Padli mi plány na dnešný večer, tak som napísala krátke pokračko.... „Vieš ja ....“ začal hovoriť Uriel ale ostal ticho a zatváril sa vydesene. Zrazu ho niečo hodilo o stenu.
„Zakryte si oči!!“ skríkol. Ozval sa výkrik a keď som si odokryla oči Uriel bol preč.
Medzitým v štúdiuSarinka s Ericom medzitým listovali v knihách a snažili sa nájsť niečo o Pištovi. Zistili že si celkom rozumejú. Keď sa Sarinka nepozerala, Eric na ňu občas dlhšie pozeral a keď sa nepozeral Eric, pozerala na neho Sarinka. Keď sa im raz oči stretli obidvaja očerveneli a rýchlo začali listovať v knihách. Ani jeden z nich si nevšimol že Uriel sa niekam vytratil. Castiela s Deanom Eric odpratal do jedného s karavanov čo stáli vonku nech sa prespia. Asi o dve hodiny sa vrátil Sam s Ruby.
„Kde je Dean?“ opýtal sa Erica.
„V Jensenovom karavane s Castielom“ odpovedala Sarinka.
„Dik, idem sa na nich pozrieť“ usmial sa na ňu Sam.
Medzitým v Jensenovom karavaneDean unudene ležal na posteli. Už mu bolo trochu lepšie tak znudene prepínal telku, kde dávali samé telenovely. Mal dobru náladu. Vedľa neho ležal Castiel ktorý sa robil že spí.
„Cas?“
Ale Castiel stále trucoval, tak neodpovedal. Dean prevrátil oči. Posunul sa na posteli a nohou štuchol do Castiela. Nič.
„Už som sa ti miliónkrát ospravedlnil, čo ešte odo mňa chceš?“
Stále nič. Dean zbadal na stole čokoládu. Zasvietili mu oči, vyskočil s postele a utekal si pre ňu. Hodil sa späť na posteľ, naklonil sa pred Castiela a začal mu mávať čokoládou pred nosom.
„Dáš si?“ opýta sa Castiela.
„Pažravosť je smrteľný hriech, Dean“ začal prednášať Castiel. „Ja sa nemôžem zúčastňovať na ľudských potešeniach“ prednášal ďalej. Dean začne prevracať očami a robiť za Castielom grimasy.
„To že si ma včera opil, Dean... Boh ma určite potrestá...“
„Prosím ťa, nepreháňaj Cas, však si sa ani s nikým nevyspal!“
Castiel sa otočil a nahnevane pozrel na Deana. „Som anjel, nemôžem mať sex!“
„Chceš povedať že si....“
Castiel očervenel. „Áno som panic!“
Dean sa snažil nesmiať.
„Uf, kamoš nevieš o čo prichádzaš. No nič ja sa idem osprchovať“ povedal Dean. Vošiel do sprchy rýchlo pustil vodu a začal sa smiať.
Kým bol Dean v sprche Castiel stále poškuloval po čokoláde.
„Nemôžem!!!“ pomyslel si. „Ale nič sa nestane keď kúsok ochutnám.“
Vzal kúsok čokolády a vložil si ju do úst. Oči sa mu rozšírili.
„UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GOD! UHHHHHHHHHHHHHHH JESUS!“ zakričal.
Napchá si zvyšok čokolády do úst a potichu si odgrgne. Hneď na to vychádza Dean zo sprchy s uterákom okolo pásu. Pozrie na Castiela ktorý má ústa špinavé od čokolády.
„Cas, ty si jedol čokoládu?“ Castiel za zatvári nevinne a pokrúti hlavou snažiac sa prehltnúť zbytky čokolády.
„Naozaj?“ približuje sa Dean ku Castielovi. Ten vyzerá zmätený.
„A čo máš tu na ústach?“
„Kde?“ opýta sa Castiel nevinne a utiera si tvár na nesprávnom mieste.
„Presne tu“ odpovie Dean, kľakne si na postel ale pri tom si kolenom strhne uterák z pásu a stratí rovnováhu. Zvalí sa na Castiela a vtedy sa otvoria dvere.
„Pane bože!!!“ skríkne Sam keď zbadá nahého Deana ležať na Castielovi.
Medzitým v nebiUriel mäkko dopadol na obláčik. Zbavil sa ľudského tela a opatrne ho uložil na oblak. Preletel do bielej miestnosti plnej obrazoviek a počítačov.
„Ahoj Gabriel“ pozdravil anjela ktorý sedel za pc a mastil Need for speed.
„Uriel, vitaj doma“
„Ja – my s Castielom nemohli sme sa vrátiť, niečo nás držalo na zemi“
„Ó, áno všetko viem. Mám jednu otázku. Po nebi sa pošuškáva že Castiel sa včera opil, je to pravda?“
Uriel pokrčil plecami.
„Vieš Uriel, včera bolo finále v Krídlobale tak som nemal čas Vás kontrolovať..“
„Krídlobal!“ vykríkne Uriel. „Na to som úplne zabudol. Kto vyhral??“
„Okrídlenci vyhrali nad Neoperencami 10:9! Bolo to fakt napínave!“
„Och, však to máš nahrané Gabriel, musím to vidieť!!“
„Samozrejme, moment idem to nájsť“ povie Gabriel a odchádza nájsť blue-ray so zápasom Krídlobalu. Uriel si prezerá obrazovky a na jednej zbadá nahého Deana ležať na Castielovi. Vypleští oči a keď zbadá vracajúceho sa Gabriela rýchlo zadkom zakrýva obrazovku.
Medzitým v Samovej hlaveSam zapleskol dvere na karavane a začal bežať. Nevedel kam, ale bežal. Asi po 2 metroch si čupol a začal sa smiať. Počul Castiela ako vykrikuje „UUUUUUUUUUUH GOD! UUUUUUUUH JESUS!“ a tak si myslel že ich niekto napadol alebo niečo podobné. Ani vo sne ho nenapadlo že uvidí svoja brata pri sexe. Pri sexe s Castielom. S anjelom Castielom. S chlapom Castielom. A on spáva s démonom. Čo sa to s nimi stalo?
TBC