ňu naliehal.
„Tak kto ste?!“
„Sme vaše spriaznené duše.“
„Čože? Ja nerozumiem.“
„Niečo ako druhá polovica. Ty a ja sme prepojení po celý život aj keď sa stretli len teraz. to že sa stretneme my štyria bolo predurčené u dávno. Preto ťa môžem dostať z dohody.“
„Takže si pre mňa tá pravá alebo čo? je nám súdené zamilovať sa do seba a prežiť spolu zvyšok života?“
„Nie to vôbec nie, v žiadnom prípade. Také romantické to nie je.“ Odpovedala mu Amber a zdalo sa jej, že keď to povedala, v jeho tvarí videla sklamanie. Akoby chcel aby to bolo tak, ako povedal. Musela uznať, že aj ona by to tak chcela. Po rozchode z Mikeom už žiadnemu mužovi neverila a držala si od nich odstup. Až doteraz. Dovtedy kým spoznala z Deana a práve s ním nemohla byť.
„Tak o čo teda ide?“ opýtal sa Dean.
„O jedno veľmi staré proroctvo. My dve a vy dvaja spolu môžeme dokázať veľké veci. Možno aj zachrániť svet. Keď sa mi ty a ja spojíme, môžeme získať moc ktorá je silnejšia než akákoľvek démonská dohoda. Keď urobí to isté Sam s Amandou nebude platiť ani tá podmienka čo ti démonka dala a na to potrebujeme ten rituál.“ Vysvetľovala Amber. Dean sa síce tváril, že chápe ale pár vecí mu stále nebolo jasných.
„Čo je to za proroctvo?“
„To proroctvo je staré ani neviem koľko storočí. Vyslovil ho jeden neznámy jasnovidec v tej dobe. Povedal, že dve sestry obdarené magickou mocou a dvaja bratia, ktorý bojujú proti zlu sú spriaznené duše a nejakí vyvolení. Spoločnými silami vraj dokážu premôcť akékoľvek zlo.“
„Ako vieš že sme to my?“
„To že tie sestry z proroctva sme my vieme už odmalička. V podstate už naša praprababička vedela, že sa to proroctvo týka našej rodiny a potom sa ten príbeh prenášal z generácie na generáciu až kým sme sa nenarodili. Odkedy Bobby Amande povedal o tebe a Samovi bola si istá že ste to vy dvaja. A teraz som si aj ja istá, že ste tí ktorých sme roky hľadali.“
„Ale ako si tým môžeš byť taká istá?“
„V proroctve je niekoľko podmienok a tie perfektne sedia na vás. Napríklad aj vaše priezvisko podľa proroctva má začínať na písmeno W. Takisto je tam že bratia tak ako aj sestry stratili svojich rodičov rukou diabla či v našom prípade démona. Ďalšia zhoda. Viem od Bobbyho, že démon vám zabil matku a neskôr aj otca. A najpresvedčivejšie je to, že budú narodení približne v tej iste dobe. V tom istom roku mesiaci a možno aj týždni.
Amanda si zistila vaše dátumy narodenia a okrem toho aj dátum vašej smrti, to nebudem ani komentovať, je to zjavne dosť prehnané.“ zasmiala sa Amber potom pokračovala. „Ide o to, že som od teba presne o dva dni mladšia a Amanda je zase o dva dni mladšia od Sama. To všetko nemôže byť náhoda.“
Dean na ňu len bez slova šokovane pozeral snažil sa spracovať všetky tie informácie. Aj keď mal s toho riadny zmätok.
„Waw, tak toto som naozaj nečakal.“ Dostal zo seba nakoniec.
„Hej, mne o tom hovor. Tiež sa tomu nechcela uveriť.“ Odpovedala mu Amber. Nevedela čo viac, povedať. Uvažovala či už odísť. Ale nezdalo sa jej správne po tom čo mu povedala len tak odísť. Chcela počkať či sa ešte niečo nebude chcieť opýtať. Obaja tam na posteli chvíľu len ticho sedeli zahĺbený do vlastných myšlienky. Keď si to Amber nevšimla tak sa Dean pozeral na ňu. A zase keď sa nepozeral on pozerala sa ona na neho. Všimla si, že si dosť často držal ľavé plece aj keď to nikdy nekomentovala. Teraz si však všimla, že sa zmenil aj jeho výraz v tvári. Predtým sa tváril pokojne akoby sa nič nedialo. Teraz však jeho tvári videla bolesť.
„Stále to bolí?“ opýtala sa opatrne.
„Hej, ale netráp sa dá sa to vydržať.“
„Môžem?“ opýtala Amber keď ho jemne chytila za pravú ruku a naznačila mu aby si ju dal preč z rany. Dean prikývol a pustil si plece. Amber mu priložila ruku presne na miesto, ktoré si predtým držal. Z jej ruky išlo príjemné teplo. Cítil ho aj cez tričko a obväzy. Potom bolesť ktorá sa predtým stále stupňovala začala ustupovať. Nezmizla úplne ale ostalo to pri slabej celkom znesiteľnej bolesti. Potom mu Amber opatrne zložila ruku z rany.
„Je to lepšie?“ opýtala sa ho.
„Áno, oveľa.“ Odpovedal Dean a prekvapene na ňu pozeral. Netušil čo všetko dokáže. „Ako si to urobila?“
„To je len taký malý trik. Účinkuje to len chvíľku. Lieky účinkujú dlhšie.“ Usmiala sa Amber a dodala „ale ty si zrejme ten typ čo by si nevzal lieky nech to bolí akokoľvek.“
„ako to vieš?“
„Poznám ťa síce len zopár dní, ale mám pocit ako by som ťa poznala celý život. Viem aký si.“
„To som až taký ľahko čitateľný?“
„Nie, som tvoja spriaznená duša zabudol si? Máme toho dosť veľa spoločného.“
Dean Amberiným správaním stále viac šokovaný aj keď zároveň ho stále viac priťahovala. Zrazu mu niečo napadlo a opýtal sa.
„Ale to potom znamená že aj Sam a Amanda sú spriaznené duše?“
„Áno sú. Presne tak ako my.“ Potvrdila mu Amber.
„Ale nezdá sa mi že by nejako rozumeli. Sam mi dokonca dnes povedal, že jej nedôveruje.“
„Oni sú jednoducho taký. Obaja sú podozrievaví voči všetkým a všetkému preto to tak vyzerá. Ale myslím, že tiež majú veľa spoločného. Amanda toho veľa vie. vždy keď máme nejaký prípad dokáže zistiť všetky možné informácie. Pred pár rokmi sa dokonca prihlásila na vysokú. Chcela študovať a mať trochu normálny život. Keď nám zomreli rodičia nechala to a začala sa plne venovať mágii, lebo to by chcela mama a loveniu, lebo to by zase chcel otec. A síce je mladšia musím povedať, že ona je z nás dvoch tá rozumnejšia.“
Dean sa na tom zasmial „To je ako by som počúval o Samovi.“ Odpovedal jej.
„Veď o tom hovorím.“
„V tú noc. Predtým ako sa to stalo som ťa pobozkal..“ zmeniť tému Dean
„Dean, k tomu by sme sa nemali vracať. Ten bozk bol omyl, ktorý sa už nezopakuje.“ Amber rázne odmietla a znervóznela. Síce ten bozk bol najkrajšia spomienka s toho večera najradšej by na to zabudla a už vôbec o tom nechcela hovoriť a najmenej s Deanom. Dean však pokračoval
„Nechcem hovoriť o tom. Ale vtedy si mi povedala, že spolu nemôžeme byť. A to isté mi včera hovorili aj Amanda a Bobby. Len nechápem prečo. Je to kvôli Mikeovi?“
„Nie. Mike sa tým nemá vôbec nič spoločné.“
„Tak o čo ide? Prečo nemôžeme byť spolu keď sme spriaznené duše.“
„Lebo život nie je ako rozprávka a vo všetkom je nejaký háčik.“ Odpovedala mu Amber a trochu sa usmiala. Deanovi však do smiechu nebolo a chcel poznať odpoveď
„Aha. A aký? O čo tu ide?“
„O nejaký čas sa o tom proroctve dozvedel jeden mocný démon a mal obavy, že ak by sme sa vzali a mali spolu deti, tak by mali potom veľmi veľkú moc. Ešte väčšiu ako my štyria dokopy. Ten démon sa spojil z jednou zlou čarodejnicou a tá vyslovila kliatbu ktorá dopĺňa proroctvo. Kliatba je o tom že ak ty a ja alebo Sam a Amanda do seba zamilujeme alebo medzi nami k niečomu dojde však vieš ako to myslím. Skrátka ak by sme spolu strávili aj len jednu noc a potom už nič tak ...“
„Počkaj budem hádať.“ Prerušil ju Dean „bude to asi tak že ak sa ťa dotknem tak budem prekliaty však?“
„V podstate áno. Kliatba hovorí, že ak by sme spolu niečo mali proroctvo sa obráti proti nám. Aj naša vlastná sila a všetko a namiesto toho aby sme zachránili svet tak ho zničíme.“
„Dočerta, tak pre toto neznášam čarodejnice.“ Vykríkol Dean. Potom si uvedomil čo povedal
„Prepáč ja som to tak nemyslel, nemyslel som teba.“ Začal sa ospravedlňovať.
„Ja viem Dean, také čarodejnice čo praktizujú čiernu mágiu neznášam tiež.“ Povedala mu pokojne Amber. Vôbec nebola pre toto jeho vyhlásenie urazená a pokračovala v rozprávaní.
„No a potom čo sa to dozvedel tento démon sa historka o tom proroctve šírila medzi démonmi a dostala sa až k Lilith a Calisse preto sa nás snažia zabiť. Preto aj ten únos a všetko. Chcú nám zabrániť v tom rituáli, lebo majú strach s toho čo sa potom stane.“
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty04.01.09 14:29

Posledná šanca - Stránka 8 71416 to je krute Sad sa nemozu do seba zamilovať Posledná šanca - Stránka 8 199226 neni fer Sad
ale inak pekne pokračovanie!!!! 704 704 704
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty04.01.09 20:31

No konečne. cheers cheers Posledná šanca - Stránka 8 170639 Posledná šanca - Stránka 8 170639 . Už som nato čakal. Celkom ako power rangers mínus jeden človek. Posledná šanca - Stránka 8 99937 Posledná šanca - Stránka 8 99937 Posledná šanca - Stránka 8 99937 . Bojujeme spoločnými silami a boji proti zlu. Posledná šanca - Stránka 8 99937 . Sorry.

Wiktoriano je to taká časť že až. Viac tam ani nechýbalo. lol! lol! . Len jedna vec mi chýba ale neviem čo. ááááááááááách už viem ĎALŠIA ČASŤ. 601
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Posledná šanca   Posledná šanca - Stránka 8 Empty

Návrat hore Goto down

Posledná šanca
Návrat hore 
Strana 8 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Wiktoriano-
Prejdi na: