Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk

Goto down 
+13
tauria
Faith
lenkka
Weronička
12NicolAlysska
Anwiel
Zizi
dion-fortune
Ettie
lentilka
wiktoriano
SkreechTina
cleo
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorSpráva
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty16.12.08 21:23

Som sa bála že som to s tou Annou prehnala The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 ale ako vidím môžem v tom pokračovať... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 284389 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 487389 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 487389 Nemala papulovať Castielovi The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 332617 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 812801 A ďakujééém The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 891817 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 891817 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 891817
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty17.12.08 11:36

kokso cleo tak tou krizoukou si ma dostala... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 to nemalo cyhbu...a Cas s okuliarmi.. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 138653 .... a Anna s mastnymi vlasmi + priblbly usmev + kostnante cecky... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
no ja som nemohla.... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 paradne pokracko... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 284389 tesim sa na dalsie,, The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 258431
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty17.12.08 21:24

Taaak som späť a dohnala som všetky zameškané časti a musím povedať, že nevládzem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 138653 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 138653 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 Proste Dean ako vyšíva, Sam ako si číta Fifíka a ohník The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 Fixinela ma tiež zabila The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 Samove ružové oči a Anna ako kur*a The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 Chudák Went - čo teda bude s tým Prison Breakom The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 Teším sa na pokračovanie. Som strašne zvedavá čo zasa vymyslíš The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty19.12.08 22:13

Mám tu ďalšie pokračko....Laughing Laughing

O dva dni neskôr
Pišta mal v pláne zlomiť ďalšiu pečať. Chcel vyvolať tri mocné sestry démonky Okenu, Diavu a Citru. Boli posadnuté upratovaním. Vošli do domu a keď tam bol neporiadok zabili obyvateľov domu a kým nebolo perfektne upratané neodišli. K vyvolávaciemu rituálu sa potreboval namazať špeciálnou pleťovou maskou s aloe vera a zaspievať pesničku. Keďže Pišta dlhšie žil na Slovensku rozhodol sa pre slovenskú pesničku. Sam prevrátil oči. Takto si to teda nepredstavoval.
„K rituálu budem potrebovať aj jedno s tých dievčat, Sam. Bude mi robiť vokály. Zober tu štetku, keď sa jej podarí zmyť tu špinu z hlavy a doneste mi jedno dievča“
Sam vyskočil. Konečne nejaká akcia.
„Hej, smrtka už si hotová?“ zaklopal Sam na kúpeľnu.
„Poď ďalej, Sam. Neumyješ mi chrbát?“ ozvala sa Anna a snažila sa nahodiť sexi hlas. Nedarilo sa.
„Keď zamrzne peklo“ odpovedal jej posmešne Sam.

Dean ležal v karavane a prepínal kanály. Chcel isť niekam von a zabiť pár príšer ale Jeff a Eric boli proti. Vraj aby sa zbytočne neukazoval. Ich brat sa nepridal na stranu zla. Nechápali aké to je sedieť teda ležať so založenými rukami kým jeho brat možno zabíjal nevinných ľudí. Jediná zábava pre neho posledné dva dni bolo robiť si naschváli s Castielom. Keď zistil že mu Castiel nevie čítať myšlienky odľahlo mu. Včera pred Castielom jedol naschvál čokoládu. Prisahal by že ich mal kúpených viac.
„Určite mi na ne Castiel chodí. A on, Dean je vraj pažravý. Pchee. Pokrytec“ premýšľal lovec.
Večer si išiel pre čokoládu a s chuťou sa do nej pustil. Mala zvláštnu chuť tak pozrel na obal a zistil že Castiel mu podstrčil psiu lososovú čokoládu. „Toto mu čoskoro vrátim. Na tu chuť do konca života nezabudnem.“ rozmýšľal Dean. A príležitosť na seba nenechala dlho čakať. Dnes sa išiel Castiel prvý krát sprchovať. Prišiel za Deanom do karavanu a chcel sa osprchovať ale nevedel ako. Dean ho poslal na záchod že tam sa ma opláchnuť, ale Misha doniesol Casovi čisté veci a našiel Castiela skoro nahého na záchode. Dean sa rehotal na posteli ako blázon. Misha vysvetlil Casovi čo ma v sprche robiť a sadol si k Deanovi na posteľ. Krútil hlavou ale usmieval sa. Dean sa zahľadel na Mishu a všimol si že je uplne iný ako Castiel. Aj keď mu stále nešlo do hlavy ako on Dean môže byť zároveň Jensen a Misha Castiel čudoval sa že Cas a Misha sú výzorom rozdielny. V Casovich očiach bolo niečo čo v Mishovich nenašiel.
Zrazu Deana niečo napadlo a vyletel s karavanu. O minútu bol zadychčaný späť s balíčkom a vletel potichu do kúpeľne. Vybehol von a v rukách mal oblečenie čo priniesol Misha. Ten na neho nechápavo pozeral. Celý čas čo sa Castiel sprchoval, Dean poškuľoval po dverách a rehotal sa.
Misha len krútil hlavou. Ale bol zvedavý čo Dean na Castiela pripravil. Tí dvaja sa už druhý deň doťahujú ako malé deti.
„Fííígaro, fíííígaro, fíííííígaaaaaaaroooooooooooo“ ozývalo sa zo sprchy a keď sa zastavila voda Dean vytiahol mobil a nastavil si ho na fotenie. Ale o pár sekúnd sa ozvalo znova špliechanie vody a falošný Castielov škrekot. Dean sa zatváril sklamane.
„Vianoce šalala, Vianoce hej ja hou“ prekrikuje Castiel vodu.
„WTF? To čo spieva?“ opýta sa Dean Mishu. Ten si zapcháva uši.
„To je po slovensky, dievčatá cez internet pozerali ich TV a toto tam hrajú od rána do večera“
prevráti Misha oči. „Castiel vie po slovensky?“
„Je anjel, musí vedieť všetky jazyky. Asi.“
„Aha“
„Vianoce šalalaaaaaaaaa“ škrieka Castiel ďalej a s kúpeľne sa ozýva špliechanie ako by sa kúpal tuleň.
„Ešte raz to budem počuť začnem zabíjať“ povie Misha a vyzerá nepríčetne.
Voda zastane a s kúpeľne počuť zmätený hlas a vzdychanie.
„Toto je divné!! Ako sa to oblieka??! Mishaaaaa?“ kričí Cas, ale Dean Mishovi ukáže aby bol ticho. Asi o päť minút sa s dverí vytacká Castiel pridržiavajúc sa steny vo fialových silonkách, červenej minisukni, čipkovanej priesvitnej blúzke a na nohách ma čierne lodičky.
„Nejaké sú mi tie nohavice úzke, zarezávajú sa mi do ....“ zaniknú jeho slova v obrovskom výbuchu smiechu.
„Ja umrem“ vála sa Misha po zemi spolu s Deanom ktorý zo zeme Castiela fotí. Castiel zbadá na posteli čisté veci, schmatne ich ,odkopne lodičky do Deana a Mishu a nasratý vpáli späť do kúpeľne.
„Cas, zabudol si si tu kabelku“ kričí Dean s posledných síl.

Po dvoch hodinách sme sa všetci stretli v štúdiu a čakali na Lilith. Dean a Misha sa stále pochechtávali a obidvaja mali monokle. Ale nechceli prezradiť ako k ním prišli. Castiel sedel bez slova v kúte a lúštil osemsmerovky. Jeho hánky boli opuchnuté. Ale ani on nechcel povedať čo sa stalo. Zrazu sa v miestnosti zablysklo biele svetlo. Zjavil sa pekný muž.
Poobzeral sa okolo a pozrel na Castiela.
„Castiel, potrebujem s tebou hovoriť“ prehovoril a vydal sa smerom k anjelovi. Ten naklonil hlavu a chvíľu na neho pozeral.
„Persil? Si to ty?“
„Áno. Poď som mnou. Rýchlo“
Castiel prikývol a obidvaja zmizli. Kým sme sa stihli všetci spamätať začali blikať svetla a ozvalo sa hlasne „PUK“.
V štúdiu sa objavil Sam a Anna.
„Pusť“ zakričal Sam na Annu ktorá sa na neho lepila a sotil ju. Anna sa natiahla na zem ale Sam si ju nevšímal. Pozeral na Deana.
„Sam ....“ zvolal Dean.
„Ty vyzeráš, čo to máš s očami? Ružová ti nejde k pleti“ povedal mu Bobby a priblížil sa k Samovi.
„Čo do pekla je toto?“ povedal znovu Bobby a vytiahol Samovi z vlasov zabudnutú gumičku.
Sam si ho nevšímal, stále pozeral na Deana.
„Čo braček, chýbal som ti?“ povedal mu Sam arogantne.
Dean na neho znechutene pozeral a potom odvrátil zrak. Pozrel na Annu ktorá mu zo zeme posielala pusinky a oblizla si pery. Zrazu dostala ranu päsťou. Anwiel natiahla ruku a jednu jej natiahla.
„Čo sa ti stalo braček?“ narážal Sam na Deanov monokel. „Niake dievča ťa nechcelo pustiť do nohavičiek?“ smial sa. „Alebo si sa snažil znovu znásilniť svojho anjelika?“ uškrnul sa.
„Ty jedno sprosté hovädo“ povedal mu Dean.
„Ty jedno sprosté hovädo“ zapišťal mu Sam naspäť.
Dean sa rozbehol a chcel na Sama skočiť ale Sam ho pohybom ruky buchol o stenu. Dean sa nemohol pohnúť. Sam prišiel k nemu a chytil ho za golier. Dean sa videl v jeho ružových očiach ako v zrkadle.
„Zrazu je s teba aký svätec, Castiel ma na teba zlý vplyv. Asi ho budem musieť zabiť“
zavrčal Sam. „Kde ho máš?“ obzeral sa a pohľadom hľadal Castiela.
„Nie je tu“ povedal mu Eric.
Sam sa na neho otočil a oči mu sčernali.
„Áááá, naš špeciálny anjelik“
V miestnosti sa objaví strapatý Castiel. Sam na neho pozrie a uškrnie sa.
„Ale, ale anjelik vyzeráš ako rozzúrený zmeták“
Castiel mu pozerá prenikavo do očí. Dean si všimne Castielov pohľad a zamrazí ho. Sam a Castiel na seba ešte chvíľu pozerajú, potom sa Sam otočí späť na Deana a pobozká ho na čelo. Castielovi sa v ruke objaví elektrická guľa. Dean na neho vyplašene pozrie.
„Nie!!!!“ zakričí.
Cas si ho nevšíma a hodí guľou. Dean zavrie oči.
„Áaaaaaau“ ozve sa Anna. Dean otvorí oči a vidí ako Anna leží na zemi.
„Och, díky Cas skoro ma znásilnila...“ povie Castielovi posmešne Sam, schmatne Sarinku a zmizne. Castiel pozerá do zeme a potom zdvihne zrak, pozrie smutne na Deana a tiež zmizne. Dean sa zošuchne na zem a pozerá na modrú žiaru ktorá vychádza s tela Anny. Postaví sa a pristúpi k Anne. Tá vyskočí na nohy. Dean nadskočí ako postrelená srnka.
„Fuj, skoro som si cvrkol“ povie a nervozne sa zasmeje.
„Zviažeme ju“ povie Jeff.
„Och, áno Dean zviaž ma!!! Ááááno“ kričí Anna a žmurka na Deana.
Do štúdia vtrhne Lilith.
„Viem kde bude Pišta dnes lámať pečať“

O pol hodinu neskôr
Sarinka leží na zemi v malej miestnosti. Vedľa nej na zemi ležia tri staré plešaté ženy. Zrazu do miestnosti vojde Pišta a pár démonov.
„Zoberte tie tri zvlášť. A ty poď so mnou“ schmatne Sardinku.
„Trošku si zaspievame“ povie Pišta a ťahá Sarinku von z moderne zariadenej jaskyne.
Prídu na lúku k jazierku a Pišta sa začne natierať pleťovou maskou.
„Sam, poď sem budeš hrať na harmonike“ povie Pišta Samovi a otočí sa k nemu.
„Áááááááááá“ zreve Sam keď sa neho otočí Pišta s pleťovou maskou.
Pišta na neho vážne pozerá. „Ešte potrebujeme mlieko a zaspievať pesničku“ povie Pišta.
„Mlieko?“
„Och, áno na hlasivky. Tvoja je tretia sloha“ povie Sarinke a podá jej text. Tá vyplešti oči na papier.
Sam krúti hlavou keď mu Pišta podáva harmoniku.
Démon ktorý drží Sarinku sa presunie spolu s ňou bližšie k Pištovi. Pišta vypije mlieko a začne precítene spievať.
Jeden pomaranč sa zaľubil raz do Darinky mandarínky, vedel....“ Sam nerozumie ani slovo ale Pištov spevácky výkon ho rozosmeje.
„Pišta!!“ zreve na zavýjajúceho démona Lilith.
„Ale neeee!“ zahučí sklamane Pišta.
„Bože, Pišta ty si hotová Superstar“ povie mu Jeff.
„Ako ste sa sem dostali, ako viete...?“ koktá Pišta.
Eric pribehne k Sarinke a démonovi ktorý ju drží. Dá mu par päsťou a potom ho zabije.
Všetci začneme bojovať s démonmi. Pišta využije našu nepozornosť schmatne Samabel a spolu so Samom zmiznú.

TBC
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty19.12.08 22:31

cleo super vynikajúce úžasne The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 ja nemôžem zadúšam sa smiechom tie mená The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 Castiel v minisukne The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 ten rituál The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 je tam toho toľko mohla by som to celé citovať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 258431 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 je to super každé pokračovanie mi hneť zlepší náladu potom sa stále usmievam ako trafená The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 404917 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 sklaniam obrovskú poklonu máš neuveriteľný zmysel pre humor a vynikajúco to dávaš na papier The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 104346 a ešte jedna The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 104346
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty19.12.08 23:08

Cleo super pokracko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 Ta svata trojica carodejnic no ja mam dost. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937
Ale ako vidim uz ides lamat pecate som zvedava ako to skonci. Ale asi tusim The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937
sa tesim na pokracko som netrpezliva Wink 603
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty19.12.08 23:54

bože ja som tu skoro smiechom pobudila celú rodinu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937
opäť raz úžasné mená The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 312566 kde ty na to chodíš. potom to Casovo kúpanie sa a ten spev po slovensky The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 a ešte ako ho obliekli že minisukna The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 tom sa päť minúť rehlila ako sprostá. aspon že to Castiel nenechal len tak. to s tými monoklami bolo super The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 no a Sam bol dnes riadne nechutný. Anna pekne dostala to sa mi pači. a ešte ten rituál. a tá pesnička tú som naposledy počula ešte ako malé decxko užasný výber The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 teším na pokračko na skladám ti za toto obrovsku poklonu The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 104346 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 104346
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty20.12.08 0:00

Díiiky baby.... Laughing Laughing ja som si dnes to čo som písala aj dokonale vedela predstaviť... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 som sa rehotala pri tom jak šialená... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 keď si predstavím Castiela zobliekaného ako sa plazí v lodičkách popri stene The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745

/edit

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Th_36995_figaro_123_431lo
The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty20.12.08 17:03

cleo: okena, diava a citra The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 posadnuté upratovaním - ja umrem. Anna ako no slušne povedané pobehlica The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 paráda a predstava Casa v lodičkách a sukni a pančuchách The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 No to bolo zatiaľ všetko predýchateľné, ale zabila si ma jedným preklepom
citácia :
„Zoberte tie tri zvlášť. A ty poď so mnou“ schmatne Sardinku.
Sarinka nič osobné, ale ja z toho preklepu nemôžem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 312566
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty20.12.08 19:18

cleo tak toto pokracko nemalo chybu affraid 704 704 ...nebudem vypisovat vsetko na com som sa uchechtavala. The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 ....no nieco nenormalne...a ten preklem aj mna dostal akoze z toho som nemohla....akoze fakt nic v zlom...ale to bolo bohovske... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty20.12.08 19:43

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 To som si vôbec nevšimla The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 Shocked
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty21.12.08 16:36

Shocked omfg! tak ja som dočítala pár posledných pokračok a úplne nemám slov. táto poviedka ja sakramensky vtipná The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 akože ja sa tu váľam po stole. patrí ti obrovská poklona The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 104346 veľmi sa mi to páči a všetko, čo napíšeš je také originálne 704 704 704 proste WOW.
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty23.12.08 2:32

Oka za toto pôjdem rovno do pekla...chcela som tam dačo romantické ale ja to neviem písať...a áno som sebecká bitch (M+C na konci) The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745

Dva dni do Vianoc

Boli dva dni po bitke s démonmi na lúke. Po Pištovi, Samovi a sa zľahla zem. Žiadny démon o nich nepočul ani ich nevidel. Ani Lilith sa nedarilo nič vypátrať. Samabel sa podarilo zneviditeľniť a Pištovi ušla.
„Možno išli na Slovensko“ povedala dion.
„To je možné“ odpovedal jej Jensen a usmial sa na ňu. Dion prešla k nám ostatným dievčatám.
„Hm, toto budú zvláštne Vianoce“
„Prvý krát bez rodiny“
„Nemáme ani peniaze aby sme kúpili aspoň nejakú drobnosť pre týchto tu“ ukáže Sarinka na ostatných.
„Mali by sme si nájsť nejakú brigádu“ zasmejem sa.
„Hej, ale čo by sme robili?“
„Vymetali pavučiny alebo démonov“ smeje sa Jared ktorý sedí hneď vedľa.
Všetky sa zasmejeme a Dean na nás podráždene pozrie. Posledné hodiny pobehoval okolo ako hladný tiger. Nevedel kde je Sam a takisto nevedel kam zmizol Castiel. Všetci sa rozhodli že strávime Vianoce tu vo Vancouveri. My sme nemali pasy takže domov by sme sa nedostali a naše tel. čísla domov vôbec nefungovali. Eric a Jeff povedali že by bolo hlúpe sa teraz rozdeliť keď sme nevedeli čo od Pištu a Evil!Sama čakať.
„Hm, toto budú prvé Vianoce bez rodiny“ povie smutne Jensen a Jared smutne prikývne.
„Moje tiež“ povie Eric.
„Aj moje“ povie Jeff. Všetci pozrieme na Ruby.
Ta na nás vypleští oči. „Robíte si srandu?“ Vtedy si všetci uvedomíme že Ruby je démon a jej pekelná rodina asi nebude nič moc.
„Keby tu bola Lilith tak by si tu mala niekoho z rodiny...“ smeje sa jej Jared. Ruby na neho urobí grimasu.
Zrazu sa otvoria dvere a dnu vstúpi Castiel so Samom. Všetci vyskočíme.
„Kde máš Pištu?“ opýta sa Dean Sama.
„Sam je Sam..“ povie Castiel.
„To vidím“
„Nie, Sam je Sam nie Evil!Sam, Dean“ odpovie mu Castiel a zívne.
Sam si z oči vyberie ružové čočky.
„Hral som to“ povie Sam „Z veci čo som videl budem mať doživotnú traumu“
„Pišta niekoho zabil?“
K Samovi sa zozadu prikradne Bobby a vyleje Samovi na vlasy svätenú colu.
„Áááááááááááá, moje vlásočky“ zreve.
„Áááááááááááá, mam slovník ako Pišta“ zreve znova a zakryje si oči.
„Prečo by si to hral?“ opýta sa ho Dean podozrievavo a pozrie na Castiela. Ten sa pozrie do hora a začne si pískať.
„Chcel som do Pištu zistiť kde bude lámať poslednú pečať“ pokrčí Sam plecami.
„A?“
„Na Nový rok tu v meste“
„Ty si o tom vedel?“ opýta sa Dean Castiela ktorý stojí opretý o stenu a zaspáva.
„Castiel????!!!!“
„Čo? Čo sa deje?“
„Vedel si že Sam nie je démon?“
„Nie, Dean nikto o tom nevedel. Bol za mnou Persil a povedal mi aby som to urobil“ povie Sam. „Castiel sa to dozvedel keď za ním prišiel Persil. Castiel nie je v nebi viac vítany, Dean.“
„Keď znova začneš s tým znásilnením, vrazím ti“ zavrčí Dean.
„Prepáč Dean, za to čo som ti povedal ale Pišta ma sledoval“ povie Sam pristúpi k Deanovi a silno ho objíme. Všetci sa tupo usmievame ako slniečka na hnoji.
„A tie tri démonky? Podarilo sa Pištovi zlomiť tu pečať?“
„Nie. Ale musí urobiť všetko preto aby tu poslednú zlomil na Nový rok. Inak Lucinko nepovstane“
„Kto?“ opýta sa Bobby s trasúcou bradou.
„Och, nepýtaj sa“ sčervenie Sam.
„Počkať“ zvolá Dean. „Ako to že si mal čierne oči?“
Sam na neho pozrie a oči mu sčernejú.
„Naučil som sa to“
Dean na neho stále podozrievavo pozerá. Spomenie si že ani na Azazela neplatila svätená voda. Priskočí k Ruby vytiahne jej nôž z vačku a poreže Samovi ruku. Nič sa nestane.
„Au, ty hovädo“ skríkne na neho Sam.
Dean sa nevinne zasmeje.
„Sorry“
„To je v pohode, čokoľvek hlavne že už nie som s Pištom“ povie Sam.
„Ahoj, Sam“ ozve sa zviazaná Anna s rohu, oblizne si pery a zagúľa na Sama očami.
„Preboha, ta kurva žije?“ skríknu naraz Sam s Castielom, ktorý si hneď po tom vydesene zakryje ústa.

Jeden deň do Vianoc

Ráno sme všetci vyskočili zo spacákov. Pre nás boli Vianoce už tento deň ale ostatný na nás nechápavo pozerali keď sme im rozprávali o Ježiškovi. Bolo to asi ako keby sme im začali rozprávať o Raťafakovi Plachtovi. Proste nás drzo prehlasovali že Santa Claus chodí až ráno a hotovo. Eric nám strčil kreditku že teda máme každému kúpiť dáku drobnosť. Myslím že v tom má prsty Sarinka.
„Ale prosím nemiňte celý serialový rozpočet“ kričal za nami.
Dean, Sam a Castiel sa rozhodli že pôjdu s nami nakupovať. Chudáci nevedeli do čoho idú.
Vošli sme do obrovského nákupného centra a Castiel sa užasnuto obzeral na všetky vianočné ozdoby a svetielka. My dievčatá sme sa rozpŕchli a nechali ich troch osamote. Našťastie Dean mal plnú peňaženku svojich kradnutých kariet.
„Musím vyskúšať v bankomate či fungujú aj tu“ zasvietili Deanovi oči.
„Aha hore na poschodí je bankomat“ ukázal Sam na značku. Dean schmatol Castiela a vybrali sa smerom k pohyblivým schodom. Sam vstúpi na schody ale Castiel ostane stáť a pozerá pred seba.
„Čo robíš Cas?“
„Tie schody sa hýbu, Dean“ začne panikáriť Castiel.
Dean prevráti oči.
„To sa mi sníva!!“
„Idu pomaly Cas, kludne tam môžeš vkročiť“
Castiel položí jednu nohu na schod a rýchlo ju dá späť.
„Ja sa bojím“
„Hej pane no ták!“ zakričí za ním jedna ženská. Dean sa otočí a vidí že za nimi je dlhá rada ktorá čaká na schody.
„Hej, hej kľud! On je z eeeehm........ z Afriky!“ povie jej Dean.
„Cas, choď už!“ otočí sa rýchlo na Castiela.
„Nie, idu moc rýchlo“
„No ták, choď!“ povie Dean netrpezlivo a štuchne do Castiela.
Castiel nemotorne nastúpi na schody a potkne sa. Pendluje po schodoch hore-dole ale udrží sa na nohách.
„OMG Cas!“ smeje sa Dean za ním.
Castiel sa otočí za seba.
„Dean, si tu?“
„Áno Cas, som priamo za tebou“
„Nezabudni na konci dvihnúť nohy, Cas aby ťa to nevcuclo“ sranduje Dean.
Castiel sa vydesene pozrie na koniec kde schody miznú, otočí sa na Deana so smrťou v očiach a skočí mu okolo krku.

Po vyčerpávajúcich nákupoch sme sa vrátili do štúdia. Misha priniesol od Ňufa plnú misu vianočného punču. Dean a Sam si hneď ako sme prišli naliali a pripili si s ostatnými chlapmi. My sme mali v pláne uvariť si víno. Dean nalial jeden pohár aj Castielovi ktorý sa stále tváril vydesene. Sam začal všetkým rozprávať čo Castiel stváral na pohyblivých schodoch a Dean vytiahol mobil a ukázal Samovi Castielove fotky v silonkách a minisukni. Urazený Castiel sa radšej pridal k nám dievčatám a pomáhal nám variť víno. Dali sme si pri tom pár pohárikov a že sa ruky niektorých z nás pár krát ocitli na Castielovi nekomentoval.
Neskôr večer sa Misha vybral na wc. Otvoril dvere a ostal v nich stáť. Neveriacky pozeral na zjav pred ním. Pred zrkadlom sa vykrúcal Dean v ligotavej večernej róbe.
„Och, vyzeráš tak sexi“ povedal niekomu kto stál vedľa neho. Misha naklonil hlavu a zbadal Castiela tiež v šatách. Castiel sa usmial na Deana. Dean schmatol Castiela okolo pásu a rýchlym pohybom ho prisunul k sebe.
„Smiem prosiť?“ opýtal sa Dean Castiela. Ten prikývol. Začali tancovať valčík po miestnosti. Misha si neveriacky pretrel oči. Dean a Castiel zmizli. Misha začal v mysli počítať koľko pohárov vypil a krútiac hlavou vošiel na wc.
Asi o 10 minút išiel na wc Dean. Otvoril dvere a zbadal Sama ako si zapletá vrkoč a spieva pesničku od Britney Spears. Vyvalil oči a otočil sa či to náhodou niekto iný nevidí. Keď sa otočil späť Sam tam nebol. Takto to pokračovalo so všetkými. Bobby videl Erica v červenom čipkovanom spodnom prádle, Eric videl ako Jeff kľačí na kolenách pred Bobbym a žiada ho o ruku, Sam videl Mishu ako si holí nohy, Jeff videl ako Jared a Jensen tancujú balet v baleťáckom úbore so sukničkami, Jensen videl ako Dean a Sam pečú vianočné koláčiky a sú celý od cukru, Jared videl Bobbyho a nás všetky dievčatá v posteli a Castiel videl ako Dean s Ericom pozerajú v zelených pleťových maskách telenovely a plačú pri tom.
Ale ani jeden z nich sa nepriznal čo videl. Teda dovtedy kým sa neozvalo hlasné „PUK“ a v miestnosti stál Wentworth Miller alias Pišta. Sam sa rýchlo schoval, našťastie si ho Pišta nevšimol.
„Tak čo chlapci? Páčilo sa Vám to čo ste videli?“
Všetci sa pozreli do zeme. „Och, som rád že ste taký tupý a nikto z Vás sa nepriznal čo videl“ zachichotal sa.
„Hmm, a čo mali znamenať tie tvoje buzerantské vidiny?“ opýtal sa ho Dean.
„Nedošlo Vám to?“ zasmial sa Pišta. „Prelomili ste ďalšiu pečať. Ďakujem chlapci“ uškrnul sa a zmizol.
„Ale ako?“ opýtal sa Eric a pripito sa usmieval. Misha vyskočil ale hneď sa zvalil spať na stoličku. „Ňufo, ten skurvy syn!“
„Hehe, takže to boli len vidiny?“ ozve sa Bobby so štikutkou. „Eric, ty nenosíš v skutočnosti červene tangáče?“
Eric očervenie a pozrie na Sarinku. „Nie. A ty Bobby si neberieš Jeffa?“
Jeff vyskočí. „Čoooo?“
Všetci si začnú rozprávať svoje vidiny a výbuchy smiechu muselo byť počuť až na Aljašku.
Lenže buzerantske vidiny neboli všetko čo punč ponúkal. Alkohol a chlapi. A my sme s vareného vína s ktorého sa riadne ušlo aj Casovi tiež neboli triezve. Eric si prisadol k Sarinke a nežne ju objal. Niečo jej šepkal a potom ju začal vášnivo bozkávať. Zobral ju do náručia a odniesol ju preč. Hneď na to sa Jared vrhol na wiktoriano. Tiež ju začal bozkávať a odniesol si ju preč. Jeff sa zvrátene pozrel na Tinu a Anwiel. Postavil sa a nadvihol obočie. Obidve prikývli, chytili Jeffa za ponúkané ruky a bežali spolu preč. Ešte sme videli ako Jeff bozkáva raz jednu raz druhú. Hneď na to sa postavili dion a samabel. Skočili na Jensena a začali sa bozkávať. K Samovi si prisadla Ruby a to čo robili nebudem opisovať. Zizi sa vrhla na Deana a tiež sa niekam vyparili. Jensen, dion a samabel tiež zmizli. Ostali sme len ja Misha, Castiel a Bobby. Ja som zmizla s Mishom a schmatla som aj Castiela, ktorý tu noc prišiel o poctivosť. A myslíte že chudáčik Bobby ostál sám? Zabudli ste na Annu? Wink

TBC
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty23.12.08 10:23

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 ježiši ja umrem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 toto neni možné. jaké akčné pokračko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 578527 a ten koniec The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 no ja nemôžem. dievča ty ma zabiješ. tie vidiny.... no to som po každej vete mala záchvat The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 si fakt majster cleo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 104346
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty23.12.08 11:35

Cleo tak toto teda bolo affraid The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 312566
tak ten šok na začiatku že to Sam na Pištu len hral.
Castiel a pohyblivé schody. to mi niečo pripomenulo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 no ale ja som vtedy mala asi 6 rokov The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937
tie vidiny radšej ani nekomentujem The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 to bola fakt sila The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
a k tomu koncu. som rada že mne ostal Jared aspon sa nemusím deliť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 284389
no a ty to máš najlepšie nestačí ti Misha ale hned zbalíš aj Casa The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
úžasne pokračko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 104346
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty23.12.08 11:53

603 Teda ten konec!!! drool To se mi moc líbí!!!! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 854585 Tyhle předtavy sou tak akorád na studenou sprchu!!! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 578527
citácia :
„Preboha, ta kurva žije?“
The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937
Cas na schodech The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 Z toho sem vážně nemohla!!! A ty vidiny!!!! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 258431 To se podedlo vážně úžasně!!!! The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 319161
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty23.12.08 12:00

Cleo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 312566 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 312566 super tie ich vidiny ma dostali The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 a Sam nie je zlý affraid huráááááááá The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 430869 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 430869
A Castiel bol úžasný The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 430869 chudáčik najradšej by som ho išla utešovať 701
a ten záver affraid tak to bola riadna pečať The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
ako vždy úžasné pokračovanie The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 104346
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty23.12.08 12:34

cleo no ja mam dost....uzasne pokracko....Castiel a voziace schody.. 702 702 waa.....no a tie vidiny nemali chyby to bolo nieco...ja som sa nemohla prestat smiat The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 ...a ten koniec no uuuzasny... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 949816 pekne ste si to rozdelili... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 949816
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty23.12.08 12:53

citácia :

no a ty to máš najlepšie nestačí ti Misha ale hned zbalíš aj Casa The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745

Hneď na začiatku som písala že som sebecká The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 284389
a som hrozne rada že sa Vám to páčilo... The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 92299 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 891817 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 891817 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 891817
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty23.12.08 21:40

Cleo tak tomu to sa hovori sokujuce odhalenie. Shocked super cast too s tou kurvou bolo namakane a tie vidiny supeeer Wink
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty23.12.08 22:19

LOL The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 Tak ty ma dievča zakaždým dokážeš zabiť.
Sammy sa naučil meniť čiernu farbu očí a tie predstavy - zabila ma tá Eric v červenom čipkovanom prádle The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
A krásne si nás podelila na konci - Ja a Dean The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 284389 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 284389 Do detailov nezachádzam The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
Anna k*rva - chudák Bobby The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty24.12.08 14:53

Dnes len kratučké pokračovanie...Veselé Vianoce The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 297524

Po veľmi bujnej noci sme sa pomaly všetci prebrali a doplazili na raňajky. Väčšine z nás bolo riadne zle s vareného vína a vianočného punču.
„Fuj s tých sladkých sračiek je poriadna opica“ povie Dean znechutene.
„Pamätáte si niečo?“ opýta sa Jared.
„Ja si pamätám Pištu a Erica v tangáčoch“ povie Bobby.
„To som bola ja v tých tangáčoch“ ozve sa Anna.
„Drž hubu“ ozvu sa všetci zborovo.
„Jeff, ty si nespomínaš čo sa stalo v noci?“ opýta sa ho Tina.
Jeff na ňu pozrie a pokrúti hlavou.
„Čo sa stalo?“
„Nič“
„Nikto si nespomínate čo sa stalo v noci?“ opýta sa Samabel chlapcov.
Všetci pokrútia hlavou.
„Ruby ani ty?“ opýta sa jej dion.
Aj ta na nás nechápavo pozerá a pokrúti hlavou.
„Ja si spomínam“ povie Castiel.
„Ja, Misha a ......“ chce dopovedať ale priskočím k nemu objímem ho a druhou rukou mu zapchám ústa.
„Poď, zlatko porozprávame sa“ poviem mu a ťahám ho aj ostatné dievčatá spolu s Annou preč. Dean na mňa škaredo pozrie.
„Bobby“ začne Anna fňukať. Bobby na ňu nechápavo pozerá.
„Jak to že si ani jeden nespomínajú na ehm no na noc? Neboli až taký ožratý!“
„Ja si spomínam“ zopakuje Castiel a žmurkne na mňa. Všetky na mňa pozrú a ja očerveniem.
„Ten punč!“ povie Zizi.
„Castiel, koľko si toho vypil?“
„Jeden pohár. Potom som pil víno“ zatvári sa kyslo.
„Musí to byť tým punčom“
„PUK“ objaví sa Pišta v kostýme Santa Clausa. S ním je 8 mrzutých démonov v kostýmoch sobov.
Do miestnosti vtrhnú všetci ostatný okrem Sama. Ten sa schováva.
„Och ste taký zlatučký, ďakujem za prelomenie ďalšej pečate. Nemusel som pohnúť ani prstom a mám ďalšie dve pečate“ povie Pišta a smeje sa ako psychopat.
„Haaa?“ opýta sa ho Dean s plnou hubou.
„Stačí Vám naliať trochu čarovného punču a urobíte robotu za mňa“ smeje sa ďalej.
„Aké dfe pefate fme pfelomili? Jefnu nie?“ napcháva sa ďalej Dean.
Pišta na neho pozerá s otvorenými ústami.
„Ty prasa“ povie znechutene. Dean nadvihne obočie a strčí si do úst ďalšie sústo a prežúva s otvorenými ústami. Pištu skoro prekotilo. Znechutene sa otočí a pozerá na Jeffa. Ten urobí to iste čo Dean. Pišta sa pre istotu pozrie do zeme.
„Svine“ zabrble si. „Takže som rád že ste mi prelomili predposlednú pečať“ rozpráva omrvinkám na zemi. „Už mi ostáva iba jedna a potom bude môj macík voľný“
Castiel si odfrkne ako kobyla. Pišta na neho podráždene pozrie.
„Na tvojom mieste by som moc nevydával pazvuky. Viem prečo si vytiahol Winchestra z pekla, anjelik.“ Castiel vydesene vypúli oči. „A určite by sa mu nepáčilo to čo si v noci stváral. Moc ma neprovokuj lebo skončíš ako špic na mojom ružovom stromčeku!!!“
Chvíľu na seba škaredo pozerajú.
„O akej druhej pečati to hovoríš?“ opýta sa ho Eric.
„Ten punč skrýval dve pečate. O tej prvej už viete a tá druha....“ zachichoce sa Pišta.
„Trošku ste zneužili dievčatá. Alebo oni Vás? To je jedno pečať sa prelomila“
„Nikoho som nezneužil“ prekrikujú sa jeden cez druhého.
„Ste si istý?“ opýta sa Pišta. „Opýtajte sa dievčat“
Všetci na nás pozrú a my sčervenieme.
„Je to pravda? Čo sa stalo v noci?“
„Noooo....“ začne Sarinka.
„Mali sme sex“ zapiští Castiel. Dean na Castiela prekvapene pozrie.
„Ty?“
Castiel prikývne. „Aj ty“
„S tebou?“
„Nie, ja som bol s ním“ ukáže Castiel na Mishu ktorý sa zatvári zdesene.
„A s ňou“ ukáže na mňa. Misha si vydýchne a potom na mňa spýtavo pozrie.
„Ty si bol s ňou. Eric s ňou. Jeff s ňou a ňou. Jensen s ňou a ňou. Jared s ňou a Ruby tá bola s ....“ Castiel si našťastie spomenie že Sam sa musí schovávať „...tá bola s Annou a Bobbym“
Všetci prekvapene pozrú na Bobbyho. Ten len pokrčí plecami ale potajomky sa usmieva.
„Hm, dve naraz som na seba hrdý“ pomyslí si.
Wiktoriano na neho spýtavo pozrie. Bobby očervenie.
„Máme mená“ povie Zizi Castielovi.
„Ja viem“ povie nechápavo.
„Dobre, dobre toto si vyriešte neskôr“ povie Pišta znudene. „Aby ste nepovedali že som zlý, mám pre Vás darček“ povie už natešene a kývne na démonov. Tí prevrátia čierne oči a postavia sa za Pištu. Ten začne spievať, démoni skočia na štyri a začnú tancovať do rytmu.

„Hurá, už je noc, rozlieha sa krik,
deti kričia, trúba znie čierne mámenie,
peklo vôkol nás, svetu dáva jas,
rozlieha sa trúbenie, peklo je tu zas.

Lucifer, Lucifer kto ti dal ten bič?
Alastair maličký a či Anti-Claus?
Lucifer, Lucifer, prináša vločku,
výkrik našej bolesti, strach a paniku!

Výkrik detských duší, rozozvučí svet,
tým čo sú už dospelí nech je zase päť,
bičuj zľahučka, stačí chvíľočka,
spomienka sťa roľnička v srdci zaškvrčí.

Lucifer, Lucifer .....“

TBC

Naposledy upravil cleo dňa 24.12.08 16:50, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty24.12.08 16:25

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 cleo - škoda, že si to chlapci nepamätali The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937
a keď si predstavím natešeného Casa no koniec The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
Pišta ako Santa a tie soby The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
Dobre som sa nasmiala, teším sa na pokračko The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty24.12.08 16:33

cleo The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 no toto oni si to nepamätajú The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 99937 a Castiel ako špic na ružovom stromčeku The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 319161 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 49896 a tá pieseň na záver The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 úžasné ,netrpezlivo čakám na ďalšiu časť The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 214863 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 214863
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty24.12.08 19:04

takže oni si na nič nepamätajú Shocked no nevadí hlavne že mi si to pamätáme The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 284389 a aj Cas si pamätá a chudák Bobby s tou k*rvou Annou a ešte akože aj z Ruby The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
a tá pesnička a ked si predstavím že to spievajú démoni v kostýmoch sobov The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 316745
úžasné The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 949816 The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 312566
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk   The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk - Stránka 6 Empty

Návrat hore Goto down

The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk
Návrat hore 
Strana 6 z 8Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» The adventure of Supernatural.Cinemaview.sk II
» 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester
» ABC Supernatural
» 02x01 In My Time Of Dying
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Cleo-
Prejdi na: