Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk

Goto down 
+13
tauria
Faith
lenkka
Weronička
12NicolAlysska
Anwiel
Zizi
dion-fortune
Ettie
lentilka
wiktoriano
SkreechTina
cleo
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorSpráva
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 0:45

Ty bláho, ja z tejto poviedky nemôžem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 Je super akčná, je super napísaná, no je jednoducho SUPERNATURAL The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 868694 Ohľade toho delenia, ehm, ja neviem, bo potom ako si napísala, že tam aj príde JOHN....ale nie, už nešpekulujem, my sa s Anwiel dohodneme na rozumných striedačkách The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 284389
Toto posledné pokráčko bolo naozaj napínavé a ten koniec, wow!!!! Ja sa teším na pokráčko ako na Vianoce skoro The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 Go, Cleo, go! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 319161
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 0:47

úžasné pokračko 704 704
na tejto vete som sa rehotala až pod stolom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745
citácia :
Ogrcaný démon je rovnako nebezpečný
a to ako sme išli do akcie bolo úžasné .a tie schopnosti. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 312566
ten koniec. teraz vydržať do nedeľe lebo som zvedavá koho si tam videla. Pištu asi nie čo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 999804
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 0:53

SkreechTina díky 603 603 a neviem, neviem s tým Johnom ešte...možno ku koncu...ešte musím Deana poriadne vytrápiť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 934194 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 934194

wiktoriano ee Pišta (ja nemôžem z toho mena The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 ) to není, ten si lakuje nechty u Psej Matere The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 0:55

Počkať, podľa mňa to bude John The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 934194 Bo Pišta by ju predsa zhodil, nie? Alebo nejaká nová postava? Bobby? 603 No teda, to som naozaj zvedavá fish

EDIT: Takže Pišta sa na nás pripravuje tým, že nás oslní perfektne nalakovanou manikúrou? Razz
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 0:58

Cleo tak dakujem za info aspon vie kde je Pišta ked o nom žiadny démon nevie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 99937 som teda zvedavá na tú jeho manikúru The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 99937 a tiež kto to teba bol
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 0:59

SkreechTina John tiež nie...ten si zase upravuje perie na krídlach v nebíčku zatiaľ.... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 572728 a ani Bobby to není...
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:00

Tak iná otázka, je to chlap alebo baba? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 934194 Bo mi ešte napadá Anna 603
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:03

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 555452 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 555452 Tak ona ani náhodou...mne bola vrcholne nesympatická...jedine že by som ju vlastnoručne uškrtila...
a je to chlap...
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:04

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 949816 To bola úžasná časť. Baby v akcií - sme lepšie ako všetci tí trénovaní chlapi Laughing Laughing Lol no chápete drsné baby z ČSR ( 603 no čo - veď keď som sa narodila ešte to platilo) Laughing

Standing ovations for cleo cheers The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 104346 Ja sa tiež už hrozne moc teším The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 258431 Proste ja som sa smiala od začiatku až po koniec - super The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 312566

PS: neznášam vetu To be continued a už vôbec nie konce typu - to si ty? Ako mám teraz vydržať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 807248 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 138653 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 99937
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:04

Cleo ja mám taký pocit že ti asi dnes nedáme pokoj kým to s teba nedostaneme The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 99937 tak ak to nie je nikto už spomenutý že by niekto kto ani nie je zo SN? ved tu je už možné fakt všetko
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:15

Ako môžem tam doplniť začiatok pokračka ktoré už mám napísane ako koniec toho posledného....teda keď naozaj chcete?? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 934194 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 934194
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:17

Klikni na edit toho príspevku Wink a napíš tam, čo potrebuješ, potom znova klikni send a máš to Wink Takže máme číhať na pokračovanie? The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 934194
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:21

jj viem ako to mám urobiť...aj keď minule som si namiesto editu zmazala príspevok The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745
A idem to tam hodiť...ale riešenie bolo také jednoduché... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 284389 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:28

bože moj tak Uriel affraid tak to by mi nikdy nenapadlo. jeho si som nikdy nepredstavovala ako záchrancu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745
Cleo diki že si nám to sem dala. teraz môžem ísť pokojne spať Sleep
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:30

Ty brďo, to bol Uriel? Shocked Haluz, teda to som vôbec nečakala
Súhlasím s Wiktoriano, teraz aj človek môže ísť spať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 934194 Ale aj tak, som zvedavá, ako to celé s nami a aj Pišta-vecou bude The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 319161
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:34

Tak to som aj ja zvedavá....a s Urielom mam ešte veľké plány (vo všetkej počestnosti The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 )
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:37

citácia :
vo všetkej počestnosti The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745
ešteže tak ja som sa už zľakla že si s ním začneš ty ked sme ho my nechceli The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 1:40

Aaaaa fuj ja nespustím oči z Miška....takže Uriel ma smolu...možno by som ho mohla spojiť s Annou aby ju pridlávil pri dakej intimnej chvíli...no ja už radšej idem spať... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 9:56

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 170639 JA som vedela, že to bude Uriel. Niečo mi to proste hovorilo. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 99937
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 13:28

wow super pokračko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 104346 veľmi sa mi páčilo ako dostal jensen na frak The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 430869 a ja pri ňom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 430869 no a ako som démov dala mojími ohňovými guľami The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 707500 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 707500 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 707500 paráda. krásne všetkých dokantrovala The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 škoda,že ich anjeli tak rýchlo liečia The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 71416 trocha torturingu by si mohla dať do najbližšej časti The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 49896 ale ozaj skvelá práce The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 103511 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 103511 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 103511
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty04.12.08 14:05

dion neboj Jensena nebude mať kto vyliečiť Twisted Evil The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 284389 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 707500
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty05.12.08 21:12

Padli mi plány na dnešný večer, tak som napísala krátke pokračko.... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 284389

„Vieš ja ....“ začal hovoriť Uriel ale ostal ticho a zatváril sa vydesene. Zrazu ho niečo hodilo o stenu.
„Zakryte si oči!!“ skríkol. Ozval sa výkrik a keď som si odokryla oči Uriel bol preč.

Medzitým v štúdiu
Sarinka s Ericom medzitým listovali v knihách a snažili sa nájsť niečo o Pištovi. Zistili že si celkom rozumejú. Keď sa Sarinka nepozerala, Eric na ňu občas dlhšie pozeral a keď sa nepozeral Eric, pozerala na neho Sarinka. Keď sa im raz oči stretli obidvaja očerveneli a rýchlo začali listovať v knihách. Ani jeden z nich si nevšimol že Uriel sa niekam vytratil. Castiela s Deanom Eric odpratal do jedného s karavanov čo stáli vonku nech sa prespia. Asi o dve hodiny sa vrátil Sam s Ruby.
„Kde je Dean?“ opýtal sa Erica.
„V Jensenovom karavane s Castielom“ odpovedala Sarinka.
„Dik, idem sa na nich pozrieť“ usmial sa na ňu Sam.

Medzitým v Jensenovom karavane
Dean unudene ležal na posteli. Už mu bolo trochu lepšie tak znudene prepínal telku, kde dávali samé telenovely. Mal dobru náladu. Vedľa neho ležal Castiel ktorý sa robil že spí.
„Cas?“
Ale Castiel stále trucoval, tak neodpovedal. Dean prevrátil oči. Posunul sa na posteli a nohou štuchol do Castiela. Nič.
„Už som sa ti miliónkrát ospravedlnil, čo ešte odo mňa chceš?“
Stále nič. Dean zbadal na stole čokoládu. Zasvietili mu oči, vyskočil s postele a utekal si pre ňu. Hodil sa späť na posteľ, naklonil sa pred Castiela a začal mu mávať čokoládou pred nosom.
„Dáš si?“ opýta sa Castiela.
„Pažravosť je smrteľný hriech, Dean“ začal prednášať Castiel. „Ja sa nemôžem zúčastňovať na ľudských potešeniach“ prednášal ďalej. Dean začne prevracať očami a robiť za Castielom grimasy.
„To že si ma včera opil, Dean... Boh ma určite potrestá...“
„Prosím ťa, nepreháňaj Cas, však si sa ani s nikým nevyspal!“
Castiel sa otočil a nahnevane pozrel na Deana. „Som anjel, nemôžem mať sex!“
„Chceš povedať že si....“
Castiel očervenel. „Áno som panic!“
Dean sa snažil nesmiať.
„Uf, kamoš nevieš o čo prichádzaš. No nič ja sa idem osprchovať“ povedal Dean. Vošiel do sprchy rýchlo pustil vodu a začal sa smiať.
Kým bol Dean v sprche Castiel stále poškuloval po čokoláde.
„Nemôžem!!!“ pomyslel si. „Ale nič sa nestane keď kúsok ochutnám.“
Vzal kúsok čokolády a vložil si ju do úst. Oči sa mu rozšírili.
„UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GOD! UHHHHHHHHHHHHHHH JESUS!“ zakričal.
Napchá si zvyšok čokolády do úst a potichu si odgrgne. Hneď na to vychádza Dean zo sprchy s uterákom okolo pásu. Pozrie na Castiela ktorý má ústa špinavé od čokolády.
„Cas, ty si jedol čokoládu?“ Castiel za zatvári nevinne a pokrúti hlavou snažiac sa prehltnúť zbytky čokolády.
„Naozaj?“ približuje sa Dean ku Castielovi. Ten vyzerá zmätený.
„A čo máš tu na ústach?“
„Kde?“ opýta sa Castiel nevinne a utiera si tvár na nesprávnom mieste.
„Presne tu“ odpovie Dean, kľakne si na postel ale pri tom si kolenom strhne uterák z pásu a stratí rovnováhu. Zvalí sa na Castiela a vtedy sa otvoria dvere.
„Pane bože!!!“ skríkne Sam keď zbadá nahého Deana ležať na Castielovi.

Medzitým v nebi
Uriel mäkko dopadol na obláčik. Zbavil sa ľudského tela a opatrne ho uložil na oblak. Preletel do bielej miestnosti plnej obrazoviek a počítačov.
„Ahoj Gabriel“ pozdravil anjela ktorý sedel za pc a mastil Need for speed.
„Uriel, vitaj doma“
„Ja – my s Castielom nemohli sme sa vrátiť, niečo nás držalo na zemi“
„Ó, áno všetko viem. Mám jednu otázku. Po nebi sa pošuškáva že Castiel sa včera opil, je to pravda?“
Uriel pokrčil plecami.
„Vieš Uriel, včera bolo finále v Krídlobale tak som nemal čas Vás kontrolovať..“
„Krídlobal!“ vykríkne Uriel. „Na to som úplne zabudol. Kto vyhral??“
„Okrídlenci vyhrali nad Neoperencami 10:9! Bolo to fakt napínave!“
„Och, však to máš nahrané Gabriel, musím to vidieť!!“
„Samozrejme, moment idem to nájsť“ povie Gabriel a odchádza nájsť blue-ray so zápasom Krídlobalu. Uriel si prezerá obrazovky a na jednej zbadá nahého Deana ležať na Castielovi. Vypleští oči a keď zbadá vracajúceho sa Gabriela rýchlo zadkom zakrýva obrazovku.

Medzitým v Samovej hlave
Sam zapleskol dvere na karavane a začal bežať. Nevedel kam, ale bežal. Asi po 2 metroch si čupol a začal sa smiať. Počul Castiela ako vykrikuje „UUUUUUUUUUUH GOD! UUUUUUUUH JESUS!“ a tak si myslel že ich niekto napadol alebo niečo podobné. Ani vo sne ho nenapadlo že uvidí svoja brata pri sexe. Pri sexe s Castielom. S anjelom Castielom. S chlapom Castielom. A on spáva s démonom. Čo sa to s nimi stalo?

TBC
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty05.12.08 21:32

bože Cleo to si ma zase dorazila The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 teraz budem mať Sam traumu na celý život takto ich vidieť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745
v nebi majú už aj počítače The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 a ten kridlobal.
upäť úžasné 704 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 214863
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty05.12.08 22:11

juj ja som skoro prepásla ďalšiu časť, affraid affraid je to úžasné 702 702 pomaly mi dochádzajú slová chvály, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 214863 keby som citovala všetko čo sa mi páči The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 430869 tak to sem môžem hodiť rovno celé The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 312566

tá scéna po opici The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 99937
uriel normálne ho začnem mať rada The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 170639 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 430869
a need for speed v nebi The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745

a to nehovorím ten záver to je fakt na umretie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 677692 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 to je fakt radosť čítať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 949816 keď tam hádžeš také vynikajúce scény a hlášky The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 104346

strašne sa teším na ďalšiu časť 704 bounce bounce
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty06.12.08 12:07

Ďakujem holky...aj keď to s tou čokoládou nebol celkom môj nápad len som si to upravila po svojom...je to z jednej poviedky o Deanovi a Casovi a mne sa to ták páčilo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 284389

btw včera v bare ma začal otravovať týpek a volal sa Pišta.. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 chudák nemal šancu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 934194
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk
Návrat hore 
Strana 3 z 8Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II
» 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Cleo-
Prejdi na: