Oka za toto pôjdem rovno do pekla...chcela som tam dačo romantické ale ja to neviem písať...a áno som sebecká bitch (M+C na konci)
Dva dni do VianocBoli dva dni po bitke s démonmi na lúke. Po Pištovi, Samovi a sa zľahla zem. Žiadny démon o nich nepočul ani ich nevidel. Ani Lilith sa nedarilo nič vypátrať. Samabel sa podarilo zneviditeľniť a Pištovi ušla.
„Možno išli na Slovensko“ povedala dion.
„To je možné“ odpovedal jej Jensen a usmial sa na ňu. Dion prešla k nám ostatným dievčatám.
„Hm, toto budú zvláštne Vianoce“
„Prvý krát bez rodiny“
„Nemáme ani peniaze aby sme kúpili aspoň nejakú drobnosť pre týchto tu“ ukáže Sarinka na ostatných.
„Mali by sme si nájsť nejakú brigádu“ zasmejem sa.
„Hej, ale čo by sme robili?“
„Vymetali pavučiny alebo démonov“ smeje sa Jared ktorý sedí hneď vedľa.
Všetky sa zasmejeme a Dean na nás podráždene pozrie. Posledné hodiny pobehoval okolo ako hladný tiger. Nevedel kde je Sam a takisto nevedel kam zmizol Castiel. Všetci sa rozhodli že strávime Vianoce tu vo Vancouveri. My sme nemali pasy takže domov by sme sa nedostali a naše tel. čísla domov vôbec nefungovali. Eric a Jeff povedali že by bolo hlúpe sa teraz rozdeliť keď sme nevedeli čo od Pištu a Evil!Sama čakať.
„Hm, toto budú prvé Vianoce bez rodiny“ povie smutne Jensen a Jared smutne prikývne.
„Moje tiež“ povie Eric.
„Aj moje“ povie Jeff. Všetci pozrieme na Ruby.
Ta na nás vypleští oči. „Robíte si srandu?“ Vtedy si všetci uvedomíme že Ruby je démon a jej pekelná rodina asi nebude nič moc.
„Keby tu bola Lilith tak by si tu mala niekoho z rodiny...“ smeje sa jej Jared. Ruby na neho urobí grimasu.
Zrazu sa otvoria dvere a dnu vstúpi Castiel so Samom. Všetci vyskočíme.
„Kde máš Pištu?“ opýta sa Dean Sama.
„Sam je Sam..“ povie Castiel.
„To vidím“
„Nie, Sam je Sam nie Evil!Sam, Dean“ odpovie mu Castiel a zívne.
Sam si z oči vyberie ružové čočky.
„Hral som to“ povie Sam „Z veci čo som videl budem mať doživotnú traumu“
„Pišta niekoho zabil?“
K Samovi sa zozadu prikradne Bobby a vyleje Samovi na vlasy svätenú colu.
„Áááááááááááá, moje vlásočky“ zreve.
„Áááááááááááá, mam slovník ako Pišta“ zreve znova a zakryje si oči.
„Prečo by si to hral?“ opýta sa ho Dean podozrievavo a pozrie na Castiela. Ten sa pozrie do hora a začne si pískať.
„Chcel som do Pištu zistiť kde bude lámať poslednú pečať“ pokrčí Sam plecami.
„A?“
„Na Nový rok tu v meste“
„Ty si o tom vedel?“ opýta sa Dean Castiela ktorý stojí opretý o stenu a zaspáva.
„Castiel????!!!!“
„Čo? Čo sa deje?“
„Vedel si že Sam nie je démon?“
„Nie, Dean nikto o tom nevedel. Bol za mnou Persil a povedal mi aby som to urobil“ povie Sam. „Castiel sa to dozvedel keď za ním prišiel Persil. Castiel nie je v nebi viac vítany, Dean.“
„Keď znova začneš s tým znásilnením, vrazím ti“ zavrčí Dean.
„Prepáč Dean, za to čo som ti povedal ale Pišta ma sledoval“ povie Sam pristúpi k Deanovi a silno ho objíme. Všetci sa tupo usmievame ako slniečka na hnoji.
„A tie tri démonky? Podarilo sa Pištovi zlomiť tu pečať?“
„Nie. Ale musí urobiť všetko preto aby tu poslednú zlomil na Nový rok. Inak Lucinko nepovstane“
„Kto?“ opýta sa Bobby s trasúcou bradou.
„Och, nepýtaj sa“ sčervenie Sam.
„Počkať“ zvolá Dean. „Ako to že si mal čierne oči?“
Sam na neho pozrie a oči mu sčernejú.
„Naučil som sa to“
Dean na neho stále podozrievavo pozerá. Spomenie si že ani na Azazela neplatila svätená voda. Priskočí k Ruby vytiahne jej nôž z vačku a poreže Samovi ruku. Nič sa nestane.
„Au, ty hovädo“ skríkne na neho Sam.
Dean sa nevinne zasmeje.
„Sorry“
„To je v pohode, čokoľvek hlavne že už nie som s Pištom“ povie Sam.
„Ahoj, Sam“ ozve sa zviazaná Anna s rohu, oblizne si pery a zagúľa na Sama očami.
„Preboha, ta kurva žije?“ skríknu naraz Sam s Castielom, ktorý si hneď po tom vydesene zakryje ústa.
Jeden deň do VianocRáno sme všetci vyskočili zo spacákov. Pre nás boli Vianoce už tento deň ale ostatný na nás nechápavo pozerali keď sme im rozprávali o Ježiškovi. Bolo to asi ako keby sme im začali rozprávať o Raťafakovi Plachtovi. Proste nás drzo prehlasovali že Santa Claus chodí až ráno a hotovo. Eric nám strčil kreditku že teda máme každému kúpiť dáku drobnosť. Myslím že v tom má prsty Sarinka.
„Ale prosím nemiňte celý serialový rozpočet“ kričal za nami.
Dean, Sam a Castiel sa rozhodli že pôjdu s nami nakupovať. Chudáci nevedeli do čoho idú.
Vošli sme do obrovského nákupného centra a Castiel sa užasnuto obzeral na všetky vianočné ozdoby a svetielka. My dievčatá sme sa rozpŕchli a nechali ich troch osamote. Našťastie Dean mal plnú peňaženku svojich kradnutých kariet.
„Musím vyskúšať v bankomate či fungujú aj tu“ zasvietili Deanovi oči.
„Aha hore na poschodí je bankomat“ ukázal Sam na značku. Dean schmatol Castiela a vybrali sa smerom k pohyblivým schodom. Sam vstúpi na schody ale Castiel ostane stáť a pozerá pred seba.
„Čo robíš Cas?“
„Tie schody sa hýbu, Dean“ začne panikáriť Castiel.
Dean prevráti oči.
„To sa mi sníva!!“
„Idu pomaly Cas, kludne tam môžeš vkročiť“
Castiel položí jednu nohu na schod a rýchlo ju dá späť.
„Ja sa bojím“
„Hej pane no ták!“ zakričí za ním jedna ženská. Dean sa otočí a vidí že za nimi je dlhá rada ktorá čaká na schody.
„Hej, hej kľud! On je z eeeehm........ z Afriky!“ povie jej Dean.
„Cas, choď už!“ otočí sa rýchlo na Castiela.
„Nie, idu moc rýchlo“
„No ták, choď!“ povie Dean netrpezlivo a štuchne do Castiela.
Castiel nemotorne nastúpi na schody a potkne sa. Pendluje po schodoch hore-dole ale udrží sa na nohách.
„OMG Cas!“ smeje sa Dean za ním.
Castiel sa otočí za seba.
„Dean, si tu?“
„Áno Cas, som priamo za tebou“
„Nezabudni na konci dvihnúť nohy, Cas aby ťa to nevcuclo“ sranduje Dean.
Castiel sa vydesene pozrie na koniec kde schody miznú, otočí sa na Deana so smrťou v očiach a skočí mu okolo krku.
Po vyčerpávajúcich nákupoch sme sa vrátili do štúdia. Misha priniesol od Ňufa plnú misu vianočného punču. Dean a Sam si hneď ako sme prišli naliali a pripili si s ostatnými chlapmi. My sme mali v pláne uvariť si víno. Dean nalial jeden pohár aj Castielovi ktorý sa stále tváril vydesene. Sam začal všetkým rozprávať čo Castiel stváral na pohyblivých schodoch a Dean vytiahol mobil a ukázal Samovi Castielove fotky v silonkách a minisukni. Urazený Castiel sa radšej pridal k nám dievčatám a pomáhal nám variť víno. Dali sme si pri tom pár pohárikov a že sa ruky niektorých z nás pár krát ocitli na Castielovi nekomentoval.
Neskôr večer sa Misha vybral na wc. Otvoril dvere a ostal v nich stáť. Neveriacky pozeral na zjav pred ním. Pred zrkadlom sa vykrúcal Dean v ligotavej večernej róbe.
„Och, vyzeráš tak sexi“ povedal niekomu kto stál vedľa neho. Misha naklonil hlavu a zbadal Castiela tiež v šatách. Castiel sa usmial na Deana. Dean schmatol Castiela okolo pásu a rýchlym pohybom ho prisunul k sebe.
„Smiem prosiť?“ opýtal sa Dean Castiela. Ten prikývol. Začali tancovať valčík po miestnosti. Misha si neveriacky pretrel oči. Dean a Castiel zmizli. Misha začal v mysli počítať koľko pohárov vypil a krútiac hlavou vošiel na wc.
Asi o 10 minút išiel na wc Dean. Otvoril dvere a zbadal Sama ako si zapletá vrkoč a spieva pesničku od Britney Spears. Vyvalil oči a otočil sa či to náhodou niekto iný nevidí. Keď sa otočil späť Sam tam nebol. Takto to pokračovalo so všetkými. Bobby videl Erica v červenom čipkovanom spodnom prádle, Eric videl ako Jeff kľačí na kolenách pred Bobbym a žiada ho o ruku, Sam videl Mishu ako si holí nohy, Jeff videl ako Jared a Jensen tancujú balet v baleťáckom úbore so sukničkami, Jensen videl ako Dean a Sam pečú vianočné koláčiky a sú celý od cukru, Jared videl Bobbyho a nás všetky dievčatá v posteli a Castiel videl ako Dean s Ericom pozerajú v zelených pleťových maskách telenovely a plačú pri tom.
Ale ani jeden z nich sa nepriznal čo videl. Teda dovtedy kým sa neozvalo hlasné „PUK“ a v miestnosti stál Wentworth Miller alias Pišta. Sam sa rýchlo schoval, našťastie si ho Pišta nevšimol.
„Tak čo chlapci? Páčilo sa Vám to čo ste videli?“
Všetci sa pozreli do zeme. „Och, som rád že ste taký tupý a nikto z Vás sa nepriznal čo videl“ zachichotal sa.
„Hmm, a čo mali znamenať tie tvoje buzerantské vidiny?“ opýtal sa ho Dean.
„Nedošlo Vám to?“ zasmial sa Pišta. „Prelomili ste ďalšiu pečať. Ďakujem chlapci“ uškrnul sa a zmizol.
„Ale ako?“ opýtal sa Eric a pripito sa usmieval. Misha vyskočil ale hneď sa zvalil spať na stoličku. „Ňufo, ten skurvy syn!“
„Hehe, takže to boli len vidiny?“ ozve sa Bobby so štikutkou. „Eric, ty nenosíš v skutočnosti červene tangáče?“
Eric očervenie a pozrie na Sarinku. „Nie. A ty Bobby si neberieš Jeffa?“
Jeff vyskočí. „Čoooo?“
Všetci si začnú rozprávať svoje vidiny a výbuchy smiechu muselo byť počuť až na Aljašku.
Lenže buzerantske vidiny neboli všetko čo punč ponúkal. Alkohol a chlapi. A my sme s vareného vína s ktorého sa riadne ušlo aj Casovi tiež neboli triezve. Eric si prisadol k Sarinke a nežne ju objal. Niečo jej šepkal a potom ju začal vášnivo bozkávať. Zobral ju do náručia a odniesol ju preč. Hneď na to sa Jared vrhol na wiktoriano. Tiež ju začal bozkávať a odniesol si ju preč. Jeff sa zvrátene pozrel na Tinu a Anwiel. Postavil sa a nadvihol obočie. Obidve prikývli, chytili Jeffa za ponúkané ruky a bežali spolu preč. Ešte sme videli ako Jeff bozkáva raz jednu raz druhú. Hneď na to sa postavili dion a samabel. Skočili na Jensena a začali sa bozkávať. K Samovi si prisadla Ruby a to čo robili nebudem opisovať. Zizi sa vrhla na Deana a tiež sa niekam vyparili. Jensen, dion a samabel tiež zmizli. Ostali sme len ja Misha, Castiel a Bobby. Ja som zmizla s Mishom a schmatla som aj Castiela, ktorý tu noc prišiel o poctivosť. A myslíte že chudáčik Bobby ostál sám? Zabudli ste na Annu?
TBC