|
| Dream or Reality | |
|
+28lentilka Fazulina kattie Faith wiktoriano Kacena222 Pa001 Violet SNAdeline Kristine milleniumfalcon Soniq keksiiq Silvia Leja Ettie bookika Blanka LenkaX22 Madlen Samabel jana7413 janka410 Sarinka dion-fortune SkreechTina SNlois Chrystelle 32 posters | |
Autor | Správa |
---|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Dream or Reality 19.04.08 21:34 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 19.04.08 21:39 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 19.04.08 21:47 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 19.04.08 21:47 | |
| | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 19.04.08 22:10 | |
| | |
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 19.04.08 22:24 | |
| | |
| Predmet: Re: Dream or Reality 20.04.08 21:50 | |
| 15. část
Jen co Deanovo tělo dopadlo na zem, odešel muž k nedaleko stojící dodávce a otevřel ji. Vzal z ní pár provazů a chtěl se vrátit zpět ke svému zajatci. Vtom ale zaslechnul auto, které se blížilo po hlavní silnici. Počkal pár vteřin, dokud se neobjevilo na obzoru a pak se spokojeně usmál. „Tohle bylo ještě snazší, než jsem čekal,“ řekl si pro sebe a šel svázat Deana.
„Zastav!“ zvolala najednou Kate. Sam začal hned brzdit a podíval se směrem, kterým ukazovala. „Tam. Vidíš ty dvě auta? Tu dodávku dobře znám. Patří jednomu člověku, který pracuje pro Lestera. Co…co to děláš?!“ překvapeně vykřikla, když se Sam znovu rozjel a mířil rovnou k dodávce na kopci. „Nemůžeme tam jen tak vpadnout!“ „To souhlasím,“ odpověděl a rezignovaně zvednul ruky z volantu. „Zřejmě ale nebudeme mít na vybranou,“ dodal a společně s Kate sledoval, jak se zcela neovladatelná Impala zamknula a veze je zřejmě rovnou k jejich nepříteli. Nevěděl, jestli je víc v šoku nebo naštvaný. Nechali se chytit do pasti a neměl tušení, jak se z toho dostanou. Během několika vteřin vyjeli po příjezdové cestě k nějaké bráně, před kterou parkovala dodávka. O kus dál uviděli mladého muže, ledabyle opřeného o druhé auto, jak míří puškou na svázaného Deana, který mu v bezvědomí ležel u nohou. Samovi se sevřelo srdce strachem o bratra. Doufal, že je stále naživu a ty pouta se zbraní nejsou jen zástěrka. Sotva Impala zastavila, dveře se zase odemknuly a Sam rychle vystoupil. „Nech ho jít!“ zavolal na muže a namířil na něj svou zbraň, i když měl tušení, že mu asi moc platná nebude. Nevěděl, co jiného v tu chvíli dělat a modlil se, aby se jim z té šlamastiky nějakým zázrakem podařilo dostat. „Chceš přece mě. On s tím nemá nic společného.“ Dean měl pocit, jako by zaslechnul hlas svého mladšího bratra. Chtěl se pohnout, ale něco mu bránilo v pohybu. Hlava mu třeštila a když pootevřel oči, všechno kolem sebe viděl rozmazaně. Znovu se pokusil změnit tu nepohodlnou polohu a konečně si uvědomil, že má ruce i nohy spoutané. Nemohl si vzpomenout kde je a co se vlastně stalo. Zatímco se dál neúspěšně snažil zaostřit svůj zrak, uslyšel další hlas, který mu zněl povědomě, ale nedokázal ho nikam zařadit. „No né! Mám já to dnes ale šťastný den!“ radostně zvolal muž, naprosto ignorujíc Sama a díval se někam za něj. Sam si uvědomil, že Kate mezitím také vystoupila z auta. „Kate. Naše malá sladká Kate. Ani netušíš, jak moc jsem se tě nahledal.“ „Myslím, že tuším. Co na to říct? Svou mizernou práci odvádíš mizerným způsobem. To o tobě dost vypovídá,“ řekla posměšně. Otevřel pusu, aby něco odpověděl, ale nakonec pevně stisknul rty, odlepil se od auta a popošel o dva kroky blíž k Samovi, přičemž nepřestával mířit na Deana. Sam sevřel svou zbraň tak silně, až mu zbělely klouby na rukou a snažil se na sobě nedát znát své rozrušení. Koutkem oka zahlédnul, že se jeho bratr na zemi pohnul a slabě zasténal. Zalil ho obrovský pocit úlevy a chtěl okamžitě běžet k němu, aby zjistil, jestli není nějak vážně zraněný. Nenávistně se podíval na muže, který je držel v šachu a musel se ze všech sil krotit, aby mu hned teď neprostřelil hlavu. „V tom případě by mi asi mělo lichotit, že ses mi to nakonec rozhodla usnadnit. To asi pro změnu lecos vypovídá o tobě, nemyslíš?“ zareagoval konečně muž na slova Kate a usmál se na ni. „Víš, Kate, vážně jsi mě překvapila. Po všech těch měsících, kdy ses schovávala kdo ví kde, se nakonec necháš takhle hloupě chytit. Tvůj otec se musí obracet v hrobě…“ „Neopovažuj se mluvit o mém otci.“ „Mrzí mě, co se mu stalo.“ „Říká ten, kdo ho zabil!“ vyštěkla na něj. „Neměl jsem jinou možnost.“ „Ale ano, měl…“ „Myslíš tuhle? Uvěřit tomu, že tenhle zoufalec se dokáže postavit Lesterovi? Ale no tak, Kate. Podívej se na něj. Nedokáže ubránit vlastního bratra a ty si vážně myslíš, že by dokázal to, co od něj očekáváš?“ „Co kdybys konečně zavřel hubu?“ ozval se znovu Sam. Nechápal, o co Kate jde, když se snaží vyprovokovat někoho, kdo je má jasně v hrsti. „Co kdybych ji zavřel tobě? Vlastně jsem na tuhle chvíli čekal už dost dlouho,“ klidně odpověděl tázaný a Samovi vylétla zbraň z ruky. Ten stačil jen zalapal po dechu a v další vteřině už ucítil chladný kov na svém spánku. Kohoutek se sám zmáčknul a on instinktivně zadržel dech a pevně zavřel oči. Ozvalo se cvaknutí, ale zbraň nevystřelila. Sam hlasitě vydechnul a zůstal v šoku stát. Nechápal, proč zbraň nevystřelila. I jeho protivník se zdál dost překvapený vzniklou situací. „Měl by sis napřed zkontrolovat zbraň, než si budeš někde hrát na hrdinu,“ posměšně zvednul koutek úst a nechal zbraň spadnout na zem. „Se zbraní, která se zasekává, by sis nikde neměl hrát na hrdinu.“ „Stejně jako ty s rozbitou,“ řekla Kate a se zvednutým obočím napodobila jeho posměšné zvednutí koutku úst. Puška mu vyletěla z ruky takovou rychlostí, až sykl bolestí a s otevřenou pusou sledoval, jak se rozbíjí o nedaleký strom. Sam se díval stejným směrem a nestačil vycházet z údivu. „Ano. Za tenhle pohled ta několikaměsíční námaha opravdu stála,“ spokojeně okomentovala situaci, kterou sledoval už i čtvrtý pár očí. Deanovi se konečně podařilo rozkoukat a nemohl uvěřit vlastním očím. Opravdu stál několik metrů od něj Sam nebo to byla jen další noční můra? „Same?“ uniklo mu z úst téměř neslyšně a užasle sledoval, jak na něj Sam okamžitě stočil svůj zrak. Než však stačil jakkoliv zareagovat, ozval se opět muž, stojící kousek od něj. „Fajn, takže improvizace,“ řekl jedovatě, zatímco z dodávky vyletěl další provaz, který se bleskově obtočil Samovi kolem krku a vzadu se utáhnul na pevný uzel. Sam zalapal po dechu, a rychle se snažil vsunout prsty pod provaz. „Same!“ zakřičel Dean a snažil se posadit, ale zatočila se mu hlava, sotva ji zdvihnul ze země. Měl pocit, že mu exploduje bolestí. Kate okamžitě hodila proti útočníkovi dýku, kterou celou dobu držela v ruce a konečně dostala šanci ji použít. Ta se ale v letu zastavila těsně před naštvaným mužem. Zaskočilo ho, že má Kate stejnou schopnost jako on a tím se všechno zkomplikovalo. Nikdy předtím nebyl nucený měřit sílu své vůle s někým dalším a teď se začínal obával toho, jestli to vůbec zvládne. Ale navenek na sobě nedal nic znát. „Tak co, Kate? Myslíš, že ji dokážeš zabodnout do mého srdce dřív, než se chudák Sam vypraví na onen svět? Neměla by ses spíš pokusit uvolnit mu za krkem ten uzel?“ rozptyloval ji, zatímco se snažil udržet dýku v bezpečné vzdálenosti od své hrudi. Nedařilo se mu s ní hnout ani o kousek zpět a to se mu vůbec nelíbilo. „Same!“ ještě zoufaleji zakřičel Dean, protože uviděl, jak se jeho mladší bratr pomalu sesouvá po boku Impaly na zem a rychle mu dochází dech. Hlasitě zaklel, zatnul zuby a znovu se pokoušel posadit. Sam slyšel svého bratra, jak na něj volá. Pomyslel si, že nesmí dopustit, aby ho Dean zase viděl umírat. Kousek od sebe zahlédnul Kate a jejího protivníka, jak se oba snaží pohnout dýkou, každý na jinou stranu. K nelibosti Kate se dýka od svého cíle vzdalovala, přestože se na ní soustředila celou svou bytostí. Snažila se nevnímat dusícího se Sama, protože stačilo sebemenší zaváhání a muž naproti ní toho okamžitě využije. Zoufale zjišťovala, že je strašně těžké udržet dýku na místě, natož s ní pohnout tak jak potřebovala… pomalu ztrácela sílu a začínala pochybovat, že se jí ho podaří zabít dřív, než se Sam udusí. Tomu už mezitím zmodraly prsty na rukou, kterými se snažil alespoň trošku uvolnit provaz z krku a z čela mu stékaly kapky potu. S odhodláním nezklamat tentokrát svého bratra, soustředil všechny své smysly jediným směrem. Za pár vteřin ucítil, že se provaz uvolnil a mohl se konečně nadechnout. Avšak společně s jeho prvním osvobozujícím nádechem se ozval výkřik muže a nůž se obrovskou silou zabodnul do srdce Kate. Sam mohl jen bezmocně sledovat, jak padá do trávy vedle něj a v jejích očích pohasíná světlo života. „Ty hajzle,“ vyklouzlo Deanovi z pusy a rychle se snažil vymotat z provazů, které se, pro něj zcela nevysvětlitelně, najednou uvolnily. Oslovený se na něj podíval a Samovi ztuhla krev v žilách. Dýka se vytrhla z těla Kate a rozletěla se přímo na Deana. „Ne!“ zařval Sam ze všech sil, ale jeho bratr už neměl jedinou šanci vyhnout se svištící čepeli. Ještě než výkřik dozněl, zabodla se do krku vraha Kate. Samovi se zatočila hlava úlevou a zároveň vysílením. Dean nechápal, jak se to stalo a hlasitě si oddechnul. Nespouštěl zrak ze Sama, který klečel vedle Impaly a s rukama opřenýma o kolena se snažil nabrat do plic potřebný vzduch. Pořád nemohl uvěřit tomu, že jeho mladší bratr opravdu žije. Po tom všem, čím si prošel…Do očí se mu draly slzy. Jeho bráška žije. Vize se nenaplnila a bylo mu jedno proč. V tuto chvíli ho nezajímalo nic jiného, než že je naživu. S námahou se postavil, ale hned se musel opřít o auto, protože se mu zatmělo před očima a připadal si jako na horské dráze. Žaludek měl jako na vodě, všechno kolem něj se točilo a zdálo se mu, že mu v hlavě snad tancují střepy. Znovu sprostě zaklel. Samovi se třásly ruce a nemohl uvěřit ničemu z toho, co se právě odehrálo. Všechno se stalo tak rychle…pohled mu padnul na ležící Kate vedle něj. Zkusil ještě nahmatat tep na jejím krku, ale marně. Cítil se zodpovědný za její smrt. Už se na ni nedokázal déle dívat a namáhavě se postavil. Podíval se na Deana, který se opíral o auto a nevypadal vůbec dobře. Ale pro Sama bylo hlavní, že je živý. Deanovi se konečně přestalo všechno točit před očima a uviděl svého bratra, jak se k němu blíží těžkým krokem. „Sammy?“ vydechl, stále neschopný uvěřit, že to všechno není jen sen. Samovi jako by narostl v krku knedlík a nedostal ze sebe ani slovo. Se slzami v očích se bez váhání objali a Deanovi se z bratrova pevného stisku znovu zatočila hlava. Ale bylo mu to jedno, zavřel oči a vychutnával si přítomnost toho, o kom si myslel, že už ho nadobro ztratil. „Díky Bohu,“ ozval se znovu Dean a rozrušením se mu třásl hlas. „Omlouvám se,“ promluvil po chvíli konečně Sam. Nedokázal najít vhodná slova, kterými by vyjádřil svou lítost nad tím, čím si musel bratr kvůli němu projít. Najednou ucítil, že s Deanem něco není v pořádku a rychle uvolnil svůj stisk, aby se na něj mohl podívat. Z rány na hlavě mu vytékal slabý pramínek krve a ve tváři byl úplně bledý. Uvědomil si, že kdyby ho pustil, nejspíš se neudrží na nohou. „Deane, nevypadáš dobře,“ starostlivě si ho prohlížel. „Díky,“ kysele se zašklebil Dean a ačkoliv si to nerad přiznával, bylo mu fakt mizerně. Měl pocit, že pokud udělá ještě jeden jediný krok, bude si asi muset utrhnout hlavu, aby se zbavil té děsné bolesti, která mu v ní pulzovala při sebemenším pohybu. „Možná máš otřes mozku. Měl by se na tebe podívat doktor.“ „Proč vždycky navrhuješ doktora? Nemůžeš mi někdy dopřát doktorku?“ sarkasticky řekl Dean. Oběma jim bylo jasné, že nepřipadá v úvahu, aby teď vyhledávali nějakého doktora, ale Sam měl obavy, aby bratrovo zranění nějak nepodcenili. „Tak pojď,“ vybídnul Deana a pevně ho podepřel. „Musím tě dostat do auta a do bezpečí.“ „A to je kde?“ zeptal se a z jeho hlasu mu zaznívala jasná skepse. Už nevěřil, že by se pro ně takové místo někde našlo. „Doufám, že ho najdu,“ tiše odpověděl Sam spíš pro sebe a zrak mu opět sklouznul na Kate. Mohl pro ni udělat už jen jedinou věc. A doufal, že alespoň to se mu podaří. Zatnul zuby a soustředil se na svého bratra, který teď potřeboval jeho pomoc. Cesta k autu se Deanovi zdála nekonečná, přestože to bylo jen pár metrů a bez jediného protestu se nechal usadit na sedadlo spolujezdce. Opřel si hlavu dozadu, ale začal se mu opět zvedat žaludek. Honem zkusil změnit polohu, ale přitom se mu zase málem rozletěla hlava bolestí. Hlasitě nadával, zatímco se snažil nahmátnout krvácející ránu. „Možná by ses měl raději snažit pravidelně dýchat, místo toho neustálého klení,“ radil mu Sam a Dean se na něj znechuceně podíval. Znovu zaklel, ale jen co se bratr vzdálil, snažil se začít klidně dýchat a opravdu se mu trošku ulevilo. Na cestu po hrbolatých silnicích se ani trochu netěšil…
TBC... | |
| Predmet: Re: Dream or Reality 20.04.08 22:03 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 20.04.08 22:15 | |
| | |
| Predmet: Re: Dream or Reality 20.04.08 22:15 | |
| Tak tím tvojím komentářem jsi mě opět složila, Janko. To vydá za celou moji 15. část. Teď jsi snad trhla rekord v počtu použitých smajlíků v příspěvku. Tohle by měla vidět Kaja. A to jsem si myslela, že na mě v tomto nikdo nemá. Strašně moc děkuju, jsem ráda, že jsem ti konečně po dlouhé době kápla do noty. Skončila jsem schválně nezajímavě , abyste tak nespěchaly tak moc na pokračování. No uvidíme, jak se mě bude nadále držet můza a tedy jak rychle mi půjdou další pokračování.... EDIT: Holky já z vás fakt padnu, to je něco na mě. Ještě se nestačím vzpamatovat z jedné dávky a už je tu další. dion, díky, díky, díky, díky moooooooooc i tobě! | |
| Predmet: Re: Dream or Reality 20.04.08 22:25 | |
| | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 20.04.08 22:30 | |
| | |
| Predmet: Re: Dream or Reality 20.04.08 22:52 | |
| bookika, děkujiiiiiiiiiiii!!!!!!!! Opravdu jsem hrozně šťastná, že se vám to líbilo, protože jsem s tím už pomalu chtěla seknout, jak mi to nešlo. Nakonec jsem to nechala tak, jak to zde vidíte, protože už jsem fakt neměla sílu to po x-té přepisovat. O to víc jsem ráda, že i přes moje pochyby se vám to líbilo. Janko, tebe to fakt hodně vzalo, že? Ale vážně jsem ráda, že konečně nenadáváš. No a vidím, že budu muset nakonec fakt ty dva nechat vykoupat v tom potoce, abych ti zase udělala radost. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 20.04.08 22:56 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 21.04.08 9:45 | |
| | |
| Predmet: Re: Dream or Reality 21.04.08 14:07 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Dream or Reality 21.04.08 14:31 | |
| | |
| Predmet: Re: Dream or Reality 21.04.08 15:28 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 21.04.08 16:13 | |
| | |
| | | LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 21.04.08 19:00 | |
| waaaaaaaaaaaw jani ty si ma straaasne potesila s pokrackom... neuveritelna pracicka,paradne citanie,som nemohla odtrhnut oci od poviedky, ty pises uplne MAJSTROVSKY .. naaaaaaaadherna poviedka.. ... bratia su zasa spolu,juchuuu ani nevies,aku obrovsku radost si mi tym spravila .. ...troska mi je luto kate,aj som si ju oblubila,lebo chcela pomoct samovi,ale no,nevadi,hlavne je,ze su bratia zasa spolu .. uz sa straasne tesim na dalsie pokracko .. | |
| Predmet: Re: Dream or Reality 21.04.08 20:07 | |
| Děkuji, děkuji!! To je ta největší odměna pro mě, že se vám to líbí. Lenka, vážně? Tak to jsi tady asi jediná, kdo si Kate oblíbil. Musela jsem se jí zbavit dřív, než bych přišla o všechny čtenářky a nebo o vlastní život. - Madlen napísal:
A prý nezakončila zajímavě!? Vždyť jsou v neustálém nebezpečí a Deanovi není dobře... no piš piš piš, už aby tu byla další část!! No jo, to je pravda, že jsou kvůli Deanovi pořád v nebezpečí...takže se teď o něj musí Sam postarat. A to nemluvím o tom zranění, chudák.... Ale teď jim fakt musím dát zase na chvíli potřebný oddych, aby se trochu dali dohromady jak fyzicky, tak psychicky. Čeká mě moje nejoblíbenější část povídky ( pomalu na ni začnu navazovat, ještě nevím kolik bude mít kapitol), tak musím promyslet, jak moc drastickou ji udělám..... Abych se do toho úplně nezamotala.... | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Dream or Reality 22.04.08 13:56 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 22.04.08 14:05 | |
| Tak som sa konečne dostala k prečítaniu aspoň jedného pokračovanie a neviem, čo povedať...KRÁSA..bratia opäť spolu, tá cica mŕtva... ozaj nádherne si opísala tie Deanove pocity a som tu nemohla, keď opäť nabehol protective!Dean, keď sa tam Sammy dusil, proste milujem takéto veci aj v SN, keď Dean vidí, ako Samovi niekto alebo niečo ubližuje a chce mu pomôcť, i keď niekedy nemôže...úplne som vtedy z toho hotová.. Teším sa na ďalšie pokračovanie.. | |
| Predmet: Re: Dream or Reality 22.04.08 20:06 | |
| | |
| | | milleniumfalcon Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Registration date : 30.12.2007
| Predmet: Re: Dream or Reality 24.04.08 18:13 | |
| Tak toto je sila. Len tak ďalej. Tieto poviedky by sa mali spísať a buď ich vydať knižne alebo to poslať tým už neštrajkujúcim scénaristom. Je to jednoducho dokonalé. Chválim, chválim, atď......... :flower: | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Dream or Reality | |
| |
| | | | Dream or Reality | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |