Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 22:47
No nějaká ta krabička se ti ještě bude hodit. Ne, dělám si srandu, já myslím, že to opravdu tak infarktové není a ani nebude. Ale co se týče počtu částí, to nemám tušení...řekla bych že jsem asi tak v půlce... ...ale já se vždycky tak rozkecám, že je docela možný, že takových "půlek" bude víc než jedna. No kdyby vás to mělo za chvíli nudit, raději to utnu a bude.
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 22:50
v půlce jo no tak to jsem zvědavá, jak ten plánovaný manipulační prostor využiješ
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 22:54
No jak ho využiju.... Budu se vykecávat z podoby, tak jak to mám ve zvyku.
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 22:56
a kdo z nás to tak nedělá
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 22:58
To je fakt. Ale není vykecávání, jako vykecávání...
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 22:58
pozoruješ že se zdržuju veškerého komentáře? To sem najednou hodná,že?
No ale zase na druhou stranu mě to nedá a musím reagovat na to ohledně Sammyho Tohle jsi nechtěla napsat,že?To bylo čistě nedopatřením - Jinak co se týče zastávání Sammyho...tos nemyslela tak úplně upřímně, že? jako možná že mu jde pomáhat, to ještě nevím,taky to může být převlečená Ruby ale zatím jediné co vím je to,že mu nechce říct kde je Dean (a ještě ke všemu když si Dean myslí že je Sammy mrtvej a Sammy ví jak těžce to bude jeho bráška prožívat ) a přitom vidí jak se kvůli tomu Sammy trápí. A já nechci aby se mě Sammy trápil Jsem zvědavá,jak to napravíš a myslím si,že by jsi s tím teda ale měla spěchat
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 23:03
teda janko....koukám, že mi ti teda dáváme zabrat...ale to není naschvál
ono to tak nějak vyplýná samo..aspoň u mě .... ....hele, a co když řeknu, .... no dobře....asi jsem měkká, ale já ti teda trochu zaspoileruju ke své povídce.... :shame: .... ...co když řeknu, že na vás čeká fleshback
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 23:07
Fleshback? Kdy bude ta další část???? Kruci písek, já to nevydržím. To se mám soustředit na vlastní povídku, když se tady píše jedna lepší než druhá? Janko, I´m just kidding. Neboj, já se o Sammyho dobře postarám. Horší to ovšem bude s Deanem.... No a jinak sleduji, jak jsi hodná a že jsi už pár hodin nenadávala.
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 23:09
Samabel - tak flashbacky mám moc ráda Už se moc těším. A znáš mě,jestli se něco stane Sammymu, budeš se mít na co těšit To je jen malé varování
No Janni to je mě naprosto jasný že se o Sammyho postaráš - ani nevím,jestli mám chtít vědět jak No na Deana jsem teda ale hodně zvědavá
Predmet: Re: Dream or Reality 04.03.08 23:15
OMG....další torturing Dean ......juj, já vím, že mi není pomoci, ae na to jsem vážně zvědavá no ale zas to moc nepřeháněj jo..... beru skoro cokoliv, ale hlavně nesmí umřít
No tak ten fleshback ... není až zas přehnaně dlouhý, ale doufám, že pochopíte, co jsem tím chtěla říct ...
....a k Sammymu....hmm, uvidíte, uvidíte
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:24
pomoooooooooooooccccccccccccccccccccc měě už nic nepomůže tohle neeeee umřu hej ta vaše debata.no první Janky příspěvek a já uplně mrtvá a pak to začnete okecávat a pak ty sprcha a názor na osprchování Dean(vůbec ne špatný) a pak Sarinka napíše svůj příspěvek o tom jak NÁHODOU zavadí o drát a rotzhne si jen tak náhodou celé triko a bude mu vidět celé tělo a všechno jen neskutečnou náhodou zavadění o drát a já už chcipla tohle jakože já se tady posmrkala smíchy...
Janni prostě úžasný úžasný..já jak četla tu sprchu..hej můj mozek se rozjel jako lokomotiva a už se mi do harddisku nahrálo video a pak se tam přehrávalo pomalu rychle extrémněpomalu dozadu dopředu nahoru dolů a pořád dokola..bože to bylo něco
a pak tam hodíš tu kozu no ale já nemám jí už možnost komentovat po Jance takže jakože myslím že už si to dost pochopila...VYKLOPIT TAJEMSTVÍ A ZABÍT
prostě úžasný part jo to miluju ty pocyty všechno..vysvětlení na no to ani nejde oznámkovat jak pěkný to bylo a prostě všechno..ta sprcha..kurna že bych o ní kecala už zase no dobře prostě king a já chci další část
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:34
A já jsem si pořáda říkala, že tady něco chybí.... a on to byl komentář od SNlois....
Já už si tak říkám, že se snad ani nebudu s povídkou namáhat, my už jsme si tady těmi příspěvky vlastně vytvořili takové svoje vlastní "pokračování" a mě se tedy hrozně líbí... Fakt se u toho bavím jak něco. Máš pravdu, Sarinka s roztrženým tričkem perlila.... Tady má taky někdo v čerstvé paměti Mystery.... Ale s tím Deanem... No nevím, nevím, SNlois, ale s ním jsem měla dočista jiné plány, než osrchovat ho dočista... No.... tak jsem ráda, že sprcha zaúčinkovala trochu i v tvém případě a nemusela jsem to ani detailněji rozepisovat. Tak děkuji moc!
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:38
no tak jestli ho hceš osprchovat do umazana já nemám námitky že...ale chran tě buh zda máš nekalé plány..to bude totiž bitka Janka za Sama a tady moje maličkost za Deana..jen tak informuju jasné
no a teda tak samozřejmě nemáš za co vždyt to je pravda ale sáááákriš..nějaké ty kapičky by fakt mohli Deana polívat...teda ale smrtelný pot by to fakt nemusel být
janka410 Winchester
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:40
SNlois která mě má dneska na svědomí napísal:
a pak tam hodíš tu kozu ...VYKLOPIT TAJEMSTVÍ A ZABÍT
Joooooooooo,konečně někdo kdo zastává můj názor Já jim to tady pořád nemůžu SNlois vysvětlit,že ji tam prostě nechci napsala jsi to perfektně A koukám,že se vydáváš pomalu na válečné tažení za Deana- no je fakt,že Jannka je schopná čehokoliv v životě by mě nenapadlo,že nastrčí Sammymu babu -když prostě jednoznačně zná můj názor na ženský kolem Sammyho Tak prostě SNlois být tebou,raději se připravím na všechno
Naposledy upravil janka410 dňa 06.03.08 18:42, celkom upravené 1 krát.
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:42
SNlois napísal:
..nějaké ty kapičky by fakt mohli Deana polívat...teda ale smrtelný pot by to fakt nemusel být
...sákryš, teď abych to přepisovala....
Janko, ty se moc neozývej, víš že máš podmínku....
janka410 Winchester
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:44
Janna napísal:
Janko, ty se moc neozývej, víš že máš podmínku....
a jakou, já nějak o žádné nevím
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:50
No vždyť víš...BAN a tak.... Ale ne, já vím že ty jsi anděl a ani mouše bys neublížila. Ty určitě promineš B všechno, že?
SNlois Winchester
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:53
Jančo: já že tě mám na svědomí ale kdepak no a tak samozřejmě zastáváme názor a válečně tažení..pojedeme vedle seba... joho za Deana hip hiop a janka volá za Sama hip hipp... Janni: hej jakože kdyby to nedávalo ten hrozný smysl co to dává tak bych umřela smíchy ale jakože takže dobře.... PŘEPISUJ jakože nee toto ne no mě šlehne ty si to schytáš zase odě mě v další části jak to tak vidím
janka410 Winchester
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:54
jasně že prominu,ale mám podmínky a asi neuhádneš jaké,že? Tak teda 1. okamžitá likvidace baby (jak psala SNlois vyklopit a zabít ) 2. okamžitě najít Deana aby byli zase spolu 3. (bonus ) ještě by jsi klidně mohla nechat Sammyho sprchovat se No to je zatím asi tak všechno na co jsem ted rychle vzpoměla
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:59
já nemůžu, janko, vůbec nejsi náročná.... Jak tak koukám, budu muset nechat bráchy snít nějaký hodně erotický sen nebo nevím, jak jinak je dostat do choulostivé situace, aniž by u toho byly ženské. Sprchování už je pasé...2x do stejné řeky nevstoupíš, víte jak se to říká.
SNlois napísal:
Janni: hej jakože kdyby to nedávalo ten hrozný smysl co to dává tak bych umřela smíchy
Četla jsem to 5x a pořád nevím, jestli jsem tě dobře pochopila.
SNlois Winchester
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 18:59
Janka: moje řeč.... to je vážně dobré
janka410 Winchester
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 19:03
žádný erotický sny - ani náhodou No a tak když nechceš sprchu,tak jsem pro aby jsi napsala to co navrhovala Sarinka- zaháčit,roztrhnout triko - a je to -už vidím ty svaly pod tričkem jooooooooo, anoooooo
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 19:11
tak to si neumím představit, jak bych to popisovala.... ...seriously...
SNlois Winchester
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 19:17
Janni: ehm počkat za chíly vysvětlím ted musím rychle regovat..takže jakože ti říkám a to seriously..ty to tam hezky napíšeš ti říkám
jo jinak tamto sem myslela jako tak že kdyby to nedávalo ten smysl že tam bude na pokraji smrti tak bych z tvýho dumajícího příspěvku chytla záchvat rofla a umřela
janka410 Winchester
Predmet: Re: Dream or Reality 06.03.08 19:24
Ty to zvládneš, já ti věřím ...seriously.... a budu se těšit,že další část bude napsaná akorát pro mě jak si ji představuju Teda pokud je další část věnovaná Deanovi,tak myslím hned tu další,která bude věnovaná Sammymu - kapišto