Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk

Goto down 
+13
tauria
Faith
lenkka
Weronička
12NicolAlysska
Anwiel
Zizi
dion-fortune
Ettie
lentilka
wiktoriano
SkreechTina
cleo
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorSpráva
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty07.12.08 14:10

Ježííííš Cleo tak toto je parádna poviedka The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 103511 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 103511 ...
Dionka nám ju čítala na meete no ja som nemohla....to bolo niečo strašné Laughing Laughing .....
že krídlobal a tá čokoláda no aj tak Dean a Castiel to nemá chybu Laughing Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Už sa teším na ďalšiu časť...
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty07.12.08 18:39

Cleo ako klobuk dole lebo toto je uzasna poviedka. Ja rozpisane necitam. ale zizi ma nannu upozornila tak som si ju precitala a nemozem z nej Je proste suprova. Sa strasne tesim na pokracovanie. Uz nech je tu! Wink The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 934194 Very Happy
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty07.12.08 19:22

Cleo, počas meetu sme na tvoju poviedku dosť často mysleli (hlavne niektoré časti), ale našťastie-alebo aj na nešťastie? 603 dopadlo to v skutočnosti inak a Pištu sme nevideli, uff....
S tým posledným pokráčkom si ma zabila, ale doslova, že som ešte pár krát musela rozdýchať veci, čo si popísala s Deanom a Cassom, akože OMFG The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 ja som zvedavá, ako sa to ďalej ešte rozvinie, bo toto akože, nemám skoro slov The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty07.12.08 19:27

Bože ja sa tu červenám....diky baby... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869
To s Casom a Deanom musíte brať s rezervou...je to celé crazy tak prečo nie aj oni dvaja? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 886945 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 886945 Už píšem pokračko do hodinky by to malo byť.. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 572728
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty07.12.08 19:28

cleo: Presne ako spomenula Tina tvoja poviedka bola na meete veľmi často spomínaná (vždy sme sa pri tom nasmiali). Prečítali sme si ju totiž v piatok všetci spolu - teda vlastne dion čítala. A spoločne sme sa na tom dlllllllho smiali.

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 49896 Proste riadna hluz - ten záver ma prekvapil, teda vedela som, že si to neodpustíš, smiala som sa na tom ako Sam prichytil Deana a Casa, ale radšej som sa zdržala predstáv, lebo to by som už asi z hlavy nevytlačila. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 49896 Teším sa na pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 862204

PS: škoda, že ho už nebude čítať dion - to bolo fakt super The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 49896
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty07.12.08 20:41

No tak to som rada že ste sa na meete pobavili a tu je pokračko...ďalšia časť po tejto bude znovu trošku iná...

Dean sedel na posteli a neprítomne pozeral do blba. Castiel sedel vedľa neho a dojedal štvrtú čokoládu.
„Hmm hmm, toto je fakt vynikajúce“
Dean sa na neho otočil a musel sa usmiať. Castiel vyzeral ako malé dieťa.
„Vynikajúce je to že si Sam bude myslieť že ty a ja sme ....“ nadýchol sa Dean a nedopovedal.
„Že sme čo?“ opýtal sa Cas a zvedavo pozrel na Deana.
„Že sme milenci“ odpovedal rýchlo Dean.
Castiel prižmúril oči a naklonil hlavu.
„Nie sme milenci“
„To mne nemusíš hovoriť“
„Nie som v ženskom tele Dean, ako by sme mohli?“
Dean sa uškrnul.
„Tak toto ti naozaj nebudem vysvetľovať.“ Castiel pokrčil plecami a ďalej spokojne prežúval čokoládu. Zrazu Castiel spozornel. Po chvíľke pozrel vystrašene na Deana.
„Zavri oči“ stihol rýchlo povedať, karavan zalialo biele svetlo a Castiel zmizol.

Eric a Sarinka ďalej listovali v knihách. Ruby si leštila svoj nôž. Všetci sa zľakli keď sa zvonku ozval krik.
„Kde je Uriel!“ vrieskala dion. Eric a Sarinka sa začali obzerať po Urielovi, potom pozreli na seba a pokrčili plecami.
„Jensen je zranený“ zakričala dion a utekala von. Eric vyskočil a bežal za ňou. Spolu so Samabel doniesli zraneného Jensena do vnútra a uložili ho na posteľ v malej miestnosti. Eric prezrel jeho zranenia a usúdil že nie sú až také vážne. Dion sa aj tak rozhodla že zostane pri ňom. K ústam mu priložila pohár a vody a Jensen sa hltavo napil. Rozopla mu košeľu a s namočenou handričkou mu utierala krv s pokožky. Z jednej rany na hrudi mu začala vytekať krv. Dion mu rýchlo rukami chytila ranu a zastavila krvácanie. Jensenove telo sa triaslo od zimy a od bolesti mu vystúpil studený pot na čele. Schmatol dion za ruku a silno jej ju mačkal. Dion mu pomaly zotrela pot s čela a Jensen vtedy nachvíľu otvoril oči.
„Ďakujem“ zašepkal a zaspal.

Do štúdia sa postupne vrátili Jeff a Tina s Anwiel, Jared, wiktoriano a Zizi a ja s Mishom. Eric nám povedal čo sa stalo Jensenovi.
„Len nevieme kde je Uriel“ povedal Eric
„Uriel sa objavil v sklade a pomohol nám“ povedal Misha.
„A potom zmizol, asi do neba“ dokončila som.
Do miestnosti vošiel Sam a tváril sa čudne. Niečo si brblal, krútil hlavou a smial sa.
„Ach, myslím že som našla niečo o Pištovi!!“ vykríkla zrazu Sarinka.
„Démon Pišta je 500 rokov starý ma rád dlhé prechádzky so svojim psom, hudbu od Backstreet Boys, čínske a talianske jedlo, coca-colu a potrpí sa na značkové oblečenie.“ Sarinka sa tvárila nechápavo a potom sa začala smiať.
„Prepáčte, už som s toho čítania taká unavená že som si nevšimla že som prekryla knihu časopisom“ ospravedlňovala sa.
Všetci sme sa začali smiať.
Ja a Misha sme ostatným povedali ako mi Uriel pomohol na streche a ako nás obidvoch vyliečil.
„To je zvláštne, to by som od neho po jeho nadávkach nečakal.“ povedal Eric zamyslene.
„Deje sa tu niečo naozaj zvlá...“ nestihol Eric dopovedať lebo v miestnosti sa zdvihol vietor, svetla začali blikať a objavil sa žltý vír. Hneď na to zmizol a všetko sa upokojilo. Na zemi ležal Bobby v šortkách.
„Bobby“ vykríkol Sam prekvapene.
Bobby na neho šokovane pozeral.
„Sam?“ opýtal sa opatrne.
„Hej, Bobby to je v poriadku. Som to ja“
„Kde je Dean?“ Sam sa začal smiať.
„V karavane s Castielom. Myslím že by sme ich nemali rušiť“ chechtal sa.
Vtedy Bobby zbadal Jareda. Sam si všimol jeho pohľad a rýchlo Bobbymu všetko vysvetlil.
Do miestnosti pribehol Dean.
„Bobby!!“ zvolal a rýchlo pozrel na Sama.
„Bobby, mal by si na seba niečo hodiť“ povedal Dean.
„Hm, v jednu chvíľu sa slním na pláži v Dominikánskej republike a zrazu som tu s vami. Prepáč že som sa neopaľoval vo fraku, Dean“
Dean sa zasmial a znovu pozrel na Sama.
„Sam, musím s tebou hovoriť“
Sam nahodil na Deana puppy eyes a nevinne sa opýtal
„A o čom Dean?“ Keby vedel Dean zabíjať pohľadom, Sam ide pod kytičky.
„Kde je Castiel“ pribehla Samabel za Deanom. „Jensen je zranený“
„Zmizol“ odpovedal jej Dean a pokrčil plecami.
Zrazu sa znovu dvihol vietor a objavil sa vír. Vyflusol postavu na zem a zmizol. Na zemi ležal Wentworth Miller. Pomaly sa dvihol a prekvapene na nás všetkých pozeral.
„Do riti, všetko si musím robiť sám.“ ozval sa afektovaný hlas. Hneď na to sa vedľa Wenta objavil muž.
„Pišta!“ skríkli sme.
Ruby vyskočila a vrazila do Pištu nôž. Nič sa nestalo. Pišta na ňu len otrávene pozrel svojimi ružovými očami.
„Smola chrobáčik!“ povedal jej a vytiahol si nôž s hrude.
„Ty sem nepatríš chrústik, ty si pre mňa“ povedal Wentovi, chytil ho za ruku a zmizli.
Všetci sme stáli so sánkami spustenými až po zem.
„To bol Pišta?“ opýtal sa Dean.
„Áno“ odpovedala mu Zizi.
Dean nadvihol obočie a otočil sa na Sama.
„Chcem s tebou hovoriť, hneď“
Sam sa začal znova smiať. Dean len prevrátil oči a schmatol ho za rukáv.
Prešli pár krokov keď sa rozrazili dvere a dnu vošiel Uriel a nejaký chlap.
„Lilith prelomila ďalšie pečate, musíme ju zastaviť“ začal Uriel bez pozdravu.
Všetci sme pozreli na chlapa čo s ním prišiel.
„Toto je Mantinel, anjel“ predstavil nám svojho spoločníka.
„Kde je Castiel?“ opýtal sa Dean.
„Boh si ho povolal a potrestal ho“ povedal Mantinel.
„Je mŕtvy“ dodal Uriel.

Dean sedel na zemi v miestnosti kde predtým zbil Castiela. V kúte stále ležala jeho ploskačka. Dean mal pokušenie si ju vziať. Ale neurobil to. Na zemi bola stále Castielova krv. V dverách sa objavil Sam. Prišiel k Deanovi a sadol si k nemu na zem.
„Je to moja vina Sam!“ prehovoril po chvíli Dean.
„Dean“
„Opil som ho. Prišlo mi to smiešne. Opiť anjela, vieš?“
„Dean“
„Zachránil ma s pekla a ako som sa mu odvďačil? Zomrel kvôli mne.“ začal Dean kričať.
Znovu sa otvorili dvere a dnu vkĺzol Uriel. Hneď na to sa v miestnosti objavil John. „Otec!“ vykríkli Dean a Sam spoločne.
„Dean, musíš zachrániť Castiela“ povedal rýchlo Uriel.
„Nie je mŕtvy?“
„Ee“ pokrútil hlavou Uriel a rýchlo zmizol.
„Niečo Vám ukážem“ povedal John a priložil chlapcom prsty k čelám.

TBC
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty07.12.08 20:58

Skveléééééééééééééééé pokračovanie
citácia :
Wentworth Miller
The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 čo dodať má dobrí vkus The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 891817
citácia :
Bobby v šortkách.
tak to si predstavujem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 202744
citácia :
Mantinel
to meno hovorí za všetko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745
citácia :
Rozopla mu košeľu a s namočenou handričkou mu utierala krv s pokožky
702 702 702 vďaka za tú predstavu affraid
Castiel čo sa mu stalo confused rýchlo ho zachráň, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 138653

vynikajúce strašne sa teším na ďalšie pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 104346 a ešte som zabudla John je spať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 170639
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty07.12.08 21:27

Cleo Ježííííš tak toto zase bolo niečo... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 Kokšo Bobby v šortkách "opať" som si ho predstavovala The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937
jáááááj a Dionino ošetrovanie Jensena The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 998745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 998745
waaaa a Wetworth The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 998745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 998745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 998745
a že Angel Mantinel????? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 kokšo tak pri tomto som nemohla....že jaké známe slovíčko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745
Castiela treba zachániť to bude zase niečo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 138653 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 138653 ten celý posledný odstavec ma dostal...a John je späť...wááá už sa teším na pokračko.... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 103511 Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty08.12.08 0:55

tak to bolo úplne užasné. opäť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816
citácia :
Nie som v ženskom tele Dean, ako by sme mohli?“
to bolo také zlaté že to Castiel nevie. dojíma ma jeho nevinnosťThe adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 len ho teraz chudáka rýchlo zachrán.
Dion si prišla na svoje s Jensenom Twisted Evil užasne si to napísala.
Bobby v šortkách a Pišta s Wetworthom to nebudem ani komentovať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 Pišta má dobrý vkus The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 284389
Mantinel opäť veľmi dobré meno The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566 som zvedavá čo bude dalej The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 104346
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty08.12.08 19:03

Cleo super cast dost ma pobavila. Chudak Wentworth 701 701 ale no co uz. Pista je pista. 603
Sam a jeho pohlady to som bola mrtva. Viem si ho zivo predstavit. 702 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937
Bobby v sortkach. a to opalovanie vo fraku no proste skvele nejdem to sem vsetko pisat ale tesim sa naa dalsie pokracovanie. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 170639
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty08.12.08 21:06

cleo v prvom rade ti musim vzdat velikansku poklonu za tuto poviedku The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 104346
ako tu uz vsetci pisali, citali sme si ju (teda Dion citala, ostatni sme si ju vychutnavali) a je famozna... neviem,odkial mas tieto skvele napady, ale fakt su bohovske. este ked si spomeniem na iste veci, tak zaliezam pod stol The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 je to proste originalne a velmi sa mi to paci The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 103511 a ohladom noveho pokracka: Wentworth Miller??? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 stale m udivujes The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 a Mantinel... koxo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 je to cim dalej, tym lepsie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 170639
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty08.12.08 21:22

Že mantinel ja skapem - to kam na tie mená chodíš The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937
Ako už písali byby - chudák Went - lol no ešte napíš že príde Michael a nájde spôsob ako nás odtiaľ dostať - by som ho prizabila, keby nás dostal prečo z tohto krásneho sveta The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937

Teším sa na pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty09.12.08 1:26

Tak som napísala to trochu iné pokračko..Neviem či sa Vám to bude páčiť..Asi tam budu chyby ale už som poloslepá... Laughing

Dean, Sam a John sa ocitli uprostred tmavého lesa. Zrazu okolo nich prebehli dvaja starodávne odetý chlapci. Jeden mohol mať asi 27 a druhý 23 rokov. Chlapci zastavili a pozerali na zem.
„Išiel tadiaľto“ povedal starší z chlapcov a rozbehli sa hlbšie do lesa. „Poďte za nimi“ prehovoril John na Deana a Sama. Spoza stromov vybehol vlkodlak a po kratšom boji ho chlapci zabili.
„Musíme ho zakopať“ povedal mladší chlapec a začal kopať jamu.
„Kde to sme otec? Kto sú ti chalani?“ opýtal sa Sam.
„Sme asi 100 rokov dozadu, možno viac“ odpovedal John.
„Oni nás nevidia?“
„Nie“
„Kto sú tí chlapci?“ opýtal sa znovu Sam.
„To je Castiel ako človek a jeho mladší brat“ odpovie John a znovu Deanovi a Samovi priložil prsty k čelám.
Teraz boli v dedine a videli Castiela s bratom ako sa lúčia so starším mužom.
„Dávaj pozor na mladšieho brata, vrátime sa s lovu asi o 10 dní“ povedal Castielov otec.
Castiel prikývol a zavrel dvere. John znova prikladá chlapcom prsty k čelu. Vidia ako Castiel a jeho brat bojujú s netvormi a jeden zabíja Castielovho brata. Castiel zabije netvorov a uteká k bratovi. Objíme jeho mŕtve telo a kričí. Plače. Dean sa pozerá na scénu pred sebou a po líci mu začne tiecť slza. Spomína na to ako Jake zabil Sama a ako sa vtedy cítil. John ho chytí za plece a znova ich prenesie. Sú opäť v Castielovom dome a jeho otec na neho kričí. „Si neschopný, kázal som ti aby si na neho dával pozor.“ rozplače sa. Vidia ako Castiel beží von z dverí. „Poďte“ povie John a spolu s Deanom a Samom bežia za Castielom. Castiel zastaví až na križovatke a zakopáva krabičku do zeme. Dean sa prekvapené pozerá na to ako Castiel robí dohodu s démonkou a spečaťujú ju bozkom. John ich opäť prenáša a vidia ako Castiel pokojne sedí na zemi pri jazere a o chvíľu ho začnú trhať pekelný psi. John im znovu priloží prsty na čelá a ocitnú sa v pekle. Dean zalapá po dychu. Zbadá Castiela pripevneného k reťaziam a démona ktorý ho mučí. Castiel kričí od bolesti keď sa zrazu zableskne biele svetlo a Castiel je preč. John posledný krát prikladá prsty k čelám svojich synov a ocitnú sa späť v štúdiu v malej miestnosti. Dean si znovu sadne na zem.
„Dean, musíš ho zachrániť“ prehovorí ako prvý John.
„Je tam že? Znovu je v pekle?“ opýta sa Dean a John prikývne.
„Iba ty môžeš isť pre neho“
Dean sa vystrašene pozrie na otca. „Ja- ja nemôžem“
John si čupne k synovi. „Preto som ti to ukázal aby si pochopil, že ani pre neho nebolo ľahké zachrániť ťa. Ale urobil to. Vrátil sa tam a zachránil ťa.“
Dean pozeral otcovi do oči a pomaly prikývol. „Je v pekle kvôli mne tak to urobím. Ale ako?“
John sa na neho usmeje. V ruke sa mu objaví ampulka podobná tej čo hodila o zem Anna. „Toto ťa na chvíľu zmení na anjela. Pošlem ťa tam a vytiahneš Castiela zo záhuby.“ povie John a hodí ampulku o zem. Do Deanových úst začne vstupovať modrá žiara. „Sam, zavri oči.“
„Dean, nie všetko čo dole uvidíš je pravda“ povie John a priloží prsty k Deanovi k čelu.

Dean sa ocitne v pekle. Na chvíľu zavrie oči, nadýchne sa a vydá sa hľadať Castiela. Zbadá tela na reťaziach a tie na neho začnú kričať.
„Zachráň ma! Dean, prečo si ma mučil! Prečo? Prečo? Dean!“
Dean sa zhrozene pozerá na mučené duše. „Dean, synček zachráň ma, prosím“ Dean sa otočí za známym hlasom.
„Mami?“ zašepká.
„Mary je celá krvavá a prosebne pozerá na Deana. „Prosím, zachráň ma. Prosím, Dean. Bolí to“ Deanovi po tvári začnú tiecť slzy. „Nie si skutočná“ povie. „Dean, som to ja. Som tvoja matka. Zachráň ma.“
„Nie“ povie Dean.
„Dean, prosím“
„NIE“ zakričí Dean. „Nie si skutočná“
Mary zmizne. Ale ostatné duše sú stále tam a vykrikujú na Deana. „Prečo si ma mučil? Nič som ti nespravila“ kričí duša mladej ženy. „Prečo Dean? Prečo?“ Dean si zapchá uši a beží do predu. „Castiel, Castiel, Castiel“ opakuje si stále. Zrazu ho zbadá. Pripútaného k reťaziam a pri ňom stojí Alastair. Bičuje ho a Castiel kričí od bolesti. Zoberie nôž, prejde pomaly Castielovi po hrudi, cez tričko mu začne presakovať krv. Alastair mu jednu vrazí. Castiel nachvíľu odpadne ale Alastair ho ďalej mláti. Smeje sa pri tom ako psychopat. Dean ten smiech veľmi dobré pozná. Alastair sa otočí a keď zbadá Deana uškrnie sa.
„Dean, Dean, Dean! Chýbal som ti?“
„Ani náhodou“
„Prišiel si zachrániť svojho kamaráta?“ Dean neodpovedá len pozrie na Castiela. Nevie ako ale rozprestrie krídla a jednu Alastairovi krídlom treskne. Ten odletí. Dean rýchlo chytí Castiela, reťaze sa samé rozpadnú a zoberie ho do náručia. Castiel otvorí oči a pozrie na Deana. Niečo zašepká a znovu odpadne. Alastair sa zdvihne a beží za Deanom. Ten mu treskne druhým krídlom a rýchlo odlieta s Castielom v náruči. Preletí okolo kričiacich duší a zrazu sa objaví biele svetlo. Dean vie že ma letieť za ním. Vletí do bieleho svetla a ocitne sa v miestnosti v štúdiu. Zbadá Johna a Sama. John sa usmeje a rýchlo zoberie Castiela z Deanovho náručia.
„Mantinel nesmie vedieť že Castiel je tu! Zatiaľ to nehovorte nikomu.“ povie John chlapcom.
„Odnesieme Castiela do karavanu“ Sam dávaj pozor aby nás nikto nevidel a zavolaj Uriela aby Castiela vyliečil.“

John s Deanom opatrne preniesli zraneného Castiela do karavanu a uložili ho do postele.
„Nie, nie, nie!“ začal kričať a metať sa. Dean ho pevne chytil za ruku. „Psssssst, už je to v poriadku.“ ukľudňuje ho Dean. Castiel otvorí oči a pozrie na Deana.
„Dean? A-ako?“ opýta sa potichu. „Pssst, nerozprávaj“ povie mu Dean a Castiel zaspí.
„Dean, Castiel je teraz človek.“ prehovorí John. Dean na neho prekvapene pozrie.
„Vyhodili ho z neba. Neviem či ho ešte príjmu späť.“
„Je to kvôli mne?“ opýta sa Dean. John prikývne.
„To som nechcel“ povie Dean.
„Možno to tak malo byť, Dean“ odpovie mu John.
„Ako to myslíš?“
Do miestnosti vojde Sam.
„Kde je Uriel?“ spýta sa ho John.
„Mantinel ho stráži, príde hneď ako bude môcť.“
„Dean, Sam postarajte sa zatiaľ o Castiela, ja musím isť“ povie rýchlo John a zmizne.
Dean si sadne na posteľ a pozrie na Sama.
„Sam to čo si predtým videl, ja a Cas nič sa nestalo, bola to nehoda.“
„Nehoda?“
„Hej, spadol som na neho“ Sam sa zasmeje.
„Verím ti Dean. Už som sa ale zmieril s tým že budem mať švagra, namiesto sexy švagrinky.“ provokoval Sam. Dean len pokrútil hlavou.
„Dean?“ ozve sa s postele tichý hlas.
„Áno Cas?“
„Krvácam“ povie Cas potichu.
Dean Casa odokryje a zbadá ako silno krváca z veľkej rany na hrudi.
„Sam bež sa pozrieť kde je ten Uriel. Ja skúsim zatiaľ Casovi zastaviť krvácanie“
Sam prikývne a odíde.
„Cas, musím ti dať dole tričko. Asi to bude bolieť“ povie Dean Castielovi, sadne si k nemu a nadvihne ho. Castiel zavzdychá od bolesti. Dean mu dáva opatrne dolu tričko, na niektorých miestach prilepených ku koži uschnutou krvou. Castiel ma skrivenú tvár od bolesti ale nevydá ani hlások. Keď ho Dean vyzlečie, roztrhá posteľnú obliečku a pritlačí ju Castielovi na najviac krvácajúcu ranu.
„Dean, čo sa to so mnou deje? Prečo to tak bolí? Ja – ja cítim sa inak.“ pýta sa ticho Castiel.
„Cas, si človek.“ Castiel prižmúri oči a pozerá zmätene do Deanovych.
„Ako?“
„Neviem, povedal mi to otec“ odpovie Dean a pozrie na obliečku cez ktorú presakuje krv.
„Cas, ta rana sa mi nepáči moc to krváca, idem sa pozrieť kde je Sam s Urielom“
Castiel chytí Deana za ruku.
„Nie, nenechávaj ma tu samého“ povie vystrašene Castiel. Dean sa na neho prekvapene pozrie.
„Čo sa deje?“
„Ja-ja mám asi strach.“ povie Castiel rozrušene a pozerá Deanovy do oči. „Zostaň pri mne, prosím.“
„Dobre, dobre ukľudni sa. Nikam nejdem“ Castiel sa upokojí a Dean trhá ďalšiu obliečku.
„Dean?“
„Áno,Cas?“
„Ty si bol pre mňa v pekle?“
„Áno“ Dean si spomenie čo videl v pekle a začne zúrivejšie trhať obliečky.
„Dean?“
„Áno,Cas?“
„Prečo?“
Dean prestane trhať obliečku a sadne si ku Castielovi.
„Otec nám ukázal tvoj život, pred tým ako si sa stal anjelom.“ povie Castielovi Dean potichu.
Castiel sa zamračí.
„Nemal pravo to uro..“ začne a chce sa posadiť ale skríkne od bolesti a znovu si ľahne.
„Ššššš, nerozčuluj sa Cas. Keby som to nevidel, nemal by som odvahu isť znovu dobrovoľne do pekla.“ Castiel na Deana chvíľu pozerá a potom zavrie oči.
„Spravil si to iste čo ja, Cas. Chránil si svoju rodinu.“ Castiel otvorí oči.
„Môj brat zomrel rok po tom čo som spravil dohodu, Dean.“ povie potichu a do oči mu vstúpia slzy. „Žiadny démon so mnou už nechcel spraviť dohodu. Moja duša už bola jednou nohou v pekle. A aj tak zbytočne.“
„Cas, je mi to ľúto“ povie mu Dean ticho. Castiel prikývne.
„Deväť rokov som žil s pocitom viny, mal som urobiť viac, chrániť ho.“
„Cas, nebola to tvoja vina.“
„Ako si sa cítil ty Dean, keď si držal mŕtveho Sama v náruči?“ Dean iba skloní hlavu.
„Preto musíš dávať na Sama pozor. Nesmie dopadnúť ako môj brat.“
Dean prikývne. Znovu vymení Castielovi obliečku. Do miestnosti vstúpi Uriel so Samom. Keď Uriel zbadá krvavého Castiela, zvláštne sa zatvári. Pristúpi k nemu.
„Zavrite oči“ rozkáže Deanovi a Samovi.
„Uriel, prečo som človek? Čo sa stalo?“ pýta sa ho ticho Castiel.
„Teraz nie Cas, potom keď Mantinel odíde“ odpovie mu Uriel.
Castiel sa s námahou usmeje.
„Povedal si mi Cas?“ Uriel očervenie a usmeje sa. Priloží ruku Castielovi na hlavu a vylieči ho.

TBC
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty09.12.08 7:18

cleo vynikajúce pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 214863 strašne sa my páči ako striedaš vtipné a dramatické časti,v The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869
Chudák Castiel on bol človek affraid affraid a skončil v pekle affraid affraid a Dean sa musel strašne prekonať aby sa vrátil do pekla chudák 702 702 Cstiel je teraz človek The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816 hurááááá
vynikajúce pokračovanie skladám poklonu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty09.12.08 15:35

Cleo toto bolo úplne úžasné The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816 Chudák Cas raz sa opije až už ho opäť pošlu do pekla. páčilo sa mi ako Dean išiel po neho do pekla. a ako trieskal po Alastairovi krídlami The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566
a torturing Castiel. no nádhera 702 a ako sa o neho Dean staral 702
inak Uriel začína byť až nejako príliš milý Very Happy
teším sa na pokračko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 104346
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty09.12.08 17:59

Cleo no uuuuzasne pokracovanie....ze Castiel pekle...waaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil a veeeelmi nadherna predstava Deana s kridlami 702 702 a potom ze Cas sa stal clovekom...no paradne vymysleneeee..... affraid The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566 a ten konecny rozhovor Casa s Deanom...no proste nieco uuuuzasneeee drool 702 702
Take vtipne to ze ked sa Uriel zacervenal...chcela by som vidiet The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty09.12.08 18:21

Díky holky The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869
Tak tu je ďalšie pokračko... Laughing Twisted Evil Twisted Evil (Dúfam že ma nikto nezabije The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 934194 )

Dean, Uriel a Sam sa vrátili medzi nás ostatných aby si Mantinel nič nevšimol.
Nevedeli sme že Castiel je v poriadku tak sme boli všetci smutný. Dohodli sme sa že dnes v noci ostaneme všetci v štúdiu. Dion stále sedela pri Jensenovi a neskôr sa dohodli že cez noc ju vystrieda Samabel a Zizi. Uriel na neho úplne zabudol.
Keď Mantinel zbadal Deana, nenávistne na neho pozrel. „Dean Winchester, vrah anjelov“ povedal arogantne. „Nechápem prečo ťa máme chrániť. Čo si o sebe myslíš?“ približoval sa k Deanovi. „Čakal si že len tak môžeš využiť Castielovu slabosť?“ Dean sa tváril zmätene.
„Myslel si že opiješ a znásilníš anjela a ostane to bez následkov?“
„Znásilni?“ ozvalo sa z viacerých strán.
„Ja – ja som – to - to nie je pravda“ začne koktať Dean a očervenie. Sam sa v kúte začne chichotať.
„Videl som na vlastné oči ako si sa po Castielovi váľal, Winchester“ povie mu Mantinel.
„To nie je pravda“ povie Dean a začne sa nervózne smiať.
„Nie? Máme to v nebi nahraté vo vysokom rozlíšení. Môžem pre to odletieť.....“
Dean sa pozrie do zeme.
„Videl si to celé, Mantinel?“ ozve sa hlas od dverí. Dean sa usmeje na otca ktorý sa objavil.
„Hm, John nie nevidel.“ odpovie Mantinel.
„Tak si to pozri a potom roznášaj svoju nenávisť“ povie mu John.
„A máš ísť za Gabrielom.“
Mantinel na všetkých zazerá a potom zmizne.
„Dean, je Castiel vyliečený?“ otočí sa John na Deana.
Dean prikývne.
„Počkať, on nie je mŕtvy?“ opýta sa Eric prekvapene.
„Nie, je v poriadku“ povie Uriel.
„Dean ho zachránil, ale Mantinel o tom nesmie vedieť“
John všetkým porozpráva čo sa stalo a že Castiel je teraz človek.
„Ostane človekom nastálo, otec?“ opýta sa Sam.
„To neviem, možno Uriel vie?“ obráti sa John spýtavo na Uriela. Ten len pokrčí plecami.
„Lilith prelomila ďalšie pečate.“ začne Uriel vážne rozprávať.
„Zistil som že Pišta je pravá ruka Lilith. O pár dní by sa tu mali stretnúť.“ Všetci na Uriela vystrašene pozrieme. „Lucifer nesmie povstať! Musíme ju zastaviť“
„Uriel, vieš koľko pečati ostáva?“ opýta sa ho Eric.
„Nie, ale už ich nebude veľa. John, musíme isť aby to nebolo Mantinelovi podozrivé“
John prikývne pozrie na svojich chlapcov a hneď na to anjeli zmiznú.
Eric sa otočí na Deana a pobavene sa ho opýta:
„Čo malo znamenať to znásilnenie?“
„Nič“ odpovie rýchlo Dean. Eric nadvihne obočie a spýtavo pozrie na Deana. Ten sa obzerá a očami hľadá najbližšie dvere. Vidí že všetci na neho pozeráme a zadržujeme smiech.
Dean prevráti oči. „Fajn! Sprchoval som sa a NÁHODOU som stratil rovnováhu a spadol na Castiela. A ehm padol mi pri tom uterák. To je celé.“ povie Dean a ešte viac očervenie.
„Sam, poď odnesieme Castielovi dáke jedlo“ povie rýchlo a odchádza.
„Dean?“ zakričí na neho Eric ledva zadržujúci smiech.
„Áno?“
„Dávaj si pozor na nohavice aby ti NÁHODOU nespadli“ Dean je úplne bordový a naštvane pokrúti hlavou. Zapleskne za sebou dvere a počuje výbuchy smiechu.
„Idioti“ zabrble si.

Dean a Sam kráčajú ku karavanu keď začujú zvláštny zvuk. Pozrú na seba a pomaly sa začnú prikrádať k dverám. Rozrazia dvere a vletia dnu. Zbadajú Castiela v posteli, okolo neho sama použitá vreckovka.
„Chudák Bambi, zabili mu mamu“ fňuká Castiel.
„Bambi?“ opýta sa Sam nechápavo a pozrie na televízor. A naozaj. Na obrazovke si poskakuje malý srnček. Dean pozerá neveriacky na Castiela.
„To vážne?“ opýta sa a pozrie na Sama. Obidvaja sa začnú smiať.
„Bambi“ vykrikujú jeden cez druhého medzi výbuchmi smiechu. Castiel na nich len nechápavo pozerá so slzičkami v očiach.

Dion medzitým stále sedí pri Jensenovi. Ošetruje mu rany, Jensen sa sem tam prebudí a niečo šepká. Ma vysokú horúčku. Do izby vchádza Eric.
„Je mu lepšie?“
„Nie, kde je Uriel?“
„Odišiel, asi zabudol. Choď sa prespať, ostanem chvíľu pri ňom.“
„Ok, zavolám Samabel alebo Zizi aby neskôr prišli.“ Eric prikývne.
Keď Dion odíde Eric si sadne na posteľ k Jensenovi.
„Jensen, počuješ ma?“ zatrasie s ním. Jensen pomaly otvorí oči.
„Mami?“ opýta sa. Eric sa usmeje.
„Ďakujem, ale nie“
„Eric?“ opýta sa Jensen ticho.
„Áno, to som ja. Lilith má prísť o pár dni do mesta. Potrebujem ťa.“
„Kde je Castiel alebo Uriel? Nech ma vyliečia.“
„Castiel je človek a Uriel neviem kde je. John ešte nemá takú silu.“
„Castiel je čo?“ zašepká potichu Jensen.
„Teraz nie, potom. Zavri oči.“ povie mu Eric a priloží Jensenovi ruku na hlavu. Ten sa cíti o pár sekúnd lepšie.“
„Eric, ako?“
„Teraz nie. Nejaké jazvy som ti nechal aby to nebolo nápadne. Rob sa že ťa to bolí.“ povie Jensenovi, zdvihne sa s postele a odchádza. Jensen sa za ním vyvalene pozerá.

Neskôr večer sa všetci chystáme spať. Samabel a Zizi si išli sadnúť ku Jensenovi kým sa nevráti Uriel. Z kúta kde sedeli Sam a Dean sa stále ozývali výbuchy smiechu a občas niektorý z ních vykríkol "Bambi!". Eric a Sarinka si dačo hrkútali v druhom kúte. Jared niečo ťukal do notebooku a smial sa. Potom niekam zmizol. Ruby si znovu nervózne leštila nôž. Občas zdvihla zrak a pozrela na Sama. Ja som sa išla osprchovať a keď som sa vrátila videla som že vedľa môjho spacáku leží Misha. Začal mi rozprávať o tom ako si vyrába nábytok a statočne som vydržala asi 5 minút a aj to asi preháňam. Potom som zaspala.

Na druhý deň sme si znovu precvičovali schopnosti. Už sme ich vedeli celkom dobre ovládať. Dean so Samom išli odniesť znovu jedlo Castielovi. Pridal sa k ním Jared a divne sa usmieval. Dean išiel dopredu a Jared naschvál zdržoval Sama. Dean vošiel do karavanu a zbadal sediaceho Castiela v posteli ako ma na kolenách notebook a na niečo na obrazovke celý červený pozerá. Keď zbadal Deana rýchlo zapleskol notebook a začal si nevinne pískať. Dean sa robil že si to nevšimol. Hneď ako sa Castiel natiahol pre čokoládu, Dean mu uchmatol notebook. Castiel pustí čokoládu a vystrašene pozrie na Deana. Schová sa pod paplón. Dean si prečíta nadpis Groped by an Angel. Začne nahlas čítať „Dean pritlačí Castiela o stenu a rukou mu prejde pomaly po hrudi. Jeho ruka sa kĺže nižšie a začne anjelovi rozopínať zips na nohaviciach. Žiadostivo pozrie...“ Dean prestane čítať nahlas a ďalej si číta potichu. Vypleští oči a aj on očervenie.
„CASTIEL!!! Vylez!“ skríkne keď dočíta.
Castiel pomaly vystrčí hlavu spod paplóna a nahodí na Deana puppy eyes.
„Čo to ma znamenať? Čo je to fan-fiction?“
„Neviem“ povie Castiel ktorému spoza paplóna vytŕčajú iba oči.
„Dúfam že to nie je scenár k ďalšiemu dielu“ povie Dean a sadne si na posteľ.
Spoza dverí počuje pridusený smiech. Vyskočí a beží otvoriť dvere. Zbadá Jareda ako sa zvíja od smiechu. Sam sa tiež smeje. Obidvaja vkročia dnu. Dean sa začne mračiť. „Čo to ma znamenať?“ opýta sa Jareda.
„To sú poviedky od fanúšikov, Dean“ Dean nechápe o čom Jared hovorí ale aj tak prikývne.
„Aha“ Sam si zatiaľ číta poviedku a smeje sa až spadne na zem. Jared mu zoberie notebook niečo naťuká a strčí ho naspäť Samovi. Sam začne čítať.
„Wincest? Čo je to?“ pozrie nechápavo na Jareda a začne nahlas čítať. Jared sa zosunie na zem a smeje sa na tom ako sa Sam s Deanom tvária. Sam znechutene odhodí notebook na posteľ.
„Chichichi“ ozve sa pridusený chichot spod paplóna.

TBC
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty09.12.08 18:45

Twisted Evil kokso ty si jaka ryyychla.....musim len povedat ze dalsie skvele pokracko.... Twisted Evil Twisted Evil
to bolo dobre že Dean opije a zneuzije anjela a ostane to v pohode Laughing Laughing Laughing
a no ja som nemohla pri tom Casovi s tym Bambim The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937
a toa koze co spravil Eric Jensenovi....ze cozee???...kokso affraid affraid uz sa tesim na pokracko.... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 103511 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 103511 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty09.12.08 19:10

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 Chudák Dean takí odtieň červenaj hádam ani nejestvuje, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 a Erik žeby anjel affraid affraid affraid to by bolo 702 702 a ten Bambi The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 :smiling:a na záver tá fan-fiction The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 202744 to asi už ani nevydržím The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 teším sa na pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 258431 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 258431 toto bolo bombové The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty09.12.08 20:40

Cleo opäť super 704 704 Dean teda musel byť krásne červený. chádak Very Happy
a Cas ako plakal pri Bambim The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 som zvedavá je Eric zač ked vyliečil Jensena. a ešte nakonci ako čítali tie poviedky. a Castiel schovaný pod postelou a potom Wincest The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 to bolo super. teším sa ma pokračko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 214863
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty11.12.08 18:32

Som oficiálne DEAD The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 To Castielovo Bambi!, no pomôž kto môžeš, to sa nedá The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 Páčila sa aj tá dynamika, ako John chalanom ukazoval Cassovu minulosť, bolo to také The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 998745 lebo to bol JOHN!!!!!! John sa "náhodou" tiež nestane človekom? 603 potom ja a Anwiel budeme mať tých svojich The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 934194 ehm, pardon, zasnívala som sa Wink
Eric je super, že je asi anjel, ako som pochopila I love you A tie veci ohľade FF na nete, no ja som znova nemohla dýchať od smiechu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745 Cass ako človek je neskutočne zlatunký The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 177401
Naozaj sa teším na pokráčko, som zvedavá, čo nás ešte bude čakať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 49896
Návrat hore Goto down
tauria
Pocestný duch
Pocestný duch
tauria

Počet príspevkov : 100
Nálada : dreaming about green-eyed angel.....
Registration date : 18.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty11.12.08 18:33

skvělé skvělé The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 103511 pokračuj!!!!! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 556347
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty11.12.08 22:10

Mám tu pokračko a asi na pár dni posledné lebo už mi s toho preskakuje... Laughing Laughing Laughing Všetkým ďakujem za komenty bez nich by mi to tak nešlo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 891817 je to trochu dlhšie a Sorry Dean... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 934194

Večer sme išli znovu prehľadať ostatné skladiska. Jeff si zobral Tinu a Anwiel, Jared a Dean vzali Zizi a wiktoriano a ja, Misha, dion a Sam sme išli spolu. Sarinka, Ruby a Eric ostali v štúdiu. Samabel ostala s Jensenom a Dean s Castielom. Jensena už nič nebolelo po tom čo ho Eric vyliečil ale jeho rany ešte ostali. Bolo to ako keby mu dal Eric 100 ibalginov proti bolesti. Castiel bol celkom vyliečený Urielom, mal iba zvýšenú teplotu. Bobby si išiel nachvíľu ľahnúť. V podvečer sa zastavil Uriel a povedal Castielovi že Mantinel by sa už nemal objaviť tak môže kludne vyjsť s karavanu. Zdalo sa nám že je Uriel akýsi nervózny. Keby mal hodinky určite by na ne stále pozeral. A znovu zabudol vyliečiť Jensena aj keď mu to Eric pripomínal.

Jeff, Tina a Anwiel išli do malého skladu a to čo našli ich šokovalo. Po zemi sa váľali zohavené telá ľudí. Anwiel sa oprela o stenu a snažila sa neodpadnúť.
„Asi potrebujem Rizling“ povedala.
Jeff prezeral telá či nie je niekto nažive. Otočil jedno telo a vypleštil oči.
„Dievčatá poďte sem“ rozkázal. Tina s Anwiel na seba zdesene pozreli ale poslúchli.
Pozreli na telo a skríkli: „To je Pišta!!!“
„Toto sú tela ktoré posadli démoni. Pišta je buď mŕtvy alebo posadol iné telo“ povedal Jeff a pozrel na dievčatá.
„Môže to byť hocikto“
Jeff prikývol. „Vypadnime odtiaľto, nikto to neprežil“

V sklade o pár ulíc ďalej Dean, Jared, zizi a wiktoriano našli iba pár zmaľovaných teenagerov ktorý si tam spravili party. Dean ich fakt nenápadne ošpliechal svätenou vodou. Zatváril sa sklamane keď zistil že to sú naozaj len zmaľované decka. No po jeho ošpliechaní už skôr rozmachlené decká. Ešte stále bol naštvaný na Jareda za tu slash fan-fiction. Dobre by mu padlo zmlátiť pár démonov. Ale aj tak dobre, že sú to len decka nechcel tie dve kočky čo boli s nimi vystavovať zbytočne nebezpečenstvu.
„Poďme sa radšej niekam najesť“ povedal Dean. Jared a dievčatá súhlasili.
„Platíš“ povedal Dean Jaredovi a uškrnul sa.

Misha, dion, Sam a ja sme išli do skladu na úplnom konci mesta. Vošli sme dnu a išli dlhou chodbou. Zrazu sme začuli kričať nejaké dievča. Rozbehli sme sa za krikom. Prebehli sme pár chodieb a vošli do veľkej miestnosti. Uprostred miestnosti sedelo na stoličke zviazané dievča a pri nej stál Alastair. Okolo neho stálo asi 5 démonov. Dievča bolo celé od krvi. Alastair dal dievčaťu poriadnu facku a tá vypľula na zem pár zubov.
„Kde je?“ opýtal sa jej.
„Ja naofaj nefiem“ zašušlalo takmer bezzubé dievča. Alastair vzdychol a chystal sa dievčine ďalšiu streliť keď sa ozval Sam.
„Pusti to dievča“
Alastair sa otočil a zatváril sa znechutene keď nás zbadal.
Pozrel na Mishu a prižmúril oči. „Castiel, rýchlo si sa zotavil z pobytu v pekle.“
„Nie som Castiel“ odpovedal mu Misha. Alastair nadvihol jedno obočie.
„Och, žeby sa tí anjelsky buzeranti začali klonovať?“ povedal a démoni sa začali rehotať. „Ale máš pravdu, ty si človek. Anjelský pach tu necítim.“ povedal a otočil sa späť k dievčaťu.
„Teba už nepotrebujem“ strašidelne sa zasmial a vykrútil dievčaťu krk. Sam a Misha sa rozbehli za ním. Na mňa a dion sa rozbehli ostatný démoni. Dion po nich začala hádzať ohnivé gule a ja som sa začala s jedným biť. Misha so Samom začali bojovať s Alastairom. Ten pohybom ruky pritlačil Mishu o stenu. Na Sama to nefungovalo. Alastair sa zatváril šokovane. Sam otrčil paprčku a zavrel oči. Dion a ja sme zatiaľ zneškodnili démonov a pozerali na to čo robí Sam. Alastair sa začal dusiť ale bol silnejší ako Sam tak po chvíľke to na neho prestalo platiť. Pozreli sme s Dion na seba a obidve nás napadla rovnaká vec. Pristúpili sme k Samovi a obidve sme tiež vystrčili ruky pred seba. Zavreli sme oči a pomáhali sme Samovi s vymetaním. Obidvom nám začala s nosa tiecť krv. Alastair padol na kolená. Čierny dym mu vychádzal cez ústa. Pozrel na Sama a s posledných síl prehovoril.
„Ty sviňa“
Dym sa vcucol do zeme a telo dopadlo na zem. Muž ktorého Alastair posadol bol mŕtvy.
Misha sa zošuchol zo steny na zem a vystrašene na nás pozeral. Moje plány že niekedy zbalím Mishu išli do pekla spolu s Alastairom.

Napapkaný a teda spokojný Dean si vykračoval do karavanu odniesť jedlo Castielovi. „Cas, nesiem ti jedlo, dúfam že si znova nečítaš alebo nepozeráš dáke porno.“ zakričal keď vošiel do karavanu a zasmial sa sám na sebe. Castiel sedel na posteli chrbtom k Deanovi.
„Cas? Je ti zle?“
„Nie“ odpovie Castiel ale ani sa nepohne.
„Hm, tak si to zjedz keď dometituješ“ povie a otočí sa na odchod ale zastaví ho hlasné Castielove odfrknutie.
„Ty a tie tvoje trápne vtipky“ povie Castiel zvláštnym hlasom a postaví sa. Dean sa prekvapene otočí a pozrie na Castiela. Ten sa otočí a uškrnie sa. Oči sa mu zmenia na čierne. Dean sa prudko nadýchne.
„Čo sa deje Dean? Došli ti vtipné poznámky?“ opýta sa ho.
„Kto si?“
„Fixinela“
Dean nadvihne obočie.
„Fixinela?“ povie posmešne. Démonka si to nevšíma.
„Vieš Dean, nemohla som odolať. Anjel ktorý sa stal človekom. To sa nestane každý deň. Och, ako sa bránil.“
„Ty si ho zabila?“
Fixinela sa Deana zo záujmom pozrie.
„Bojíš sa o neho?“ Dean uhne pohľadom. Fixinela sa zaškerí.
„Nie, je tu“ poťuká si po hlave. „Pozdravuje ťa“
„Chcela som ťa spoznať osobne, Dean. Predstavovala som si ťa síce vyššieho ale nemôžem mať všetko že? Veľa som o tebe počula. Rád schovávaš svoju neistotu za vtipky však, Dean?“
Dean na ňu hodí nenávistný pohľad.
„Nerozumiem prečo vybrali práve teba“
„Vybrali na čo?“
„Hups, ty to nevieš? Nechcem byť tá ktorá ti to prezradí. Aj keď by som rada videla tvoj výraz tváre keď sa to dozvieš“
„Hm, predpokladám že výhra v športke to nebude.“ povie Dean a pomyslí si pri tom:
„Do riti, zabudol som si podať“
„Prečo práve ty? Prvé čo si urobil keď ťa anjel zachránil a prišiel za tebou bolo že si mu zapichol nôž do srdca. Nadávaš mu do debilov. To je vďaka? Čo si to za človeka, Dean Winchcester?“ povie posmešne.
Dean sa zahľadí do Castielových oči. Inak prenikavé oči sú teraz prázdne.
„Nikdy nepochopím prečo s tebou strácajú čas. Nahnal si ich do pasce aby si ochránil jednu suku ktorá je horšia ako démon. Vždy ideš proti tomu kto ti chce pomôcť, Dean.“
Dean stojí bez slova a krúti hlavou.
„Aj keď nám to vyhovuje. Ale niečo v tebe musí byť keď ťa anjeli nechajú aby si si robil čo chceš. Tento maličký, mi nechce nič prezradiť“ ukáže si na hlavu.
„Čo chceš?“ opýta sa Dean.
„Ako som povedala chcela som ťa spoznať, Dean“ odpovie mu Fixinela a priblíži sa k nemu.
Dean začne cúvať až narazí do steny. Démonka sa k nemu nakloní. Pohne rukou a Dean sa nemôže pohnúť.
„Och, tvoj kamarát ma prosí aby som ti neubližovala. Asi ťa ma rád“ zasmeje sa Fixinela, nakloní sa bližšie k Deanovi a chce ho pobozkať. Dean uhne s tvárou.
„Čo sa deje, Dean? Nechceš bozk od svojho verného anjelika? Teda ex-anjelika?“ opýta sa ho a škodoradostne sa zasmeje. Chytí jeho hlavu do rúk, pobozká ho prudko na pery a zakloní hlavu. S Castielovych úst začne vychádzať čierny dym a obidvaja sa zvalia na zem. Dean si sadne a pozrie na Castiela ktorý sa začne preberať.
„Si v poriadku?“ opýta sa ho.
Castiel sa posadí, pozrie na Deana a pokrúti hlavou.
„Už nechcem byť človek, Dean“ postaví sa a odíde von s karavanu.

Všetci sme sa stretli neskôr v štúdiu. Castiel sedí sám v kúte a tváril sa nešťastne. Dean sedí v druhom kúte a pozerá zamyslene na Castiela.
„Našli sme telo v ktorom tu bol naposledy Pišta“ povedal Jeff. „Buď je mŕtvy alebo posadol iné telo. Ale prikláňam sa k tomu druhému.“
Zrazu sa v miestnosti zablyskne. Objaví sa Uriel a jeho telesná schránka je celá dorezaná a popálena. Castiel vyskočí a beží k nemu. Uriel na neho pozrie a niečo mu podáva.
„Moja anjelská aura“ povie Castiel prekvapene. Znovu sa zablyskne a v miestnosti sa objaví Mantinel. Pozrie na Uriela a Castiela. Poobzerá sa dookola a keď zbadá Mishu pokrúti hlavou.
„Mohol som si myslieť Uriel, že ho zachrániš.“ Pozrie na Castiela a vrhne po ňom elektrickú guľu. Uriel skočí pred Castiela a vrhne po Mantinelovi tiež elektrickú guľu. Po Mantinelovi letí ešte jedna guľa zozadu. Mantinel sa zatvári šokovane a spadne mŕtvy na zem. S tela začne vychádzať modrá žiara smerom na hor. Castiel pozerá na Uriela. Ten sa otočí a padne na kolena. Mantinel ho trafil. Pozrie na Castiela ktorý si kľakne a chytí Uriela. „Musíte ho zastaviť“ povie potichu, zoberie Castielovu auru a hodí ju o zem. „Zavrite oči“ skríkne Castiel. Keď znovu otvoríme oči Uriel leží na zemi a do hora sa vznáša rovnaká modrá žiara ako s Mantinela. Castiel už stojí a pozerá na Sama. Rozbehne sa, chytí ho pod krk a treskne s ním o stenu.
„Čo robíš? Zbláznil si sa?“ vykríkne Dean a beží pomôcť bratovi. Keď sa priblíži ku Castielovi ten sa trochu otočí a dá Deanovi päsťou. Dean sa zloží na zem. S nosa mu tečie krv.
Sam sa uškrnie. Oči sa mu zmenia na čierne. Dean na neho šokovane pozerá. Všetci na neho šokovane pozeráme. Chytí Castiela a prehodí ho cez miestnosť. Po Samovi letí elektrická guľa ale Sam ju pohybom ruky zničí. Pozrie pobavene na Erica. „Vieš že mi to neublíži, nenamáhaj svoju anjelskú moc“
Všetci sa prekvapene pozrieme na Erica. Ten len pokrčí plecami.
„O, áno Eric Vám zabudol povedať, že je anjel. Padlý anjel. A veľmi zvláštny druh padlého anjela.“
„Kto si?“ opýta sa Dean.
„Kto som?“ Sam si čupne k Deanovi.
„Ty ma nespoznávaš, braček?“ Deanovi sa začne triasť brada.
„Ty nie si Sam“
„Ale áno, som to ja.“
Ozve sa hlasné puknutie a v miestnosti sa objaví Wentworth Miller. Pozrie na Sama s ružovými očami. Sam sa postaví a usmeje sa na Pištu.
„Pišta, stihol si to akurát. Náš malý anjelik ma odhalil“ povie Sam a pozrie na Castiela.
„Viem, preto som tu“ povie Pišta. „Je na čase isť, Sam“
„Sam, to nie si ty“ vykríkne Dean.
Sam prevráti oči.
„Prestaň kňučať Dean. Obidvaja sme vedeli že to raz príde.“ povie a kopne do Deana. Dean sa tvári neštastne. „Nie“ zašepká.
„Sam? Pomohli sme ti zabiť Alastaira. Ja nerozumiem...“ povie Misha.
„Ó áno za to vďaka. Práve po ňom sa mi uvoľnilo miesto u Pištu“ zaškerí sa Sam.
„Sam..“ Dean na neho smutne pozerá.
„Ešte sa uvidíme, braček“ povie ironický posledné slovo. Pristúpi k Pištovi, zamáva Deanovi a obidvaja zmiznú. Dean sa pomaly postaví a zničene pozerá na miesto odkiaľ zmizol Sam s Pištom.
„Ako si vedel?“ otočí sa prudko na Castiela.
„Hneď ako som sa stal znovu anjelom cítil som to“
„A ty? Prečo si to necítil keď si vraj anjel?“
„Som padlý anjel, Dean. Necítim démonov.“ pokrúti Eric smutne hlavou.
„A ty?“ pozrie Dean na Ruby a rozbehne sa k nej. Hodí ju o stenu, Ruby spadne Dean sa k nej nakloní a dvihne ju za tričko. „Ty si to vedela že? Toto bol tvoj plán!“ kričí Dean.
Ruby pokrúti hlavou a vystrašene hladí na Deana.
„Nie netušila som to Dean. Prisahám.“ povie Ruby smutne.
Dean ju pustí a sadne si na zem.
„To nemohol byť Sam“ povie po chvíli.
„Dean, bol to on“ povedia Castiel a Ruby naraz.
„Ako to viete?“ opýta sa Dean zúfalo.
„Proste to viem“ odpovie mu Castiel. „Dean, Sam bol vybratý aby zlomil poslednú pečať. Musíme ho zastaviť“ povie Castiel vážne.
„Ty si to vedel od začiatku?“ vyskočí Dean.
„Nie. Teraz som sa to dozvedel“ pozrie smerom hore.
„Nedovolím ti zabiť môjho brata“ kričí Dean na Castiela.
Castiel mu pozerá priamo do očí a priblíži sa k Deanovi.
„Ja ho nezabijem Dean, (dramatická pauza) to ty!“
„Nikdy!!! Počuješ? Nikdy!!!“ ziape Dean až padá omietka.
„Nie som hluchý, Dean!“ zareve na neho Castiel naspäť.
Dean si znova sadne na zem. „Nezabijem svojho brata“ zašepká. „Nemôžem zabiť Sammyho.“
„Dean, musíme ísť, my všetci“ pozrie na nás všetkých Castiel.
„Kam?“
„Nájsť Sama a zastaviť ho“
„Nikam nejdem! A ty vypadni! Poradím si aj bez teba“ povie mu Dean a vstane.
„Počuješ? Vypadni!!“
„Fajn! Ako chceš!“ rozhodí Castiel rukami, otočí sa a odchádza. Zrazu zastane, otočí sa priklusá k Deanovi a dá mu päsťou do brady. Dean sa zatacká a prekvapene od bolesti škúli na Castiela. Ten ho chytí za tričko a zatrasie s ním. Strelí mu zo par faciek ešte raz s ním zatrasie a prehovorí:
„Povedal som ti že Sam ťa potrebuje!!! Tento svet ťa potrebuje. Začneš ma počúvať lebo naozaj vrátim tvoj zadok späť do pekla! Pre toto som ťa odtiaľ vytiahol. Tak sa spamätaj! Sam môže byť zachránený“ nakričí na neho a pustí ho na zem. Potom natiahne ruku a podáva ju Deanovi.
„Ideš?“ opýta sa Castiel kľudne a prenikavo pozerá Deanovi do oči. Ten prikývne a zdvihne sa.
„Kur*a pes, ešte koľko krát ma zobudíte?“ ozve sa z miesta kde Castiel hodil Deana na zem.
Zo spacáku začne vyliezať rozospatý, nasratý a strapatý Bobby.
„Ehm, nechcem rušiť ale niekto sem prichádza“ povie zrazu wiktoriano a drží sa za hlavu.
„Kto?“ opýta sa Eric.
Wiktoriano zdvihne ruku aby bol ticho. Chvíľu sa sústredí a za pár sekúnd zdvihne hlavu.
„Lilith“ povie ticho.
V štúdiu zavládne panika. Všetci začneme pobiehať sem a tam a narážať do seba. „Ukľudnite sa!“ zreve Jeff.
„Skovajme sa a počkáme čo sa bude diať“
Tak skovaný čakáme 10 minút ale nič sa nedeje. Jeff sa rozhodne že sa ide pozrieť von či sa tam niečo nedeje. Pomaly sa vykradne z dverí a pozrie von. Ulica vonku je takmer prázdna.
Iba jedna babička usilovne pedáluje hore do kopca na ružovej trojkolke. Fučí ako o život.
Keď príde k Jeffovi zastaví a začne odfukovať. Jeff jej pomôže zliezť s trojkolky a nechá babičku aby chytila dych. Potom babička na neho pozrie milo sa usmeje a oči jej zblednú.
„Ahoj, Jeff.“
„Lilith?“

TBC
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty11.12.08 22:39

Cleo tak touto častou si mi uplne vyrazila dych affraid affraid affraid aj sánku mám spadnutú pod stolom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 806497 bolo to uplne užasné také dramaticke že nemám slov The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566
to meno že Fixinela mi prišlo strašne smiešne The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 ale to čo sa dialo potom Shocked suboj anjelov Pišta s tele Wentwortha a evil!Sam a potom ešte aj Lillth ako babička na trojkolke The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816 jednoducho všetko bolo úžasne The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 104346 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 949816 som fakt veľmi zvedavá čo bude dalej
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty11.12.08 22:42

No je je super zo začiatku som sa smiala ako divá The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 Dean nakoniec Castiela pobozkal The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869 aj keď nie dobrovoľne a bol to démon ale technicky to bol bozk The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937
dievča kde chodíš na tie mená Fixinela : rotfl: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 316745
a ten šok takže aj vi ste polodémonky affraid ako Sam ktorý je teraz zlý affraid affraid affraid tak to nie už aj /aspoň čo najskôr/ ďalšie pokračovanie nech sa to vyrieši The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 430869
To s tým Erikom som akosi tušila The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 572728
je to úžasné skladám poklonu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 104346 máš môj obdiv The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 104346
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 4 Empty

Návrat hore Goto down

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk
Návrat hore 
Strana 4 z 8Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II
» 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Cleo-
Prejdi na: